60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

QUOTE=hugocuk;18051279] sağol ebrulicim
bende zaten bensiz olmadığını düşündüğümden hemencik geldim zaten :86:
[/QUOTE]

:119::119::119::119::119:

ayyy geçmişi oku oku bititremedim.hugomda gelmişşşşşşşş
bebeişimmmmm hoşgeldin.çok sevdnim geldiğine sennle ve sizlerle yarın son günüm kızlar yartın akşam gidiorum inş.ayyy çok duygulandım şimdi inanın gözlerim doldu hem çok seviniorum gidicem die hemde eş,mi ve sizleri bırakıp gideceğim die üzülüorum.
bugün valizimi hazrlyacağım biraz ev işi yapayım eşime yemek yapayım birazda.hepinizi çok seviorum beni unutmayınnn göbekli pilates yapmaya çalışan bi kalanchoe vardı diyin.özel bir dileği için dua isteyen varsa özel msj atabilr

Ay öğlen de ciğer varmış...
Ve kar yağmaya başladı tipi şeklinde..
Şİmdi ben ne yiyeceğim...

canım ya umreyemi gidiceksin

üzülme canım biz burdayız nasıl olsa güle güle git gel canım hayırlı yolculuklar sana.seni unuturmuyuz hiç

güle güle git bebem. öyle hayırlı biş iş için gidiyordunki öyle güzel olacakki canım hiç gözün arkanda kalmasın. canım ben dua isterim senden. bende dua ederim senin için. seni özleyeceğim. ben yokken epey özledin sen beni meraklandın okudum. canım benim için iş dilermisin hayırlısı ile canım. bikaç iş durumum var olsun diye dua edersen canım dünyalar benim olur. allah yolunu açık etsin. bende hayırlısı ile bir işe gireyim senin hayırlı dualarınla. canım unutma olurmu hugocuğuna allahtan hayırlı biş iş iste canım

selam babystarım nasılsın bakalım görüşmeyeli. avatarın çok tatlı ya. ne tatlı sevimli bir kedi bu böyle. bende hayvanları çok sveerim zaten 4 tane muhabbet kuşum var

canım benım gule gule gıt gel hepımız ıcın hakkımızda hayırlısını dıle,zayıflamamızı dıle yoksullara fakırlre kımsesızlere yardım dıle,bu sogukta ewı olmayanlara yardım dıle huzur barıs dolu bır dunyada yasamayı dıle rabbımden allah kabul etsın. donus ne zaman.sen dondugunde ınsallah daha zayıf oluruz kendıne cok ıı bak oralarda hoscakal

evet canım ksımetse annem ben kayın validem kayın pederim beraber gidioruz inş.

allah yolunuzu açık etsin..bizede nasip etsin hem bize hem cümle isteyenlere..hiç bizden ve evinden eşinden ayrılacaksın diye üzülme..uça uça git...benim yengemde gidiyor..41 tane buğday tanesine dileğimi edip ihlas süresini okudum.gönderiyorum umreye...rabbim kabul etsin herkesin duasının içinde bu aciz kulunun duasınıda kabul etsin inşallah...ne gelirse haktan gelir kuluna sabır edelim gönül elden ne gelir

ayyyyyyyyyyyy kukilim özlicez kız seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,fotolarınıda koymuşş narin yarimmmmmm,güzel kız seniiiiiiiiiiiii.umrede bze bol bol dua et zayılayalım diyedermişim.
dua et tabide sağlık sıhhat huzur için dua et olur muuuuuuuu,tatlımmmmmmmmmmm
özlicez seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayy benim hassas duygulu kukuletam hemende duygulanırmış kıyamam ben sana ya. ne kadar tatlı ne kadar hassassın sen ya. herkesin yeri ayrı. seni unutmak özlememek mümkünmü hiç kukuletam benim. geldiğin ilk günden beri herkese kendini iyiliğinle güzelliğinle pozitifliğinle sevdirdin. herkes sever özler seni kuzucuğum

neeeyyyyyy ciğermiiiii
amannnnnnnnnnnnnnnnn

Asla yemem..sende yeme bence:50
:

Ben et yemiyorum zaten canım ciğer ıyyy yani..
Yanında bişi yok sadece çorba salata falan olsa..
Piyaz varmış.. Zeytinyağlı pırasa ama yağ içinde vıcık vıcık..
Şimdi dışarı çıkacağım ama ne yesem bilemedim..
En iyisi kepekli tost, ayran olsun bari..

evet canım ksımetse annem ben kayın validem kayın pederim beraber gidioruz inş.

canım benim yolun açık olsun.allaha emanet ol.darısı inşallah bizede olur.bende gitmeyi çok istedim bu yıl ama kısmet olmadı.inşallah seneye.bizler içinde dua et olurmu.sağsalim dönmesni bekliyoruz.hayırlı olsun tekrar.

kukuletam ay gidiyomusun kız birden aglasım geldi güle güle git canım seni unuturmuyuz bende istiyom dua senden biizm sıkıntılarımızn gitmesini bide kzım uykusunun düzelmesi için şimdiden tşkler hacı olda gel canım çok öptüm

kukuletam ycl içinde dua ette et yemeye başlasın kız ne yiyeceğim derdinden kurtulur
zati bu gidişle nugya ycleye et yedirecek valla kız en sonunda pes edip yiyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…