60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eferin nugi eferin sana,buda hülyanın durumuna döndü,kız geldiğinden beri et yiyemiyorum diye bas bas bağırıyo her öğlen yoğurt ekmek yiyo,buda vejeteryanmıydın diyo yaaaaaaaa

e napayım hatırlayamadım bi türlü bi sürü kişi var topikte anacım hangi birini tutayım aklımda :95:

ben gittiğ,m zaman arkamdan ağlayasın gelmedi :84:

kukuletam ycl içinde dua ette et yemeye başlasın kız ne yiyeceğim derdinden kurtulur
zati bu gidişle nugya ycleye et yedirecek valla kız en sonunda pes edip yiyecek

Hugocuk artık duayla falan iflah olmam ben...
Kontrolüm vardı cuma senin haberin olmayabilir..
Tiroid değerlerim düzelmeye başlamış ama kollestrolüm yükselmiş.. hemi de çookkk..
Acil diyet verdi.. Haftaya cuma diyetisyen randevum var.. bu kadar kollestrole zaten et yasak diyecek...

seninde işin zor troit düzelse kolestrol çıkıyür off off neyse diyetisyene gitmen iyi olmuş artık ne yerim ben naparım derdinden kurtulursun canım böylesi daha güzel

canım benim şimdiden Allah kabul etsin
ben de seni çok özlicem
kolay gelsin ayrıca tatlım
yap tabi kocişine bişiler :))
hem seni unuturmuyuz kız, aşkolsun ne biçim laf o öyle

güle güle git nugyacım güle güle sevgi kelebeği bir günde verdiğin kas yemekle beraber geri gelsin :86:

üzülme canım biz burdayız nasıl olsa güle güle git gel canım hayırlı yolculuklar sana.seni unuturmuyuz hiç

kukuletam ycl içinde dua ette et yemeye başlasın kız ne yiyeceğim derdinden kurtulur
zati bu gidişle nugya ycleye et yedirecek valla kız en sonunda pes edip yiyecek

canım benim şimdiden Allah kabul etsin
ben de seni çok özlicem
kolay gelsin ayrıca tatlım
yap tabi kocişine bişiler :))
hem seni unuturmuyuz kız, aşkolsun ne biçim laf o öyle

ağlattınız beni. hepinizi çok seviorum hepinize dua edeicem ayrı ayrı.fambık ben yokkken fotoma bakar hasret gdersinz die koydum deermişimyaaa 26 gün kızlar. yani 1 ay diyin siz şuna cuma gün hareket edicez inş. ayın 11 nde nisanın 5-6 sında dönüş olur sanırım.Allah herkesin kalbinde ne gibi dileği duası varsa kabul etsin die de dua eicem kuzenim gitmeden önce hep aklında tutmuş tutmuş oraya gidip de kabeyi görünce ağlamaktan hepsini unutmuş öle anlatmıştı bakalım ben napıcam hepiniz ben gelene kadar incecik olucaksınız inş. inanıorum.girmeye çalışırım ordan da tel.dan fln vaktim olursa tabi arada yoklamay çalışırım giremeyedebilirim nasıl bir ortam bilmiorum çünkü.

evet kahvaltım
1,5domates
1kk peynir
bitutum maydonoz
1tk bal
2çıtır bisküvü balı sürüp yedim
2yeşil zeytin şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…