60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünyaya dair işleri aklına getirme canım,unut burayı,bana sosrasan herşeyi unut,keyfini çıkarrr.inşallah sonralarıda gitmek nasip olur ama birdaha gidemeyecekmiş gibi her anını dolu dolu geçir,bol bol dua et,ibadet et.Allah tüm dualarını ,ibadetlerini kabule etsin tatlımmmm

ay kızlar ya halimize şükür sedayada bakıyom arada 270kiloluk bi çocuk vardaha 20 yaşında amliyat oldumuş onu gösteriyo migde küçültme annesi çok aglıyo allahımıza şükürler olsun

esw cim tesekur ederim bi tek sen duydun beni sağol.. haklısın da öğle arsı evde hazırlayabılırsem getiriyorum yoksa ne hazırlarsam o haklısın ...neden kardan adam diyorsunuz

evet kahvaltım
1,5domates
1kk peynir
bitutum maydonoz
1tk bal
2çıtır bisküvü balı sürüp yedim
2yeşil zeytin şekersiz çay

afiyet olsun hülyacımmmm,beni sormuşsun ceavp yazacaktım arada kaynadııııı,biraz rahatsızım ilaçların etkisi ile bugun daha iyiyim çok şükür canımmmm,öpüyorum seni ve tatlı cadı kızını

sagolcanım bendeseni öpüyom valla iyi bak kendine sen sizolmaz buaralr bak kzınıda öp cadı bunlr öptüm

esw cim tesekur ederim bi tek sen duydun beni sağol.. haklısın da öğle arsı evde hazırlayabılırsem getiriyorum yoksa ne hazırlarsam o haklısın ...neden kardan adam diyorsunuz

rica ederim canım
hazırlayabilirsen daha iyi olur senin için
kardan adam dememizin sebebi böyle az olduğunda kardan adam hani tek renktir ya, kahvaltıyı da o yüzden ona benzettik

çatlak kiremit bu yaaaaaaaaa
:118:

çatlaaaaaaaammm üstüme basmaaa altımdaki sularrr üstüne sıçrarrrrrr

oyyyyy sarmaşık gülümmm narinnn çiçeeem gidiyosun dimiii seeennnngeldiğinde buralara bahar gelmiş olacak inşallahhh ve bizlerrr daha da inceee fıstıklar olucazzzzz inşallah sağlıklaaaaa seni çok özliycemmmm düzenli menüleriniiiii akıllı bıdık mesajlarınııııııııı sağ salim git gel inşallah canımbenimm Allah kabul etsinnn sağlık-mutluluk-huzur dile bizler için yağlarımız gitsin hepimiz de istediğimiz mutlu olacağımız bedenlerlerimizle sağlıklı mutlu huzurlu hayatlar yaşayalım sevdiklerimizleeedile emi

kukuletam ycl içinde dua ette et yemeye başlasın kız ne yiyeceğim derdinden kurtulur
zati bu gidişle nugya ycleye et yedirecek valla kız en sonunda pes edip yiyecek

ben yemeğe gidiyorum kızlarrr görüşmek üzere biraz yiyeyimde unutkanlıklarım gitsin bari

afiyet olsunnn şirinlerin unutkanııı nugiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sagolcanım bendeseni öpüyom valla iyi bak kendine sen sizolmaz buaralr bak kzınıda öp cadı bunlr öptüm

çatlaaaaaaaammm üstüme basmaaa altımdaki sularrr üstüne sıçrarrrrrr

afiyet olsunnn şirinlerin unutkanııı nugiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tehditimide savuurrum diyon yaniiii
benim oadadki 45lik plak(45 kilo olan bana laf çarpıtan varya o,adını yeni buldum yakıştı ama) bugün bana diyoki bi tane site varmış obezler yazışıyolarmış,o siteyi araştırıp girsene diyo
bide obez oldum iyi mi,Allah Allaaaaaahhhhhhhhh bende ona laf çarpıtıyom gerçi ondan bana fena sardı yineuğraşma benle uğraşırım senle di mi ama
burada yazıştığımı bilse nelerder acaba

selam dün eşimin doğum günüydü o yüzden benim diyet birazcık bozuldu pasta yedim.ama bir günden bişey olmaz inşallah.
kahvaltımı söleyim
1 büyük bardak yeşil çay
1 domates
yarım salatalık
bir tutam maydonoz
1 kk peynir
2 çay kaşığı tahin pekmez
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım patatesli börek(küçüktü baya)

45lik plakla yemeğe gidiyom şinciiiiii
kurufasülye pilav turşu talı vermışşşşşşşşş
kurufasülye
ekmek yicem azcık turşu alırım bide ayran getirdim gelincede onu içerim.
bugün yine okula gitmicem,heryer karrr,evde dinleneyim azcık

kızlar prienede yok bayağıdır ,Allah Allah haftasonu varmıyı haberi olan varmı,kayınvalidesi falan gelmişti ama arada girerdi yinede,umarım kötü bişey yoktur.

yemeğimi yedim dedim ama nasıl yedim bilmiyorum.miğdem çok fena ölüyorum.
yemekte mercimek çorbası,
lahmacun,ayran,ve de tulumba tatlısı vardı...
ben 1 kepçe çorbamı içtim,
lahmacunun ucundan sadece tadına baktım,
tatlınında en küçüğünü (bir küçük ceviz kadar) yedim,
ayranımı içmedim.yanımda aldım ilerleyen zamanda içerim.

direk gelir gelmez dekanlığımızda prof.dr.vardı gastroentolojici miğdemi muayane etti ilaç verdi alıp kullanacağım bakalım artık 1 ay sonra geçmezse endoskopi yapacağını söyledi.
:2::26:

canım takma kafana, sen de cevabını ver, hiç altta kalma :)))

afiyet olsun canım da börek kaç kk?

afiyet olsun canımmm

KUKİİİİİİİİİİİİİİİİİ SANA ÖZELDEN MESAJ ATTIMM KIIIZZZZZZZZZ

canım geçmiş olsun
dikkat et mide çok hassastır
kızartma, yağlı, gazlı yiyeceklerden uzak dur
çay kahve de içme bu aralar

ayrıca afiyet olsun

ben de öğle yemeğimi yedim

1 dilim denge ekmek
3,5 kk tavuk
2 yk pilav
1 kutu ayran

akşama da lahana sarması yapıp bırakmıştı annem, onu pişireyim diyorum ama kaç tane yiyeyim sizce

sabahtan beri 4 ekmek hakkımı kullandım

yoksa brokoli var onu mu haşlayayım ne dersiniz?

tavuk var daha ama iki öğünde de et olmasın dedim, kalan tavuğu da yarın öjğleyin yerim diye düşündüm

kızlar şimdi öğlrn yemeğimi yedim ve alşam üstü ara öğünlerimide aldım yanıma

azimliyim bu sefer olucak bu iş =)

öğlen yemeğinde

üçtane köfte
yarım bardak yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği yedim

ara öğün için yanımada bir portakal
yarısı 15.30 yarısı 17.30
bir pakette diet bisküvi aldım =)

sanırım yeter bu öğünler bana =)

famircik neruşun verdiği tarifi dene ben hep yapıyorum çok işe yarıyor süte veya ıhlamura karabiber ek iç sıcacık acayip terletiyor çok işe yarıyor canım. ama evde yap çok terletiyor çünkü atarsın mikrobu

çok teşekkür ederim.evet biraz daha dikakkatli olmak lazım ama zaten diyetten dolayı okadar yağlı,acılı şeyler yemiyorumki.artık dikkat edeceğiz mecburen.ya ekmek hakını kullanmışsın akşam brokolini haşla onu ye bence ama 1 tanede sarma ye istersen yarın ekmek hakkından kısar sarmadan yersin olmazsa...daha iyi olmaz mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…