ağlattınız beni. hepinizi çok seviorum hepinize dua edeicem ayrı ayrı.fambık ben yokkken fotoma bakar hasret gdersinz die koydum deermişimyaaa 26 gün kızlar. yani 1 ay diyin siz şuna cuma gün hareket edicez inş. ayın 11 nde nisanın 5-6 sında dönüş olur sanırım.Allah herkesin kalbinde ne gibi dileği duası varsa kabul etsin die de dua eicem kuzenim gitmeden önce hep aklında tutmuş tutmuş oraya gidip de kabeyi görünce ağlamaktan hepsini unutmuş öle anlatmıştı bakalım ben napıcam hepiniz ben gelene kadar incecik olucaksınız inş. inanıorum.girmeye çalışırım ordan da tel.dan fln vaktim olursa tabi arada yoklamay çalışırım giremeyedebilirim nasıl bir ortam bilmiorum çünkü.
evet kahvaltım
1,5domates
1kk peynir
bitutum maydonoz
1tk bal
2çıtır bisküvü balı sürüp yedim
2yeşil zeytin şekersiz çay
afiyet olsun hülyacımmmm,beni sormuşsun ceavp yazacaktım arada kaynadııııı,biraz rahatsızım ilaçların etkisi ile bugun daha iyiyim çok şükür canımmmm,öpüyorum seni ve tatlı cadı kızını
esw cim tesekur ederim bi tek sen duydun beni sağol.. haklısın da öğle arsı evde hazırlayabılırsem getiriyorum yoksa ne hazırlarsam o haklısın ...neden kardan adam diyorsunuz
çatlak kiremit bu yaaaaaaaaa
:118:
ayyy geçmişi oku oku bititremedim.hugomda gelmişşşşşşşş
bebeişimmmmm hoşgeldin.çok sevdnim geldiğine sennle ve sizlerle yarın son günüm kızlar yartın akşam gidiorum inş.ayyy çok duygulandım şimdi inanın gözlerim doldu hem çok seviniorum gidicem die hemde eş,mi ve sizleri bırakıp gideceğim die üzülüorum.
bugün valizimi hazrlyacağım biraz ev işi yapayım eşime yemek yapayım birazda.hepinizi çok seviorum beni unutmayınnn göbekli pilates yapmaya çalışan bi kalanchoe vardı diyin.özel bir dileği için dua isteyen varsa özel msj atabilr
kukuletam ycl içinde dua ette et yemeye başlasın kız ne yiyeceğim derdinden kurtulur
zati bu gidişle nugya ycleye et yedirecek valla kız en sonunda pes edip yiyecek
ben yemeğe gidiyorum kızlarrr görüşmek üzere biraz yiyeyimde unutkanlıklarım gitsin bari
sagolcanım bendeseni öpüyom valla iyi bak kendine sen sizolmaz buaralr bak kzınıda öp cadı bunlr öptüm
çatlaaaaaaaammm üstüme basmaaa altımdaki sularrr üstüne sıçrarrrrrr
a fiyet olsunnn şirinlerin unutkanııı nugiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tehditimide savuurrum diyon yaniiii
benim oadadki 45lik plak(45 kilo olan bana laf çarpıtan varya o,adını yeni buldum yakıştı ama) bugün bana diyoki bi tane site varmış obezler yazışıyolarmış,o siteyi araştırıp girsene diyo
bide obez oldum iyi mi,Allah Allaaaaaahhhhhhhhh bende ona laf çarpıtıyom gerçi ondan bana fena sardı yineuğraşma benle uğraşırım senle di mi ama
burada yazıştığımı bilse nelerder acaba
selam dün eşimin doğum günüydü o yüzden benim diyet birazcık bozuldu pasta yedim.ama bir günden bişey olmaz inşallah.
kahvaltımı söleyim
1 büyük bardak yeşil çay
1 domates
yarım salatalık
bir tutam maydonoz
1 kk peynir
2 çay kaşığı tahin pekmez
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
yarım patatesli börek(küçüktü baya)
45lik plakla yemeğe gidiyom şinciiiiii
kurufasülye pilav turşu talı vermışşşşşşşşş
kurufasülye
ekmek yicem azcık turşu alırım bide ayran getirdim gelincede onu içerim.
bugün yine okula gitmicem,heryer karrr,evde dinleneyim azcık
yemeğimi yedim dedim ama nasıl yedim bilmiyorum.miğdem çok fena ölüyorum.
yemekte mercimek çorbası,
lahmacun,ayran,ve de tulumba tatlısı vardı...
ben 1 kepçe çorbamı içtim,
lahmacunun ucundan sadece tadına baktım,
tatlınında en küçüğünü (bir küçük ceviz kadar) yedim,
ayranımı içmedim.yanımda aldım ilerleyen zamanda içerim.
direk gelir gelmez dekanlığımızda prof.dr.vardı gastroentolojici miğdemi muayane etti ilaç verdi alıp kullanacağım bakalım artık 1 ay sonra geçmezse endoskopi yapacağını söyledi.
:2::26:
esw canım bir kibrit kutusu kadardı.çok diğil dimi:)
canım geçmiş olsun
dikkat et mide çok hassastır
kızartma, yağlı, gazlı yiyeceklerden uzak dur
çay kahve de içme bu aralar
ayrıca afiyet olsun
ben de öğle yemeğimi yedim
1 dilim denge ekmek
3,5 kk tavuk
2 yk pilav
1 kutu ayran
akşama da lahana sarması yapıp bırakmıştı annem, onu pişireyim diyorum ama kaç tane yiyeyim sizce
sabahtan beri 4 ekmek hakkımı kullandım
yoksa brokoli var onu mu haşlayayım ne dersiniz?
tavuk var daha ama iki öğünde de et olmasın dedim, kalan tavuğu da yarın öjğleyin yerim diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?