- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
afiyet olsun canımmm
thanks neruşcan
yimamı yedimmmmm
5-6 kaşık etli kuru fasülye(çok mu olmuş)
2 dlm kepek ekmeği
230 ml ayan
4 adet kornişon turşu
gözümü karartmıştım tatlıda yiyecektim yarım dlm baklava ,ama vazcaydım yemedimmmm,amaaaaaaaaann o kadar yesem ne yemese ne di mi ama,eve gidince portakallı,tarçınlı yoğurt yerim daha ii
yimamı yedimmmmm
2 dlm kepek ekmeği
230 ml ayan
4 adet kornişon turşu
gözümü karartmıştım tatlıda yiyecektim yarım dlm baklava ,ama vazcaydım yemedimmmm,amaaaaaaaaann o kadar yesem ne yemese ne di mi ama,eve gidince portakallı,tarçınlı yoğurt yerim daha ii
iyotlutuzcum afiyet olsun canım
ama 2şer kepçe çorba ve ıspanak bana biraz fazla gibi geldi
Herkeslere afiyet olsun...
Ben de esmer ekmeğe beyaz peynir domatesli sandwich aldım..
Ekmek de küçük sandwich ekmeği kadar işte...
Bide 300 ml ayran...
ara için de elmam var..
yimamı yedimmmmm
2 dlm kepek ekmeği
230 ml ayan
4 adet kornişon turşu
afiyet olsun bence çok değilll veee tatlı için de tebrikler fambığımmm çok doğru bir mantıkkkk akşam missler gibi yoğurtlu portakalını yersinnnnnn ohhhh
öğle yemeğim
2 kepçe sehriye çorbası
2 kepçe ıspanak
4 kaşık salata
2 kaşık yoğurt
yimamı yedimmmmm
2 dlm kepek ekmeği
230 ml ayan
4 adet kornişon turşu
sağol canımmmmmmmcanım tatlı istedi sanki regl olmuşum tam anlayamadım,daha biteli 3 hafta olmuştu benim için erken bir vakit çünkü,sanırım ondan bide hasta olduğum için enerji ihtiyacı hissettim bi anlık ama yemedim şükür
dünde tarçın yoğurt portakal yemiştimbügünde yicem,hergün yesem bıkmam sanıırm,çok güzelllllllllllllllllllll
çok geçmiş olsun canım
çok teşekkür ederim.inşallah geçer....
öğle yemeğim
2 kepçe sehriye çorbası
2 kepçe ıspanak
4 kaşık salata
2 kaşık yoğurt
afiyet olsun hülyacım
afiyet olsun canım börekte bir kk muş sorun olmaz.
çok geçmiş olsun canım
öğlen salata da yeseydin keşke lahana sarmasındanda 4 tane yiyebilirsin bence.2 tanesini bir yemek kaşığı saysak yarım dilim eder 4 tanesi 2 yk tam bir dilim kmek eder.afiyet olsun canım
öğlen az olmuş canım salata yada çorbada olabilirdi
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun kukim
yimamı yedimmmmm
2 dlm kepek ekmeği
230 ml ayan
4 adet kornişon turşu
afiyet olsun canımmm
hımmmmm o zaman bence dolmayı hiç pişirme brokoli haşla yoğurt yanında bir dilim ekmek bence biraz da tavuk yiyebilirsin yağ değil sonuçta sen yağ olmamak kaydıyla et faln zaten yiyebilirsin 2 öğün nolucak sadece brokoli de az olur sebze biraz et yoğurt süper bence
Kepçeleri doldurmam tam aslında :) birde ekmek yok diye dedimcanım ben zaten her hafta düzenli bir kilo veriyorum maşallah diyim hepte böyle yedim [/QUOTE
hmm tamam o zaman canım
böyle iyiyse demekki yediklerin yetiyo sana fazla da gelmiyo, böyle devam et ozaman canım
tarçın yoğurt portakal hepsını karıştırıp mı yıyorsunuz faydası ben yeni katıldım ve konunun hızına yetişemiyorum bi bakıyorum sayfalar akmış maşşalha ne hızlı bır konuymuş
Afiyet olsun canım ama 2 kepçe çok değil mi..
sen var ya süpersin canım.. İradene hayranım...
afiyet olsun bu arada..
kızlar önemli olan kilo vermek değil verilen kiloları koruyabilmektir.benim annem bir senede tam 33 kilo verdi.100 kilodan 67 ye düştü.bir senede verdiği kiloyu üç senede geri aldı şuan 96 kilo.yürüyüşü su içmeyi bıraktı diyeti bıraktı hepsi geri geldi.hayatımız boyunca sağlıklı beslenme alışkanlığı etmemiz şart.vede yürüyüş şart bence.
biz de bu nedenle her istediğimizden yiyoruz canım,ama farklı yollarla yani börek çörek yiyeceksek kepekli undan yapılanı,tatlı yiyceksek pekmezli yapılanı tercih ediyoruz.zaman zaman normal yedikelrimizde oluyor ama çok abartmadan yani beslenme şeklimizide değiştiriyoruz bu sayede,kendi adıma geri alacağıma inanmıyorummmm.sporumu herzaman yapmayı düşünüyorum ,beslenme şeklinide bir bakıma öğrendim,kilomu sürekli takip edererk yaşarım artık
canım seni tebrik ediyorum o tatlıyı yemediğin için :))
ben de dün akşam misafirim vardı, onlara dolapta kalan revaniyi ikram ettim, böylece gözümün önünde durmasından kurtuldum ama dolapta dondurma var, akşam osman izlerken 4-5 kaşık yesem sorun olur mu ki?
afiyet olsunnn canım benim.süpersin.ben senin kadar olamadım yedim küçük bir tatlı ama yemek olarak zaten birşey yoktu.aslında miğdem öyle yanıyorduki sanki tatlıyı yersem geçecek gibiydi ama geçmediiiiiii:84::84::84:
yimamı yedimmmmm
2 dlm kepek ekmeği
230 ml ayan
4 adet kornişon turşu
amanda aman akıllı bıdığım benim ne kadar güzel şeyler söylüyormuş bu böyle yerim seni kız. dediğin doğru kilo vermek kadar korumakta önemli. binbir zahmetle verilen kilolar geri alınacksa beslenme düzeni değişmeyecekse eğer kıymeti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?