60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun güzel mönü Ben akşam bir dilim pastayı yedim ama bu hafta baska kaçamak yok yasakladım kendimiii

afiyet olsun bence çok değilll veee tatlı için de tebrikler fambığımmm çok doğru bir mantıkkkk akşam missler gibi yoğurtlu portakalını yersinnnnnn ohhhh

iyotlutuzcum afiyet olsun canım
ama 2şer kepçe çorba ve ıspanak bana biraz fazla gibi geldi

Kepçeleri doldurmam tam aslında :) birde ekmek yok diye dedim canım ben zaten her hafta düzenli bir kilo veriyorum maşallah diyim hepte böyle yedim

afiyet olsunnn canım benim.süpersin.ben senin kadar olamadım yedim küçük bir tatlı ama yemek olarak zaten birşey yoktu.aslında miğdem öyle yanıyorduki sanki tatlıyı yersem geçecek gibiydi ama geçmediiiiiii:84::84::84:

afiyet olsun bence çok değilll veee tatlı için de tebrikler fambığımmm çok doğru bir mantıkkkk akşam missler gibi yoğurtlu portakalını yersinnnnnn ohhhh

sağol canımmmmmmmcanım tatlı istedi sanki regl olmuşum tam anlayamadım,daha biteli 3 hafta olmuştu benim için erken bir vakit çünkü,sanırım ondan bide hasta olduğum için enerji ihtiyacı hissettim bi anlık ama yemedim şükür
dünde tarçın yoğurt portakal yemiştimbügünde yicem,hergün yesem bıkmam sanıırm,çok güzelllllllllllllllllllll

öğle yemeğim

2 kepçe sehriye çorbası
2 kepçe ıspanak
4 kaşık salata
2 kaşık yoğurt

Afiyet olsun canım ama 2 kepçe çok değil mi..

sen var ya süpersin canım.. İradene hayranım...
afiyet olsun bu arada..

tarçın yoğurt portakal hepsını karıştırıp mı yıyorsunuz faydası ben yeni katıldım ve konunun hızına yetişemiyorum bi bakıyorum sayfalar akmış maşşalha ne hızlı bır konuymuş

kızlar önemli olan kilo vermek değil verilen kiloları koruyabilmektir.benim annem bir senede tam 33 kilo verdi.100 kilodan 67 ye düştü.bir senede verdiği kiloyu üç senede geri aldı şuan 96 kilo.yürüyüşü su içmeyi bıraktı diyeti bıraktı hepsi geri geldi.hayatımız boyunca sağlıklı beslenme alışkanlığı etmemiz şart.vede yürüyüş şart bence.

sizi gördükçe motive oluyorum
8mart dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun bu arada.:13:

canım evden getirmiştim de yemeğimi
hazır salata yoktu, e ben de sabah yapmadım açıkçası hem vaktim yoktu hem üşendim :)))

canım seni tebrik ediyorum o tatlıyı yemediğin için :))
ben de dün akşam misafirim vardı, onlara dolapta kalan revaniyi ikram ettim, böylece gözümün önünde durmasından kurtuldum ama dolapta dondurma var, akşam osman izlerken 4-5 kaşık yesem sorun olur mu ki?

ay sağol canım ya
tamam öyle yapayım ben, inşallah sararmamıştır brokoli dolapta
ben var diyorum ama sapsarı .bişiyle karşılarsam akşam o kötü olur walla :))

tarçın yoğurt portakal hepsını karıştırıp mı yıyorsunuz faydası ben yeni katıldım ve konunun hızına yetişemiyorum bi bakıyorum sayfalar akmış maşşalha ne hızlı bır konuymuş

canım tarçın tatlı ihtiyacını çok güzel kesiyor,tatlı bir portakalla bu üçünün karırışımı çok güzel bir tatlı oluyor.böyle dene sende
Afiyet olsun canım ama 2 kepçe çok değil mi..

sen var ya süpersin canım.. İradene hayranım...
afiyet olsun bu arada..

sende gayet iradelisin yclcim,ben senin yerinde olsam inan dayanamazdım çünkü her yemeği yiyemiyorsun,buna rağmen çabalıyor ve kilo da veriyorsun.ama sporu ihmal ediyosun bugünlerde gözüm üstünde.bende sadece haftasonları yapıyorum,sende en azından haftasonları yap canım hiç yoktan iyidir

biz de bu nedenle her istediğimizden yiyoruz canım,ama farklı yollarla yani börek çörek yiyeceksek kepekli undan yapılanı,tatlı yiyceksek pekmezli yapılanı tercih ediyoruz.zaman zaman normal yedikelrimizde oluyor ama çok abartmadan yani beslenme şeklimizide değiştiriyoruz bu sayede,kendi adıma geri alacağıma inanmıyorummmm.sporumu herzaman yapmayı düşünüyorum ,beslenme şeklinide bir bakıma öğrendim,kilomu sürekli takip edererk yaşarım artık

amanda aman akıllı bıdığım benim ne kadar güzel şeyler söylüyormuş bu böyle yerim seni kız. dediğin doğru kilo vermek kadar korumakta önemli. binbir zahmetle verilen kilolar geri alınacksa beslenme düzeni değişmeyecekse eğer kıymeti yok

sağol canımmmmmmmeswcim en hafifi tatlı dondurmadır derler ama,sen günlük haftalık beslenemne göre ayralarsın sanıırm,sonuçta sütlü bişey,un vs yok nihayetinde içinde

canım zamnla alışıyorsun sende alışırsın,benim eskiden beri tatlıya düşkünlüğüm yoktu önüme gelirse yerdim,yani normalde önüme konan bu 3 dlm baklavayı hüpletirdim ama yemedim şükür.

aferim fambığıma hee bencede yarım dilim yesen ne olacak yemesen ne olacak bencede iyi etmişin faambımmmmmm

öğrenmişim di miiiiii hocam:87::87:
aslında ben bir bakıma yavaş kilo verdiğim için çokda üzülmüyorum yani sonuçta,alışkanlıklarımı değiştiryorum alışıyorum bu düzene,beynime kabul ettiryorum bu beslenme şeklini.kısa sürede vermiş olsaydım vermekde almak kadar kolay deyip azar şundan azar bundan der yine yer 1 yıl sonra olmadı 3 yıl sonra yine alırdım.ama artık sanmıyorum,Allah izn veririsen fazlalıkların hepsinden kurtulayım asslaaa aburcubura,tatlıya,böreğe çöreğe sağlıksız şeyleye abanmıcamzayıf ama sağlıksı beslenmiş eciş bücüş bir vucut istemiyorum,sağlıklı fit bir görünümüm olsun kaç yaşına gelirsem geleyim dinç görüneyim inşallahh,yani görünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…