hakettim ama dimi yaaa kaydirigubbakcemile3 canim ya vur dedik öldürme böbreklerini yorma zaten birden icince birende vicuttan atarsin suyu
bencede kendin yap kaydirigubbakcemile3
canim arada yapiyordum ama verdigim son 4 kiloda spor fazla yok bebek bendede var 7 aylik onlar zaten basli basina bir kolori yakma vesilesi bence günde ekstradan 300 filan yakiyoz onlarla ama spor sart zayiflasakta bingil bingil oluruz sonra ben arada yinede SIKILASTIRMA hareketleri yapmak icin cabaliyorum
bu arada yediklerimi yazayım
sabah 1 muz
ara 1 paket limonlu eti form
4 erik
1 salatalık
2 dilim form ekmeğe içim light krem peynir ve tatın yeni çıkan bi ecı biber sosu var(çok acı değil ama tadı harika) onu sürdüm yanındada 2 tane minik domates yedimm ohhh çok güzeldii cokacimcoook
Ben o acı biber sosunu ve krem peyniri sürsem kendimi tutamam bir ekmek yerim :)))))))
Normalde ekmek aramam ama krem peynirle ve acı sosla dayanamam yerim :)))
MOTİVASYON FOTOĞRAFI
herkeze uzun bir aradan sonra meraba
şubat sonu ve mart başı burasıyla başlamıştım diyete
kilom 69.6 dı
şuan yaklaşık 60 ım
kaldı 3 kilo.4 gündür protein rejimi yapıyorum.biraz sarstı.umarım faydasını görürüm.bugün son gün
benden sonra gruba katılan tüm arkadaşlara hoşgeldin diyorum
kıslarr ağlıcam yaa deli olcam ben senağlamasenağlama bugün dijital baskülümü aldım sabah eski tartımda tartılmıştım 64 gösterdi çok sevindim 2 kilo verdim diye sabahtan okadar yoğundumki öğlene kadar bişi yiyemedim sadece su ve yeşil çay içmiştim öğlende yeni baskülümle tartılıp bi bakayım dedim 66,6 çıktı okadar moralim bozulduki senağlama şimdi ben hangisine inanıcam sonra deli oldum tabi bi cola şişesine su soldurum 2,5litrelik dijitalin üstüne koydum 2,5 gösterdi eski tartıma koydum oda 2,5 gösterdi senağlama ben hangisine güvenip devam edicem şimdi diyete bütün istediğim kaçtı valla keşke almasaydım senağlama öğlende bişi yemedim işe gelince gözüm karardıkızdılar burdakiler bi simit ayran yedim onuda zor bitirdim senağlama
kıslarr ağlıcam yaa deli olcam ben senağlamasenağlama bugün dijital baskülümü aldım sabah eski tartımda tartılmıştım 64 gösterdi çok sevindim 2 kilo verdim diye sabahtan okadar yoğundumki öğlene kadar bişi yiyemedim sadece su ve yeşil çay içmiştim öğlende yeni baskülümle tartılıp bi bakayım dedim 66,6 çıktı okadar moralim bozulduki senağlama şimdi ben hangisine inanıcam sonra deli oldum tabi bi cola şişesine su soldurum 2,5litrelik dijitalin üstüne koydum 2,5 gösterdi eski tartıma koydum oda 2,5 gösterdi senağlama ben hangisine güvenip devam edicem şimdi diyete bütün istediğim kaçtı valla keşke almasaydım senağlama öğlende bişi yemedim işe gelince gözüm karardıkızdılar burdakiler bi simit ayran yedim onuda zor bitirdim senağlama
aynı sorunu ben de yasadım 66kg oldum demıstım annemın eskı tarz tartısında memlekette. istanbula geldım tefalın tartısını aldım o ara bır cıktım 68.5 gösterdi.. nasıl bir moral bozuklugu anlatamam ama... sımdı canım cok üzgunum ama eskı tartını bırak. ben öyle yaptım.. bu olayı da unut ve yenı ve maalesef dooru olan tartında islem yapmaya devam et. ben öyle yaptım en azından.kısa zaman sonra unutuyorsun merak etme...
canım su ve çay içince yemek yemesende o tartılar hassas olduğu için çooook fark edyor o tartılarda aç hiçbişey yemeden içmeden,çıplak ve tuvalete çıktıktan sonra tartılman lazım. yarın sabah tekrar dediğim gibi dene o zaman görceksin farkı
canım sen yeni aldığın tartıyı baz al bence. Eski tartınıda kullanma artık. Yeni dijital olanı kullan. Belki eski tartın şaşırdı. Merak etme o iki kiloyu sağlıklı bi şekilde vericeksin en yakın zamanda :)) Bu da sana daha çok hırs yapman için vesile oldu. o yüzden üzülme.
tebrikler,çok iyi vermişsin...makul zamanda vermıssın.. geri kalan kılolarını da verır ve artık gerı almazsın inşallah...
ben de 10.5 kg verdım. ama artık cok zorlanıyorum. daha vermek ıstedıgım 7.5 kg var.önce ben ekmegı ve tatlıyı azaltıp haftada 2-3gun spor yaparak ayda 4kg verdım sonrakı ay bu yöntemle ancak 1-2 kg verebıldım. ben de gercekten 1200cal cıvarı beslenme ve hergun spor yapmaya basladım gene ayda 4kg verdım .sımdı sporu da arttırdım. ama ayda 1-2kg dan fazla olmuyor. metabolizmam cok yavasladı ne yapmalıyım bir tavsıyen var mı?
sorma canım ya nasıl moral bozukluğu içindeyim anlatamam resmen delirdim kırcaktım tartılarıama yapcak bişi yok bidaha baştan başlıyoruz en kötü olanıda 2haftadır 66 olan kilom 64de düştü diye sevinirken bidaha başa dönmek oldu senağlama napalım sil baştan başlamak gerek bazen kaydirigubbakcemile3
senin şu acı biber soslu peynirli sandvicinden ben de istiyorum. 2.kez anlatıyorsun canım çekti valla...
en kısa zamanda denenecektir...
Ben o acı biber sosunu ve krem peyniri sürsem kendimi tutamam bir ekmek yerim :)))))))
Normalde ekmek aramam ama krem peynirle ve acı sosla dayanamam yerim :)))
bendeeeeeeee cokacimcoook
canım bende kiloyu verirken çok zorlandım
yaklaşık 2 ay sıkı spor yaptım.haftada 3-4 kere sapor salonuna gidip 3-4 saat çıkmadım
diyetisyene gittim
ama verdiği diyet uymadım pek.tatlıyı tamaen hayatımdan çıkardım.arada atışdırdığımdada spora sarıldım
fakat şuan bende çokk zorlanıyorum.resmen gramlarka uğraşıyorum.ibre oynamıyo hiç.spor yapmaktanda sıkıldım bunladım.
açııkcası yılgınlık başladı
bu protein rejiminide metabolizmayı biraz hareketlenirmek için bi arkadaşımdan aldım.oda diyetisyeninden almış.bu diyet kilo verme durduğu zaman yapılan bi diyetmiş.metabolizmayı harekete geçirip kilo vermeyi tekrar başlatıyomuş güyya
ama ben çok sarsıldım.sonm günüm ama bende bittim
canım sende çok güzel kilo vermişsinm.benim sana vede kendime diyebileceğim tek tavsiye ipin ucunu bırakmamak.
bu kadar uğraştıkdan sonra koyvermemek.sabırla beklicez ve rejime devam edicez:)))
sen neler yapıyosun.senin kilo boy kaç?
verdiğin kiloyu ne kadar sürede verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?