60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama ama ben zaten acaip susamış kalkarım.normaldede en az 3 bardak su içiyorum kalkar kalkmaz.bugün biraz daha susamış kalktım bide banyo yapınca daha çok susadım.normal halim zaten bu kaydirigubbakcemile3 ben farkettiysen zaten hiç su hesabı yapmıyorum çünkü bi süre sonra saymaktan sıkılıyorum bütün gün tuvalet bekçiliği yapıyorum ama susuz bi hayat düşünemiyorummm :içelim:

bu arada yediklerimi yazayım
sabah 1 muz
ara 1 paket limonlu eti form
4 erik
1 salatalık
2 dilim form ekmeğe içim light krem peynir ve tatın yeni çıkan bi ecı biber sosu var(çok acı değil ama tadı harika) onu sürdüm yanındada 2 tane minik domates yedimm ohhh çok güzeldii cokacimcoook

herkeze uzun bir aradan sonra meraba

şubat sonu ve mart başı burasıyla başlamıştım diyete

kilom 69.6 dı

şuan yaklaşık 60 ım

kaldı 3 kilo.4 gündür protein rejimi yapıyorum.biraz sarstı.umarım faydasını görürüm.bugün son gün

benden sonra gruba katılan tüm arkadaşlara hoşgeldin diyorum

senin şu acı biber soslu peynirli sandvicinden ben de istiyorum. 2.kez anlatıyorsun canım çekti valla...
en kısa zamanda denenecektir...

Ben o acı biber sosunu ve krem peyniri sürsem kendimi tutamam bir ekmek yerim :)))))))

Normalde ekmek aramam ama krem peynirle ve acı sosla dayanamam yerim :)))

MOTİVASYON FOTOĞRAFI

Eneeeemmmm bu ne yawww...

Ühüüüüüüü bende bende...senağlama

kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar çok yoğundum bu sabah.. Ofiste tam bir kaos vardı.. Neyse şimdi sakinleşti çok şükür...
Yediklerimi yaziim.. Sabah 1 muz, ara light çilekli yoğurt, öğlen 3 tane köfte, 2 çatal pilav ve salata. Bu kadarrr..
Valla artık biraz normal yemek yiyorum.. Bünyem bi acaip oldu..

kıslarr ağlıcam yaa deli olcam ben senağlamasenağlama bugün dijital baskülümü aldım sabah eski tartımda tartılmıştım 64 gösterdi çok sevindim 2 kilo verdim diye sabahtan okadar yoğundumki öğlene kadar bişi yiyemedim sadece su ve yeşil çay içmiştim öğlende yeni baskülümle tartılıp bi bakayım dedim 66,6 çıktı okadar moralim bozulduki senağlama şimdi ben hangisine inanıcam sonra deli oldum tabi bi cola şişesine su soldurum 2,5litrelik dijitalin üstüne koydum 2,5 gösterdi eski tartıma koydum oda 2,5 gösterdi senağlama ben hangisine güvenip devam edicem şimdi diyete bütün istediğim kaçtı valla keşke almasaydım senağlama öğlende bişi yemedim işe gelince gözüm karardı kızdılar burdakiler bi simit ayran yedim onuda zor bitirdim senağlama

tebrikler,çok iyi vermişsin...makul zamanda vermıssın.. geri kalan kılolarını da verır ve artık gerı almazsın inşallah...

ben de 10.5 kg verdım. ama artık cok zorlanıyorum. daha vermek ıstedıgım 7.5 kg var.önce ben ekmegı ve tatlıyı azaltıp haftada 2-3gun spor yaparak ayda 4kg verdım sonrakı ay bu yöntemle ancak 1-2 kg verebıldım. ben de gercekten 1200cal cıvarı beslenme ve hergun spor yapmaya basladım gene ayda 4kg verdım .sımdı sporu da arttırdım. ama ayda 1-2kg dan fazla olmuyor. metabolizmam cok yavasladı ne yapmalıyım bir tavsıyen var mı?

aynı sorunu ben de yasadım 66kg oldum demıstım annemın eskı tarz tartısında memlekette. istanbula geldım tefalın tartısını aldım o ara bır cıktım 68.5 gösterdi.. nasıl bir moral bozuklugu anlatamam ama... sımdı canım cok üzgunum ama eskı tartını bırak. ben öyle yaptım.. bu olayı da unut ve yenı ve maalesef dooru olan tartında islem yapmaya devam et. ben öyle yaptım en azından.kısa zaman sonra unutuyorsun merak etme...

canım su ve çay içince yemek yemesende o tartılar hassas olduğu için çooook fark edyor o tartılarda aç hiçbişey yemeden içmeden,çıplak ve tuvalete çıktıktan sonra tartılman lazım. yarın sabah tekrar dediğim gibi dene o zaman görceksin farkı

sorma canım ya nasıl moral bozukluğu içindeyim anlatamam resmen delirdim kırcaktım tartıları ama yapcak bişi yok bidaha baştan başlıyoruz en kötü olanıda 2haftadır 66 olan kilom 64de düştü diye sevinirken bidaha başa dönmek oldu senağlama napalım sil baştan başlamak gerek bazen kaydirigubbakcemile3

canım sen yeni aldığın tartıyı baz al bence. Eski tartınıda kullanma artık. Yeni dijital olanı kullan. Belki eski tartın şaşırdı. Merak etme o iki kiloyu sağlıklı bi şekilde vericeksin en yakın zamanda :)) Bu da sana daha çok hırs yapman için vesile oldu. o yüzden üzülme.

sağol canımcım yaa inş. dediğin gibi olur yarın sabah bidaha denicem. biara baskülü geri vermeyi düşündüm bu beni fazla gösteriyo diyekaydirigubbakcemile3 sonra dedim esra kendini kandırma kaydirigubbakcemile3 inş. yarın sabah 65 falan çıkarım ona bilem razıyım yani 64ümden vazgeçtimkaydirigubbakcemile3

sağolasın canım sizlerle diyetten vazgeçmek mümkün değil zate bidaha hırs yaptım vericem o iki kiloyu kaydirigubbakcemile2

canım bende kiloyu verirken çok zorlandım

yaklaşık 2 ay sıkı spor yaptım.haftada 3-4 kere sapor salonuna gidip 3-4 saat çıkmadım

diyetisyene gittim
ama verdiği diyet uymadım pek.tatlıyı tamaen hayatımdan çıkardım.arada atışdırdığımdada spora sarıldım

fakat şuan bende çokk zorlanıyorum.resmen gramlarka uğraşıyorum.ibre oynamıyo hiç.spor yapmaktanda sıkıldım bunladım.

açııkcası yılgınlık başladı

bu protein rejiminide metabolizmayı biraz hareketlenirmek için bi arkadaşımdan aldım.oda diyetisyeninden almış.bu diyet kilo verme durduğu zaman yapılan bi diyetmiş.metabolizmayı harekete geçirip kilo vermeyi tekrar başlatıyomuş güyya
ama ben çok sarsıldım.sonm günüm ama bende bittim

canım sende çok güzel kilo vermişsinm.benim sana vede kendime diyebileceğim tek tavsiye ipin ucunu bırakmamak.
bu kadar uğraştıkdan sonra koyvermemek.sabırla beklicez ve rejime devam edicez:)))

sen neler yapıyosun.senin kilo boy kaç?

verdiğin kiloyu ne kadar sürede verdin?

sen gene de evlibarklının dediği gibi yarın sabah ac karnına su içmeden ,wcye gıttıkten sonra tartıl ve o kiloyu gercek kılon olarak kaydet.bugunluk de daha fazla moral bozma...

kızlar, ben 40 yalan uydurdum ama müdürüm diretince mecbur gittim Lahmacun yemeye
bir lahmacun yedim 2 şekersiz çay içtim şimdi de bir rezene çayı içiyorum
akşam ceza olarak meyve salatası yapıcam artık napiim
Ama meğersem ben Haziran başından pozisyon değişitircekmişim adamcaz bana söylemek istemiş hem ofis de olmasın açık hava olsun ki özel olsun diye düşünmüş:)
Artık Kurumsal ıletişim uzmanı oluyorum

senin şu acı biber soslu peynirli sandvicinden ben de istiyorum. 2.kez anlatıyorsun canım çekti valla...
en kısa zamanda denenecektir...

Ben o acı biber sosunu ve krem peyniri sürsem kendimi tutamam bir ekmek yerim :)))))))

Normalde ekmek aramam ama krem peynirle ve acı sosla dayanamam yerim :)))

bendeeeeeeee cokacimcoook

CANLARIMM VALLA HEM ÇOK HAFİF OLUYO HEM TADİ ÇOK GÜZEL. TAHMİNİ KALORİ HESABIDA 1 DİLİM 80 CAL. FALAN. DENEYİN VALLA HEPİNİZ.BU ARADA BEN BİTEK İÇİMİN PEYNİRİNİ BEĞENDİM.VE ACI BİBER SOSUDA TAT...

AMA AMA AMA BU ÇOK KÖTÜ BİŞİİİ :1shok:

canım ben 0cak 2'den beri ugrasıyorum ama baslarda cok gevşek tuttum işi... daha önce de cok kılo verme girisimim oldugu ıcın deneyimliyim bu konuda.. ama 2 aydır falan işi sıkı tutuyorum. sporu da saglam yapıyorum. önce spor salonuna yazıldım pek gidemıyordum. haftada 2 kez falan anca oluyordu. sonra eve kosu bandı aldım. artık daha duzenlı calısıyorum. haftanın 5-6gunu 1saat yuruyorum. 6.5km yuruyorum. sabahları da aerobik ve pilates yapıyorum. gercekten sekıl verdı vucuda ama tartıya pek yansımıyor.sabahları yarım cevız ve bır parca kuru meyve yıyorum. sonra pilates ve aerobik yapıyorum.sonra kahvaltı 1dl kepek ek. 1 kkbeyaz peynır ve salatalık - domates ..öglen nestle nesfit,elma ve yogurt yiyorum. aksam da yemek yapıyorum.iilaki sızma z.yagı ama cok az ...sebze ve ya et ve ya kepeklı makarna.. gibi gibi... ara ögun olarak da bır-iki kraker ve ya 2 dl kepekli bisküvi.. şu an bunları yapıyorum cnm..

bnm boy 1.72mt. kilo 76dan 65.5 a düstü.

sen de su protein diyetınden bahseder misin biraz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…