miğdem sürekli rahatsız aslında ama bu iki gündür cozuttu.neyse ıhlamur var içeyim eşimi bekliyorum.gelip eczeneden ilaçlarımı alacak çıkamıyorum ben işlerde yoğun ,yoksa izin alıp çıkardım ama dayancğım mecburen.dayanılacak gibide değil ama .....ya çokta hafif besleniyorum ama halen rahat olmadı bu halde bile....üfff yaa...:2::2:
canım çorba falan yok muydu?
köftenin yanına çorba içebilirdin
bide diyet bisküvi yiyeceğine ekmek ye bence daha doyurucu olur
bide limonlulardan falan değil dimi bisküvin?
onların içinde tatlandırıcı olduğu için iştah açabiliyolarmış çünkü
aslında ben 5-6 dilim yiyorum ekmek
neyse brokoli haşlayım bari
diğer arkadaşlar da bi yorum yapsa da ben de karar versem :))))
canım afiyet olsun da kaç kaşık etti bu yemek
hani patates de var ekmek de, fazla olmasın diye soruyorum
hafta sonu üniversiteden arkadaşımla karşılaştım otobüste. inince konuştuk. önce ben laf atmıştım. dediki gerçekten tanıyamadım. duymuştum spor yaptığını zayıfladığını ama bu kadar değişeceğini tahmin etmedim hiç çökmemiş gençleşmişsin ben yaşlandım dedi. ayy çok sevindirik oldum. ay benimde geçmişten gelen beni görünce tanımayan arkadaşlarım çıktı ne sevindim ne sevindim :86:
benimde ne zamandır görmediğim arkadaşım çok şaşırdı beni görünce :86: benimde geçmişten gelen arkadaşım varmış benimde benimde laylaylom :86:
canım seni tebrik ediyorum
gerçekten süpersin
bu kadar işinin arasında kendine zaman ayırıyorsun, harikasın gerçekten
ben senin yerinde olsam pes etmiştim sanırım çoktan
ayrıca zsporla ilgili söyledikyerine aynen katılıyorum, gerçekten çok faydası var ve süper şekillendiriyor insanı
geçen de söylemiştim, kociş bana şey dedi mesela, sen spor yapıyosun ye düzenli, bel kıvrımın iyice ortaya çıktı, çok güzel oldu dedi, ben de çok mutlu oldum ve spor yapmak için daha bi azimlendim :))
afiyet olsun topişşşşşşşşşşşşş1.5 kepçe etli patates yemeği
salata
ve evden getirdiğim yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
afiyet olsun hülyacım
öğlen az olmuş canım salata yada çorbada olabilirdi
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun kukim
yaaa acaba ekmek yemeyip birde orba mı yesem ki öğlenleri bilemedim şimdi.
normalde iki dilim ekmek yiyordum ama bu öğlen istemedi canm.
o zman et çorb ve bi dilim ekmek yiyebilirim sanırım
canım güle güle giy ayakkabılarını :))
sagolun tatlişkolarım teşekkür ederim moralde oldu bana hehegünaydınnnn ballı böreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem güle güle giy cicişleriniiiii:13::13:
sagol canımcımm içtim bende yeşilçayındanara olarak 25-30 kadar leblebi yedim şincik :))
üstüne bide yeşil çay içeyim bari
herkese benden yeşil çayyyyyyyyyyy
evet ya sanırım bisküvilerimi bırkmam gerekiyor.
bugün başliim o zman bisküvi yerine ara öğün bi dilim çavdar ekmeği alım yanıma.
ya diyetisyene gittiğim zaman diyetisyenim öyle demişt bana karıştırma et le diğer besinleri demişti
onun için öğle et akş çorba ve sebze yemeye çalışıyorum.
şimdi siz byle deyince kafalm karıştı değiştirsem mi acaba biraz ki
yok canım bizim yemekhanenin eti fazla olmaz yemeğin içinde3-4 kuşbaşı sadece
:118::118::118::118::118::118::118:
oooooo ne güzelllllllllllllll,eşimde bana bayağı farketti zayıfladığn dedi ancak okadar yanihaftasonu zayıflayayımda şöleee tayt üstüne tunik altına da uzun spor çizme giycem dedimmmmm,morali bozuldu banyoyu temizleme görevi onundu yapmicam işte dedi kıskandırmak ne güzel bişeymiş ya,en son nişanlıyken falan kıskanılıyordum yani
afiyet olsun topişşşşşşşşşşşşş
nugişe bak kepçe kepçe götürüyor yemecikleri :86: :118: kızz kepçe napıyosun bakiyim :119:
hafta sonu üniversiteden arkadaşımla karşılaştım otobüste. inince konuştuk. önce ben laf atmıştım. dediki gerçekten tanıyamadım. duymuştum spor yaptığını zayıfladığını ama bu kadar değişeceğini tahmin etmedim hiç çökmemiş gençleşmişsin ben yaşlandım dedi. ayy çok sevindirik oldum. ay benimde geçmişten gelen beni görünce tanımayan arkadaşlarım çıktı ne sevindim ne sevindim :86:
benimde ne zamandır görmediğim arkadaşım çok şaşırdı beni görünce :86: benimde geçmişten gelen arkadaşım varmış benimde benimde laylaylom :86:
yclcim biz çalışanlar hele birde evladı olanlar için kendine zaman ayırmak hele birde zorlandığın birşeyi yapmak için zaman ayırmak çok zorrr.ama sadece diyetle kilo verilmiyor malesef yada verilen kiloların sağlıklı olduğuna inanmıyorum,kısa zmanda geri alınırmış gibi geliyor,hem vücudu çok güzel şekillendiriyor,yani şart yapmalıyız.
bende hafta sonu nerdeyse işlerimi bitiremediğim için gezmeye bile gidemiyorum,bir bakmışım pazar akşamı olmuş.ama yinede mutlaka 50 dk yürüyorum,kızım uyurken yada onun belirli bir süre sadece haftasonları izlediği çizgifilmi var onu izlerken yapıyorum,sabah işe gitmeden önce mekik aletimle çalışıyorum,yani zamanı kendim oluşturuyorum yoksa inan bana benimde hiç ama hiç zmanım yok,yatıp dinlenecek vaktim yok,akşamlarıda okulum var biliyosun,yakında sınavlarımda başlar.düşün yani halimiama yapmlaıyız,yapalımmmm olur mu
ne güzel oluyo dimi birileri zayıflamışsın dediğinde.cumartesi günü bana gelen misafirlerden bi ablamız beni görünce ay aygün ne kadar çok zayıflamışsın yeter artık zayıflama dedi ben de evet verdim ama daha vermem gereken var dedim.ama şuda var biliyomusunuz kim zayıflamışsın dediyse yüzün çökmüş demedi.demekki sağlıklı zayıflıyorum
onun kepçesi 6-7 kaşık ediyo hügocuk,normal yani,normanyaaaaaaaaaa
benim kociş kilo vermemden memnun değil gibi. sevdiğim kadın tipinden çıkıyorsun diyo bazen sinir ediyor beni yaadimi bide kıskanıyolar :))
walla ben giydim onu, kocişin teşvikleriyle hatta :)))
benimki de kıskanır ama onunki genelde v yaka giydiğimde olur :))))
ne güzel oluyo dimi birileri zayıflamışsın dediğinde.cumartesi günü bana gelen misafirlerden bi ablamız beni görünce ay aygün ne kadar çok zayıflamışsın yeter artık zayıflama dedi ben de evet verdim ama daha vermem gereken var dedim.ama şuda var biliyomusunuz kim zayıflamışsın dediyse yüzün çökmüş demedi.demekki sağlıklı zayıflıyorum
famir bu cmt sınavım oldugu için sadece okuyorum hiç yorum yazmıyorum.ama hem hugocuka hoşgeldin demek hemde senin bu yazına cevapyazmak için gireyim dedim...
famır valla helal olsun benım bebeğim yok ama bu halımle bile hiçbişey yetişmiyo.akşam 6 gibi evdeyım.yanı çok geç de değil.ama hazırlandıgım sınavlar da var.daha iyi bi yere geçebilmek için...spora yazıldım gitmedim.yıne yazılsam yıne gitmem diye çekinıyorum....ama azmıne gerçekten hayran kaldım.bazen bebegım olsaydı napardım diye düşünüyoeum kesin ona kıyamaz ve hiç yanından ayrılmazdım.tabı kendimide hiç önemsemezdim.bunun sonucundada hayattan ve kendimden iyice sogurdum sanırım...şu sınav bi bitsin bide hugocukun doktoruna gidim bakalım bişeyler değişecekmi.......
hugocuk sende hoşgeldin.sen yokken çalışabildiğim kadar ders çalıştım....yorumları hergun okudum ama nerdeyse hiç yazmadım.tekrar hoşgeldin.senin pembe yazılarını aradı bu gözler
famir bu cmt sınavım oldugu için sadece okuyorum hiç yorum yazmıyorum.ama hem hugocuka hoşgeldin demek hemde senin bu yazına cevapyazmak için gireyim dedim...
famır valla helal olsun benım bebeğim yok ama bu halımle bile hiçbişey yetişmiyo.akşam 6 gibi evdeyım.yanı çok geç de değil.ama hazırlandıgım sınavlar da var.daha iyi bi yere geçebilmek için...spora yazıldım gitmedim.yıne yazılsam yıne gitmem diye çekinıyorum....ama azmıne gerçekten hayran kaldım.bazen bebegım olsaydı napardım diye düşünüyoeum kesin ona kıyamaz ve hiç yanından ayrılmazdım.tabı kendimide hiç önemsemezdim.bunun sonucundada hayattan ve kendimden iyice sogurdum sanırım...şu sınav bi bitsin bide hugocukun doktoruna gidim bakalım bişeyler değişecekmi.......
hugocuk sende hoşgeldin.sen yokken çalışabildiğim kadar ders çalıştım....yorumları hergun okudum ama nerdeyse hiç yazmadım.tekrar hoşgeldin.senin pembe yazılarını aradı bu gözler
benim kociş kilo vermemden memnun değil gibi. sevdiğim kadın tipinden çıkıyorsun diyo bazen sinir ediyor beni yaabazende çok kilo verme birileri filan begenir kıskanırım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?