60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arra öğünde 1 bardak büyük boy demleme yeşilçay bol limonlu yanına 5 antep fıstığı 1 armut olacak

canım safra kesene baktır sen bi ara
genelde mide ağrısıyla karıştırılırmış çünkü safranın ağrısı
taş falan olmasın, bu kadar ağrıması pek normal gelmedi de bana

evet ya sanırım bisküvilerimi bırkmam gerekiyor.
bugün başliim o zman bisküvi yerine ara öğün bi dilim çavdar ekmeği alım yanıma.
ya diyetisyene gittiğim zaman diyetisyenim öyle demişt bana karıştırma et le diğer besinleri demişti
onun için öğle et akş çorba ve sebze yemeye çalışıyorum.
şimdi siz byle deyince kafalm karıştı değiştirsem mi acaba biraz ki

:118::118::118::118::118::118::118:

oooooo ne güzelllllllllllllll,eşimde bana bayağı farketti zayıfladığn dedi ancak okadar yanihaftasonu zayıflayayımda şöleee tayt üstüne tunik altına da uzun spor çizme giycem dedimmmmm,morali bozuldu banyoyu temizleme görevi onundu yapmicam işte dedikıskandırmak ne güzel bişeymiş ya,en son nişanlıyken falan kıskanılıyordum yani

1.5 kepçe etli patates yemeği
salata
ve evden getirdiğim yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
afiyet olsun topişşşşşşşşşşşşş

afiyet olsun hülyacım

öğlen az olmuş canım salata yada çorbada olabilirdi

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım

afiyet olsun kukim

yaaa acaba ekmek yemeyip birde orba mı yesem ki öğlenleri bilemedim şimdi.
normalde iki dilim ekmek yiyordum ama bu öğlen istemedi canm.
o zman et çorb ve bi dilim ekmek yiyebilirim sanırım

nugişe bak kepçe kepçe götürüyor yemecikleri :86: :118: kızz kepçe napıyosun bakiyim :119:

yaaa acaba ekmek yemeyip birde orba mı yesem ki öğlenleri bilemedim şimdi.
normalde iki dilim ekmek yiyordum ama bu öğlen istemedi canm.
o zman et çorb ve bi dilim ekmek yiyebilirim sanırım

tabikide olur. bende çorba olduğu zaman ona göre ayarlıyorum ekmek hakkımı

kızlar işlerim çok yogun sayfalarda hızlı akıyor yetişemiyorumm o yüzden toplu mesajlar yazıyorum size
canım güle güle giy ayakkabılarını :))
günaydınnnn ballı böreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem güle güle giy cicişleriniiiii:13::13:
sagolun tatlişkolarım teşekkür ederim moralde oldu bana hehe

ara olarak 25-30 kadar leblebi yedim şincik :))

üstüne bide yeşil çay içeyim bari

herkese benden yeşil çayyyyyyyyyyy
sagol canımcımm içtim bende yeşilçayından
ama artıkın leblebi yemem şişiriyo şişriyo iyice patlicam o kadar yani

canım walla biz kararında herşeyden yemeye çalışıyoruz
ben mesela et yedim sebze yemem demiyorum
bide böyle dene istersen
faydası olmazsa yine bildiğin gibi yaparsın bence

yok canım bizim yemekhanenin eti fazla olmaz yemeğin içinde 3-4 kuşbaşı sadece

canım ben etti derken toplam kaç kaşıtkı anlamında sordum, ilahi

dimi bide kıskanıyolar :))
walla ben giydim onu, kocişin teşvikleriyle hatta :)))
benimki de kıskanır ama onunki genelde v yaka giydiğimde olur :))))

ne güzel oluyo dimi birileri zayıflamışsın dediğinde.cumartesi günü bana gelen misafirlerden bi ablamız beni görünce ay aygün ne kadar çok zayıflamışsın yeter artık zayıflama dedi ben de evet verdim ama daha vermem gereken var dedim.ama şuda var biliyomusunuz kim zayıflamışsın dediyse yüzün çökmüş demedi.demekki sağlıklı zayıflıyorum

famir bu cmt sınavım oldugu için sadece okuyorum hiç yorum yazmıyorum.ama hem hugocuka hoşgeldin demek hemde senin bu yazına cevapyazmak için gireyim dedim...

famır valla helal olsun benım bebeğim yok ama bu halımle bile hiçbişey yetişmiyo.akşam 6 gibi evdeyım.yanı çok geç de değil.ama hazırlandıgım sınavlar da var.daha iyi bi yere geçebilmek için...spora yazıldım gitmedim.yıne yazılsam yıne gitmem diye çekinıyorum....ama azmıne gerçekten hayran kaldım.bazen bebegım olsaydı napardım diye düşünüyoeum kesin ona kıyamaz ve hiç yanından ayrılmazdım.tabı kendimide hiç önemsemezdim.bunun sonucundada hayattan ve kendimden iyice sogurdum sanırım...şu sınav bi bitsin bide hugocukun doktoruna gidim bakalım bişeyler değişecekmi.......

hugocuk sende hoşgeldin.sen yokken çalışabildiğim kadar ders çalıştım....yorumları hergun okudum ama nerdeyse hiç yazmadım.tekrar hoşgeldin.senin pembe yazılarını aradı bu gözler

Süpermiş Nugicim.. Kalanını da sağlıklıca ver inşallah..
darısı da başımıza..

dimi bide kıskanıyolar :))
walla ben giydim onu, kocişin teşvikleriyle hatta :)))
benimki de kıskanır ama onunki genelde v yaka giydiğimde olur :))))
benim kociş kilo vermemden memnun değil gibi. sevdiğim kadın tipinden çıkıyorsun diyo bazen sinir ediyor beni yaa bazende çok kilo verme birileri filan begenir kıskanırım diyo

kızz kimsenin demesine gerek yokki kepçeeem aynaya bak yüzün çökmüşmü görürsün :86: :86:

nihancım kızım akrşı suçluluk duygum çok fazla,çokda üzülüyorum zamn zamn fazla duygusallaştığım dönemlerimde oluyor,okula akşamları gidiyorum ve 9.30da evde olduğum günler bile oluyor ama bunu sırf ilerde onunla daha fazla ilgileneyim diye yapıyorumm sabah 8 akşam 6 ömür boyu eve gelip giden hastalandığında başucunda duramayan,yaz tattillerini gün gün sayan bir annesi olasın diye çabalıyorum.eşim bana çok destek oluyor kızımla araalrı çok iyi bunednle kızm yokluğumu çok fazla hisstmiyor çok şükür ama tabi ben onu çok ama çok özlüyorum ders bitipte 1-2 dk fazladan okulda kalmam gerkese moralim bozuluyor
spor konusunada gelince genelde kızmın çizgifim izlediği yada öğle uykusuna yattığı zamanlarada yapıyorum sporumu 50 dk içinde bitiyor zaten,sonra bol bol vakit geçiriyorum kızımla

hoşbulduk kuzum. bensizlik sana zor gelmiştir o yüzden yazmak içinden gelmemiştir ondan yazmamışsındır :86:

benim kociş kilo vermemden memnun değil gibi. sevdiğim kadın tipinden çıkıyorsun diyo bazen sinir ediyor beni yaa bazende çok kilo verme birileri filan begenir kıskanırım diyo

vaaaay seninkide kıskançgillerden desene ehehe benimkide 3 kilo verdiğimi duyunca trip yaptıydı geçti neyseki :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…