60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğru söylüyorsun valla Famir...
Hiç spor falan yaptığım yok...
Geçen Haftasonu da evde duramadım ki spor yapayım..
bu haftasonu da gene yoğunum..
Zaten kollestrolü düşürmek için bişiler yapmam lazım.. hareket şart yani..

::85::85:
ölüyorum miğdem çok fena.dayanamıyorummm......acil iyi gelecek miğdemi rahatlatacak birşeylere ihtiyacım var....

canım haklısın aslında ama neyse ben 3-4 kaşık yerim artık
zaten akşam sütlü kahve içecektim onun yerine dondurma yerim ama tabi boğazimda hafif hafif kendini hissetiren ağrı geçerse
yoksa daha kötü olurum walla (

inşallah canım
an güzeli zaten yavaş gitsin ama geri gelmesin

canım yürüyüş en faydalısı kolestrolü düşürmek için
sen de bol bol yürü bence zamanın olduğunda

yclcim biz çalışanlar hele birde evladı olanlar için kendine zaman ayırmak hele birde zorlandığın birşeyi yapmak için zaman ayırmak çok zorrr.ama sadece diyetle kilo verilmiyor malesef yada verilen kiloların sağlıklı olduğuna inanmıyorum,kısa zmanda geri alınırmış gibi geliyor,hem vücudu çok güzel şekillendiriyor,yani şart yapmalıyız.
bende hafta sonu nerdeyse işlerimi bitiremediğim için gezmeye bile gidemiyorum,bir bakmışım pazar akşamı olmuş.ama yinede mutlaka 50 dk yürüyorum,kızım uyurken yada onun belirli bir süre sadece haftasonları izlediği çizgifilmi var onu izlerken yapıyorum,sabah işe gitmeden önce mekik aletimle çalışıyorum,yani zamanı kendim oluşturuyorum yoksa inan bana benimde hiç ama hiç zmanım yok,yatıp dinlenecek vaktim yok,akşamlarıda okulum var biliyosun,yakında sınavlarımda başlar.düşün yani halimiama yapmlaıyız,yapalımmmm olur mu

canım sen epey zaman önce öğrenmiştin farketmiştin yanlışları o yüzden ben zaten başaracağını biliyorum senin. yavaş konusuna gelince bende yavaş veriyorum tatlım. 7 aya girdim az değil sonuçta değilmi. eylülde 1 yıl olacak. tamam az kaldı ama hala daha kurtulamadım. ama işte beslenme alışkanlıklarımızı değiştirdiğimiz için geri alma durumu olmaz.sporda var zaten daha ne olsun. mesela ben şahsen eğer tatlıyı bırakmasaydım canım yani yeseydim arada hem zorlanırdım her zaman tatlı yemek isterdim azda olsa hemde yani artık hepimiz biliyorum yani tatlının yağ vermedeki olumsuz etkisini bu yüzden belkide yağ vermekte zorlanıp kas verirdim. o yüzden açıkçası benimde korkum yok. öyle taktığım bişeyde yok kendimde artık çok şükür sadece geri kalanlarda gitsin ince olayım istiyorum yani ben bu kilomda bile gayet iyiyim yağ fazlası yok çünkü. ama işte dediğim gibi yavaş oluyor bendede öyle bi anda gitmedi yağlar hep yavaş yavaş gitti önemli olanda bu çünkü o yağlar bianda oluşmadı yavş oldu yavaş gitti ama yine olması gereken seviyede gitti yani maksimumu yağ verdim çok şükür.

Yapalım arkadaşım tabi yapalım..
Ben de vakit ayırmalıyım.. nasıl bilmiyorum ama yapmalıyım..
Oğlum azıcık daha büyüsü bi yerde sabit dursa çok şey yapılabilir..
Ama ha düştü, ha kafasını kırdı, ay ağladı, fişleri çekti derken akşam oluyo evde..
Şimdi emekleyerek ve sıralayarak bu halde 1 aya yürür o zaman tam biterim ben..
Ama bunlar bahane değil tabi.. Yapmalıyız...

öğlen menümü yazayım
1 kupa çorba
5 pazı sarması bulgurlu ve acılı
1 tabak salata

canım afiyet olsun
oh acılı acılı yemişsin bide
hızlansın metabolizman inşallah :))

canım seni tebrik ediyorum
gerçekten süpersin
bu kadar işinin arasında kendine zaman ayırıyorsun, harikasın gerçekten
ben senin yerinde olsam pes etmiştim sanırım çoktan
ayrıca zsporla ilgili söyledikyerine aynen katılıyorum, gerçekten çok faydası var ve süper şekillendiriyor insanı
geçen de söylemiştim, kociş bana şey dedi mesela, sen spor yapıyosun ye düzenli, bel kıvrımın iyice ortaya çıktı, çok güzel oldu dedi, ben de çok mutlu oldum ve spor yapmak için daha bi azimlendim :))

ayy saol bebişim canım benim çok saol inşallah gdeyim geleyim bize buluşmak nasip olmadı gelnce inşallah.inaırmısın sana yarın buluşalım bu soğuk havaya inat die msj atıcaktım kısmet deilmiş gelince görğüşrüz inş. çok seviorum senii

ederim canım inşallah evlilk sevdiğin kişyle evlenrsen ve hzuurlu tyuvan olursa çok güzel bişi ama tam tersi olursa dünyanın en berbat şei haline dönüşebilio.bende sana dua edicem inş mutlu olursun bebik.

::85::85:
ölüyorum miğdem çok fena.dayanamıyorummm......acil iyi gelecek miğdemi rahatlatacak birşeylere ihtiyacım var....
2 yudum ılık süt iç cnm.yarım saat sonra 2 yudum daha sonra 2 yudum böle ama hepsini bir anda deil.

kızlar herkese afiyet olsun tek tek yazamıorum malum işleim var

hafta sonu üniversiteden arkadaşımla karşılaştım otobüste. inince konuştuk. önce ben laf atmıştım. dediki gerçekten tanıyamadım. duymuştum spor yaptığını zayıfladığını ama bu kadar değişeceğini tahmin etmedim hiç çökmemiş gençleşmişsin ben yaşlandım dedi. ayy çok sevindirik oldum. ay benimde geçmişten gelen beni görünce tanımayan arkadaşlarım çıktı ne sevindim ne sevindim :86:
benimde ne zamandır görmediğim arkadaşım çok şaşırdı beni görünce :86: benimde geçmişten gelen arkadaşım varmış benimde benimde laylaylom :86:

ne olduki Allah Allah,adaçayı,ıhlamur gibi bişeyler içsen rahatlatırmı acaba bielmedim şimdi

miğdem sürekli rahatsız aslında ama bu iki gündür cozuttu.neyse ıhlamur var içeyim eşimi bekliyorum.gelip eczeneden ilaçlarımı alacak çıkamıyorum ben işlerde yoğun ,yoksa izin alıp çıkardım ama dayancğım mecburen.dayanılacak gibide değil ama .....ya çokta hafif besleniyorum ama halen rahat olmadı bu halde bile....üfff yaa...:2::2:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…