aferim fambığıma hee bencede yarım dilim yesen ne olacak yemesen ne olacak bencede iyi etmişin faambımmmmmm
sende gayet iradelisin yclcim,ben senin yerinde olsam inan dayanamazdım çünkü her yemeği yiyemiyorsun,buna rağmen çabalıyor ve kilo da veriyorsun.ama sporu ihmal ediyosun bugünlerde gözüm üstünde.bende sadece haftasonları yapıyorum,sende en azından haftasonları yap canım hiç yoktan iyidir
sağol canımmmmmmmeswcim en hafifi tatlı dondurmadır derler ama,sen günlük haftalık beslenemne göre ayralarsın sanıırm,sonuçta sütlü bişey,un vs yok nihayetinde içinde
canım zamnla alışıyorsun sende alışırsın,benim eskiden beri tatlıya düşkünlüğüm yoktu önüme gelirse yerdim,yani normalde önüme konan bu 3 dlm baklavayı hüpletirdim ama yemedim şükür.
öğrenmişim di miiiiii hocam:87::87:
aslında ben bir bakıma yavaş kilo verdiğim için çokda üzülmüyorum yani sonuçta,alışkanlıklarımı değiştiryorum alışıyorum bu düzene,beynime kabul ettiryorum bu beslenme şeklini.kısa sürede vermiş olsaydım vermekde almak kadar kolay deyip azar şundan azar bundan der yine yer 1 yıl sonra olmadı 3 yıl sonra yine alırdım.ama artık sanmıyorum,Allah izn veririsen fazlalıkların hepsinden kurtulayım asslaaa aburcubura,tatlıya,böreğe çöreğe sağlıksız şeyleye abanmıcamzayıf ama sağlıksı beslenmiş eciş bücüş bir vucut istemiyorum,sağlıklı fit bir görünümüm olsun kaç yaşına gelirsem geleyim dinç görüneyim inşallahh,yani görünelim
Doğru söylüyorsun valla Famir...
Hiç spor falan yaptığım yok...
Geçen Haftasonu da evde duramadım ki spor yapayım..
bu haftasonu da gene yoğunum..
Zaten kollestrolü düşürmek için bişiler yapmam lazım.. hareket şart yani..
Doğru söylüyorsun valla Famir...
Hiç spor falan yaptığım yok...
Geçen Haftasonu da evde duramadım ki spor yapayım..
bu haftasonu da gene yoğunum..
Zaten kollestrolü düşürmek için bişiler yapmam lazım.. hareket şart yani..
sağol dadluşşşşşşşşş,sen ne yidin görmedim ben:44:
::85::85:
ölüyorum miğdem çok fena.dayanamıyorummm......acil iyi gelecek miğdemi rahatlatacak birşeylere ihtiyacım var....
öğrenmişim di miiiiii hocam:87::87:
aslında ben bir bakıma yavaş kilo verdiğim için çokda üzülmüyorum yani sonuçta,alışkanlıklarımı değiştiryorum alışıyorum bu düzene,beynime kabul ettiryorum bu beslenme şeklini.kısa sürede vermiş olsaydım vermekde almak kadar kolay deyip azar şundan azar bundan der yine yer 1 yıl sonra olmadı 3 yıl sonra yine alırdım.ama artık sanmıyorum,Allah izn veririsen fazlalıkların hepsinden kurtulayım asslaaa aburcubura,tatlıya,böreğe çöreğe sağlıksız şeyleye abanmıcamzayıf ama sağlıksı beslenmiş eciş bücüş bir vucut istemiyorum,sağlıklı fit bir görünümüm olsun kaç yaşına gelirsem geleyim dinç görüneyim inşallahh,yani görünelim
yclcim biz çalışanlar hele birde evladı olanlar için kendine zaman ayırmak hele birde zorlandığın birşeyi yapmak için zaman ayırmak çok zorrr.ama sadece diyetle kilo verilmiyor malesef yada verilen kiloların sağlıklı olduğuna inanmıyorum,kısa zmanda geri alınırmış gibi geliyor,hem vücudu çok güzel şekillendiriyor,yani şart yapmalıyız.
bende hafta sonu nerdeyse işlerimi bitiremediğim için gezmeye bile gidemiyorum,bir bakmışım pazar akşamı olmuş.ama yinede mutlaka 50 dk yürüyorum,kızım uyurken yada onun belirli bir süre sadece haftasonları izlediği çizgifilmi var onu izlerken yapıyorum,sabah işe gitmeden önce mekik aletimle çalışıyorum,yani zamanı kendim oluşturuyorum yoksa inan bana benimde hiç ama hiç zmanım yok,yatıp dinlenecek vaktim yok,akşamlarıda okulum var biliyosun,yakında sınavlarımda başlar.düşün yani halimiama yapmlaıyız,yapalımmmm olur mu
öğlen menümü yazayım
1 kupa çorba
5 pazı sarması bulgurlu ve acılı
1 tabak salata
yclcim biz çalışanlar hele birde evladı olanlar için kendine zaman ayırmak hele birde zorlandığın birşeyi yapmak için zaman ayırmak çok zorrr.ama sadece diyetle kilo verilmiyor malesef yada verilen kiloların sağlıklı olduğuna inanmıyorum,kısa zmanda geri alınırmış gibi geliyor,hem vücudu çok güzel şekillendiriyor,yani şart yapmalıyız.
bende hafta sonu nerdeyse işlerimi bitiremediğim için gezmeye bile gidemiyorum,bir bakmışım pazar akşamı olmuş.ama yinede mutlaka 50 dk yürüyorum,kızım uyurken yada onun belirli bir süre sadece haftasonları izlediği çizgifilmi var onu izlerken yapıyorum,sabah işe gitmeden önce mekik aletimle çalışıyorum,yani zamanı kendim oluşturuyorum yoksa inan bana benimde hiç ama hiç zmanım yok,yatıp dinlenecek vaktim yok,akşamlarıda okulum var biliyosun,yakında sınavlarımda başlar.düşün yani halimiama yapmlaıyız,yapalımmmm olur mu
1.5 kepçe etli patates yemeği
salata
ve evden getirdiğim yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ayy saol bebişim canım benim çok saol inşallah gdeyim geleyim bize buluşmak nasip olmadı gelnce inşallah.inaırmısın sana yarın buluşalım bu soğuk havaya inat die msj atıcaktım kısmet deilmiş gelince görğüşrüz inş. çok seviorum seniiKukiletaaaaaaaaaaaaam beni kaçırmışsın tekrar yazayım dedimmmmm
ve de afiyet olsunnnn
oyyyyy sarmaşık gülümmm narinnn çiçeeem gidiyosun dimiii seeennnngeldiğinde buralara bahar gelmiş olacak inşallahhh ve bizlerrr daha da inceee fıstıklar olucazzzzz inşallah sağlıklaaaaa seni çok özliycemmmm düzenli menüleriniiiii akıllı bıdık mesajlarınııııııııı sağ salim git gel inşallah canımbenimm Allah kabul etsinnn sağlık-mutluluk-huzur dile bizler için yağlarımız gitsin hepimiz de istediğimiz mutlu olacağımız bedenlerlerimizle sağlıklı mutlu huzurlu hayatlar yaşayalım sevdiklerimizleee dile emi
ederim canım inşallah evlilk sevdiğin kişyle evlenrsen ve hzuurlu tyuvan olursa çok güzel bişi ama tam tersi olursa dünyanın en berbat şei haline dönüşebilio.bende sana dua edicem inş mutlu olursun bebik.banada dua et kalancho düğünüm kazasız belasız atlatayım bide iş yerinde hata yapmiyimkazasız belasız git gel inşallah ne mutlu sanaaa,benim arkadaşımda genç yasta gitti ümreye sonra orda kapandı gelince açılamadı çok sevdi eşarbı,rabbim bizlerede nasip etsin
2 yudum ılık süt iç cnm.yarım saat sonra 2 yudum daha sonra 2 yudum böle ama hepsini bir anda deil.::85::85:
ölüyorum miğdem çok fena.dayanamıyorummm......acil iyi gelecek miğdemi rahatlatacak birşeylere ihtiyacım var....
1.5 kepçe etli patates yemeği
salata
ve evden getirdiğim yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
ne olduki Allah Allah,adaçayı,ıhlamur gibi bişeyler içsen rahatlatırmı acaba bielmedim şimdi
hafta sonu üniversiteden arkadaşımla karşılaştım otobüste. inince konuştuk. önce ben laf atmıştım. dediki gerçekten tanıyamadım. duymuştum spor yaptığını zayıfladığını ama bu kadar değişeceğini tahmin etmedim hiç çökmemiş gençleşmişsin ben yaşlandım dedi. ayy çok sevindirik oldum. ay benimde geçmişten gelen beni görünce tanımayan arkadaşlarım çıktı ne sevindim ne sevindim :86:
benimde ne zamandır görmediğim arkadaşım çok şaşırdı beni görünce :86: benimde geçmişten gelen arkadaşım varmış benimde benimde laylaylom :86:
afiyet olsun canımöğlen menümü yazayım
1 kupa çorba
5 pazı sarması bulgurlu ve acılı
1 tabak salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?