60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senin adına çok sevindim
sen söyleyince aklıma geldi
dün akşam benim de misafirim vardı, beni kardeşi gibi görür sağolsun
ve kızar yani az yediğimde kendime bakmadığmıda falan
dün akşam ona sordum, benim yüzümde herhangi bi çökme var mı diye, o da gayet iyi, hiç bişi yok, olsa ben sana söylerdim zaten falan dedi
ama ben sağlıklı kilo verdiysem benim yağ oranım nasıl yüksek çıkıyo peki
anlamadım ben bu işi ((((((((((((

benim kociş kilo vermemden memnun değil gibi. sevdiğim kadın tipinden çıkıyorsun diyo bazen sinir ediyor beni yaa bazende çok kilo verme birileri filan begenir kıskanırım diyo

insanı orta yerinden çatlatır walla bu kocalar
benimki benle dalga geçiyodu şişko oldun, popon kocaman oldu diye
ama şimdi dalga geçemiyor tabi
bişi söylediğinde sen koca popolu kadın görmemişsin diyorum ben de
o da napim görmedim diyo ama gülerek ( çünkü sülalesindeki bütün kadınlar öyle, annesi ve ablası dahil)

herkesin kadınlar günü kutlu olsun
bugün ki menüm
sabah:
2 kk peynir
1 domates
1 biber
3 zeytin
maydonoz
1 kepek ekmek
1 fincan çay

ara::
1 elma

öğle:
1 kepçe sebze çorbası
6 yk kadar nohut yemeği
4 yk yoğurt
1 kepek ekmek

ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay

yaaa kızlarr valla sizin kilo verme talolarınız görünce imreniyorumm

amann nazar değmesinnn

darısı herksin başına.

ay ne kadar çabuk ilerliyor bu topik yetişemiyorum işte de olunca her zamn yakalamaya çlışıyorum =)

sanırım yemek düzenimde braz daha sebzeye ağırlık vermem gerekiyor.
ara öpün saaati gene yaklaşıyor =)
ben başliim yeşil çayımı hazırlamaya sizin tavsiyenizle bgün bi dilim ekmek aldm yanıma biskvi yerine =)

hadi bakalım hayırlı olsunn bu değşklik =)

ay ben yanlış anladım canım benim yediğim yemek hep en az 6 en fazla 8 olur ama genelde hep 7 yk yerim canım

hugocuk
össsssssledim kız valla:111:

famır sen akşamları okula gidiyosun dimi.bilmedğim için soruyorum (çünkü sen okula gidiyorum dedikçe ben senı ögretmen sanıyodum)kusura bakma.unıv.e falan mıgidiyosun ogretmenmısın...nolur kusura bakma karıştıdım sanırım o yuzden sorim dedim

afiyet olsun canım
gayet güzel hepsi

ay ben yanlış anladım canım benim yediğim yemek hep en az 6 en fazla 8 olur ama genelde hep 7 yk yerim canım

anladım canım yanlış anladığını :)))
afiyet olsun tatlım

ben de şimdi elmamı yedim
ay ben çok seviyorum yeşil elmayı ya :)))

sağol kuzu bende ösledimdi :86:

bugün öğlen
1/ 2 dilim kepek ekmek
1.5 kepçe mercimek çorbası yedim

öğleden sonra

1 dilim yaş pasta ( mecburiyetten yedim sabahtan öğleden sonraya kadar okuldan 4 kez telefon geldi hocahanım sabahki pastadan yemediniz , öğleden sonra hususi pasta geldi bunu kesmeye gelmezseniz yarın da okula gelmeyin diyordu son telefonda müdür yardımcımız hem çok mutlu oldum hem de çok duygulandım. bu kadar saygı ve sevgi gösterilmesine kırmadım gittim ve de pastayı kestim dağıttım. ve de yedim pişman mıyım asla değilim feda olsun beni bu kadar ince düşünen arkadaşlarım için )

şimdi 4 fındık yedim
500 ml lik suyumu içmeye başladım

Süpermiş Nugicim.. Kalanını da sağlıklıca ver inşallah..
darısı da başımıza..
sağol canım amin inşallah

çok güzel canım afiyet olsun

evet canımmmm 2. üniversiyemi okuyorumm,aynı zamandada devlet memuruyum.akşamlarıda 2.öğretimden devam ediyorummmm

evet canımmmm 2. üniversiyemi okuyorumm,aynı zamandada devlet memuruyum.akşamlarıda 2.öğretimden devam ediyorummmm

ya sana inanamıyorummmmmmmmmmmmmm..................valla ne desem az gelir şu saatten sonra.ben de özelde çalışıyosun o yuzden memnun değilsin diyede düşünmüştüm biara.ben de memurum.ama 2. üniv. için hiç cesaret edemedim.hukuk okuyup avukat olmayı çok istemiştim ama geç kaldım.aslında bu mesleği istediğimi anlayalı yaklaşık 10 yıl oluyo ama bende tekrar ÖSS e hazırlnacak irade olmadı malesef....
Allah analı babalı buyutsun meleginizi.....:128:

kız fambık maşallah sende ne zeka varmış kız. ikinci üniversite haa allah yolunu açık etsin kuzum çok gururlandım şimdi sanki seni ben yetiştirmişim sanki kardeşinim gibi gururlandım. tüylerim tiken tiken oldu

bencede famir çok başarılı devamı gelir inşallah bende özel sektörde bunaldım ama kpss girmeye cesaret bile edemedim nasıl olsa kazanamam diye sen birde yasadığın yerde üniv kazanmışsın ne güzel :81: ben en basitinden dün 5,3 değil 5 te çıktım ustada yoktu o an mühendisten izin aldım,sabah geldim işittiğim azarı duymalısınız neden ustadan izin almadım diye,bilmiyorum belkide ben hassasım

öğle yemeğimi yedimde geldim
evde ne var ne yok gitmeden bitreyim kalmasın dedim
sildim süprdüm maşallaahhh

1.5 kepçe yayla çorbası
2 dilim pizza
3-4 köfte kadar ızgara çupra
maydonoz nane

okula gidip gelme sıkıntısı olmasa inan hiç zor gelmiyor,isteyen herkesde başarır,tıp okumuyorum öğretmenlik okuyorum neticede dimi ama,atla deve mi yani

öğle yemeğimi yedimde geldim
evde ne var ne yok gitmeden bitreyim kalmasın dedim
sildim süprdüm maşallaahhh

1.5 kepçe yayla çorbası
2 dilim pizza
3-4 köfte kadar ızgara çupra
maydonoz nane

efferim sana temiz kızsın canım hamaratsın. ev iişlerine düşkünsün biliyorum. bu huyunu seviyorum. yemekleride yiyerek buzdolabınıda temizlemişsin çok küsel olmuş canım :86:

okula gidip gelme sıkıntısı olmasa inan hiç zor gelmiyor,isteyen herkesde başarır,tıp okumuyorum öğretmenlik okuyorum neticede dimi ama,atla deve mi yani

olsun be canım.ben sana ne diyorum ÖSS'e girmeye bile cesaret edemedim.Sen girmişssin bide kazanıp başlamıssın okula.kızının vaktınden eşinin vaktinden fedakarlık ederek.Eşinide tebrik ederim.sokaga çıkmaya izin vermeyen sonrada erkek diye geçinen tipler varken senınkı bide kızına bakıyomuş....Dogu görevı falan korkutmuyomu senı ve eşini...Konu diyetten uzaklaştı istersenız devam etmeyım yazmaya ama napımmm merak ediyorum yaaabide memur olmaktan sırf mesai saatleri içinmi vazgeçmek istedin...başka sormıycam nolur bunda cevap ver tamam suscam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…