ne güzel oluyo dimi birileri zayıflamışsın dediğinde.cumartesi günü bana gelen misafirlerden bi ablamız beni görünce ay aygün ne kadar çok zayıflamışsın yeter artık zayıflama dedi ben de evet verdim ama daha vermem gereken var dedim.ama şuda var biliyomusunuz kim zayıflamışsın dediyse yüzün çökmüş demedi.demekki sağlıklı zayıflıyorum
benim kociş kilo vermemden memnun değil gibi. sevdiğim kadın tipinden çıkıyorsun diyo bazen sinir ediyor beni yaabazende çok kilo verme birileri filan begenir kıskanırım diyo
canım walla biz kararında herşeyden yemeye çalışıyoruz
ben mesela et yedim sebze yemem demiyorum
bide böyle dene istersen
faydası olmazsa yine bildiğin gibi yaparsın bence
canım ben etti derken toplam kaç kaşıtkı anlamında sordum, ilahi
dimi bide kıskanıyolar :))
walla ben giydim onu, kocişin teşvikleriyle hatta :)))
benimki de kıskanır ama onunki genelde v yaka giydiğimde olur :))))
herkesin kadınlar günü kutlu olsun
bugün ki menüm
sabah:
2 kk peynir
1 domates
1 biber
3 zeytin
maydonoz
1 kepek ekmek
1 fincan çay
ara::
1 elma
öğle:
1 kepçe sebze çorbası
6 yk kadar nohut yemeği
4 yk yoğurt
1 kepek ekmek
ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay
ay ben yanlış anladımcanım benim yediğim yemek hep en az 6 en fazla 8 olur ama genelde hep 7 yk yerim canım
ay ben yanlış anladımcanım benim yediğim yemek hep en az 6 en fazla 8 olur ama genelde hep 7 yk yerim canım
hugocuk
össsssssledim kız valla:111:
famır sen akşamları okula gidiyosun dimi.bilmedğim için soruyorum (çünkü sen okula gidiyorum dedikçe ben senı ögretmen sanıyodum)kusura bakma.unıv.e falan mıgidiyosun ogretmenmısın...nolur kusura bakma karıştıdım sanırım o yuzden sorim dedim
sağol canım amin inşallahSüpermiş Nugicim.. Kalanını da sağlıklıca ver inşallah..
darısı da başımıza..
herkesin kadınlar günü kutlu olsun
bugün ki menüm
sabah:
2 kk peynir
1 domates
1 biber
3 zeytin
maydonoz
1 kepek ekmek
1 fincan çay
ara::
1 elma
öğle:
1 kepçe sebze çorbası
6 yk kadar nohut yemeği
4 yk yoğurt
1 kepek ekmek
ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay
hugocuk
össsssssledim kız valla:111:
famır sen akşamları okula gidiyosun dimi.bilmedğim için soruyorum (çünkü sen okula gidiyorum dedikçe ben senı ögretmen sanıyodum)kusura bakma.unıv.e falan mıgidiyosun ogretmenmısın...nolur kusura bakma karıştıdım sanırım o yuzden sorim dedim
evet canımmmm 2. üniversiyemi okuyorumm,aynı zamandada devlet memuruyum.akşamlarıda 2.öğretimden devam ediyorummmm
ya sana inanamıyorummmmmmmmmmmmmm..................valla ne desem az gelir şu saatten sonra.ben de özelde çalışıyosun o yuzden memnun değilsin diyede düşünmüştüm biara.ben de memurum.ama 2. üniv. için hiç cesaret edemedim.hukuk okuyup avukat olmayı çok istemiştim ama geç kaldım.aslında bu mesleği istediğimi anlayalı yaklaşık 10 yıl oluyo ama bende tekrar ÖSS e hazırlnacak irade olmadı malesef....
Allah analı babalı buyutsun meleginizi.....:128:
öğle yemeğimi yedimde geldim
evde ne var ne yok gitmeden bitreyim kalmasın dedim
sildim süprdüm maşallaahhh
1.5 kepçe yayla çorbası
2 dilim pizza
3-4 köfte kadar ızgara çupra
maydonoz nane
öğle yemeğimi yedimde geldim
evde ne var ne yok gitmeden bitreyim kalmasın dedim
sildim süprdüm maşallaahhh
1.5 kepçe yayla çorbası
2 dilim pizza
3-4 köfte kadar ızgara çupra
maydonoz nane
okula gidip gelme sıkıntısı olmasa inan hiç zor gelmiyor,isteyen herkesde başarır,tıp okumuyorum öğretmenlik okuyorum neticede dimi ama,atla deve mi yani
okula gidip gelme sıkıntısı olmasa inan hiç zor gelmiyor,isteyen herkesde başarır,tıp okumuyorum öğretmenlik okuyorum neticede dimi ama,atla deve mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?