öğle yemeğimi yedimde geldim
evde ne var ne yok gitmeden bitreyim kalmasın dedim
sildim süprdüm maşallaahhh
1.5 kepçe yayla çorbası
2 dilim pizza
3-4 köfte kadar ızgara çupra
maydonoz nane
kızlar ogleyın bı yere gıttık yemege garıp soslu sulu tavuk yemegı pılav kızartma falan vardı bende tantunı yedım ekmek arası yanında ayran. sımdıde rahatsız oldumm kendımı cok sısmAN hıssedıyorum
ara olarak 3 tane yagsız grısını cubuk yedım (oda arkadasımdan aldım)
aksam salata yıyecegımm
olsun be canım.ben sana ne diyorum ÖSS'e girmeye bile cesaret edemedim.Sen girmişssin bide kazanıp başlamıssın okula.kızının vaktınden eşinin vaktinden fedakarlık ederek.Eşinide tebrik ederim.sokaga çıkmaya izin vermeyen sonrada erkek diye geçinen tipler varken senınkı bide kızına bakıyomuş....Dogu görevı falan korkutmuyomu senı ve eşini...Konu diyetten uzaklaştı istersenız devam etmeyım yazmaya ama napımmm merak ediyorum yaaabide memur olmaktan sırf mesai saatleri içinmi vazgeçmek istedin...başka sormıycam nolur bunda cevap ver tamam suscam
kızlar ogleyın bı yere gıttık yemege garıp soslu sulu tavuk yemegı pılav kızartma falan vardı bende tantunı yedım ekmek arası yanında ayran. sımdıde rahatsız oldumm kendımı cok sısmAN hıssedıyorum
aksam salata yıyecegımm
aksam salata yıyecegımm
çok güzel hülyacığımevet kahvaltım
1,5domates
1kk peynir
bitutum maydonoz
1tk bal
2çıtır bisküvü balı sürüp yedim
2yeşil zeytin şekersiz çay
tam benlikHerkeslere afiyet olsun...
Ben de esmer ekmeğe beyaz peynir domatesli sandwich aldım..
Ekmek de küçük sandwich ekmeği kadar işte...
Bide 300 ml ayran...
ara için de elmam var..
gayet güzelne kadar da ilerlemiş topic
karlı hatta inanlımaz esen rüzgar var kocaelinde
sabah :
klasik sirkeli suyumu we normal suyumu içtim
2 kçük dilim kepekli ekmek arasına az peynir koydum
1 bardak sekersz çayla okulda yedim geç kaldm braz
smdi de son kalan menemeni yedim yaklasık yarım tabak
2 zeytn yne sekersz çay içtim
afiyet olsun hocahanımkızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ara ara bakıorum sayfa açık ama kaçırdıklarım olursa kusura bakmayın pek yorum da yapamıorum sayfalarda hızlı akıo şimdi ara öğün yapıorum
1 kupa tarçınlı karabiberli karanfilli demleme çay
2 kuru incir
1/2 fincan leblebi
öğle yemeğim
2 kepçe sehriye çorbası
2 kepçe ıspanak
4 kaşık salata
2 kaşık yoğurt
canım tavuk yemeği salata ayran falan içseydin keşke.ekmek haklarından düş o zaman tantuniyi afiyet olsun
canım tavuk yemeği salata ayran falan içseydin keşke.ekmek haklarından düş o zaman tantuniyi afiyet olsun
yüzünde çökme veya küçülme oldumu.kukicim afiyet olsun canım
iyi yapmışsın
oh oralarda eritirsin zaten eminim
aman dikkat kendine canımcım oralarda, hasta faln olayım deme
bu arada kimse benim yüz çöküklüğü ile ilgili yazıma bişi yazmamış, küseyim mi ben de şimdi
afiyet olsun canım
tantuni biraz ağır değil mi?
ben bi kez yedim ve yağdan ekmeği ıslak yapış yapış olmuştu, bidaha yiyemedim onu walla
bu arada seninki kuruları bitirmiş sanırım, grisiniye başladığına göre :))
yoksa onları ayrı mı yiyo
yüzünde çökme veya küçülme oldumu.
ewt genelde yaglı oluyor ama bu o kadar degıldı yanı degıldır ınsallah dıye umut edıyorum
benımkı sabah yedı grısınıyı sımdı kuru yıyecek posetı duruyor ama alt katta daha baslamadı.ogleyın dedım yuru yemege gıdıyoruz adam gıbı yemek ye tepemde takur tukur etme dedım yok yaa dedı geldı bızle ama yemedı.bırazdan çin lokantasından gelir garıp yemeklerı
afiyet olsun çok güzelöğlen menümü yazayım
1 kupa çorba
5 pazı sarması bulgurlu ve acılı
1 tabak salata
nugya afiyet olsun ama yemeği kepçeden ziyade kaşık ölçüsüyle yazsaymışsın keşke1.5 kepçe etli patates yemeği
salata
ve evden getirdiğim yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
harika ve de örnek bir listeherkesin kadınlar günü kutlu olsun
bugün ki menüm
sabah:
2 kk peynir
1 domates
1 biber
3 zeytin
maydonoz
1 kepek ekmek
1 fincan çay
ara::
1 elma
öğle:
1 kepçe sebze çorbası
6 yk kadar nohut yemeği
4 yk yoğurt
1 kepek ekmek
ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay
öğle yemeğimi yedimde geldim
evde ne var ne yok gitmeden bitreyim kalmasın dedim
sildim süprdüm maşallaahhh
1.5 kepçe yayla çorbası
2 dilim pizza
3-4 köfte kadar ızgara çupra
maydonoz nane
canım olmadı işte
hani hep diyoruz ya sağlıksız vermiş olsak yüzümüz çökerdi diye
e ben de çok şükür öyle bi sorun olmadı
annem de burdaydı o da bişi demedi, öyle olsa söylerdi, sağolsun lafını sakınmaz, yarım kilo bile alsam söyler yani bana
benim anlamadığım yüzü ölçü alıyosak benim yağ problemim oldu ya, onun olmaması gerekir sanki
ya da yüzde çökme olup olmaması sağlıklı zayıfladığımızın göstergesi değil sanırım
neruş,nugi yok yine piyasada offffffffffff bende işime bakayım azcık ozman ,yoksa valla okulumu bitiremeden şutlayacaklar beni
200ml süt içeceğimmmmm,ycl sende ye iç bişeyler bakimmmmmmmmmmm hemen
neruş,nugi yok yine piyasada offffffffffff bende işime bakayım azcık ozman ,yoksa valla okulumu bitiremeden şutlayacaklar beni
200ml süt içeceğimmmmm,ycl sende ye iç bişeyler bakimmmmmmmmmmm hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?