60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ogleyın bı yere gıttık yemege garıp soslu sulu tavuk yemegı pılav kızartma falan vardı bende tantunı yedım ekmek arası yanında ayran. sımdıde rahatsız oldumm kendımı cok sısmAN hıssedıyorum

ara olarak 3 tane yagsız grısını cubuk yedım (oda arkadasımdan aldım )

aksam salata yıyecegımm

öğle yemeğimi yedimde geldim
evde ne var ne yok gitmeden bitreyim kalmasın dedim
sildim süprdüm maşallaahhh

1.5 kepçe yayla çorbası
2 dilim pizza
3-4 köfte kadar ızgara çupra
maydonoz nane

kukicim afiyet olsun canım
iyi yapmışsın
oh oralarda eritirsin zaten eminim
aman dikkat kendine canımcım oralarda, hasta faln olayım deme

bu arada kimse benim yüz çöküklüğü ile ilgili yazıma bişi yazmamış, küseyim mi ben de şimdi

babystar yazdıklarını takıp ettiklerimdensin.....maşallah iyi gidiyosun sporla da çok ıyı oldu.bakalım ben napcam şu sınavdan sonra.....

aaaaaaa evet sıkılmasın arkadaşlar kısa kesiyorum öyle ise
eşimden dolayı doğu görevim olamyacak,yani eş durumundan tekrar ankaraya gelebilicem,ama doğuda olsa giderim problem değil benim için.
memurluğunda sonu yok malesef eğer siyasi bağlantıların varsa müdür,başkan,genel müdür olursun ama yoksa şef en fazlada eğitim uzmanı olusun okadar.ama şefde olsan eğitim uzmanıda olsan yaptığın iş düz memurla aynı olur,sana getirdiği bir tatmin yok bir saatten sonra bıkıyorsun burada 30 yıl memurluk yapanlar var onalara benzemek istemiyorummm,insanda memur zihniyeti oluşuyor çok kötü bişey.tabi kızıma vakit ayırmak istemem ve öğretmenliği seviyor olmam 1. sebebim

canım tavuk yemeği salata ayran falan içseydin keşke.ekmek haklarından düş o zaman tantuniyi afiyet olsun

afiyet olsun canım
tantuni biraz ağır değil mi?
ben bi kez yedim ve yağdan ekmeği ıslak yapış yapış olmuştu, bidaha yiyemedim onu walla

bu arada seninki kuruları bitirmiş sanırım, grisiniye başladığına göre :))
yoksa onları ayrı mı yiyo

evet kahvaltım
1,5domates
1kk peynir
bitutum maydonoz
1tk bal
2çıtır bisküvü balı sürüp yedim
2yeşil zeytin şekersiz çay
çok güzel hülyacığım
Herkeslere afiyet olsun...
Ben de esmer ekmeğe beyaz peynir domatesli sandwich aldım..
Ekmek de küçük sandwich ekmeği kadar işte...
Bide 300 ml ayran...
ara için de elmam var..
tam benlik
gayet güzel
afiyet olsun hocahanım
öğle yemeğim

2 kepçe sehriye çorbası
2 kepçe ıspanak
4 kaşık salata
2 kaşık yoğurt

kepçe ölçüsüyle değil de kaşık ölçüsüyle yazsaydın keşke canım
2 kepçe deyince ortalama 8 kaşık bir kepçe ile ıspanağı düşününce baya fazla geliyor:26:

yüzünde çökme veya küçülme oldumu.

canım tavuk yemeği salata ayran falan içseydin keşke.ekmek haklarından düş o zaman tantuniyi afiyet olsun

ewt genelde yaglı oluyor ama bu o kadar degıldı yanı degıldır ınsallah dıye umut edıyorum
benımkı sabah yedı grısınıyı sımdı kuru yıyecek posetı duruyor ama alt katta daha baslamadı.ogleyın dedım yuru yemege gıdıyoruz adam gıbı yemek ye tepemde takur tukur etme dedım yok yaa dedı geldı bızle ama yemedı.bırazdan çin lokantasından gelir garıp yemeklerı

yüzünde çökme veya küçülme oldumu.

canım olmadı işte
hani hep diyoruz ya sağlıksız vermiş olsak yüzümüz çökerdi diye
e ben de çok şükür öyle bi sorun olmadı
annem de burdaydı o da bişi demedi, öyle olsa söylerdi, sağolsun lafını sakınmaz, yarım kilo bile alsam söyler yani bana
benim anlamadığım yüzü ölçü alıyosak benim yağ problemim oldu ya, onun olmaması gerekir sanki
ya da yüzde çökme olup olmaması sağlıklı zayıfladığımızın göstergesi değil sanırım

neruş,nugi yok yine piyasada offffffffffff bende işime bakayım azcık ozman ,yoksa valla okulumu bitiremeden şutlayacaklar beni
200ml süt içeceğimmmmm,ycl sende ye iç bişeyler bakimmmmmmmmmmm hemen

ama hiç sağlıklı beslenmiyo ki
tamam metabolizması hızlı olabilir ama kuru sırf tereyağ sonuçta
o kuruyu da öyle kuru kuru nasıl yerler anlamış değilim
sıcak sıcak yicen onu ki o zaman bile 2.den sonra bayıyo insanı yağından
seninkinde de mide varmış walla

öğlen menümü yazayım
1 kupa çorba
5 pazı sarması bulgurlu ve acılı
1 tabak salata
afiyet olsun çok güzel
1.5 kepçe etli patates yemeği
salata
ve evden getirdiğim yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
nugya afiyet olsun ama yemeği kepçeden ziyade kaşık ölçüsüyle yazsaymışsın keşke
harika ve de örnek bir liste
öğle yemeğimi yedimde geldim
evde ne var ne yok gitmeden bitreyim kalmasın dedim
sildim süprdüm maşallaahhh

1.5 kepçe yayla çorbası
2 dilim pizza
3-4 köfte kadar ızgara çupra
maydonoz nane

afiyet olsun hocahanım

yüzünde küçülmede olmadımı hiç. demekki bazılarında olmuyormuş.

neruş,nugi yok yine piyasada offffffffffff bende işime bakayım azcık ozman ,yoksa valla okulumu bitiremeden şutlayacaklar beni

Sağol canım hemen aldım elmamı..
ama sen demeseydin aklıma da gelmezdi valla..
öptüm kocaman..

Ben elmamı yedikten sonra hazırlanır çıkrım kızlar..
Yarın sabah görüşürüz..
Öptüm sizi...

canım mesaj yazıyordum altta görünmüyor galiba ismimiz burdayım yanibi yere gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…