canım afiyet olsun
oh acılı acılı yemişsin bide
hızlansın metabolizman inşallah :))
teşekkür ederim canım
afiyet olsun çok güzel
teşekkür ederim canım şimdide yeşil çayımı içiyorum yanına yiyecek bişeyim yok sinir oldum unuttum bugün evde kaldı
babystar yazdıklarını takıp ettiklerimdensin.....maşallah iyi gidiyosun sporla da çok ıyı oldu.bakalım ben napcam şu sınavdan sonra.....
saol bebişim.teşekkür ederim senin kadar deil.efferim sanatemiz kızsın canım hamaratsın. ev iişlerine düşkünsün biliyorum. bu huyunu seviyorum. yemekleride yiyerek buzdolabınıda temizlemişsin çok küsel olmuş canım :86:
bende öle oluodum eskiden kilolarımı vermeden önce sağlıksız bişi yemzişsem kendimi çok şişman hissediodum allah tan şimdi kiloları verdim yediğim zmanda diğer öğünde dengeliorum ama genelde yememye çalışıorum en fazla ay yılda bir.kızlar ogleyın bı yere gıttık yemege garıp soslu sulu tavuk yemegı pılav kızartma falan vardı bende tantunı yedım ekmek arası yanında ayran. sımdıde rahatsız oldumm kendımı cok sısmAN hıssedıyorum
ara olarak 3 tane yagsız grısını cubuk yedım (oda arkadasımdan aldım)
aksam salata yıyecegımm
kukicim afiyet olsun canım
iyi yapmışsın
oh oralarda eritirsin zaten eminim
aman dikkat kendine canımcım oralarda, hasta faln olayım deme
bu arada kimse benim yüz çöküklüğü ile ilgili yazıma bişi yazmamış, küseyim mi ben de şimdi
babystar yazdıklarını takıp ettiklerimdensin.....maşallah iyi gidiyosun sporla da çok ıyı oldu.bakalım ben napcam şu sınavdan sonra.....
ama hiç sağlıklı beslenmiyo ki
tamam metabolizması hızlı olabilir ama kuru sırf tereyağ sonuçta
o kuruyu da öyle kuru kuru nasıl yerler anlamış değilim
sıcak sıcak yicen onu ki o zaman bile 2.den sonra bayıyo insanı yağından
seninkinde de mide varmış walla
Kalanchoe güle güle git, güle güle gel inşallah canım..
biz seni unutmayız tabi ama sen de bizi unutma emi..
Ben elmamı yedikten sonra hazırlanır çıkrım kızlar..
Yarın sabah görüşürüz..
Öptüm sizi...
yüzünde küçülmede olmadımı hiç. demekki bazılarında olmuyormuş.
kız küçüldü, küçülmez mi?
yuvarlak yüzlüyümdür, tombik tombik yanaklarım vardır ama küçüldü yani baya ama çökme olmadan, e 8 kilo verdim sonuçta ama hiç sağlıksız değil şu anda yüzüm çok şükür
kızlar dışarda hava bir soğuk bir soğuk anlatamam tipi var her yer karla kaplandı 2 saat içerisin Ankara - İzmir asfaltı üzerinde afyon istikametindeki araçlar durmaya başladılar , hareket edemiyorlar yollar kapandı anlaşılan ne kadar zor ve de üzücü bir durum kar bize sıcacık evimizde keyif veriyor ama ne şartlara , ne duygulara sahip o yolda mahsur kalanlar Rabbim herkese kolaylık versin. kimseyi yiyeceksiz , giyeceksiz, yakacaksız çaresiz hasta dertte koymasın .Ayrıca sokakta insan hayvan hiçbir canlıyı bırakmasın AMİN.
saol bebişim.teşekkür ederim senin kadar deil.ayy utandım şimdikk
bende öle oluodum eskiden kilolarımı vermeden önce sağlıksız bişi yemzişsem kendimi çok şişman hissediodum allah tan şimdi kiloları verdim yediğim zmanda diğer öğünde dengeliorum ama genelde yememye çalışıorum en fazla ay yılda bir.
saol bebişim orda yeme düzenm nasıl olcak bilemiorum inş yemekler yağlı olmaz tek dileğim bu yemek konusunda .çünkğ yağlı yemek yiyemiorum ben acaip midemii bulandırıo.artık yağlı olursa yemekler kayın pederim dışardan getrcek ayarlıycak sürekli yürüyüş halinde olacağımız için inş almam kilo die tahmn ediorum hatta verirsin diolar çünkü gden herkes verio kilo inş sağlıklı bi şeklde gider gelirim.:26:
:44:canım bence senin yağ oranın çok da yüksek deil yani ben diyetsyen deilim ama normali 20-25 arası deniyor sennkide 27 yani 30 olsa 35 olsa tmm fazla denir ama çokda kafaya takılcak bi şideil bence bu miktar.o da zmanla sporla düşer bence öyle tahmn ediorum.yüzünün çökmemside bundan işte çok fazla kas vermemişsin demekki yağ oranının hala yüksek olması hepsini kastamn verdiğin anlamına gelmezki biraz yağ b,raz kas vermişsin ddemekki çoğu yağ az kasmış yüzün çökmediğine göre die düşünüorum ben canım
valizimi hazırladım odaları çekmeceleri düzenledim eşime yemek yapıcam şimdi biraz mutfağa doğru yol alayım. az sonra ara öğün yapcam gitmeden milli tatlımızdan yapıp yiyeyim şöööööllee bol tarçınlı portakallı yoğurt. sooona oralarda canım çekmesin
sağol canımmmmmmmcanım tatlı istedi sanki regl olmuşum tam anlayamadım,daha biteli 3 hafta olmuştu benim için erken bir vakit çünkü,sanırım ondan bide hasta olduğum için enerji ihtiyacı hissettim bi anlık ama yemedim şükür
dünde tarçın yoğurt portakal yemiştimbügünde yicem,hergün yesem bıkmam sanıırm,çok güzelllllllllllllllllllll
tarçın yoğurt portakal hepsını karıştırıp mı yıyorsunuz faydası ben yeni katıldım ve konunun hızına yetişemiyorum bi bakıyorum sayfalar akmış maşşalha ne hızlı bır konuymuş
sizi gördükçe motive oluyorum
8mart dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun bu arada.:13:
öğrenmişim di miiiiii hocam:87::87:
aslında ben bir bakıma yavaş kilo verdiğim için çokda üzülmüyorum yani sonuçta,alışkanlıklarımı değiştiryorum alışıyorum bu düzene,beynime kabul ettiryorum bu beslenme şeklini.kısa sürede vermiş olsaydım vermekde almak kadar kolay deyip azar şundan azar bundan der yine yer 1 yıl sonra olmadı 3 yıl sonra yine alırdım.ama artık sanmıyorum,Allah izn veririsen fazlalıkların hepsinden kurtulayım asslaaa aburcubura,tatlıya,böreğe çöreğe sağlıksız şeyleye abanmıcamzayıf ama sağlıksı beslenmiş eciş bücüş bir vucut istemiyorum,sağlıklı fit bir görünümüm olsun kaç yaşına gelirsem geleyim dinç görüneyim inşallahh,yani görünelim
öğlen menümü yazayım
1 kupa çorba
5 pazı sarması bulgurlu ve acılı
1 tabak salata
canım sen epey zaman önce öğrenmiştin farketmiştin yanlışları o yüzden ben zaten başaracağını biliyorum senin. yavaş konusuna gelince bende yavaş veriyorum tatlım. 7 aya girdim az değil sonuçta değilmi. eylülde 1 yıl olacak. tamam az kaldı ama hala daha kurtulamadım. ama işte beslenme alışkanlıklarımızı değiştirdiğimiz için geri alma durumu olmaz.sporda var zaten daha ne olsun. mesela ben şahsen eğer tatlıyı bırakmasaydım canım yani yeseydim arada hem zorlanırdım her zaman tatlı yemek isterdim azda olsa hemde yani artık hepimiz biliyorum yani tatlının yağ vermedeki olumsuz etkisini bu yüzden belkide yağ vermekte zorlanıp kas verirdim. o yüzden açıkçası benimde korkum yok. öyle taktığım bişeyde yok kendimde artık çok şükür sadece geri kalanlarda gitsin ince olayım istiyorum yani ben bu kilomda bile gayet iyiyim yağ fazlası yok çünkü. ama işte dediğim gibi yavaş oluyor bendede öyle bi anda gitmedi yağlar hep yavaş yavaş gitti önemli olanda bu çünkü o yağlar bianda oluşmadı yavş oldu yavaş gitti ama yine olması gereken seviyede gitti yani maksimumu yağ verdim çok şükür.
1.5 kepçe etli patates yemeği
salata
ve evden getirdiğim yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
200 ml süt içtimm yanındada 1 adet altınbaşak büskivi
bugün büskivi ile ara yaptım,bugünlük böle oldu tabi normalde hiç yemem,değişiklik olsun deyüüüüüüüüüüüü
hafta sonu üniversiteden arkadaşımla karşılaştım otobüste. inince konuştuk. önce ben laf atmıştım. dediki gerçekten tanıyamadım. duymuştum spor yaptığını zayıfladığını ama bu kadar değişeceğini tahmin etmedim hiç çökmemiş gençleşmişsin ben yaşlandım dedi. ayy çok sevindirik oldum. ay benimde geçmişten gelen beni görünce tanımayan arkadaşlarım çıktı ne sevindim ne sevindim :86:
benimde ne zamandır görmediğim arkadaşım çok şaşırdı beni görünce :86: benimde geçmişten gelen arkadaşım varmış benimde benimde laylaylom :86:
evet ya sanırım bisküvilerimi bırkmam gerekiyor.
bugün başliim o zman bisküvi yerine ara öğün bi dilim çavdar ekmeği alım yanıma.
ya diyetisyene gittiğim zaman diyetisyenim öyle demişt bana karıştırma et le diğer besinleri demişti
onun için öğle et akş çorba ve sebze yemeye çalışıyorum.
şimdi siz byle deyince kafalm karıştı değiştirsem mi acaba biraz ki
ne güzel oluyo dimi birileri zayıflamışsın dediğinde.cumartesi günü bana gelen misafirlerden bi ablamız beni görünce ay aygün ne kadar çok zayıflamışsın yeter artık zayıflama dedi ben de evet verdim ama daha vermem gereken var dedim.ama şuda var biliyomusunuz kim zayıflamışsın dediyse yüzün çökmüş demedi.demekki sağlıklı zayıflıyorum
herkesin kadınlar günü kutlu olsun
bugün ki menüm
sabah:
2 kk peynir
1 domates
1 biber
3 zeytin
maydonoz
1 kepek ekmek
1 fincan çay
ara::
1 elma
öğle:
1 kepçe sebze çorbası
6 yk kadar nohut yemeği
4 yk yoğurt
1 kepek ekmek
ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay
bugün öğlen
1/ 2 dilim kepek ekmek
1.5 kepçe mercimek çorbası yedim
öğleden sonra
1 dilim yaş pasta ( mecburiyetten yedim sabahtan öğleden sonraya kadar okuldan 4 kez telefon geldi hocahanım sabahki pastadan yemediniz , öğleden sonra hususi pasta geldi bunu kesmeye gelmezseniz yarın da okula gelmeyin diyordu son telefonda müdür yardımcımızhem çok mutlu oldum hem de çok duygulandım. bu kadar saygı ve sevgi gösterilmesine kırmadım gittim ve de pastayı kestim dağıttım. ve de yedim pişman mıyım asla değilim feda olsun beni bu kadar ince düşünen arkadaşlarım için )
şimdi 4 fındık yedim
500 ml lik suyumu içmeye başladım
öğle yemeğimi yedimde geldim
evde ne var ne yok gitmeden bitreyim kalmasın dedim
sildim süprdüm maşallaahhh
1.5 kepçe yayla çorbası
2 dilim pizza
3-4 köfte kadar ızgara çupra
maydonoz nane
neruş,nugi yok yine piyasada offffffffffff bende işime bakayım azcık ozman ,yoksa valla okulumu bitiremeden şutlayacaklar beni
200ml süt içeceğimmmmm,ycl sende ye iç bişeyler bakimmmmmmmmmmm hemen
ben daha önce kilo verdiğimde kas kaybım olmuştu yüzüm çökmemişti ama küçülmüştü canım demekki illa çökmesi gerekmiyorumuş.
arkadaşlar evde sadece salatam var...
yanına menemen ve yayla çorbası yapayım diyorum
1 dilim çavdar ekmeği yerim
hiii nasıl olur sizde
bu arada teşekkür ederim nerudaaaaaahattaaaa
nerudaaaaaaaaaaaaaaa
200 ml süt içtimm yanındada 1 adet altınbaşak büskivi
bugün büskivi ile ara yaptım,bugünlük böle oldu tabi normalde hiç yemem,değişiklik olsun deyüüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?