60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yaa kızlar birşey soriim sizee

benim tartm yaklaşık iki kilo kadar fazla gösteryor ve bilsemde çok sinilerimi bozuyor.
yeni bi tartı aliim diyorum ama almışkende şu hai yağ su kas ölçenler var ya onlardan aliim diyorum
kullanan var mı aranızda memnun musunuz ??

efferim sana temiz kızsın canım hamaratsın. ev iişlerine düşkünsün biliyorum. bu huyunu seviyorum. yemekleride yiyerek buzdolabınıda temizlemişsin çok küsel olmuş canım :86:
saol bebişim.teşekkür ederim senin kadar deil.ayy utandım şimdikk

bende öle oluodum eskiden kilolarımı vermeden önce sağlıksız bişi yemzişsem kendimi çok şişman hissediodum allah tan şimdi kiloları verdim yediğim zmanda diğer öğünde dengeliorum ama genelde yememye çalışıorum en fazla ay yılda bir.

saol bebişim orda yeme düzenm nasıl olcak bilemiorum inş yemekler yağlı olmaz tek dileğim bu yemek konusunda .çünkğ yağlı yemek yiyemiorum ben acaip midemii bulandırıo.artık yağlı olursa yemekler kayın pederim dışardan getrcek ayarlıycak sürekli yürüyüş halinde olacağımız için inş almam kilo die tahmn ediorum hatta verirsin diolar çünkü gden herkes verio kilo inş sağlıklı bi şeklde gider gelirim.:26:
:44:canım bence senin yağ oranın çok da yüksek deil yani ben diyetsyen deilim ama normali 20-25 arası deniyor sennkide 27 yani 30 olsa 35 olsa tmm fazla denir ama çokda kafaya takılcak bi şideil bence bu miktar.o da zmanla sporla düşer bence öyle tahmn ediorum.yüzünün çökmemside bundan işte çok fazla kas vermemişsin demekki yağ oranının hala yüksek olması hepsini kastamn verdiğin anlamına gelmezki biraz yağ b,raz kas vermişsin ddemekki çoğu yağ az kasmış yüzün çökmediğine göre die düşünüorum ben canım

valizimi hazırladım odaları çekmeceleri düzenledim eşime yemek yapıcam şimdi biraz mutfağa doğru yol alayım. az sonra ara öğün yapcam gitmeden milli tatlımızdan yapıp yiyeyim şöööööllee bol tarçınlı portakallı yoğurt. sooona oralarda canım çekmesin

babystar yazdıklarını takıp ettiklerimdensin.....maşallah iyi gidiyosun sporla da çok ıyı oldu.bakalım ben napcam şu sınavdan sonra.....

ewt canım aynen ama o memnun halınden bıze bısey demek dusmez.olan bana oluyor burda ama ne yapalım ıdare edıyorum.ne kadar rahatsız olsamda benı çok motıve edıyor saolsun

Ben elmamı yedikten sonra hazırlanır çıkrım kızlar..
Yarın sabah görüşürüz..
Öptüm sizi...

afiyet olsun güle güle üzerine de su içmeyi unutma elma kompostosu olsun

yüzünde küçülmede olmadımı hiç. demekki bazılarında olmuyormuş.

kız küçüldü, küçülmez mi?
yuvarlak yüzlüyümdür, tombik tombik yanaklarım vardır ama küçüldü yani baya ama çökme olmadan, e 8 kilo verdim sonuçta ama hiç sağlıksız değil şu anda yüzüm çok şükür

ben daha önce kilo verdiğimde kas kaybım olmuştu yüzüm çökmemişti ama küçülmüştü canım demekki illa çökmesi gerekmiyorumuş.

kızlar dışarda hava bir soğuk bir soğuk anlatamam tipi var her yer karla kaplandı 2 saat içerisin Ankara - İzmir asfaltı üzerinde afyon istikametindeki araçlar durmaya başladılar , hareket edemiyorlar yollar kapandı anlaşılan ne kadar zor ve de üzücü bir durum kar bize sıcacık evimizde keyif veriyor ama ne şartlara , ne duygulara sahip o yolda mahsur kalanlar Rabbim herkese kolaylık versin. kimseyi yiyeceksiz , giyeceksiz, yakacaksız çaresiz hasta dertte koymasın .Ayrıca sokakta insan hayvan hiçbir canlıyı bırakmasın AMİN.

hava çok soğuk ama burda henüz kar yok balkona ekmek kırıntıları serpiştireceğim serçeler güvercinler yesin bu soğukta aç kalmasın garipler

amin canım amin cok zor

ay kıyamam sana yaaa
canım çekmesin demiş
ye hadi ye, afiyet bal şeker olsun tatlım
inşallah dedeğini gibidir canım ya
taktım ben de kafaya walla
ama o kadar sağlıksız kilo vermemişim sanırım, ben en iyisi iyiye yorayım bunu :)))

canım bence de kilo verirsin oralarda, hiç bişi bulamazsan ekmek peynir zeytin ye artık, yemek alışkanlıklarını bilmiyorum gerçi ama
ama anneannemler gittiğinde anneannem çok pis olduklarını, herşeyi elleriyle yediklerini söylemişti, inşallah sen öyle şeyler görmezsin canımcım

bu arada giderayak bana moral verdiğin de çok teşekkür ederim bitanem :)

200 ml süt içtimm yanındada 1 adet altınbaşak büskivi
bugün büskivi ile ara yaptım,bugünlük böle oldu tabi normalde hiç yemem,değişiklik olsun deyüüüüüüüüüüüü

ay hiç yazamadım bugün yaaa 2 saatte ne çok sayfa akmış bi de yazmışsın akıllı bıdık akıllı bıdıkl laflar oku oku canım çıktı oyyyyy akıllı becerikliii çalışkannnnn arkadaşımmmm benimmmmm maşallah benim fambığımaaaaa:13::13:

ivettttt o bizim milli tatlımızafiyet olsun cicişşşşş

tarçın yoğurt portakal hepsını karıştırıp mı yıyorsunuz faydası ben yeni katıldım ve konunun hızına yetişemiyorum bi bakıyorum sayfalar akmış maşşalha ne hızlı bır konuymuş

evetttt hepsini karıştırıpppppp nefissss bir tatlı olarak yiyoruuuuz tavsiye edilirrrr tatlımmm

sizi gördükçe motive oluyorum
8mart dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun bu arada.:13:

sağol tatlımmmm senin deeee:13::13:

sağlıkla vericez fambığım inşallah fit sağlıklı incee fıstıklar olucazzzzzz çıtırıkkk çıtırıkkkkkkkk inşallahhhh

öğlen menümü yazayım
1 kupa çorba
5 pazı sarması bulgurlu ve acılı
1 tabak salata

afiyet olsun ebruuuuuuu:79::79::79::79:

maşallah hugocukcuğummmm darısı başıma inşallah kurtulucam kurtulucazzz şu fazla kiloların yağların hepsindennnnn:13:

1.5 kepçe etli patates yemeği
salata
ve evden getirdiğim yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

afiyet olsun nugiiiimmm

arkadaşlar evde sadece salatam var...
yanına menemen ve yayla çorbası yapayım diyorum
1 dilim çavdar ekmeği yerim
hiii nasıl olur sizde
bu arada teşekkür ederim nerudaaaaaa
hattaaaa
nerudaaaaaaaaaaaaaaa

süperrrrrrrdarısı başıma innnşalllahh Allah hepimize de o günleri göstersinn

canım biz her öğünde biraz muttlaka sebze yani et varsa yanında salata olarak yiyoruz ya ben mesela etli sebze yemeği yapıp yiyiorum ve 5yk yiyiorum o zaman sadece sebzeyse 6-7yk yiyiorum günde 3-4 dilim ekmek yiyiorum 3 porsiyon meyve bunun bazen 2 porsiyonu taze 1 porsiyonu kuru meyve oluyor 2 porsiyonda süt ve yoğurt yiyiorum hergün genelde arkadaşlar da bu şekilde yiyorr haftada 2 gün falan yumurta yiyioruz sabahları yani bunları öğünlerine yayabilirsinkolaylıklar dielrim tatlım

mşallah nugimeee

afiyet olsun tatlım yine süpersinnn

afiyet olsun farmisyoooo

öğle yemeğimi yedimde geldim
evde ne var ne yok gitmeden bitreyim kalmasın dedim
sildim süprdüm maşallaahhh

1.5 kepçe yayla çorbası
2 dilim pizza
3-4 köfte kadar ızgara çupra
maydonoz nane

afiyet olsunnn narin çiçeeemmmm

neruş,nugi yok yine piyasada offffffffffff bende işime bakayım azcık ozman ,yoksa valla okulumu bitiremeden şutlayacaklar beni
200ml süt içeceğimmmmm,ycl sende ye iç bişeyler bakimmmmmmmmmmm hemen

ahanda geldiiiim ay işlerim vardı şimdi de kargoya falan gidicem gelicem sporumu yapıcam inşallahhh fambığımmm sabah ilgilendim biraz senle ama bugün böyle olduuuu beni affeeeeeeet:118:

ben daha önce kilo verdiğimde kas kaybım olmuştu yüzüm çökmemişti ama küçülmüştü canım demekki illa çökmesi gerekmiyorumuş.

anladım canım
neyse iyiye yorayım ben yine de bunu bari :)))

kızlar ben çıkıyorum şimdi, herkese iyi akşamlar
akşam gelirim yine

arkadaşlar evde sadece salatam var...
yanına menemen ve yayla çorbası yapayım diyorum
1 dilim çavdar ekmeği yerim
hiii nasıl olur sizde
bu arada teşekkür ederim nerudaaaaaa
hattaaaa
nerudaaaaaaaaaaaaaaa

ebruuuuuuuuuuu:79::79::79::79::79:

bence gayet güzellll olurrrrrr afiyet olsun şimdidennnn

200 ml süt içtimm yanındada 1 adet altınbaşak büskivi
bugün büskivi ile ara yaptım,bugünlük böle oldu tabi normalde hiç yemem,değişiklik olsun deyüüüüüüüüüüüü

afiyet olsun fambığımmmm arada olur öleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…