60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bak ben de yazdım sana ama arada gözden kaçırdın herhalde..
Bi daha yazayım dedim güle güle git..
saol cnm benim bitanem teşkkür ederim.hepinize ayrı ayrı aklıma gelen herkese dua edicem sanada.çok saolun canlarım

rica ederim cnm nedemek.kayın validemler daha öncede gittiler otelleri fln çok temzmiş yemekler sabah akşam açık büfeymiş çok güzel die anlatmıştı bu kezde öle oluur umarım

Ben de bugünü tam liste yazayım bariiiii öğleni aramı falan yazmamıştımmmm

sabah kalkınca

10-15 yaban mersini 500ml su

kahvaltım

1 dilim çok tahıllı ekmek

1kk yağsız beyaz peynir

1 taneden biraz az sahanda yumurta

1 köy biberi

2 salatalık

1. ara:

1 portakal

2. ara:

1 fincan tarçınlı-kakolu lıght süt

3.ara

2 kuru kayısı

öğle yemeğim

1 büyük kepçe (16 yk falan) mercimek çorbası

1 kase (3yk) yoort

1 dilimçok tahıllı ekmek

1 büyük turp

1 salatalık

1 köy biberi

4. ara

henüz yemedim ama 1 elma olacak

5. ara (akşam geç yediğimden akşaki ekmek hakkımı 7 gibi yiyorum)

1 dilimçok tahıllı ekmek

akşam yemeğim

kuşbaşı tavuklu türlü (5yk falan yerim) (kabak,patlıcan-patates,havuç,tavuk var içinde)

1 pt salata

bugün şimdilik 2lt su 2 fincan deleme yeşil çay içtim yatana kadar su rahat 3 lt olur

ayrıca sporum var birazdan kargoya gidicem gelince spprumu yapıcam inşallahhhgitsin yağlaaaaaaaar oleyyyyyyyy

arkadaşlar evde sadece salatam var...
yanına menemen ve yayla çorbası yapayım diyorum
1 dilim çavdar ekmeği yerim
hiii nasıl olur sizde
bu arada teşekkür ederim nerudaaaaaa
hattaaaa
nerudaaaaaaaaaaaaaaa
bence çok güzel bir menü olur

canım listen çok şık afiyet olsun

menülerin güzel neruşcum akşamıda güzel afiyet olsun

maşşşşşallah neruşcan her zamanki gibi süpersonik bi menü

kızlarrr bu yoğurtlu portakallı tarçınlı tatlının bitarifi var mı ne kadar yoğurta n kadar portakal falan

bide ara öğün olarak yiyorsunuz di mi bunu sadece o yanında başşka birşey yenmiyordur herhalde

maşşşşşallah neruşcan her zamanki gibi süpersonik bi menü

sağol kalimerooocannnn(kalimeroyu hatırlarsın sanırım kafasında yumurta kabuğuyla gezen 'ama haksızlıııık' diyen sevimki bir kuşceezdi kendisi canı da benden olsunnnn )

senin bu haftaaki yoğun halini ona benzettim ondan didimmmmm

akşam oldu amore nin günlük menü saati geldiii,işleri de kolayladııı
kalkınca : 07.00
bir bardak ılık su
1 adet kurukayısı
kahvaltı : 07.30
1 kupa şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
iki dilim ekmek
1 kk peynirle feslegenli peynir salatası üstüne accık z.yagı gezdirdim ama peynir az yaglıydı.
1 çk zeytin ezmesi

ara : 09.00 1 adet kurukayısı 2 adet badem yeşilçayımın yanınında
ara : 10.30 1 adet kuru incir yine yeşilçayımın yanında

ögle : 12.15
bir parça una bulanıp yaga kızartılmış balık ama ben üzerini kazıyıp yagını peçete ile aldım
4 yk iç pilav
bol salata

ara 14.30
bu saatte kahvem geliyor ama karnımda acıkmış oluyor açkarna kahve içmemek için 1 kepçe mercimek çorba ile bir dilim denge light ekmek ile aramı yaptım ardından bir kurukayısı ile şekersiz türk kahvesi

ara : 15:30 yeşilçayımla 1 adet kuru incir

akşam yemeği 17:10
5-6 yk tavuklu mantar yemegi
1 dilim denge ekmek
1 portakal bir kivi

akşam evde salata -meyve-yogurt gibi hafif şeylerle geçiriyorum bu gün sporumda var

canım net bir tarif yok ama şöyle yapabilirsin

eğer sabah kahvaltısı ya da bir ana öğün olacaksa içine 4-5yk nesfit ya da 3yk yulaf 1 portakal 4-5yk yoğurt 1tk tarçın koy karıştır portakalın suyunu çıkar biraz ki lezzetiçıksın yoğurda

ara öğün olarak yersen de 2-3yk yoğurt 1tk tarçın 1 portakal karıştır ye tatlım tatlı isteğine çok iyi geliyor çok lezzetli oluyorrr afiyet olsunnn

kalimerooo dabee hatırlamammı kıss hehe valla benim bu haftaki durum tamm kalimeroluk bi ara cozuttum zırladım sinirimden zaten görmeliydin tam kalimeroydum hahah kalbin temizmiş heeee

afiyet olsun canımmmmm kalimerocuuuuuuuuuuuum

kalimerooo dabee hatırlamammı kıss hehe valla benim bu haftaki durum tamm kalimeroluk bi ara cozuttum zırladım sinirimden zaten görmeliydin tam kalimeroydum hahah kalbin temizmiş heeee

hee temizzzz hem pambıkk gibii hem temiz kalbimmm

afiyet olsun canım

afiyetler olsun neruşcuğummmm bebişim gitsin yağlarrr

cnm ben genelde ara öğün olarak yiorum günlük 1 su bardağı yoğurt 1 subardağı süt hakkımız var.bu nu n hepsini ister b,r öğünde ye ister bir kaç öğünde ye içine başka meyvelerde olur ben bazen elma muz flnda koyuorum ama tarçını unutma tarçın tatlı sşteğini acaip bastırıo kan şekerini dengede tutuoki uzmanlar şeker hastaları için tarçın önerio .sana da tavsiyem cnm canın tatlı istediğinde bu karışı yada şekersiz tarçınlı süt içebilrsn.

afiyetler olsun kalimerooooo.ayy ilahi neruışşşşşş nerden aklıan geldi benmde küçükken kalimerolu bi elbisem vardı kırmızı etekleri kloş askıları vardı annem içine beyaz badi giydirrdi altına beyaz çorap kırmızı ayakkabı etweğinde de nakış ile işlenmiş kalimero vardı komşunumuzun kızı yapmöıştı. ayyyy eski günlerrr.duygulandım yinee

çok saol canım =) yarın sabah kahvaltımı böyle yapıcam sanırım =)

lezzetli gözüküyor tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…