60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi 250 ml şekersiz böğürtlen çayı içiyorum

1 saat kadar önce de 2 kuru kayısı yemiştim

slmkızlar ben geldim
ögledensonraki arada
portakklıyogurtlukarışımyedim
3,ile3,5arası
sonra yarımsaat uzay yarımsaat lesliyaptım
şimdiyeşilçayımı içiyom birceviz 10yaban mersini ile

akşamda mercemekyemegi 4yada5kaşık,
4ykkepeklimakarna
bol salata

zaten gidiceksin diye bir hüzün çöktüüü bi de böyle geçmişi hatırlayıp hatırlayıp beni de üzmeeee ahhh ahh benim de miki fareli bir tişörtüm vardı çaprazdı yakası ve eteğinde saçaklar vardı bir ara çok modaydı onlar ahhh ahhh annem hala saklar bebeklik -çocukluk kıyafetlerimizi arada antebe gidince kutuyu indirir hepberbaer bakar güler ağlaşırızzzz ahanda ben de duygulandımmm noloolcekkk

bende katılmak istiyorum bu gruba 68.5 kiloyum tam sınır

katıl tabiiiii niçin katılmayasın kuzummmm gell hoşgeldinnnn

Son düzenleme:

afiyet olsun canımın içi ben de şimdi geldim kargodan dışarıda fırtına var bişey yağmıyor ama çok soğuk ve çokk rüzgarlı dondum Allah dışarıda olanlara yardım etsinnn

Ben de şimdi sporumu yapmaya gidiyorummmm görüşmek üzreeee

sagolcanım burası beyazladı beya yagıyo fırtınada var kolay gelsin sana

afiyet olsun hülyacım menü güzel

hedefe az kaldı hayırlısıyla canımcım

afiyet olsun cnm spor da süperrr

ahh ahhseni de duygulandırdım demi bizde öle yaparız hep annemle ben baya bi hüzünlendim bugün.akşam yemeğimi yazıp çıkayım

akşam
1 kepçeden az yayla çorba( o kadar kaldı)
3 kaşık etli kabak yemeği
3 kaşık bulgurlu kıymalı karnaıbahar yemeği
1 dilim pataesli börek
1 yk irmik helva
bol slata

herkese iyi akşamlar yarın inşallah görüşmek üzeree:79::79:

tşklr canım ,
oh menüye bak börekler irmikler afiyet olsun bendeirmik çokyaparım yani yapardım biarayapmalıyawwwwww

ohhh milli tatlımızdan yedim
5 yk light yourt
1 portakal tarşın ve çok az ceviz

hepiciini yedimmmm
oh afiyet olsun yarasın
afiyet olsun hocahanım
ben de şimdi 1/ 2 dilim kepek ekmek
4 çay kaşığı tahin pekmez yedim
sanada afiyet olsun canım
afiyetolsun canım
arkadaşlar evde sadece salatam var...
yanına menemen ve yayla çorbası yapayım diyorum
1 dilim çavdar ekmeği yerim
hiii nasıl olur sizde
bu arada teşekkür ederim nerudaaaaaa
hattaaaa
nerudaaaaaaaaaaaaaaa
çok güzel şimdiden afiyet olsun
anladım canım
neyse iyiye yorayım ben yine de bunu bari :)))

kızlar ben çıkıyorum şimdi, herkese iyi akşamlar
akşam gelirim yine

iiakşamlarcanım özletme gel canım

ayy net bi gelio bi gidio ayar oldum
öğlen 1 küçük dilim baklawa yedim
akşam sadece çorba
yeşil çayımı yudumluorum smdi

kızzlar şuan itibariyle akşam yemeğimi yedim ve kendimle gurur duyuyorumm

akşam yemeğim
4 yk sebze çorbası (kremasız)
2 yk kurufasulye
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ama esas önemli olan bu gece evde patates kızartması kadıbudu köfte vardı ve ben bunlardan bi yudum bile tatmadımmmm =) çok mutluyum bunun için

vee bu motivasyonn için hepinize çok teşekkürr ederim kızlarr
irademi korumamda emeğiniz büyükkkk

slm kızlar. ben bugün diyete başlamaya karar verdim.daha önce bi gurupla zayıflamaya çalıştım,iyide gidiyordu ama ailevi bazı sorunlar yaşadığım için nete giremedim ve tabi diyetide bıraktım.şimdide herhangibir guruba uyum sağlayabilecek gibi hissetmiyorum kendimi.ama burda çok motive olmuştum, onun için bu guruba yazacağım.desteklerinizi bekliyorum.
ben söz veriyorum ne yediysem,eksiksiz bu sayfaya yazacağım,nolur hatalı gördüğünüz şeyleri açıkça eleştirin.diyet için desteğe çok ihtiyacım var.
yaklaşık 1-1,5 aydır hiç tartılmadım,korkuyorum şu anda tam kilomu bilmiyorum ama umarım 70 olmamışımdır.biraz diyet yapıp cesaretimi toplayıp öylemi tartılsam, ne dersiniz?
buarada yediklerimi yazayım;
8.30 gibi kahvaltı:1 yumurta, 1 dilim peynir,1 dilim ekmek,maydanoz,domates,tek şekerli çay
11.30 gibi : 1kayısı, 1 portakal
15.30 gibi : 100gr tavuk ızgara, 2 dilim ekmek
16.30 gibi : kibrit kutusu büyüklüğünde peynirli künefe
19.00 gibi : 1 kase yoğurt, 1 galeta
şimdide 1 form çay içiyorum

bir bardak ılık su
kahvaltı 9.00 (biraz geç kaldım bugün)
2 dilim kızarmış ekmek
2 yemek kaşığı kadar lor peynir
1 zeytin
domates
1tatlı kaşığı kadar bal
ara öğün;yeşil çay kuru kayısı 2 tane
öğlen
1 tabak kuru fasulye
1.5 dilim 5 tahıllı kepek ekmeği
ara öğün;yeşil çay 8 9 tane kabak çekirdeği 2 3 diş elma
akşam;
melemen
1 dilim 5 tahıllı alman ekmeği

slm ben size bir şey sormak istiyorum red peper zayıflama hapı ile ilgili bir bilginiz varmı.ben satın almayı düşünüyorum ama tereddüt ediyorum.acı biber hapı kullana birine sormadan da cesaret edemedim yardımcı olursanız sevinirim.<

Canımm öncelikle patates kızartması ve kadınbudu köfteyi yemediğin için seni gerçekten tebrik ediyorum süpesinn

Gelelim menüneeeeee Baklagilleri 4-5yk yiyebilirsin 2yk çok az çorba da kremasızmış süper tam sağlıklı beslenmeye uygun ve onu da bir kepçe yani 10-12 yk yiyebilirsin diğerleri gayet güzel. Bu öğünde sebze çorbası varmış ama genel olarak öğünlerinde yeşillik,salata v.b boll sebze bulundurmaya çalışırsan metabolizman da daha hızlı olur bak genel olarak bir gün içerisinde 7-8 porsiyon sebze, 2 porsiyon yani 1er su bardağı süt ve yoğurt, 3porsiyon meyve yiyoruz bizler sebze yemekleri eğer etsizle 6-7yk etliyse 5yk yiyioruz ortalama et avuç içi kadar 2-3 parça yiyebilirsin eğer öğlen et ya da baklagil yediysen akşam sebze öğlen sebze yediysen akşam et ya da baklagil yemeye çalış baklagil de protein olduğundan et sınıfına giriyor haftada 1-2 kez sabahları yumurta yiyebilirsin yuurta olduğu günler peyniri 1kk yiyioruz genelde yumurta yoksa 2kk peynir olabilir ekmek önceki yeme durumuna göre sen düzenlersin ama ortalama 3-4 dilim yiyoruz genelde ara öğünlerde taze meyve ya da kuru kayısı,hurma,yaban mersini gibi şeyler yiyebilirsin meyve ile 1-2yk yoğurt yersen daha tok tutar.Şimdilik aklıma gelenler bunlar kolay gelsin tatlımmm hepberaber kurtulucazz tüm fazlalıklardan inşallahhhh:13:

Tekrar hoşgeldin canımmm inşallah bukez aacına ulaşır istediğin kiloya sağlıkla gelirsin bizlerle beraber benim naçizane tavsiyem çayı şekersi içmeye alışırsan inan çok farkedecektir öğlen menünde yoğurt da olabilir ya da ayran; akşam üstü aranı hiç saymıyorum olmasa daha iyi olur yani az yemişsin ama mümkünse taze meyve yemeye çalış ya da kuru meyveler sanırım künefe yediğin için akşam dengelemek istedin ama çok az yani sebze yemeği,yoğurt salata 1 kepçe çorba olsun ana öğünlerinde çünkü evet belki böyle yiyerek kilo verirsin ama önemli olan yağ vermek bu şekilde allah kourusun kastan kilo verebilirsin bu da çok sağlıksız olurrr kolay gelsinn tatlım hepberaber kurtulucaz inşallah tüm fazlalıklardan:13:

canım akşam menünde yoğurt öğle menünde de salata olsa süper olurmuş afiyet olsunn:16 : bir de kuru fasulyeyi kaşık hesabı yazarsan daha sağlıklı yorum yapabiliris genelde baklagilleri 5-6yk yiyioruzkolay gelsin tatlım inşallah sağlıkla hepberaber kurtulucaz fazlalıklardannn :13:

iyi akşamlar balık etli arkadaşlarım.. bende geldim aranıza malum bu yıl düğünüm var ve zzayıflamam lazım verebileceğiniz tavsiyeleriniz varmı ?

kızlar slm.bende 70 kiloyum.geçen ay 74 düm.arkadaşın birinden bir tavsiye aldım ve 4 kilo verdim.gece yatmadan önce 1 kupa sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koydum.ve bol su içtim hergün.midesinde sorun olan kızlar bu suya çok az bal damlatabilirler.ben öyle içiyorum.çok yararını gördüm.tavsiye ederim kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…