60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar soğuk bir mart gününden sıcak bir merhaba

bol karlı bir istanbul sabahından ve amore den herkese merhaba. bugün çok kar var istanbul anadolu yakası kayışdagında. bakalım ofise gidebilecek miyim 09:30 gibi görüşürüz

sabah kalkınca
2 kuru kayısı
500 ml ılık su

kahvaltı

1 dilim kepek ekmek
1 üçgen peynir
3 tk tahin-pekmez
250 ml şekersiz çay

bol karlı bir istanbul sabahından ve amore den herkese merhaba. bugün çok kar var istanbul anadolu yakası kayışdagında. bakalım ofise gidebilecek miyim 09:30 gibi görüşürüz

günaydın canım ve de kolalıklar dilerim Allah'a emanet ol

sevgili klonchoe büyük bir ihtimalle bugün akşama kadar burada olamam canım o nedenle umreye hayırlısıyla güle güle git ve de gel .Rabbim şimdiden kabul eylesin.ve de tutmayı nasip nasip etsin. hakkını helal et varsa benden yana helal olsun.Allah' a emanet ol canım. sağlıkla ve de hoşçakal

Son düzenleme:
günaydın kızlar. kahvaltım: 1 dilim peynir 1 yumurta 1 çay kaşığı tahinppekmez 1 dilim kepek ekmek

[/B]
günaydın kızlar soğuk bir mart gününden sıcak bir merhaba

Günaydın Farmasi

Günaydın spor arkadaşım

sabah kalkınca
2 kuru kayısı
500 ml ılık su

kahvaltı

1 dilim kepek ekmek
1 üçgen peynir
3 tk tahin-pekmez
250 ml şekersiz çay

Afiyet olsun..

günaydın kızlar. kahvaltım: 1 dilim peynir 1 yumurta 1 çay kaşığı tahinppekmez 1 dilim kepek ekmek

Günaydın.. Afiyet olsun...

önce akşam menümü yazayım:
3 kaşık sebzeli mantar sote,
2 kaşık yoğurt,
2 dilim kepek ekmek,
1 tutam nane,
1 dal taze soğan,
1 tane kornişon turşu (küçük serçe parmak kadar)
1 saat sonra 2 bardak çay.
yatmadan öncede 1 küçük yeşil elma...

sabah kahvaltım
sabah uyanınca yarım su bardağı ılık süt,
6 adaet siyah zeytin
1 kk ördü peynir.
2 dilim kepek ekmek,
yarım söğüş domates,
1 bardak çay.
:
:

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr

Dün çok yoğundum giremedim geçmiş kadınlar günümüz kutlu olsun :)

Sabah kahvaltım

saat 7:40 1 küçük elma

Saat 8:10 2 dilim kepekli ekmek
1,5 kk peynir
1 domates küçük boy
1 çarliston biber

herkeslere afiyet olsunnnnn

Afiyet olsun güzel menü..

afiyet olsun...

ya sabah uyanınca miğdem öyle çok şişmiştiki....hamile gibi olmuştum.tartıya bir çıktımki aaaaaaaaaaaaaaaa 64 görünüyor.aceba kilomu aldım yoksa sadece şişlikmi bilemedim...:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Günaydın cici kızlar..
ben de menülerimi yazayım..
akşam
8 yk mercimek çorbası
1 yk pırasalı bulgur pilavı
2 yk zeytinyağlı pırasa
1 yk haşlanmış karnabahar
1 yk haşlanmış brokoli
1/2 dilim tam tahıllı ekmek

sonra 1 mandalina

sabah

2 kk beyaz, tel, çeçil peyniri
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay

Son düzenleme:
afiyet olsun canım.menün güzelmiş özellikle akşam menünde çeşit bol ama hepsinden azar azar yediğin için süpersin.

sanmıyorum canım dünden beri bir rahatsızlığın var zaten,miden şişken neden tartıldın kii,tabiki fazla çıkarsın.canını sıkma,yola devammmmmmmmmmmm

afiyet olsun canım akşam menünde kahvaltında güzel afiyet olsunvaktin olursa yeşillikte yemeye çalış sabah 1 tutam yesen bile yeter

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn,karlı bir Ankara sabahından herkese bir şiirle merhaba

Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar..
asfaltlar ışıldar, buz tutardı resmi yalanlar...
kimse keman çalmaz belki ama
çok keman çalınsın balolarında
diye yapılmış
gri sisli binalar...
ankara'ya öyle yakışırdı ki kar...
asfaltlar ışıldar...
yalanlar...
şimdi ve sonra ne zaman ankara'ya kar yağsa
elim gönlüm, çocukluğum buz tutar.

güzelliği bir yana dün akşam 45 dk,sabahda 25 dk servis bekledikzatüre olmadan bu soğukları atlatırsam iyidir
sabah kahvaltım
1 dlm light ekmek
1/2 dlm tam buğday ekmeği
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
maydanoz
nane

canım akşam menünde yoğurt öğle menünde de salata olsa süper olurmuş afiyet olsunn:16 : bir de kuru fasulyeyi kaşık hesabı yazarsan daha sağlıklı yorum yapabiliris genelde baklagilleri 5-6yk yiyioruzkolay gelsin tatlım inşallah sağlıkla hepberaber kurtulucaz fazlalıklardannn

teşekkür ederim verdiğin bilgi için bundan sonra öyle yapmaya çalışıcam ama ben kuru fasulyeyi 5 6 kaşıktan fazla yedim galibabir de yanında turu yemiştim onu yazmay unutmuşum ama sanırım turşuda diyet için uygun değil daha dikkat etmeye çalışayım bari inşallah kurtarıcaz bu fazlalıklardan 60 hiç inmedim ama bu sefer kararlıyım tabi bunda sizlerinde çok etkisi var burda olduğum için çok mutluyum uzun zamandır bukadar istekli olmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…