umarım bu defa kurtulurum.tam motive olduğum söylenemez ama burda biraz daha iyi olurum umudundayım.çünkü motive olmayı beklerken kilolar peşi peşine geliyorTekrar hoşgeldin canımmm inşallah bukez aacına ulaşır istediğin kiloya sağlıkla gelirsin bizlerle beraber benim naçizane tavsiyem çayı şekersi içmeye alışırsan inan çok farkedecektiröğlen menünde yoğurt da olabilir ya da ayran; akşam üstü aranı hiç saymıyorum olmasa daha iyi olur yani az yemişsin ama mümkünse taze meyve yemeye çalış ya da kuru meyveler sanırım künefe yediğin için akşam dengelemek istedin ama çok az yani sebze yemeği,yoğurt salata 1 kepçe çorba olsun ana öğünlerinde çünkü evet belki böyle yiyerek kilo verirsin ama önemli olan yağ vermek bu şekilde allah kourusun kastan kilo verebilirsin bu da çok sağlıksız olurrr kolay gelsinn tatlım hepberaber kurtulucaz inşallah tüm fazlalıklardan :13:
:
kızlar slm.bende 70 kiloyum.geçen ay 74 düm.arkadaşın birinden bir tavsiye aldım ve 4 kilo verdim.gece yatmadan önce 1 kupa sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koydum.ve bol su içtim hergün.midesinde sorun olan kızlar bu suya çok az bal damlatabilirler.ben öyle içiyorum.çok yararını gördüm.tavsiye ederim kesinlikle.
afiyet olsun canım benim.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn,karlı bir Ankara sabahından herkese bir şiirle merhaba
Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar..
asfaltlar ışıldar, buz tutardı resmi yalanlar...
kimse keman çalmaz belki ama
çok keman çalınsın balolarında
diye yapılmış
gri sisli binalar...
ankara'ya öyle yakışırdı ki kar...
asfaltlar ışıldar...
yalanlar...
şimdi ve sonra ne zaman ankara'ya kar yağsa
elim gönlüm, çocukluğum buz tutar.
güzelliği bir yana dün akşam 45 dk,sabahda 25 dk servis bekledikzatüre olmadan bu soğukları atlatırsam iyidir
sabah kahvaltım
1 dlm light ekmek
1/2 dlm tam buğday ekmeği
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
maydanoz
nane
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakayım şükürler olsun biraz hastalıkla ilgili sıkıntım olsada atlatıcam inşallah.menülerimi yazayım fambımm dikkat et bu arada kendine zaten hastasın dinlenemiyorsunda zor atlatma hastalığını aman ha iyi koru kendini
akşam
yarım balık (ama adı neydi bilmiyorum toplam bir el ayası kadar yedim)
4-5 yk pazı yemeği
salata
roka-maydanoz
1 saat sonrada tarçınlı süt
sabah
kalkınca ılık su
domates-salatalık
5 zeytin 1 tanesi büyük 4 tanesi küçücük
1 kk tuzsuz peynir
1 yumurta
maydanoz
küçük yuvarlak çavdar ekmeği(2 lokmasıda kaldı yemedim)
günaydın kızlar. kahvaltım: 1 dilim peynir 1 yumurta 1 çay kaşığı tahinppekmez 1 dilim kepek ekmek
günaydın nugyacım. ebruliciğim günaydın kıslar nasılsınız bakalım. benden iyilik.
fambikim nasıl oldun bugün daha iyisinya canım. kızlar benim kayınvalide ankaraya diğer oğlunu torunlarını görmeye gitmişti evelsi akşam gece yollar buzlu kaza geçirmişler. araba haşat olmuş. akrabalarıyla gitmişti. teyzesi vardı onun burnu kırılmış. benim kayınvalide eskiden göğüs kanseri olmuş ve bu yüzden tek göğsü alınmıştı yok yani. alınmış göğsünün olduğu yere darbe almış. gerçi hastanede tüm işlemler yapılmış falan ama acıyor diyor. bişey çıkmamış iyi ama acısı varmış. dün duydum şok oldum. başıma ağrı girdi aniden öğrenince. acaba bişey olurmu sonradan diye endişeleniyorum. şuanda ankarada konuştuk iyiyim dedi
günaydın nugyacım. ebruliciğim günaydın kıslar nasılsınız bakalım. benden iyilik.
fambikim nasıl oldun bugün daha iyisinya canım. kızlar benim kayınvalide ankaraya diğer oğlunu torunlarını görmeye gitmişti evelsi akşam gece yollar buzlu kaza geçirmişler. araba haşat olmuş. akrabalarıyla gitmişti. teyzesi vardı onun burnu kırılmış. benim kayınvalide eskiden göğüs kanseri olmuş ve bu yüzden tek göğsü alınmıştı yok yani. alınmış göğsünün olduğu yere darbe almış. gerçi hastanede tüm işlemler yapılmış falan ama acıyor diyor. bişey çıkmamış iyi ama acısı varmış. dün duydum şok oldum. başıma ağrı girdi aniden öğrenince. acaba bişey olurmu sonradan diye endişeleniyorum. şuanda ankarada konuştuk iyiyim dedi
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakayım şükürler olsun biraz hastalıkla ilgili sıkıntım olsada atlatıcam inşallah.menülerimi yazayım fambımm dikkat et bu arada kendine zaten hastasın dinlenemiyorsunda zor atlatma hastalığını aman ha iyi koru kendini
akşam
yarım balık (ama adı neydi bilmiyorum toplam bir el ayası kadar yedim)
4-5 yk pazı yemeği
salata
roka-maydanoz
1 saat sonrada tarçınlı süt
sabah
kalkınca ılık su
domates-salatalık
5 zeytin 1 tanesi büyük 4 tanesi küçücük
1 kk tuzsuz peynir
1 yumurta
maydanoz
küçük yuvarlak çavdar ekmeği(2 lokmasıda kaldı yemedim)
Afiyet olsun Famirim...
sabah sabah bu ne romantiklik böyle...
önce akşam menümü yazayım:
3 kaşık sebzeli mantar sote,
2 kaşık yoğurt,
2 dilim kepek ekmek,
1 tutam nane,
1 dal taze soğan,
1 tane kornişon turşu (küçük serçe parmak kadar)
1 saat sonra 2 bardak çay.
yatmadan öncede 1 küçük yeşil elma...
sabah kahvaltım
sabah uyanınca yarım su bardağı ılık süt,
6 adaet siyah zeytin
1 kk ördü peynir.
2 dilim kepek ekmek,
yarım söğüş domates,
1 bardak çay.::
günaydın balım bi anda yoksun sandım seni afiyet olsun
günaydın peynir güzeli[/B]Günaydın spor arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?