60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

umarım bu defa kurtulurum.tam motive olduğum söylenemez ama burda biraz daha iyi olurum umudundayım.çünkü motive olmayı beklerken kilolar peşi peşine geliyor evet haklısın ilk günden künefe yemek biraz abartılı oldu ama misafirlikteydin,ev sahibini kıramadım.

harika ya,bunu daha öncede duymuştum ama denemedim.sadece yatarkenmi içiyorsun.ben sabah aç içilecek diye duymuştum.beraberinde diyette yaptınmı?

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakayım şükürler olsun biraz hastalıkla ilgili sıkıntım olsada atlatıcam inşallah.menülerimi yazayım fambımm dikkat et bu arada kendine zaten hastasın dinlenemiyorsunda zor atlatma hastalığını aman ha iyi koru kendini
akşam
yarım balık (ama adı neydi bilmiyorum toplam bir el ayası kadar yedim)
4-5 yk pazı yemeği
salata
roka-maydanoz
1 saat sonrada tarçınlı süt
sabah
kalkınca ılık su
domates-salatalık
5 zeytin 1 tanesi büyük 4 tanesi küçücük
1 kk tuzsuz peynir
1 yumurta
maydanoz
küçük yuvarlak çavdar ekmeği(2 lokmasıda kaldı yemedim)

Afiyet olsun Famirim...
sabah sabah bu ne romantiklik böyle...

günaydın nugyacım. ebruliciğim günaydın kıslar nasılsınız bakalım. benden iyilik.
fambikim nasıl oldun bugün daha iyisinya canım. kızlar benim kayınvalide ankaraya diğer oğlunu torunlarını görmeye gitmişti evelsi akşam gece yollar buzlu kaza geçirmişler. araba haşat olmuş. akrabalarıyla gitmişti. teyzesi vardı onun burnu kırılmış. benim kayınvalide eskiden göğüs kanseri olmuş ve bu yüzden tek göğsü alınmıştı yok yani. alınmış göğsünün olduğu yere darbe almış. gerçi hastanede tüm işlemler yapılmış falan ama acıyor diyor. bişey çıkmamış iyi ama acısı varmış. dün duydum şok oldum. başıma ağrı girdi aniden öğrenince. acaba bişey olurmu sonradan diye endişeleniyorum. şuanda ankarada konuştuk iyiyim dedi

buarada kahvaltım tek şekerli çay,
1 dilim ekmek,1 yumurta,
1 çatal peynir,1 zeytin,
domates,maydanoz

birazdan 1 fincan form çayımı içeceğim.aranızda form çayı kullanan varmı? ben diyet süresince sabah akşam kullanayım diyorum.çünkü zaten normalde kabızlık problemim var,şimdi diyette daha fena olurum ve onuda hiç çekemem.

7.20 kalkış 1 bardak su
kahvatı;
şekersiz çay
1.5 dilim tam tahıllı ekmek kızarmış
lor peynir 1.5ç.k kadar
1 zeytin
1çay kaşığından daha az tereyağ
1 t.k kadarda reçel(kahvaltıları reçelsiz yapamıyorum)

buarada ben izmirdeyim burda kar yokkkamaa çok soğuk o yüzden bugün yürüyüşe çıkamıcam ama bu leslie yi yapmayı düşünüyorum 3 4km yürüyüş yapmış kadar kalori yaktırıyodur inşallah bu hafta böle geçer haftaya artık burda bahar kendini gösterir bende yürüyüşlerimi yaaprım

Günaydın, Afiyet olsun Nugi...

Çok geçmiş olsun Hugocuk.. Ay benim kaynanam da cuma günü gidecek Ankaraya..
Şimdi bunu okurken bi fena oldum..
Sonradan bişi çıkmaz herhalde canım.. Hastanede yapılmıştır tüm incelemeler falan..
Korkmuştur çok ama ya.. inşallah çabucak atlatır..

Son düzenleme:

günaydın canım benim bu gibi şeyleri okumam lazım heycan yapıyorum hemen annemde çanakkaleye gidecek bugün akşam ama ben korkuyorum yollarda bişey olurmu diye heycan basıyo bana annem gelene kadar onu düşünücem bide.çok çok geçmiş olsun canım

günaydın canım...geçmiş olsun

günayyydıınnn kızzlarr =)

topik akşam pek bi sessizdi sabah gene eski hareketliliğine geri dönmüş

bende başliim menümü yazmaya akşam yemeğimi yazmıştım zaten.
akşam ara öğünümde bir portakal ve bir bardak süt vardı.

sabahta
1 dilim kepek ekmeği
1kk beyaz peynir
3 zeytin
1 adet domates ve salatalık

herkese çookk hızlı metabolizmalı günlerrrr

afiyet olsun canımmm,akşamda sabahda çok güzelbende regl oldum dün akşam gözlerim aynen şöyleydi:111::111::111:
10 adet çubuk kraker
1 adet kepekli poğaçamdan(avuçiçimin yarısı kadar)
3 yk light yoğurt
1 portakal
1 yk ton balığı
salata
5 fındık yidimmmmmmmmmmmmne çok yemişim dimi

Afiyet olsun Famirim...
sabah sabah bu ne romantiklik böyle...

severim bu şiiri,kar yağınca aklıma gelir hepppppp,neruşuma gelsinnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun canımmmmmmmmmm

afiyet olsun canım akşamki mantar soteyi 6 yada 7 yk çıkarıp iki dilim ekmekten bir dilim ekmek yeseydin keşke.akşamları karbonhidrat çok almamaya bak canım

sağolun kızlar. nugiş çanakkalede kar felan yok canım yollar açık zaten sadece .ok rüzgarlı o kadar. sanırım bursadan sonra başlamış öyle dedi kayınvalide ankara kapalı diye biliyorum

günaydınn kızlarrrr
hava buzzzz gibi kar atıştırıo sadece yere düşenler erio ama hava buz acaip bi rüzgar var
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
2 dilim yoğın tahıllı ekmek
1.5 kk peynir çeştleri
1yk yoğurt
1/2 tk acı sos
1 tk pekmez
2 zeytn
nane maydonoz
4 kuru erik
1köy biberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…