60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun canım...

günaydın peynir güzeli
son birkaç gündür bende spor yapamıyorum yarından itibaren pazartesiye kadar fuarda olucam bi süre yapamicam yani

Beraber başlarız canım benim.. ben de şu diyetisyenle birlikte kaytarmadan spor yapmayı planlıyorum..
Olmazsa spor salonuna gideceğim..

bence gayet güzel fambımm afiyet olsun

bende zayıflamak istiyorum hemde çok, diyet yapıyorum hep ama nafile oluyor

günaydınn canımm

bende yeni sayılırım topikte ama ilk günden çok faydasını gördümm.
motivasyon kısmı süper

sende hiç moralini bozma merak etme hep beraber kurtulucaz bu kilolardan.

öğünlerde yediklerini düzenli olarak yazarsan arkadaşlarında daha çok faydası dokunurr.

kolayy gelsin şimdidennn

[QUbütün öğünlOTE=pln_35;18066657]iyi akşamlar balık etli arkadaşlarım.. bende geldim aranıza malum bu yıl düğünüm var ve zzayıflamam lazım verebileceğiniz tavsiyeleriniz varmı ?[/QUOTE]

hoşgeldin...!:79::80: birkere buraya gelerek başlangıç olarak en iyi adımı zaten atmışsın benimde 2.haftam burda ve kesinlikle motive ediyor...onun dışında burada kilo vermiş arkadaşlar var geçmişlerden onların beslenme tarzını okuyup kendi yaşam düzenine uyacak şekilde uygulayabilirsin.
benim tavsiyem genel hatlarıyla kesinlikle düzenli yemek yemen sabahları erken kahvaltı ve doyana kadar yememek ayrıca bol su ha bi de akşam yemeğini en geç 19.30 gibi bitirmek
gelinliğin içinde kuğu gibi olmak istiyorsan biran önce başlamalısın bu bile senin için yeterli, motive olmak için;çünkü hayatta birkere giyilen birşey şimdiden başarılar canım

Afiyet olsun canım...

Beraber başlarız canım benim.. ben de şu diyetisyenle birlikte kaytarmadan spor yapmayı planlıyorum..
Olmazsa spor salonuna gideceğim..
ben pazartesi başlarım sen ne zaman başlicaksın ?

Pazartesi başlarım diye düşünüyorum ama diyetisyen randevum cumaya..

hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden canım. biz senin vejeteryan durumuna çare bulamadık diyetisyen halleder hergün ne yiyeceğim stresinden kurtulursun

hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden canım. biz senin vejeteryan durumuna çare bulamadık diyetisyen halleder hergün ne yiyeceğim stresinden kurtulursun

Umarım bulur canım..
İyi bir diyetisyen olur da..
Çünkü mesela burda bir diyetisyen var işyerimizde yani..
Ben ilk ondan yardım istemiştim..
O da bana etli tavuklu bir menü yazdı..
Dedim ben et yemiyorum..
dedi yiyeceksin mecbursun..
Diyo kocaman insansın zorlayacaksın kendini diyo..
Ben de vazgeçtim diyetisyene gittim..
İyi ki öyle yapmışım aslında çünkü tiroiti öğrenemezdim.. Çünkü burda ki tahlil falan istemiyoo.. ezbere yani..
Ne çok çenem düştü gene..

canım çok geçmiş olsun.inşallah birşey olmaz.üzme kendini olurmu.

ara öğün
1 elma yiyorummmmmmmm(ycllllll ara yappppppppppppppppppppppp)
ilacımı unuttun senin yüüzndeniçeyim hemencik

bol karlı bir istanbul sabahından ve amore den herkese merhaba. bugün çok kar var istanbul anadolu yakası kayışdagında. bakalım ofise gidebilecek miyim 09:30 gibi görüşürüz
günaydın bebik..ayy bu kar istanbulun her yerine hayğdı bi bizim oraya yağmadı heraldeçok az atıştırıo sonra yere düşenler erio hemen.halbuki her yer bem beyaz olsa kartopu oynasak gıcır gıcır karların üstünde yürüsek ahh çok özledim.memlekette varmış bol gidnce yeğenlerimide alır oynarım artık..

saol canım benim helal olsun benm hakkım Allah razı olsun

günaydın kukuletam nasılsın bakalım tatlı pilates güzelim benim

iyiyim hugocuğummm bebişim sen naıslın ebru başladı pilatese.ben önce işlerimi halledeyimde sonra yapıcam pilates.mazallah pilates yapıcam die işlerimi yetştremem fln da zaten yollar kar buz allah koruusun işimi garantiye alayım yola çıkmadan

sağol canım senin de kutlu olsun menü güzel afiyet olsun
şişliktir canım sürekli tartıya çıkma haftada bir kez yada 15 günde bir çık bence
afiyet olsun canım güzel menün
şairliğimiz tuttu yine ha afiyet olsun fambık
afiyet olsun canım ben kullanmıyorum form çay
afiyet olsun canım ama bence tereyağını kaldır yeme
Günaydın, Afiyet olsun Nugi...
sağol canım
sağolun kızlar. nugiş çanakkalede kar felan yok canım yollar açık zaten sadece .ok rüzgarlı o kadar. sanırım bursadan sonra başlamış öyle dedi kayınvalide ankara kapalı diye biliyorum

anladım balım sağol

afiyet olsun canım akşamki mantar soteyi 6 yada 7 yk çıkarıp iki dilim ekmekten bir dilim ekmek yeseydin keşke.akşamları karbonhidrat çok almamaya bak canım

haklısın ama oldu bir defa bir daha ekmek haklarımı gündüz kullanmaya çalışacağım.zaten 4 dilim yiyiyorum günde 3 e düşürmeye çalışacağım.çünkü bu şekilde veremedim.biraz şeklini değiştirmek lazım.belki verebilirim.

günaydın kukilatam afiyet olsun yine çok güzel kahvaltın

şimdi internetten bir taeboo videosu bulup ona başlayacağım bu hafta taeboo haftaya pilates artı koşu olur. değişik değişik yapıcam daha çok işe yarıyor. ben gostla konuştum. yağ oranımı söyledim. yüzde 18 e düşürsem veya yüzde yirmi olurmu dedim :86: kesinlikle duymayayım dedi en az yüzde 20.9 olsun dedi. benim yüzde 23 olduğuna göre yüzde 21 an az olur. gerçi benimki yüzde 22 diyor ama yüze 21 olsa olur. ondan sonra kas çalışırım artıkın. ayy valla 3 yıldır spor yapıp duruyorum valla başardım ama yani canım çıktı off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…