günaydınn kızlarrrr
hava buzzzzgibi kar atıştırıo sadece yere düşenler erio ama hava buz acaip bi rüzgar var
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
2 dilim yoğın tahıllı ekmek
1.5 kk peynir çeştleri
1yk yoğurt
1/2 tk acı sos
1 tk pekmez
2 zeytn
nane maydonoz
4 kuru erik
1köy biberi
günaydın peynir güzeli
son birkaç gündür bende spor yapamıyorum yarından itibaren pazartesiye kadar fuarda olucam bi süre yapamicam yani
afiyet olsun canımmm,akşamda sabahda çok güzelbende regl oldum dün akşam gözlerim aynen şöyleydi:111::111::111:
10 adet çubuk kraker
1 adet kepekli poğaçamdan(avuçiçimin yarısı kadar)
3 yk light yoğurt
1 portakal
1 yk ton balığı
salata
5 fındık yidimmmmmmmmmmmmne çok yemişim dimi
severim bu şiiri,kar yağınca aklıma gelir hepppppp,neruşuma gelsinnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsun canımmmmmmmmmm
bende zayıflamak istiyorum hemde çok, diyet yapıyorum hep ama nafile oluyor
korktun demii yokum diye :86:
ceza aldığımda kapsama alanı dışında yazıyor canım gri renkte ona dikkat et
ben pazartesi başlarım sen ne zaman başlicaksın ?Afiyet olsun canım...
Beraber başlarız canım benim.. ben de şu diyetisyenle birlikte kaytarmadan spor yapmayı planlıyorum..
Olmazsa spor salonuna gideceğim..
ben pazartesi başlarım sen ne zaman başlicaksın ?
Pazartesi başlarım diye düşünüyorum ama diyetisyen randevum cumaya..
hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden canım. biz senin vejeteryan durumuna çare bulamadık diyetisyen halleder hergün ne yiyeceğim stresinden kurtulursun
günaydın nugyacım. ebruliciğim günaydın kıslar nasılsınız bakalım. benden iyilik.
fambikim nasıl oldun bugün daha iyisinya canım. kızlar benim kayınvalide ankaraya diğer oğlunu torunlarını görmeye gitmişti evelsi akşam gece yollar buzlu kaza geçirmişler. araba haşat olmuş. akrabalarıyla gitmişti. teyzesi vardı onun burnu kırılmış. benim kayınvalide eskiden göğüs kanseri olmuş ve bu yüzden tek göğsü alınmıştı yok yani. alınmış göğsünün olduğu yere darbe almış. gerçi hastanede tüm işlemler yapılmış falan ama acıyor diyor. bişey çıkmamış iyi ama acısı varmış. dün duydum şok oldum. başıma ağrı girdi aniden öğrenince. acaba bişey olurmu sonradan diye endişeleniyorum. şuanda ankarada konuştuk iyiyim dedi
tamam o zaman anlaştıkPazartesi başlarım diye düşünüyorum ama diyetisyen randevum cumaya..
günaydın bebik..ayy bu kar istanbulun her yerine hayğdı bi bizim oraya yağmadı heraldebol karlı bir istanbul sabahından ve amore den herkese merhaba. bugün çok kar var istanbul anadolu yakası kayışdagında. bakalım ofise gidebilecek miyim09:30 gibi görüşürüz
saol canım benim helal olsun benm hakkım Allah razı olsunsevgili klonchoe büyük bir ihtimalle bugün akşama kadar burada olamam canım o nedenle umreye hayırlısıyla güle güle git ve de gel .Rabbim şimdiden kabul eylesin.ve de tutmayı nasip nasip etsin. hakkını helal et varsa benden yana helal olsun.Allah' a emanet ol canım. sağlıkla ve de hoşçakal
günaydın kukuletam nasılsın bakalım tatlı pilates güzelim benim
ara öğün
1 elma yiyorummmmmmmm(ycllllll ara yappppppppppppppppppppppp)
ilacımı unuttun senin yüüzndeniçeyim hemencik
sağol canım senin de kutlu olsun menü güzel afiyet olsunGünaydın kızlarrr
Dün çok yoğundum giremedim geçmiş kadınlar günümüz kutlu olsun :)
Sabah kahvaltım
saat 7:40 1 küçük elma
Saat 8:10 2 dilim kepekli ekmek
1,5 kk peynir
1 domates küçük boy
1 çarliston biber
herkeslere afiyet olsunnnnn
şişliktir canım sürekli tartıya çıkma haftada bir kez yada 15 günde bir çık benceya sabah uyanınca miğdem öyle çok şişmiştiki....hamile gibi olmuştum.tartıya bir çıktımki aaaaaaaaaaaaaaaa 64 görünüyor.aceba kilomu aldım yoksa sadece şişlikmi bilemedim...:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
afiyet olsun canım güzel menünGünaydın cici kızlar..
ben de menülerimi yazayım..
akşam
8 yk mercimek çorbası
1 yk pırasalı bulgur pilavı
2 yk zeytinyağlı pırasa
1 yk haşlanmış karnabahar
1 yk haşlanmış brokoli
1/2 dilim tam tahıllı ekmek
sonra 1 mandalina
sabah
2 kk beyaz, tel, çeçil peyniri
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak çay
şairliğimiz tuttu yine haherkese günaydınnnnnnnnnnnnnn,karlı bir Ankara sabahından herkese bir şiirle merhaba
Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar..
asfaltlar ışıldar, buz tutardı resmi yalanlar...
kimse keman çalmaz belki ama
çok keman çalınsın balolarında
diye yapılmış
gri sisli binalar...
ankara'ya öyle yakışırdı ki kar...
asfaltlar ışıldar...
yalanlar...
şimdi ve sonra ne zaman ankara'ya kar yağsa
elim gönlüm, çocukluğum buz tutar.
güzelliği bir yana dün akşam 45 dk,sabahda 25 dk servis bekledikzatüre olmadan bu soğukları atlatırsam iyidir
sabah kahvaltım
1 dlm light ekmek
1/2 dlm tam buğday ekmeği
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
maydanoz
nane
afiyet olsun canım ben kullanmıyorum form çaybuarada kahvaltım tek şekerli çay,
1 dilim ekmek,1 yumurta,
1 çatal peynir,1 zeytin,
domates,maydanoz
birazdan 1 fincan form çayımı içeceğim.aranızda form çayı kullanan varmı? ben diyet süresince sabah akşam kullanayım diyorum.çünkü zaten normalde kabızlık problemim var,şimdi diyette daha fena olurum ve onuda hiç çekemem.
afiyet olsun canım ama bence tereyağını kaldır yeme7.20 kalkış 1 bardak su
kahvatı;
şekersiz çay
1.5 dilim tam tahıllı ekmek kızarmış
lor peynir 1.5ç.k kadar
1 zeytin
1çay kaşığından daha az tereyağ
1 t.k kadarda reçel(kahvaltıları reçelsiz yapamıyorum)
buarada ben izmirdeyim burda kar yokkkamaa çok soğuk o yüzden bugün yürüyüşe çıkamıcam ama bu leslie yi yapmayı düşünüyorum 3 4km yürüyüş yapmış kadar kalori yaktırıyodur inşallah bu hafta böle geçer haftaya artık burda bahar kendini gösterir bende yürüyüşlerimi yaaprım
sağol canımGünaydın, Afiyet olsun Nugi...
sağolun kızlar. nugiş çanakkalede kar felan yok canım yollar açık zaten sadece .ok rüzgarlı o kadar. sanırım bursadan sonra başlamış öyle dedi kayınvalide ankara kapalı diye biliyorum
afiyet olsun canım akşamki mantar soteyi 6 yada 7 yk çıkarıp iki dilim ekmekten bir dilim ekmek yeseydin keşke.akşamları karbonhidrat çok almamaya bak canım
günaydınn kızlarrrr
hava buzzzzgibi kar atıştırıo sadece yere düşenler erio ama hava buz acaip bi rüzgar var
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
2 dilim yoğın tahıllı ekmek
1.5 kk peynir çeştleri
1yk yoğurt
1/2 tk acı sos
1 tk pekmez
2 zeytn
nane maydonoz
4 kuru erik
1köy biberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?