günayyydıınnn kızzlarr =)
topik akşam pek bi sessizdi sabah gene eski hareketliliğine geri dönmüş
bende başliim menümü yazmaya akşam yemeğimi yazmıştım zaten.
akşam ara öğünümde bir portakal ve bir bardak süt vardı.
sabahta
1 dilim kepek ekmeği
1kk beyaz peynir
3 zeytin
1 adet domates ve salatalık
herkese çookk hızlı metabolizmalı günlerrrr
günaydınn kızlarrrr
hava buzzzzgibi kar atıştırıo sadece yere düşenler erio ama hava buz acaip bi rüzgar var
kahvaltım
1 kupa şekersiz çay
2 dilim yoğın tahıllı ekmek
1.5 kk peynir çeştleri
1yk yoğurt
1/2 tk acı sos
1 tk pekmez
2 zeytn
nane maydonoz
4 kuru erik
1köy biberi
şairliğimiz tuttu yine haafiyet olsun fambık
Aynı anda hatırlamışız famir..
Ben de yazdım az önce
Famir 10 dakika rötarlı oldu amailacını iç...
ya ben keten tohumu bundan bir ay önce aldım 1 hafta kullandım karnımda şişkinlik ve sancı vardı.ve ayrıca 1 hafta büyük tuvaletimede çıkmamıştım.canım şişkinliktendir o. canım ben akşamları yoğurduma 1 tatlı kaşığı öğütülmüş ketentohumu ekleyip yiyorum devamlı çok güzel çalıştırıyor bağırsakları. üstelik faydalı bişey. tavsiye ederim canım.
canım benim ev yüksekte hiç bi yere yağmasa bizim oraya muhakkak yagıyo bende seviyorum karı çokgünaydın bebik..ayy bu kar istanbulun her yerine hayğdı bi bizim oraya yağmadı heraldeçok az atıştırıo sonra yere düşenler erio hemen. halbuki her yer bem beyaz olsa kartopu oynasak gıcır gıcır karların üstünde yürüsek ahh çok özledim.memlekette varmış bol gidnce yeğenlerimide alır oynarım artık..
sanmıyorum canım dünden beri bir rahatsızlığın var zaten,miden şişken neden tartıldın kii,tabiki fazla çıkarsın.canını sıkma,yola devammmmmmmmmmmm
ben pazartesi günleri tartılıyordum ama bu pazartesi tartılmayı unutmuştum.ama cuma günü kız kardeşimin yanındayken tartıldım.orda dijitaldi tartısı 62.500 di kilom ama ne bileyim korktum aslında...
sitede sorun var kızlar sizdemi aynısı var yoksa renk gitti zaten
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn,karlı bir Ankara sabahından herkese bir şiirle merhaba
Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar..
asfaltlar ışıldar, buz tutardı resmi yalanlar...
kimse keman çalmaz belki ama
çok keman çalınsın balolarında
diye yapılmış
gri sisli binalar...
ankara'ya öyle yakışırdı ki kar...
asfaltlar ışıldar...
yalanlar...
şimdi ve sonra ne zaman ankara'ya kar yağsa
elim gönlüm, çocukluğum buz tutar.
güzelliği bir yana dün akşam 45 dk,sabahda 25 dk servis bekledikzatüre olmadan bu soğukları atlatırsam iyidir
sabah kahvaltım
1 dlm light ekmek
1/2 dlm tam buğday ekmeği
1 kk light beyaz peynir
3 zeytin
maydanoz
nane
canım akşam menünde yoğurt öğle menünde de salata olsa süper olurmuş afiyet olsunn:16 : bir de kuru fasulyeyi kaşık hesabı yazarsan daha sağlıklı yorum yapabiliris genelde baklagilleri 5-6yk yiyioruzkolay gelsin tatlım inşallah sağlıkla hepberaber kurtulucaz fazlalıklardannn
teşekkür ederim verdiğin bilgi için bundan sonra öyle yapmaya çalışıcam ama ben kuru fasulyeyi 5 6 kaşıktan fazla yedim galibabir de yanında turu yemiştim onu yazmay unutmuşum ama sanırım turşuda diyet için uygun değil daha dikkat etmeye çalışayım bari inşallah kurtarıcaz bu fazlalıklardan 60 hiç inmedim ama bu sefer kararlıyım tabi bunda sizlerinde çok etkisi var burda olduğum için çok mutluyum uzun zamandır bukadar istekli olmamıştım
umarım bu defa kurtulurum.tam motive olduğum söylenemez ama burda biraz daha iyi olurum umudundayım.çünkü motive olmayı beklerken kilolar peşi peşine geliyorevet haklısın ilk günden künefe yemek biraz abartılı oldu ama misafirlikteydin,ev sahibini kıramadım.
harika ya,bunu daha öncede duymuştum ama denemedim.sadece yatarkenmi içiyorsun.ben sabah aç içilecek diye duymuştum.beraberinde diyette yaptınmı?
günaydın nugyacım. ebruliciğim günaydın kıslar nasılsınız bakalım. benden iyilik.
fambikim nasıl oldun bugün daha iyisinya canım. kızlar benim kayınvalide ankaraya diğer oğlunu torunlarını görmeye gitmişti evelsi akşam gece yollar buzlu kaza geçirmişler. araba haşat olmuş. akrabalarıyla gitmişti. teyzesi vardı onun burnu kırılmış. benim kayınvalide eskiden göğüs kanseri olmuş ve bu yüzden tek göğsü alınmıştı yok yani. alınmış göğsünün olduğu yere darbe almış. gerçi hastanede tüm işlemler yapılmış falan ama acıyor diyor. bişey çıkmamış iyi ama acısı varmış. dün duydum şok oldum. başıma ağrı girdi aniden öğrenince. acaba bişey olurmu sonradan diye endişeleniyorum. şuanda ankarada konuştuk iyiyim dedi
7.20 kalkış 1 bardak su
kahvatı;
şekersiz çay
1.5 dilim tam tahıllı ekmek kızarmış
lor peynir 1.5ç.k kadar
1 zeytin
1çay kaşığından daha az tereyağ
1 t.k kadarda reçel(kahvaltıları reçelsiz yapamıyorum)
buarada ben izmirdeyim burda kar yokkkamaa çok soğuk o yüzden bugün yürüyüşe çıkamıcam ama bu leslie yi yapmayı düşünüyorum 3 4km yürüyüş yapmış kadar kalori yaktırıyodur inşallah bu hafta böle geçer haftaya artık burda bahar kendini gösterir bende yürüyüşlerimi yaaprım
afiyet olsun canımmm,akşamda sabahda çok güzelbende regl oldum dün akşam gözlerim aynen şöyleydi:111::111::111:
10 adet çubuk kraker
1 adet kepekli poğaçamdan(avuçiçimin yarısı kadar)
3 yk light yoğurt
1 portakal
1 yk ton balığı
salata
5 fındık yidimmmmmmmmmmmmne çok yemişim dimi
severim bu şiiri,kar yağınca aklıma gelir hepppppp,neruşuma gelsinnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsun canımmmmmmmmmm
şimdi internetten bir taeboo videosu bulup ona başlayacağım bu hafta taeboo haftaya pilates artı koşu olur. değişik değişik yapıcam daha çok işe yarıyor. ben gostla konuştum. yağ oranımı söyledim. yüzde 18 e düşürsem veya yüzde yirmi olurmu dedim :86: kesinlikle duymayayım dedien az yüzde 20.9 olsun dedi. benim yüzde 23 olduğuna göre yüzde 21 an az olur. gerçi benimki yüzde 22 diyor ama yüze 21 olsa olur. ondan sonra kas çalışırım artıkın. ayy valla 3 yıldır spor yapıp duruyorum valla başardım ama yani canım çıktı off
GÜNAYDIN TELETUBBİCİKLERİMMMMMMM
HEPİNİZ SEVGİ,SAYGI,DOSTLUKLA SELAMLARRRRRRKEN, SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU YAĞLARDAN KURTULDUĞUMUZ, FAZLA KİLOLARIN GİTTİĞİ,İÇİMİZİN SICACIK OLDUĞU BİR GÜN DİLER; KAHVALTIMI YAZMAYI BİR BORÇ BİLİRİMMM
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1,5kk yağsız beyaz peynir
2 tane yeşil zeytin
1/4 dilim saç teli kalınlığında (fambiikuus) tavuk jambon
1 domates
1 köy biberi
2 salatalık
sonraaaa karabiberli,tarçınlı demleme yeşil çayımı içtiiimmmm bi 500ml su daha içtiiimmmm ve ara öğün zamanımın gelmesini bekliyorummm
sağol neruşum canım benim
emek verildikten sonra oluyor gerçektende
kızlar ya ben callenetic videasu arıyorum ama bulamadım çok yararlıymış valla kısa sürede sonuçlarını koymuşlar mükemmel. kukuleta indirmiş vieoları yapıyormuş süper diyordu bende istiyorum ama bir türlü bulamadım off
GÜNAYDIN TELETUBBİCİKLERİMMMMMMM
HEPİNİZ SEVGİ,SAYGI,DOSTLUKLA SELAMLARRRRRRKEN, SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU YAĞLARDAN KURTULDUĞUMUZ, FAZLA KİLOLARIN GİTTİĞİ,İÇİMİZİN SICACIK OLDUĞU BİR GÜN DİLER; KAHVALTIMI YAZMAYI BİR BORÇ BİLİRİMMM
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1,5kk yağsız beyaz peynir
2 tane yeşil zeytin
1/4 dilim saç teli kalınlığında (fambiikuus) tavuk jambon
1 domates
1 köy biberi
2 salatalık
sonraaaa karabiberli,tarçınlı demleme yeşil çayımı içtiiimmmm bi 500ml su daha içtiiimmmm ve ara öğün zamanımın gelmesini bekliyorummm
Afiyet olsun.
afiyet olsun tonbilibililikommmmmm,öyleyse sarılalım sıkı sıkı
hemi kıldan ince hemide bu inceliğin 1/4ümü yani:44:yesen ne yemesen ne gız oniiiii
merhaba kızlar okulda yaptığım aralar
400 ml su
10 beyaz leblebi
1 kuru kayısı
6 fındık
200 ml salep
sınıfımdaki bilgisayarım çalışır vaziyete geldi sonunda sınıftan teneffüste bağlanabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?