60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım afiyet olsun kahvaltını biraz renklendir canım

afiyet olsun canımmmmmm

şairliğimiz tuttu yine ha afiyet olsun fambık

sağol canımmmmmmm

Aynı anda hatırlamışız famir..
Ben de yazdım az önce

Famir 10 dakika rötarlı oldu ama ilacını iç...

bir bakıma hatırlatmış oldun canım sana ara yap diye yazarken aaa ycl bana ilacımı hatırlatacaktı bir ilacımı içeyim dedim

ya ben keten tohumu bundan bir ay önce aldım 1 hafta kullandım karnımda şişkinlik ve sancı vardı.ve ayrıca 1 hafta büyük tuvaletimede çıkmamıştım.

hugocum geçen arkadaşlarım gelmişti bana çok zayıflamışsın çok güzel olmuşsn dediler bende dedim spor yapıorum pilates yapıorum dedim dedier bi göstersene nasıl yapılıo fln die bi kaç hareket gösterdim. çok hoşlarına gtti.
dünde arkadaşımla tekrar konuştum ayy dedi ben çok heveslendim seni görnce bende senn gibi olmak sitiorum senn gibi eğilip bükülmek istiorum dedi. kilolu kendisi biraz hırs yapmış oda başlıo

canım benim ev yüksekte hiç bi yere yağmasa bizim oraya muhakkak yagıyo bende seviyorum karı çok bu arada işlerden fırsat bulup yazamadım allah umre ibadetini ve orada edeceğin duaları kabul buyursun.. aminnn

günaydın fambiikussssss burda da kar var akşamdan beri aralıklı olarak yağıyor çok güzel olduuu bir yandan üzülüyorum dışarıda olanlar için bir yandan da çok sevdiğimden ürekli camdan dışarıya bakıp duruyorummm kahvaltın çok güzell afiyet olsunnn şiir de yine beni aldıııı götürdüüüü çocukluğumaaaa

Turşu vücutta su tutacağından pek tavsiye ediliyor ama arada yenebilir kararında olduktan sonra her şeyden yiyebilirizzz eminim yavaş yavaş düzenin oluşurrr bizlerin de menülerini takip et ve hep burda olmaya çalış menülerini düzenli yazz burası bir mucizeeeee:13::13:

Canım daha yeni başlamışsın olur öyle şeylerrryavaş yavaş düzene girersin eminimm ama burda olmaya çalış sürekli yediklerini yazzzz bizlerin menülerini takip et inan burası çok çok faydalı ve etkili kilo vermekteeee:13::13:

geçmiş olsun hugocukcuğummm Allah şifalar versinnn

canım reçel yerine pekmek yesen inan daha iyi olur çünkü doğal şeker ya da bal ye ama reçel yeme tereyağ da yemezsen süper olurrrr

Leslie 3 mil yapınca 4.8 km yürümüş gibi oluyor çünkü 1 mil 1.6km ye denk geliyor ve çok iyi terleniyo madem evdesin kesinlikle leslie yap derim ben:13:
kurtulucazz tün fazla yağlardan kilolardan inşallahhh canım benimmmm:13:

yoo bence gayet güzellll bi o fındıklar olmasaymışşş 5 fındık yedin de başın göğe mi erdiiii :125: yimeeee yimeee diğerleri gayet güzel azar azar olmuş bence sorun yok bunlar akşam yemeği niyetine ne de olsa değil miiii fambiiikussss afiyet olsun kuşceeezim

azminnnn emeğinnnn sonucu bunlar hugocukcuğum gerçekten tebrik ediyorum seniii darısı isteyen emek veren herkesin hepimizin başınaaaa:13::13:

GÜNAYDIN TELETUBBİCİKLERİMMMMMMM

HEPİNİZ SEVGİ,SAYGI,DOSTLUKLA SELAMLARRRRRRKEN, SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU YAĞLARDAN KURTULDUĞUMUZ, FAZLA KİLOLARIN GİTTİĞİ,İÇİMİZİN SICACIK OLDUĞU BİR GÜN DİLER; KAHVALTIMI YAZMAYI BİR BORÇ BİLİRİMMM

sabah kalkınca

2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

1 dilim çok tahıllı ekmek

1,5kk yağsız beyaz peynir

2 tane yeşil zeytin

1/4 dilim saç teli kalınlığında (fambiikuus ) tavuk jambon

1 domates

1 köy biberi

2 salatalık

sonraaaa karabiberli,tarçınlı demleme yeşil çayımı içtiiimmmm bi 500ml su daha içtiiimmmm ve ara öğün zamanımın gelmesini bekliyorummm

Afiyet olsun.

kızlar ya ben callenetic videasu arıyorum ama bulamadım çok yararlıymış valla kısa sürede sonuçlarını koymuşlar mükemmel. kukuleta indirmiş vieoları yapıyormuş süper diyordu bende istiyorum ama bir türlü bulamadım off

sağol neruşum canım benim
emek verildikten sonra oluyor gerçektende

Yani benim daha epey bi yolum varrrr ama şu geçen 3 ayda selülitlerimde ciddi azalmaoldu sanırım ilk başladığımda benim yağ miktarım epey fazlaydı heryerim selülitti şimdi gözle görülürbir azalma var çokşükürrr ama tabii daha fazla kilom epey bi çok olduğundan var yani selülit de ama ciddi bir azalma oldu vücudumda bir yumuşama var sanırım spordan dolayı yağlar eridiğinden yolu yarıladım çokşükürrrr spora devam ettikçe ve bol su sağlıklı beslenmeyle eninde sonunda kalanlar da gidecekkk azmin,inancın,sabrın elinden hiçbir şey kurtulamazzzz inşallah kalanlar da gidince ben de 1 er kg lik dambıllarla üst kol çalışmayı düşünüyorum şimdi koşu bandında yürürken plates lastiğiyle kol hareketleri yapıyorum ama dambıl daha faydalı olur sanırım üst kollarım epey bi kalın ve yımışakkk çünküü sıkılaşması toparlanması için 1er kg lik dambıl yeterli olur herhalde:26: ne dersin hugocukcuğumm:26:

canımm diyetcenter da var yan taraftan aşağıda egzersiz bölümü var oraya gir orda var =)
ayrıca kitapçığında linki varr

senn başla bakalım faydası olursa bizde başlarızz

afiyet olsun tonbilibililikommmmmm,öyleyse sarılalım sıkı sıkı
hemi kıldan ince hemide bu inceliğin 1/4ümü yani:44:yesen ne yemesen ne gız oniiiii

merhaba kızlar okulda yaptığım aralar

400 ml su
10 beyaz leblebi
1 kuru kayısı
6 fındık
200 ml salep
sınıfımdaki bilgisayarım çalışır vaziyete geldi sonunda sınıftan teneffüste bağlanabildim

sağolll cicimmm

afiyet olsun tonbilibililikommmmmm,öyleyse sarılalım sıkı sıkı
hemi kıldan ince hemide bu inceliğin 1/4ümü yani:44:yesen ne yemesen ne gız oniiiii

hee sarılalımmmmm bide oynayalım şöööleeee :118: bi de ben seni yiyim :125:

afiyet olsun farmisyoooooo

sayfaları okuyamıyorum hızına yetişemiyorum...acaba benim cevabıma cevap yazıldığını görebilirmiyim bi yolu varmı mesela dün 6885 lerdeydim simdi tee nerelerde ben okuyasıya sayfalar atıyo...

bugun sabah 1peynir ve 1 dlm ekmek yedim bi kac zeytın ara öğun yapmadım henüz ...evte az yıyorum cunku zamnım omuyo da bu benım için negatif oluyo sanırım cunku zayıflayamıyorum ya hiç korkuyorum 65 de kalıcam dıye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…