sen gene de evlibarklının dediği gibi yarın sabah ac karnına su içmeden ,wcye gıttıkten sonra tartıl ve o kiloyu gercek kılon olarak kaydet.bugunluk de daha fazla moral bozma...
ya kocamın yanında kaçarsa gaz naparım :1shok: en iyisi kendimin yapması kaydirigubbakcemile3
kızlar, ben 40 yalan uydurdum ama müdürüm diretince mecbur gittim Lahmacun yemeye
bir lahmacun yedim 2 şekersiz çay içtim şimdi de bir rezene çayı içiyorum
akşam ceza olarak meyve salatası yapıcam artık napiim
Ama meğersem ben Haziran başından pozisyon değişitircekmişim adamcaz bana söylemek istemiş hem ofis de olmasın açık hava olsun ki özel olsun diye düşünmüş:)
Artık Kurumsal İletişim uzmanı oluyorum
sen gene de evlibarklının dediği gibi yarın sabah ac karnına su içmeden ,wcye gıttıkten sonra tartıl ve o kiloyu gercek kılon olarak kaydet.bugunluk de daha fazla moral bozma...
canım bende kiloyu verirken çok zorlandım
yaklaşık 2 ay sıkı spor yaptım.haftada 3-4 kere sapor salonuna gidip 3-4 saat çıkmadım
diyetisyene gittim
ama verdiği diyet uymadım pek.tatlıyı tamaen hayatımdan çıkardım.arada atışdırdığımdada spora sarıldım
fakat şuan bende çokk zorlanıyorum.resmen gramlarka uğraşıyorum.ibre oynamıyo hiç.spor yapmaktanda sıkıldım bunladım.
açııkcası yılgınlık başladı
bu protein rejiminide metabolizmayı biraz hareketlenirmek için bi arkadaşımdan aldım.oda diyetisyeninden almış.bu diyet kilo verme durduğu zaman yapılan bi diyetmiş.metabolizmayı harekete geçirip kilo vermeyi tekrar başlatıyomuş güyya
ama ben çok sarsıldım.sonm günüm ama bende bittim
canım sende çok güzel kilo vermişsinm.benim sana vede kendime diyebileceğim tek tavsiye ipin ucunu bırakmamak.
bu kadar uğraştıkdan sonra koyvermemek.sabırla beklicez ve rejime devam edicez:)))
sen neler yapıyosun.senin kilo boy kaç?
verdiğin kiloyu ne kadar sürede verdin?
kıslarr ağlıcam yaa deli olcam ben senağlamasenağlama bugün dijital baskülümü aldım sabah eski tartımda tartılmıştım 64 gösterdi çok sevindim 2 kilo verdim diye sabahtan okadar yoğundumki öğlene kadar bişi yiyemedim sadece su ve yeşil çay içmiştim öğlende yeni baskülümle tartılıp bi bakayım dedim 66,6 çıktı okadar moralim bozulduki senağlama şimdi ben hangisine inanıcam sonra deli oldum tabi bi cola şişesine su soldurum 2,5litrelik dijitalin üstüne koydum 2,5 gösterdi eski tartıma koydum oda 2,5 gösterdi senağlama ben hangisine güvenip devam edicem şimdi diyete bütün istediğim kaçtı valla keşke almasaydım senağlama öğlende bişi yemedim işe gelince gözüm karardıkızdılar burdakiler bi simit ayran yedim onuda zor bitirdim senağlama
kızlar, ben 40 yalan uydurdum ama müdürüm diretince mecbur gittim Lahmacun yemeye
Ama meğersem ben Haziran başından pozisyon değişitircekmişim adamcaz bana söylemek istemiş hem ofis de olmasın açık hava olsun ki özel olsun diye düşünmüş:)
terfi aldın demek ...tebrikler... ne güzel haber...
SLM ARKADAŞLAR BU HFTA BİRAZ DİYETİMİ BOZDUM KİLO ALMIŞIMDIR DİYODUM AMA AZDA OLSA YİNEDE VERMİŞİM.(500Gr) HEDEFİME 1 KİLO KALDI . TABİ BANA YETMİYCEK DAHA DEVAM....HEPİNİZE KOLAY GELSİNalkisalkisalkis
kıslarr ağlıcam yaa deli olcam ben senağlamasenağlama bugün dijital baskülümü aldım sabah eski tartımda tartılmıştım 64 gösterdi çok sevindim 2 kilo verdim diye sabahtan okadar yoğundumki öğlene kadar bişi yiyemedim sadece su ve yeşil çay içmiştim öğlende yeni baskülümle tartılıp bi bakayım dedim 66,6 çıktı okadar moralim bozulduki senağlama şimdi ben hangisine inanıcam sonra deli oldum tabi bi cola şişesine su soldurum 2,5litrelik dijitalin üstüne koydum 2,5 gösterdi eski tartıma koydum oda 2,5 gösterdi senağlama ben hangisine güvenip devam edicem şimdi diyete bütün istediğim kaçtı valla keşke almasaydım senağlama öğlende bişi yemedim işe gelince gözüm karardıkızdılar burdakiler bi simit ayran yedim onuda zor bitirdim senağlama
:roflol: sen çok yaşa emi:roflol: ben herhalde o kadar çekinmyorum kocamdan ondan rahatım. gerçi böyle deyincede yanlış anlaşılır dimi. sürekli değil canım:roflol:
SABUN şu bahsettiğiniz ekmeği ben anlayamadım.Tam ismi ne,kızartılmış bir şey mi???
canım verdiğin bilgiler için teşekkürler...bugünlerde bol bol çilek yiyelim bari...yerimseniben
yanlız yemeğin hemen ardından sıcak bir şeyler içmek gerektiği yağların erimesine faydası olduğu pek aklıma yatmadı... o zaman niye suyu soğuk içmemiz gerekiyor...:uhm:
buradayım sabuncummm akşamları yazılanları okuyorum ama o kadar çok paylaşım oluyor ki oku oku başım dönüyor...kafamçokkarıştı ama takip ediyorum merak etme her birşeyden haberim var...muz diyetinizi felan takip ediyorum yani...:1ninca:
biliyorsun sana çorba tarifi sözüm vardı hemide mantar çorbası işte tarif...yerimseniben
250 gr.kadar mantarı ortadan ikiye bölüyorsun ince ince dilimliyorsun.Teflon bir tavaya mantarları ekiliyorsun. Mantarlar kendi sularını salmaya başlayınca üzerine yarım limon suyunu ekleyip birkaç dakika daha pişiriyorsun.Mantarlar suyunu iyice salıp piştikten sonra ocaktan alıp süzgece koyabilirsin suyunun süzülmesi açısından... Diğer yandan 1 adet orta boy kuru soğanı çok küçük olarak doğruyorsun... Tencereye 1 yemek kaşığı tepeleme dolusu tereyağı ya da margarin koyuyorsun. Üzerine soğanları ekleyip soteliyorsun..Sonra üzerine 1 yemek kaşığı tepeleme dolusu un ekleyip hızlıca karıştırıyorsun. Ardından üzerine 2 su bardağı ılık süt ve 3 su bardağı kadar ılık su ile beraber mantarları ekleyip kaynayana kadar karıştırıyorsun..Kaynadıktan sonra tuz,kekik,nane ve karabiber ekliyorsun. en son çorbayı ocaktan almadan birkaç dakika önce 2-3 diş tuzla dövülmüş sarımsak katıp ocağın altını söndürüyorsun ve afiyetle yiyorsun...cokacimcoook pişirirken içine 1 adet tavuk bulyon da katarsan daha lezzetli olur...Bir de benim damak zevkime göre özellikle sütle yaptığım çorbalarda baharat olarak karabiber ben çok yakıştırıyorum bolca kullanıyorum...Yiyen herkeste beğeniyor....
kızlar bu çorbayı sabuun istediği için yazdım ama sizlerde denerseniz çok sevinirim tabii yanlış anlamayın..:1hug: birde aklıma gelmişken biliyorsunuzdur belki ama ben yinede söyleyeyim...hani yemeklere,çorbalara kekik,nane katıyoruz ya...bunu direk olarak değil de ilk önce 1 çay bardağı suyun içine koyun...biraz bekletin...bir süre sonra kullanılacak kısmı üstte kalıyor...pisliği dibe çöküyor ...o şekilde kullanın...bardağın altından bakıca o görüntüye inanamayacaksınız...delikafadulden
Günaydın canlarım datluşlarımm...
Nassınız işallah??
Ben muzumu yediiimmm, işe geldiiimmmm.... Sabah sabah muz çok iyi gidiyo yaa.. Valla süper...sositosositosositososito
Neyse herkeşlere hayırlı cumalarr,
bol hareketli, neşeli günler dilerimm...:dance::dance:
MOTİVASYON FOTOĞRAFI
amanınn bu yediklerin çok az değilmiii
ben sabah,kepek ekmeğiyle beyaz peynir yedim
öğlende 3 salatalık,1 bardak yoğurt 1 dilim kepek ekmeği yicem,salatalık yerine salata veya 6 kaşık sebze
arada 1 meyva
akşamda 1 fincan poşet çorba,1 dilim ekmek,3-4 köfte veya balık,1 de salata,1 tanede haşlanmış kabak var
yatarkende 1 meyva
canım ben 0cak 2'den beri ugrasıyorum ama baslarda cok gevşek tuttum işi... daha önce de cok kılo verme girisimim oldugu ıcın deneyimliyim bu konuda.. ama 2 aydır falan işi sıkı tutuyorum. sporu da saglam yapıyorum. önce spor salonuna yazıldım pek gidemıyordum. haftada 2 kez falan anca oluyordu. sonra eve kosu bandı aldım. artık daha duzenlı calısıyorum. haftanın 5-6gunu 1saat yuruyorum. 6.5km yuruyorum. sabahları da aerobik ve pilates yapıyorum. gercekten sekıl verdı vucuda ama tartıya pek yansımıyor.sabahları yarım cevız ve bır parca kuru meyve yıyorum. sonra pilates ve aerobik yapıyorum.sonra kahvaltı 1dl kepek ek. 1 kkbeyaz peynır ve salatalık - domates ..öglen nestle nesfit,elma ve yogurt yiyorum. aksam da yemek yapıyorum.iilaki sızma z.yagı ama cok az ...sebze ve ya et ve ya kepeklı makarna.. gibi gibi... ara ögun olarak da bır-iki kraker ve ya 2 dl kepekli bisküvi.. şu an bunları yapıyorum cnm..
bnm boy 1.72mt. kilo 76dan 65.5 a düstü.
sen de su protein diyetınden bahseder misin biraz?
yok canım banyoda tarıldım taş zeminde yani ama herhalde dijital doğrudur eskisi az gösterdi ya işime gelmiyo kaydirigubbakcemile3 buarada tebrikederim canım terfi için :1hug:canım digital baskülünce önce kilosunu kesin olarak başka bişey tart çünkü digital basküllerin durduğu zemin de cok önemli onlar cok hassas. Halının üstünde tartılma tamamen şaşırıyorlar. yerler laminat ya da parkeyse onların üstüne koyup tartıl ve moralini bozma a.s.
canım bir de bu eski tartıların başlangıç ibresi kaymış oluyor genelde, o zaman yanlış tartıyor, eksik ya da fazla olabiliyor. ayrıca bu yanlışı az kilolarda göremiyorsun, kilo arttıkça ibre kayması kendini gösteriyor. yani 2,5 kilo çok az kilo orada göstermez yanlışı ama insan kilosunda ibre çok kayabilir. başlangıc ibresi kaymış mı ona bak. arkadaşın dediğide doğru halı üzerine koyma dijital tartıyı.
Lunam ETİform un kızarmış light ekmeği . . .
Bol lifli ve tadıda güzel . . .
Kızarmış ekmek seven için ideal . . .
Canım yemekten sonra sıcak aralarda soğuk benim anladığım . . . yerimseniben
Hemen bu akşam denenecek derinciğim . . .
Teşekkür eder devamını bekleriz . . . :1ninca:
Kuru baharatların yıkanması gerekliliği bilgiside müthiş !
Fıstık sabah muz olayı hem kişiyi kahvaltı telaşından kurtarıyor hem zaman kazandırıyor hem hem hem bi sürü faydalı unsur . . .
Ama en mühim olanı kesinlikle çok TOK tutuyor . . .
Yafriiii . . . kaydirigubbakcemile3
Bence dietiniz çok ölçülü . . .
Yediklerinizi çok beğendim ben . . .
Dietinizden bahsedebilir misiniz ?
Teprik . . . Zayıf ve zarif bir kurumsal iletişim uzmanı olma yolunda bizi yanlız bırakma . . .
Ofisin olmasada akşam bizi yokla . . .
Canım sen egelisin hangi marka sızma kullanıyorsun . . .
Senin beğenini dikkate alacağım .
yerimseniben
Hanımlar bi de bi zahmet kilo çizelgeme tikkat edebilir misiniz ?
Hele bi bakın hele . . .
yok canım banyoda tarıldım taş zeminde yani ama herhalde dijital doğrudur eskisi az gösterdi ya işime gelmiyo kaydirigubbakcemile3 buarada tebrikederim canım terfi için :1hug:
ibresinde baktım canım tam sıfırda duruyo taş zeminde bide akşama nişanlım gelcek bize bi onu çıkarıcam eskiye bide yeniye bakalım ondada farklı göstercekmi kaydirigubbakcemile3 tartıları yan yana koydum bi ona çıkıp bakıyorum bi ona kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?