60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen gene de evlibarklının dediği gibi yarın sabah ac karnına su içmeden ,wcye gıttıkten sonra tartıl ve o kiloyu gercek kılon olarak kaydet.bugunluk de daha fazla moral bozma...

yapcak bişi kalmadı canım son şansım olarak onu denicem yine aynısı olursada napalım dediğim gibi devam diyete verince unuturum inş. bunu
destekleriniz içinde sağolun arkadaşlar yaa eski esra olsam şimdi gider bozardım diyeti bi iskender götürürdüm sinirden kaydirigubbakcemile3

ya kocamın yanında kaçarsa gaz naparım :1shok: en iyisi kendimin yapması kaydirigubbakcemile3

:roflol: sen çok yaşa emi:roflol: ben herhalde o kadar çekinmyorum kocamdan ondan rahatım. gerçi böyle deyincede yanlış anlaşılır dimi. sürekli değil canım:roflol:

terfi aldın demek ...tebrikler... ne güzel haber...

canım şu protein rejimini yazarmısın, ben bulamadım mesajlarda, yazdın galiba ama bir daha yazar mısın?

canım digital baskülünce önce kilosunu kesin olarak başka bişey tart çünkü digital basküllerin durduğu zemin de cok önemli onlar cok hassas. Halının üstünde tartılma tamamen şaşırıyorlar. yerler laminat ya da parkeyse onların üstüne koyup tartıl ve moralini bozma a.s.

TEBRİKLER CANIMMMMM a.s.

SLM ARKADAŞLAR BU HFTA BİRAZ DİYETİMİ BOZDUM KİLO ALMIŞIMDIR DİYODUM AMA AZDA OLSA YİNEDE VERMİŞİM.(500Gr) HEDEFİME 1 KİLO KALDI . TABİ BANA YETMİYCEK DAHA DEVAM....HEPİNİZE KOLAY GELSİNalkisalkisalkis

Ayy çok sağolun kızlar, iyi ki varsınız
Sevincime mutluluk kattınız
kiloları de verdikmiydik tam süper olacak

tebrikler ne güzel kilo vermişsin, senin yöntemin neydi?

canım bir de bu eski tartıların başlangıç ibresi kaymış oluyor genelde, o zaman yanlış tartıyor, eksik ya da fazla olabiliyor. ayrıca bu yanlışı az kilolarda göremiyorsun, kilo arttıkça ibre kayması kendini gösteriyor. yani 2,5 kilo çok az kilo orada göstermez yanlışı ama insan kilosunda ibre çok kayabilir. başlangıc ibresi kaymış mı ona bak. arkadaşın dediğide doğru halı üzerine koyma dijital tartıyı.

kızlar haftasonu başlıyor, size ender saraçın bir yazısını yazayım buraya işinize yarayabilir.

CUMARTESİ AKŞAMI ÇOK YEDİYSENİZ.

baharda bazı günler veya en azından bir öğün ağır yemek yemeyip büyük bir iki kase detoks çorbası içmeninde zayıflamaya ve toksin atmaya yararı olur. özellikle cumartesi akşamı içki, kızartma, kebap, aşırı tatlı gibi şişmanlatıcı yiyecek ve içecekleri çok yiyip içtiyseniz pazar menüsünün bir öğününü hiç uygulamayın. terchen sabah kahvaltısı etmeyin ve tarifini verdiğim çorbayı sabah kahvaltısı yerine 2 kase için. güne bir sonraki öğünden devam edin. asla diyeti bırakmayın, yanlış bir öğün geçirdiyseniz bile bu çorbayla bedeni temizleyin. bir sonraki öğüne kadar 1-1,5 litre sıcak su ve yeşil çay için.
malzemeler:
yarım kırmızı pancar
1 küçük avuç dereotu
3-4 adet saplarıyla beraber maydanoz
kereviz sapının yapraklarından bir kaç adet
1 avuç brokoli
1 avuç karnabahar
1-2 yaprak ıspanak
1 avuç dolusu doğranmış beyaz lahana
2 litre su
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1'er çay kaşığı zencefil, zerdeçal ve kimyon
hazırlanışı:bildiğiniz usulde çorbayı pişirin ve içine baharatları ekleyin.

uzman doktor ender saraç.

FIUME AYSIM_U protein diyetini soruşsunuz

bu diyeti keinlikle tavsiye etmiyorum.günde 2 öğün deli gibi et yiyodsun 1 öğünde sabah hafif sabah kahvaltısı

bu rejimi kesinlikle kolestrolü olanlar yapmamalı

ayrı vücudun enerji kaynağı karbonhidrat beynin çalışma kaynağıda gllokoz

bunların hiç birini almıyorsun

vücut tamamen kendini salıyo

kesinlikle tavsiye etmiyorum

SABUN şu bahsettiğiniz ekmeği ben anlayamadım.Tam ismi ne,kızartılmış bir şey mi???

Lunam ETİform un kızarmış light ekmeği . . .
Bol lifli ve tadıda güzel . . .
Kızarmış ekmek seven için ideal . . .

Canım yemekten sonra sıcak aralarda soğuk benim anladığım . . . yerimseniben

Hemen bu akşam denenecek derinciğim . . .
Teşekkür eder devamını bekleriz . . . :1ninca:

Kuru baharatların yıkanması gerekliliği bilgiside müthiş !

Fıstık sabah muz olayı hem kişiyi kahvaltı telaşından kurtarıyor hem zaman kazandırıyor hem hem hem bi sürü faydalı unsur . . .
Ama en mühim olanı kesinlikle çok TOK tutuyor . . .

MOTİVASYON FOTOĞRAFI

Yafriiii . . . kaydirigubbakcemile3

Bence dietiniz çok ölçülü . . .
Yediklerinizi çok beğendim ben . . .
Dietinizden bahsedebilir misiniz ?

Teprik . . . Zayıf ve zarif bir kurumsal iletişim uzmanı olma yolunda bizi yanlız bırakma . . .
Ofisin olmasada akşam bizi yokla . . .

Canım sen egelisin hangi marka sızma kullanıyorsun . . .
Senin beğenini dikkate alacağım .
yerimseniben

Hanımlar bi de bi zahmet kilo çizelgeme tikkat edebilir misiniz ?
Hele bi bakın hele . . .

yok canım banyoda tarıldım taş zeminde yani ama herhalde dijital doğrudur eskisi az gösterdi ya işime gelmiyo kaydirigubbakcemile3 buarada tebrikederim canım terfi için :1hug:

ibresinde baktım canım tam sıfırda duruyo taş zeminde bide akşama nişanlım gelcek bize bi onu çıkarıcam eskiye bide yeniye bakalım ondada farklı göstercekmi kaydirigubbakcemile3 tartıları yan yana koydum bi ona çıkıp bakıyorum bi ona kaydirigubbakcemile3

kilo vermişsin dimi canım tebrik ederim alkisalkisalkis

canım yeni tartının markası ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…