günaydın fambiikussssss burda da kar var akşamdan beri aralıklı olarak yağıyor çok güzel olduuu bir yandan üzülüyorum dışarıda olanlar için bir yandan da çok sevdiğimden ürekli camdan dışarıya bakıp duruyorummm kahvaltın çok güzell afiyet olsunnn şiir de yine beni aldıııı götürdüüüü çocukluğumaaaa
yoo bence gayet güzellll bi o fındıklar olmasaymışşş 5 fındık yedin de başın göğe mi erdiiii :125: yimeeee yimeee diğerleri gayet güzel azar azar olmuş bence sorun yok bunlar akşam yemeği niyetine ne de olsa değil miiii fambiiikussssafiyet olsun kuşceeezim
merhaba kızlar okulda yaptığım aralar
400 ml su
10 beyaz leblebi
1 kuru kayısı
6 fındık
200 ml salep
sınıfımdaki bilgisayarım çalışır vaziyete geldi sonunda sınıftan teneffüste bağlanabildim
arkadsım sen 11 kilomu verdin kaç ay oldu tam şimdi benim istediğim bi neler yaptığını yazarmısın cnm ya 3 ayda bende senın gibi vermek istiyorum... neler yaptın benim metebolizmam cok yavas ya
anladım cnm ne güzel.saol teşekkür ederim bu arada Allah isteyen herkese nasip etsin cnmcanım benim ev yüksekte hiç bi yere yağmasa bizim oraya muhakkak yagıyo bende seviyorum karı çokbu arada işlerden fırsat bulup yazamadım allah umre ibadetini ve orada edeceğin duaları kabul buyursun.. aminnn
bebişim abim indrimişti ya bana sorayım bi senin için hatrlısosa nerden indirdiğini yada sıkıştırp fln yollnabiliosa yollarım sana ok?intenetten ara hugocuk ten yeras younger in ten years yaz fotolara bak değişim inanılmaz görsellerde de ara.b saadece 10 saatlik bi çalışma hergün bi saat yapılıo ve haftada 6 gün yapıosun ama ara vermeden 10 saat olacak bu değişim böle oluo ben 29 saat yapan bi kadının fotolarını bulmuştum internetten çok güzel incelmiş sıkılaşmış kaslanmıştı bi ara bakalım bulursun sende ben de gelince tekrar başlayacağım çok düzenli olmaldı benm bi grip oldum sonra regl oldum derken ara verdim.gelnce yapacağım inşallahkızlar ya ben callenetic videasu arıyorum ama bulamadım çok yararlıymış valla kısa sürede sonuçlarını koymuşlar mükemmel. kukuleta indirmiş vieoları yapıyormuş süper diyordu bende istiyorum ama bir türlü bulamadım off
GÜNAYDIN TELETUBBİCİKLERİMMMMMMM
HEPİNİZ SEVGİ,SAYGI,DOSTLUKLA SELAMLARRRRRRKEN, SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU YAĞLARDAN KURTULDUĞUMUZ, FAZLA KİLOLARIN GİTTİĞİ,İÇİMİZİN SICACIK OLDUĞU BİR GÜN DİLER; KAHVALTIMI YAZMAYI BİR BORÇ BİLİRİMMM
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1,5kk yağsız beyaz peynir
2 tane yeşil zeytin
1/4 dilim saç teli kalınlığında (fambiikuus) tavuk jambon
1 domates
1 köy biberi
2 salatalık
sonraaaa karabiberli,tarçınlı demleme yeşil çayımı içtiiimmmm bi 500ml su daha içtiiimmmm ve ara öğün zamanımın gelmesini bekliyorummm
afiyet olsun canım benim süper bir menüü...ben daha bugün su içemedim ve ara öğünümüde yiyemedim.o kadar yoğunki işyeri,başımı kaşıyacak zaman bulamıyorum.şimdi artık ara öğün yemeyeyim öğlen yemeği yaklaştı.ama şimdi su almaya gideceğim su içeyim bari değilmi.öleceğim susuzluktan...
cimcimeciğim aklında bulunsun ben ofise geldiğimde ilk iş masama bir sürahi dolusu su koyuyorum gün boyunca içiyorum böylece unutma sorunum olmuyor. servisle ofise gelirkende 500 ml içmiş oluyorum günde 2 litreyi bile geçiyorafiyet olsun canım benim süper bir menüü...ben daha bugün su içemedim ve ara öğünümüde yiyemedim.o kadar yoğunki işyeri,başımı kaşıyacak zaman bulamıyorum.şimdi artık ara öğün yemeyeyim öğlen yemeği yaklaştı.ama şimdi su almaya gideceğim su içeyim bari değilmi.öleceğim susuzluktan...
teşekkür ederim inşallah canım.miğdemde felaket şiş oturamıyorum çok sıkıştırıyor bir kalkıp bir oturuyorum.o kadar şişki içeri dahi çekemiyorum sancı yapıyor.gelen giden hayırdır bebişmi var diyiyorlar.dahada sitrese girdim..:84::84:nerudacım süper menü bayıldım arkadaşım
sudecim inşşlah işlerin düzelirdearalarnıyaparsın koly gelsin
teşekkür ederim inşallah canım.miğdemde felaket şiş oturamıyorum çok sıkıştırıyor bir kalkıp bir oturuyorum.o kadar şişki içeri dahi çekemiyorum sancı yapıyor.gelen giden hayırdır bebişmi var diyiyorlar.dahada sitrese girdim..:84::84:
cimcimeciğim aklında bulunsun ben ofise geldiğimde ilk iş masama bir sürahi dolusu su koyuyorum gün boyunca içiyorum böylece unutma sorunum olmuyor. servisle ofise gelirkende 500 ml içmiş oluyorum günde 2 litreyi bile geçiyor
allah canım ya wc sorunumu var kayısıye kurusiyahlardan bol bol sabahları açkarnına ılık suyla
günaydın herkese
kızlar hava o kadar bernat ki işe gidemedim walla
bi yandan kar yağıyo bi yandan rüzgar yerdeki karları havaya savurtuyo, berbat bi hava var
Allah evi barkı yakacağı olmayanlara yardım etsin, sabır versin
kahvaltımı da geç yaptım evde olunca
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 çeri domates
1 salatalık
2 yeşil biber
1 dilim ekmek
3 bardak çay
allah canım ya wc sorunumu var kayısıye kurusiyahlardan bol bol sabahları açkarnına ılık suyla
günaydın herkese
kızlar hava o kadar bernat ki işe gidemedim walla
bi yandan kar yağıyo bi yandan rüzgar yerdeki karları havaya savurtuyo, berbat bi hava var
Allah evi barkı yakacağı olmayanlara yardım etsin, sabır versin
kahvaltımı da geç yaptım evde olunca
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 çeri domates
1 salatalık
2 yeşil biber
1 dilim ekmek
3 bardak çay
canım yağlar eridiği müddetçe o yumuşama oluyor olmaması mümkün değil önemli olan sarkma olmaması kilo verme durunca zaten sporla sımsıkı olacak. evet bende göğüs ve iç kol için bugün dumbelle çalışacağım canım. öyle aman aman yüklenmem zaten kilo verirken kas çalışmayın diyorlar sadece toplansın diye yapacağım yaz geliyor kollar çıkacak ortayaYani benim daha epey bi yolum varrrr ama şu geçen 3 ayda selülitlerimde ciddi azalmaoldu sanırım ilk başladığımda benim yağ miktarım epey fazlaydı heryerim selülitti şimdi gözle görülürbir azalma var çokşükürrr ama tabii daha fazla kilom epey bi çok olduğundan var yani selülit de ama ciddi bir azalma oldu vücudumda bir yumuşama var sanırım spordan dolayı yağlar eridiğindenyolu yarıladım çokşükürrrr spora devam ettikçe ve bol su sağlıklı beslenmeyle eninde sonunda kalanlar da gidecekkk azmin,inancın,sabrın elinden hiçbir şey kurtulamazzzz inşallah kalanlar da gidince ben de 1 er kg lik dambıllarla üst kol çalışmayı düşünüyorum şimdi koşu bandında yürürken plates lastiğiyle kol hareketleri yapıyorum ama dambıl daha faydalı olur sanırım üst kollarım epey bi kalın ve yımışakkk çünküü sıkılaşması toparlanması için 1er kg lik dambıl yeterli olur herhalde:26: ne dersin hugocukcuğumm:26:
Afiyet olsun canım benim..
Mecburi tatil olmuş sana yani..
evet anlamıyorum valla.geçen hafta eskişehirdeyken günde 3 defa büyük wc.ye çıkıyordum 4 gündür urfadayım 1 dafa çıktım oda tam değil.acaba suyundanmı bilemedimki...mağdurumda mağdurum....
afiyet olsun canım çok güzel
tatlım bende gördüm süper değişim. canım sen dön hele sendeki cdyi olmadı bana maille yollayabilirsen alırım canım çok makbule geçer. ben biraz daha araştırayım. ycl bana mesajla bildirmiş daha okuyamadım birazdan bakıcam onadaanladım cnm ne güzel.saol teşekkür ederim bu arada Allah isteyen herkese nasip etsin cnm
bebişim abim indrimişti ya bana sorayım bi senin için hatrlısosa nerden indirdiğini yada sıkıştırp fln yollnabiliosa yollarım sana ok?intenetten ara hugocuk ten yeras younger in ten years yaz fotolara bak değişim inanılmaz görsellerde de ara.b saadece 10 saatlik bi çalışma hergün bi saat yapılıo ve haftada 6 gün yapıosun ama ara vermeden 10 saat olacak bu değişim böle oluo ben 29 saat yapan bi kadının fotolarını bulmuştum internetten çok güzel incelmiş sıkılaşmış kaslanmıştı bi ara bakalım bulursun sende ben de gelince tekrar başlayacağım çok düzenli olmaldı benm bi grip oldum sonra regl oldum derken ara verdim.gelnce yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?