hugocuk eşim bana indirmisşti.calleneticsi.şimdi onu aradım hugocuka göndercem dedim.flashımda kayıtlı.eşim çok zor olur dedi.kolay bi yol biliyosan gönderim hemen
merhaba hanımlar..
yazdıklarınızı okuyorum özellikle menülerinizden fikir alıyorum iyi oluyo
ama bişey sorcam
domates yeşil biber salatalık nasıl yiyosunuz bu mevsimde? ben almıyorum hormonlu diye..
özellikle kahvaltıda büyük eksik oluyo domates fln olmaması ama napayım
başka neyle doldurabiliriz bunların yerini
afiyet olsun neruşcumGÜNAYDIN TELETUBBİCİKLERİMMMMMMM
HEPİNİZ SEVGİ,SAYGI,DOSTLUKLA SELAMLARRRRRRKEN, SAĞLIKLI,MUTLU,HUZURLU YAĞLARDAN KURTULDUĞUMUZ, FAZLA KİLOLARIN GİTTİĞİ,İÇİMİZİN SICACIK OLDUĞU BİR GÜN DİLER; KAHVALTIMI YAZMAYI BİR BORÇ BİLİRİMMM
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
1,5kk yağsız beyaz peynir
2 tane yeşil zeytin
1/4 dilim saç teli kalınlığında (fambiikuus) tavuk jambon
1 domates
1 köy biberi
2 salatalık
sonraaaa karabiberli,tarçınlı demleme yeşil çayımı içtiiimmmm bi 500ml su daha içtiiimmmm ve ara öğün zamanımın gelmesini bekliyorummm
sayfaları okuyamıyorum hızına yetişemiyorum...acaba benim cevabıma cevap yazıldığını görebilirmiyim bi yolu varmı mesela dün 6885 lerdeydim simdi tee nerelerde ben okuyasıya sayfalar atıyo...
bugun sabah 1peynir ve 1 dlm ekmek yedim bi kac zeytın ara öğun yapmadım henüz ...evte az yıyorum cunku zamnım omuyo da bu benım için negatif oluyo sanırım cunku zayıflayamıyorum ya hiç korkuyorum 65 de kalıcam dıye....
canım bende onu sordum eşime zaten.o da çok zor dedi.bide bişey yetmeyebilir dedi.flashdaki çok uzun oldugu için....bende anlamıyorum işte
sağolsun ama çok ugraştıydı.sende zayıfladan yüklemişti sanırım
canım anladım. sen buraya gelirken getir yanında olurmu. ben burda alırım senden. senin randevun bendeb bir gün sonra ben o günde gelirim alırım senden canım olurmu.
birde sen hiç yaptınmı canım zormu bu egzersizler.
canım anladım. sen buraya gelirken getir yanında olurmu. ben burda alırım senden. senin randevun bendeb bir gün sonra ben o günde gelirim alırım senden canım olurmu.
birde sen hiç yaptınmı canım zormu bu egzersizler.
Yemeğimi yedim geldim..
Hemen yazayım.
10 yk kadar mercimek çorbası
2 yk kısır(yağsız)
1 yk yoğurtlı ıspanak
1 yk kıvırcık salata
akşam ders yokmuş yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:122::122::122::122::122::129::129::129::129:
yapmadım canım ama biraz izledim.çok zor geldi bana.o yuzden denemedim bile.tamam Allahtan bi kaza bela gelmezde oraya gelebilirsem getiririm.ama sen bana tekrar hatırlat son hafta.benım randevu 8 nisan cuma gunu.ben perş. akşamı bincem 7.30 gibi orda olcam.sabah hemen halledim çünkü akşam hemen geri döncem buyuk ihtimalle.hugocuk bide bişey sorcam otobusten inince hastaneye nasıl gitsem daha rahat olur bide çok surermi
sağol yclcim. bendede açmadı virüslü olabilir
akşam ders yokmuş yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:122::122::122::122::122::129::129::129::129:
afiyet olsunnnnnn,oh be yiyecek bişey bulmuş bizim kızzz
kk peynir bir elma ve bir patatesin kızartması aksamdan kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?