60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarım saat önce bir ara daha yaptım
1 adet altınbaşak büskivi yedim(ben illa bişeylere dananıp duruyoum ya,o paket açıldıya illa bitecek yani)kaldırayım ortalıktan
şu ana kadar 1 lt suyum bitti,içemeyenler, için bakim hemencik sizde:))

Son düzenleme:
hugocuk eşim bana indirmisşti.calleneticsi.şimdi onu aradım hugocuka göndercem dedim.flashımda kayıtlı.eşim çok zor olur dedi.kolay bi yol biliyosan gönderim hemen

hugocuk eşim bana indirmisşti.calleneticsi.şimdi onu aradım hugocuka göndercem dedim.flashımda kayıtlı.eşim çok zor olur dedi.kolay bi yol biliyosan gönderim hemen

acaba mail ile yollamak mümkün olurmuki canım. ayy bende hiç anlamam üstelik. maille yollanıyorsa eğer olur aslında değilmi. aklıma bir tek o geliyor çünkü

domates salatalık bende yemiyorum,tadı tuzu yok zaten,yeşillik yiyorum maydanoz,nane,marul vs

afiyet olsun neruşcum

evet canım az olmuş canım zamanım olmuyo dyosun ama ence erken kalk 5-10 dk fedakarlık yapıcaz başka yolu yok tatlım az yediğin sürede kasdan verirsin

canım bende onu sordum eşime zaten.o da çok zor dedi.bide bişey yetmeyebilir dedi.flashdaki çok uzun oldugu için....bende anlamıyorum işte

sağolsun ama çok ugraştıydı.sende zayıfladan yüklemişti sanırım

canım anladım. sen buraya gelirken getir yanında olurmu. ben burda alırım senden. senin randevun bendeb bir gün sonra ben o günde gelirim alırım senden canım olurmu.
birde sen hiç yaptınmı canım zormu bu egzersizler.

Yemeğimi yedim geldim..
Hemen yazayım.
10 yk kadar mercimek çorbası
2 yk kısır(yağsız)
1 yk yoğurtlı ıspanak
1 yk kıvırcık salata

Hugocuk link attım sana ben.. Oradan indirsene..

akşam ders yokmuş yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:122::122::122::122::122::129::129::129::129:

Son düzenleme:

yapmadım canım ama biraz izledim.çok zor geldi bana.o yuzden denemedim bile.tamam Allahtan bi kaza bela gelmezde oraya gelebilirsem getiririm.ama sen bana tekrar hatırlat son hafta.benım randevu 8 nisan cuma gunu.ben perş. akşamı bincem 7.30 gibi orda olcam.sabah hemen halledim çünkü akşam hemen geri döncem buyuk ihtimalle.hugocuk bide bişey sorcam otobusten inince hastaneye nasıl gitsem daha rahat olur bide çok surermi

yok tatlım çok sürmez. bak son hafta konuşalım güzelce anlaşalım buluşalım.
şehiriçi otobüsleri var onlara biniyorsun kepez yazıyor önünde. kepez yazan otobüslere biniyorsun araştırma hastanesine gelince indir deersin şöföre o indirir seni kolay yani. benim kontrol 7 nisan fakat senin için gelirim aksilik çıkmazsa canım. ben aslında çanakkale merkezde değilim ilçedeyim ama gelirim

sağol yclcim. bendede açmadı virüslü olabilir

Akşam evden bakarım ..
sana link atarım tekrar canım..

akşam ders yokmuş yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:122::122::122::122::122::129::129::129::129:

Yuuuufffiiiiiiiiiii

afiyet olsunnnnnn,oh be yiyecek bişey bulmuş bizim kızzz

Heheh evet süper doydum... Yanıma da yoğurt getirmiştim ama onu da olmazsa ara öğün olarak yerim..

kk peynir bir elma ve bir patatesin kızartması aksamdan kalma

bu öğle yemeğimiiiiiAma olmazki çorba,salata sebze veya et yemeği yemen lazım,kızartmalardanda bir süre uzakdur canımcım fazla yağ yüklemesi olur vede patates hiç doyurucu bir besin değil iz haşlamasını bile yemiyoruz

yemeğini yiyen tüm arkadaşlara afiyet olsun...

öğlen yemeğim:

4 kaşık etli şehriye pilavı
5 kaşık lebeni çorbası (yoğurtlu döğme çorbası yani)
6 kaşık salata.
elmada vardı ama yemedim.aldım yanıma geldim ara öğünde yerim...

yemekten sonra 5. kata kadar merdivenle çıktım.genelde hergün çıkıyorum.azıcıkta olsa spor spordur değilmi ya...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…