60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yuuuufffiiiiiiiiiii

Heheh evet süper doydum... Yanıma da yoğurt getirmiştim ama onu da olmazsa ara öğün olarak yerim..

aman aman ne güzel afiyet olsun,ycl suda içmeyi unutma,alışkanlık haline getir masanda şişen olsun 500mllik boşaldıkça doldur iç ben öyle yapıyorum,wcden çıkamıyorum ama olsun1,5 lt bitti

tmm bebişim maille gitmez ama maille en fazla 10 20 mb lik şeyler yollanır bendeki 113 mb .mümkün eil sığmaz yani. ama i şeklde ulaştırım onu sana cnm olmadı kargoya veririm merak etme sen. ben o değişimi gördüm süper dedim kesnlkle yapılmalı.acaip işe yarıo

bebişim ben yaptığım ilk gün yaparken hani aman aman çok zorlanmadım pilatesten de esneklik kazandığım için.ama ertesi gün her yerim tutulmuştu kadın zaten sölüo canım başta biraz zorlanabilrsniz çünkü muhtemelen hayatınızda hiç kullanmadığınız kasları kullanacaksınız dio kadın hakkatende öle.ben çoksevdim keslinlik Allah izin verirse dönüşte yapıcam düzenli olarak çünkü çok güzel sıkılaştırıo şekllendirio.ölepilatesteki gibi çok fazla elini kolunu oranı buranı oynatmısoun zorluğu orda işte sürekli o şeklde kalmak bide 100 e kadar sayıo genelde 40 tan sonra insan offff poff oluo ben ilk yaptığımda öle olmuştu ama eğlenceli bişi.

tamam canım zaten son hafta tekrar hastaneyı arıycam doktor"gelmeden önce arayın nolur nolmaz acıl bi işim çıkar boşuna gelmiş olmayın"demişti.Seninlede görüşürüz burdan.Gelidiğim günde hastanede görüşürüz .İnşallah işyerindeki müdür uyuzluk yapmaz.İzin vermezse diye çok korkuyorum ama kısmette varsa görecez doktoru:7

ara öğüncüğüm
1kupa tarçınlı karanfilli karabiberli demleme yeşilçay
3-4 kuru erik
3-4 kuru kayısı
1/2 fincan beyaz leblebi

şekillenmişin canım pek bir hoş olmuşsun maşşlahh,boyununda maşşlahı var,backlarında uzun bedenine göre valla hoş bir hatun olmuşsunnnnnn,tü tü tütü 41 kere

öğlen menüm

2 tk tahin-pekmez
2 kepçe et sulu tarhana çorbası
1.5 dilim kepekli ekmek

tamam canım aksilik çıkmaz ise görüşürüz

aman aman ne güzel afiyet olsun,ycl suda içmeyi unutma,alışkanlık haline getir masanda şişen olsun 500mllik boşaldıkça doldur iç ben öyle yapıyorum,wcden çıkamıyorum ama olsun1,5 lt bitti

Bi onu yapamıyorum.. Masaya koyuyorum suyu ama içmiyorum.. Bi ara gaza gelmiştim çok su içiyordum ama şimdi içemiyorum gene.. gerçi o zaman da wc ye gitmiyordum şişiyordum hatırlıyor musun.. Belki diyetisyen bişi der bununla ilgili de..

öğlen menüm

2 tk tahin-pekmez
2 kepçe et sulu tarhana çorbası
1.5 dilim kepekli ekmek

Afiyet olsun...

kuzuciiiim senin çantanda çıkının yok mu azcık kuru meyve 1 dilim ekmek falan bulundursan çantanda benimkinde hep kuru meyve falan var öyle bişeyde hemen onlardan atıştırıyorummm yani sonra zararlı şeyler yemektenseee:13:

iç canım boll bolll iç şişe masand aolursa işin çok olsa bile ara ara yudum yudum içersinnn gözünün önünde olsun ki iççç

nerudacım süper menü bayıldım arkadaşım

sudecim inşşlah işlerin düzelirdearalarnıyaparsın koly gelsin

sağol canımın içiiii

hımm ben de işte inşallah hedefe ulaşınca 1kg lik ağırlıklarla çalışayım diyorum kolalrım için özellikle gerekli şimdi plates lastiğiyle çalışıyorum ama asıl hedefe ulaşınca başlıycam inşallah ağırlıklara

estağfurullah tatlım olur öyle arada napalımmm oyyy köftelerrr ...dondurma hafif bir tatlı ama işte boğazın şişmiş geçmiş olsunnn dengelersin ekmeği azaltınca bencee ama işte köftede tabii yağ falan da varrr neyse artıkkk sporunu da yapmışsın afiyet olsun geçtiiiii önümüzdeki maçlara bakalımmm

ay evet bu ne yaa karbonhidrat yığılması deliler mi neeee afiyet olsun fambığımmm sen kabak çorba ayranla süper doyarsın bencee

canım yeşillik yiyebilirsin, nane,maydonoz,roka,kıvırcık dereotu....

akşam ders yokmuş yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:122::122::122::122::122::129::129::129::129:

ohhhhhh bu habere en çok kızın sevinecek sanırım fambığımm gözün aydınnn

ara öğüncüğüm
1kupa tarçınlı karanfilli karabiberli demleme yeşilçay
3-4 kuru erik
3-4 kuru kayısı
1/2 fincan beyaz leblebi

afiyet olsun cicimmmeeeeee

kukuletacım sana zahmet olmazsa artık en son çare dediğin gibi kargoyla alırım. canım sanırım bu tamamen vücudu açan bişey. pilates gibi direk kası çalıştırmıyor. sanırım esneyerek çalıştırıyor yani yoga tarzı bişey. yogadada kalıyorsun egzersizde bir süre o yüzden yoga acayip şekillendirir insanı dümdüz yapar. sanırım bu da yoga tarzı bişey o yüzden dikkatimi çekti. zorluğu önemli değil yaparım ben

ben dee 11.30-12.15 arası ara öğünümü yedim içtim

1 elma

1 fincan kakaolu-tarçınlı llıght süt

öğlen ne yeseeeem

neruşum kollar çok önemli. daha önce ben dumbelle evde kol egzersizleri diye link vermiştim. evde dumbelle bu egzersizleri haftada 2 kere yapsan dsüper olur. en zor belirginleşen kaslar kollardır benim sanırım 2 yılı buldu kol kaslarımı oluşturmak. sanırım büyük kas grüplarını oluşturmak daha uzun zaman alıyor. ben iç kollarımı sıkılaştıracağım. sarkık değilde yumuşadı

Son düzenleme:

Eveeet o linki hatırlıyorum bakmıştım o zaman kol deyince ilgimi çekmişti zatennn benim üst kolalr sanki beni değil çok kalınnn şimdi kilo da verdikçe yumuşuyo sarkma sürecine girdi yani acaba şimdi mi başlasam 1kg lik falan ağırlıkla çalışmaya ne dersin hugocukcuğum??yoksa fazlalıkların gitmesini bekleyip sonra mı başlıyım yani kas olsun değil derdim sıkılaşsın ve incelsin istiyorum kaç kg lik ağırlık olmalı her bir kol için benim kolalr hep sorunda zaten yazın kısa kollu giymek işkence oluyor bu yüzdenüst kolların iç kısımlarını özellikel yani kollarımı yana açınca üst kolalrım alta doğru sarkıyo ve kalın şimdi inceldi epey ama sarkık ve yumuşak sıkılaşsın istiyorummm ne yapayım ne zaman başlıyım senceeee???

neruşum kakaolu sütü sevdinmi ben çok sevdim hemde faydalıymış valla sıcak çikolata gibi geliyor bana :86:

teşekkür ederim canım.sizede afiyet olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…