Yuuuufffiiiiiiiiiii
Heheh evet süper doydum... Yanıma da yoğurt getirmiştim ama onu da olmazsa ara öğün olarak yerim..
tmm bebişim maille gitmez ama maille en fazla 10 20 mb lik şeyler yollanır bendeki 113 mb .mümkün eil sığmaz yani. ama i şeklde ulaştırım onu sana cnm olmadı kargoya veririm merak etme sen. ben o değişimi gördüm süper dedim kesnlkle yapılmalı.acaip işe yarıotatlım bende gördüm süper değişim. canım sen dön hele sendeki cdyi olmadı bana maille yollayabilirsen alırım canım çok makbule geçer. ben biraz daha araştırayım. ycl bana mesajla bildirmiş daha okuyamadım birazdan bakıcam onada
canım anladım. sen buraya gelirken getir yanında olurmu. ben burda alırım senden. senin randevun bendeb bir gün sonra ben o günde gelirim alırım senden canım olurmu.
birde sen hiç yaptınmı canım zormu bu egzersizler.
arkadsım sen 11 kilomu verdin kaç ay oldu tam şimdi benim istediğim bi neler yaptığını yazarmısın cnm ya 3 ayda bende senın gibi vermek istiyorum... neler yaptın benim metebolizmam cok yavas ya
tmm bebişim maille gitmez ama maille en fazla 10 20 mb lik şeyler yollanır bendeki 113 mb .mümkün eil sığmaz yani. ama i şeklde ulaştırım onu sana cnm olmadı kargoya veririm merak etme sen. ben o değişimi gördüm süper dedim kesnlkle yapılmalı.acaip işe yarıo
bebişim ben yaptığım ilk gün yaparken hani aman aman çok zorlanmadım pilatesten de esneklik kazandığım için.ama ertesi gün her yerim tutulmuştu kadın zaten sölüo canım başta biraz zorlanabilrsniz çünkü muhtemelen hayatınızda hiç kullanmadığınız kasları kullanacaksınız dio kadın hakkatende öle.ben çoksevdim keslinlik Allah izin verirse dönüşte yapıcam düzenli olarak çünkü çok güzel sıkılaştırıo şekllendirio.ölepilatesteki gibi çok fazla elini kolunu oranı buranı oynatmısoun zorluğu orda işte sürekli o şeklde kalmak bide 100 e kadar sayıo genelde 40 tan sonra insan offff poff oluo ben ilk yaptığımda öle olmuştu ama eğlenceli bişi.
tamam canım zaten son hafta tekrar hastaneyı arıycam doktor"gelmeden önce arayın nolur nolmaz acıl bi işim çıkar boşuna gelmiş olmayın"demişti.Seninlede görüşürüz burdan.Gelidiğim günde hastanede görüşürüz .İnşallah işyerindeki müdür uyuzluk yapmaz.İzin vermezse diye çok korkuyorum ama kısmette varsa görecez doktoru:7
aman aman ne güzel afiyet olsun,ycl suda içmeyi unutma,alışkanlık haline getir masanda şişen olsun 500mllik boşaldıkça doldur iç ben öyle yapıyorum,wcden çıkamıyorum ama olsun1,5 lt bitti
öğlen menüm
2 tk tahin-pekmez
2 kepçe et sulu tarhana çorbası
1.5 dilim kepekli ekmek
neruşum dün okula gitmedim evde azcık dinleneyim diye ama servisi 45 dk bekledik evede 45 dkda gittik akşam 7de evdeydim,yaniii o halde valla elime o an ne geçerse yedim,çok acıkmıştım,canım sıkılmıştı bu durumada ve de regldim en az zararla böyle atlatabildim valla
afiyet olsun canım benim süper bir menüü...ben daha bugün su içemedim ve ara öğünümüde yiyemedim.o kadar yoğunki işyeri,başımı kaşıyacak zaman bulamıyorum.şimdi artık ara öğün yemeyeyim öğlen yemeği yaklaştı.ama şimdi su almaya gideceğim su içeyim bari değilmi.öleceğim susuzluktan...
nerudacım süper menü bayıldım arkadaşım
sudecim inşşlah işlerin düzelirdearalarnıyaparsın koly gelsin
günaydın herkese
kızlar hava o kadar bernat ki işe gidemedim walla
bi yandan kar yağıyo bi yandan rüzgar yerdeki karları havaya savurtuyo, berbat bi hava var
Allah evi barkı yakacağı olmayanlara yardım etsin, sabır versin
kahvaltımı da geç yaptım evde olunca
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 çeri domates
1 salatalık
2 yeşil biber
1 dilim ekmek
3 bardak çay
canım yağlar eridiği müddetçe o yumuşama oluyor olmaması mümkün değil önemli olan sarkma olmaması kilo verme durunca zaten sporla sımsıkı olacak. evet bende göğüs ve iç kol için bugün dumbelle çalışacağım canım. öyle aman aman yüklenmem zaten kilo verirken kas çalışmayın diyorlar sadece toplansın diye yapacağım yaz geliyor kollar çıkacak ortaya
öyle oldu, çok üzüldüm :))
ama öğleden sonra gidicem bakalım bi aksilik olmazsa, alacaklar evden :))
canım bende de oluyo o, başka yerde nedense daha çok yaşıyorum o sorunu
havası, suyu, yemeğin yağı tuzu, herşeyden etkileniyporuz nedense((
sağol canımcım
kızlar ben dün akşam çok kaçamak yaptım yaaa((((((
nedense oturdum yedim walla
10 kadar mercimek köftesi ve 2 kase dondurma yemişimdir rahat
ha yemek yemedim
üstüne 55 dk koşu bandında yürüdüm
bugünden itibaren de ekmek hakkımı azaltıyorum, mesela kahvaltıda 1 dilim yedim ekmeği, anca telafi ederim sanırım((
dondurmadan sonra bademciklerim de şişti, sesim bi tuhaf
aptal gibi kaçamak yaptığıma mı yoksa kendimi hasta ettiğime mi yanayım bilemedim wallaa
öğle menüm
sultan çorba
yoğurtlu kabak dolma
börek:26:
bugün nihayet adam gibi doyacam sanıırm çorba,kabak ve 1 dlmde ekmek yerim,evden ayran getirdim bide ayran içicem belkide ekmek yemem duruma göre
yani şu menüye bakarmısnız erişteli çorba var,pirinçli dolma var bide yanında börek koymuşlar Allahım ya Obez olmamız için mi çabalıyorlar anlamdım gitti
merhaba hanımlar..
yazdıklarınızı okuyorum özellikle menülerinizden fikir alıyorum iyi oluyo
ama bişey sorcam
domates yeşil biber salatalık nasıl yiyosunuz bu mevsimde? ben almıyorum hormonlu diye..
özellikle kahvaltıda büyük eksik oluyo domates fln olmaması ama napayım
başka neyle doldurabiliriz bunların yerini
akşam ders yokmuş yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:122::122::122::122::122::129::129::129::129:
ara öğüncüğüm
1kupa tarçınlı karanfilli karabiberli demleme yeşilçay
3-4 kuru erik
3-4 kuru kayısı
1/2 fincan beyaz leblebi
canım bu sayfadan benim zayıflama öykümün bir kısmını bulabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...araligindakiler-birlikte-zayifliyor-4023.html
neruşum kollar çok önemli. daha önce ben dumbelle evde kol egzersizleri diye link vermiştim. evde dumbelle bu egzersizleri haftada 2 kere yapsan dsüper olur. en zor belirginleşen kaslar kollardır benim sanırım 2 yılı buldu kol kaslarımı oluşturmak. sanırım büyük kas grüplarını oluşturmak daha uzun zaman alıyor. ben iç kollarımı sıkılaştıracağım. sarkık değilde yumuşadı
teşekkür ederim canım.sizede afiyet olsun....kuzuciiiim senin çantanda çıkının yok mu azcık kuru meyve 1 dilim ekmek falan bulundursan çantanda benimkinde hep kuru meyve falan var öyle bişeyde hemen onlardan atıştırıyorummm yani sonra zararlı şeyler yemektenseee:13:
iç canım boll bolll iç şişe masand aolursa işin çok olsa bile ara ara yudum yudum içersinnn gözünün önünde olsun ki iççç
öyle yapacağım artık ...
sağol canımın içiiii
hımm ben de işte inşallah hedefe ulaşınca 1kg lik ağırlıklarla çalışayım diyorum kolalrım için özellikle gerekli şimdi plates lastiğiyle çalışıyorum ama asıl hedefe ulaşınca başlıycam inşallah ağırlıklara
estağfurullah tatlım olur öyle arada napalımmmoyyy köftelerrr ...dondurma hafif bir tatlı ama işte boğazın şişmiş geçmiş olsunnn dengelersin ekmeği azaltınca bencee ama işte köftede tabii yağ falan da varrr neyse artıkkk sporunu da yapmışsın afiyet olsun geçtiiiii önümüzdeki maçlara bakalımmm
ay evet bu ne yaa karbonhidrat yığılması deliler mi neeeeafiyet olsun fambığımmm sen kabak çorba ayranla süper doyarsın bencee
canım yeşillik yiyebilirsin, nane,maydonoz,roka,kıvırcık dereotu....
ohhhhhh bu habere en çok kızın sevinecek sanırım fambığımm gözün aydınnn
afiyet olsun cicimmmeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?