60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şekillenmişin canım pek bir hoş olmuşsun maşşlahh,boyununda maşşlahı var,backlarında uzun bedenine göre valla hoş bir hatun olmuşsunnnnnn,tü tü tütü 41 kere
saol bebişim inşalaaaaahhh devam da edicem şekllenmeye.darısı isteyen herkesin başınaaa

evet cnm synen öle belli bi harekette kalıosun genelde 100 e kadar sayıyo.buda aynen yoga gibi.tmm cnm ne demek hiç olmadı kargo yaparım sana

hugocuk sen diyetisyene gittigin 6 ay boyunca spor adına neler yaptın.koşu bandı ve platesi biliyorum.başka bişey yaptınmı.bde koşu bandını haftada jaç gun ve kaçar dakikadan yapıyodun

walla yaptığım tamamen aptallıktı, bile bile yedim ya, çok da canım çekmiyodu aslında
bide dondurmayı koydum önüme bi yandan foruma bakıp bi yandan yedim, resmen şaka gibiyim yani

kız nasıl çalıştıraz bu kolları
o linki bidaha koysan olur mu
benim de dambıllaırm var, evde zaten yok yok spor aleti olarak da
ben de başlayım, yaza bişi kalmadı, sarkmasın dimi

bide ben de istiyorum bu callaneticsden yaaaaa :84::84::84:

neruşum kakaolu sütü sevdinmi ben çok sevdim hemde faydalıymış valla sıcak çikolata gibi geliyor bana :86:

canım sen ne kadar koyuyposun bi bardak süte
ben denedim nedense kakonın tadını alamadım bi trülü kahvedeki gibi

bide kızalr ben bugün de spor yapayım mı dünküleri eritmek için
pzt ve salı yaptım
pzt 45 dk kdara uzaya gittim
dün de 55 dk 5 km hızla koşu bandında yürüdüm
bugün yapayım mı bişi, bi tavsiye verin bakem

bide yeşil çay demledim, 3 tane kuru kayısı ile ara öğün yaptım
kahvaltı geç olunca öğün saatleri lkaydı malesef

çantamda yok o tür şeylerrrr,arabada çıkarıp yesem pek gülerlerdi bana valla
eveeeeeeeeeettttttttt bugün kızımla kayıcaaaaaaaazzzzzzzzzz,leğenim var bitane annem almış,anne bunu niye aldın demiştim atsam atamıyodumda sonunda bir işe yarayacak

anladım canım. normal zaten böyle olması gerekiyor. canım birer kiloluk pet şişeler yeterli olur. cola şişeleriyle çalış canım. her bir hareket için her kol için 15 ten aşarıya çalışma. neden dersen 15 ten aşarıya çalışırsan canım kaslar şişkin olur oysaki kadınlarda ince uzun sıkı kas hoş olur biz badici değiliz. her bir kol için her egzersizi 15 kere yapmak üzere istersen başla derim. fakat canım istersen şimdilik sarkamalar toparlansın sonraya bırakırım dersen eğer alt kol yani arka kol egzersizlerini yapabilirsin sadece. ben uzun zaman çalıştım üst çok sıkı gelişmiş alt kola çok önem vermemiştim zayıflayınca yumuşadı. eee yazda geliyor üstelik yumuşama daha kilolu gösterir her zaman. ben bugünden itibaren haftada 3 gün yormadan toplanssın sıkılaşsın diye sadece arka kol egzersizleri ve göğüs egzersizlerini yapacağım canım. 17 set sayısı ile başlarım her hafta birer sayı arttırırm. bugün 17 bir kol için 17 diiğer kol için yaparım böyle böyle bir aya toplanır

kuzulaarr öğlen yemeğimi yiyp ara öğünlerimide yanıma alıp geldim =)

öğlen yemeğim

3 yk ıspanak
1 kepçe yayla çorbası
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
yeşillik

ara öğünler içinde yanıma
1 portakal
1 dlimde kepekli ekmek aldım

birde kızlar ben spora bu aralar gidemiyorum. düzensiz çalışıyorum saatlerim falan olmuyor.
evde yapayım diyorum ama hangisi en faydalı ki acaba leslie falan var diğerleri var fikri olup deneyen var mı ki

slm kızlar ben 26 yaşında 1.69 boy ve 68 kiloyum tabi şimdilik eğer biraz daha böyle yemeye devam edersem 70 lere çıkıcam(doğum yapalı 3.5 ay oldu.64 kilo ile hamile kaldım 73 ile doğum yaptım. doğumdan 1 hafta sonra 67 kiloydum. gelgelim şimdi zayıflamam lazımken ben kilo almaya başladım.emziriyorum ama her emzirmeden sonra bi insan acıkır mı ben acıkıyorum ve sürekli abur cubur yiyorum.şuana kadar ömrümde bir kez diyet yaptım ve çokta başarılı olduğum söylenemez.

belki dedim size katılırsam diyete başlayabilirim yardım edin :18:

eswcim bir bardak süte 1 tatlı kaşığı dolusu koyuyorum ben.

Son düzenleme:
öğlen yemeğimi yedim geldim şimcik
1 kepçe mecimek çorbası
2 tane kadın budu
salata
1 dilim normal ekmek (kepek kalmamış)
tatlı da vardı ama yemedim tabikideeeeeeee:86::92::118::118::122::121::119::124::130::118:

yediklerine birde böyle bak bakem olmuşmu

güzel olmuş afiyet olsunnnnnnn

canım hoşgeldin biz burda sıkı diyet uygulaması yapmıyoruz az ve sık yiyerek yapıyoruz ama bu senin yinede sütünü azaltır.googldan emziren anne diyeti diye gir canım hem bizim yediklerimizden fazla eğer bizim yediklerimizi denersen sütünde azalma olabilir canım.yada bizim yediklerimizden biraz daha fazla yiyeceksin ama bence dediğim yere bi bak istersen

Afiyet olsun ve tebrikler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…