60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hugocuk ya bunu yazmıştım cevap vermedin

4 ay sadece gün aşırı tempolu yürüdüm en az 45 en fazla bir saat. sonra 2 aydır pilates var başka bişey yapmadım canım. işte calleatinc istiyorum. birde işte iç kollar için egzersiz yapıcam o kadar. ama eskiden kilo vermeden öncede düzenli spor yapıyordum ağırlıkla kas çalışıyordum

yemeğimi yedim
1 adet etli pirinçli kabak dolma(üzeri yoğurtlu)
1kase erişteli yeşil mercimekli sultan çorba
1 dlm kepek ekmeği
230 ml ayran

amaninnnnnnnnnnnnnn kızlar yemekhanemizin gelmiş geçmiş en güzel böreği ile karşılaştım ama şöle bir bakmaktan başka bişey yapamadım tabipeynirli su böreeeeeeeeeeee idi.pek bir gözel görünüyordu ama neyssssssssssseeeeeeeeeeeeeee dedim ucundan bilenem almadımorama burama yapışak pis börekler ne olacak

ehehe nugişin kepçeli menüsünü beyendinizmi. değiştirdim menüyü çok küsel oldu :86:

neruşum kakaolu sütü sevdinmi ben çok sevdim hemde faydalıymış valla sıcak çikolata gibi geliyor bana :86:
kouyuyorum tarçın da tat veriyo çok lezzetli oluyooo sağol cınımmmm
Evet ben de çok sevdim 1çk kakao- 1tk tarçın

ya bazen bişey oluyo sanki kendind eğilsin hipnotize olmuş gibi alıp yiyiosunnbende de olur bazen geçmiş artık ama bence spor yap bu hafta 4 gün yap bence

ya gülsünler noolucak eve gidince herşeye atlamaktan iyidir fambığımmm ohhh çokk eğlenceli yaaaaa çok imrendim valla bayılırım öyle kaymaya

hımm o zaman ben de o gönderdiğin linkteki arka kol egzersizleyiler başlıyı her biri her kol için 15 defa her hafta 1 sayı artırıyım 16-17 diye gidiym ama 2-3 hareket var arka kol için o linkte, haftada 3 gün 3 hareket her kola 15 kez az olma zmı yaa işe yarıycak mı okadarcıkkk :26: keşke bunca zaman yapsaymışım bişey değil ki 3 hareket her kol 15er kez ne ki hemen biteer 3 gün öyle mi hugocuk??

nette var çalışma programı

tamam sağol canım.ben ders çalışmaya kaçıyorum.........Hayırlısıysa kazanım şu sınavı...gerçi mulakatıda var ama olsun.

Afiyet olsun canım..
Bravo sana da
Aman zaten pis o börekler.. yenmez yenmez..

istersen 20 ile başla canım. yeterli olur merak etme. ağırlık fazla olsun dersen şişe içine su yerine kumda koyabilirsin ama dikkat et çokta ağır olmasın fazlasıda zarardır. ben şimdilik 3 er kiloluk dumbelle çalışıcam ama ilerde 2 kiloya düşürürüm. canım önemli değil 1 aya toplanır merak etme yaza düzelir ama hergün çalışma olurmu dinlenmeside lazım 3 gün haftada yeterli canım

ya gülsünler noolucak eve gidince herşeye atlamaktan iyidir fambığımmm ohhh çokk eğlenceli yaaaaa çok imrendim valla bayılırım öyle kaymaya
??

gel kız beraber kayalımmm eşim ben kızım gidicez,eşim ben gelmesem diyo,olmazzzzzzzzzzz dedim bizi yokuşun altında bekleyip tutacaksın dedimleğenin içine oturcaz kızımla oda bizi yaklayacak,umarım başarır da bir duvara toslamayızzzzz:111::111::111:

afiyet olsun fambıkcım.iyi yapmışsın yememkle şimsi pişman olacaktın yediğine

fambıkım onlar şişirme kas. kasları şişsin diye az sayıda fakat yüksek ağırlıkla çalışıyorlar vur kaç taktiği gibi o yüzden öyle canım. ben 2 yıl çalıştım aksine inceldi kollarım şekillendi. eskiden çok kalındı bense normal dumbell ağırlıkla yani kaldırabileceğim ağırlıkla set sayısı fazla çalışıyorum ince uzun oluyo kaslar ben çok memnun kaldım

afiyet olsun fambıkcım.iyi yapmışsın yememkle şimsi pişman olacaktın yediğine
sağol canımm,evet ağlaşır dururdum artık nasıl dengelicem diye,1 hafta ekmek yemesem olur muuuuuuuu derdim dimi

Afiyet olsun canım..
Bravo sana da
Aman zaten pis o börekler.. yenmez yenmez..

sağol canım,evet bencede yenmez, olmadı haftasonu az yağ ile yaparım kendime azcık

canım süpersin
benim gibi pisboğazlık yapmamışsın ne güzel :))
ben ne yaptım yedim de yedim
bişi varmış gibi (
üstüne bide hasta oldum, bademcikleri şişirdim durduk yerde (

tamam sağol canım.ben ders çalışmaya kaçıyorum.........Hayırlısıysa kazanım şu sınavı...gerçi mulakatıda var ama olsun.

ne sınavı kız bu sınav?

aman allah korusun, inşallah çok eğlenirsiniz
dikmende falan mı oturuyosun sen?
oralarda var da öyle yokuşlar :)))

bu arada herkese afiyet olsun
ben de yicem de canım istemiyo bu kez de

kızlar aynı yerde birde dumbelle bacak antremanları var onlardanda çok faydalanırsınız kızlar ben sadece iç bacak egzersizlerini yapıcam. yani iç bacak ve arka kol yapıcam ve göğüs yapıcam off off gögüslerde yumuşuyo çok sinir ediyo sımsıkı duryasa sanki iş çıkarıyo :84:

diyosun valla bende yapayım öyleyse arada bir,ince taş gibi kollarım olsun

ohhh afiyet olsunnn süper olmuşşş börekiçin ayrıca börek telkinlerimden sonraaa çok çok tebrik ediyorum fambığımmm süpersinnnnn

yediklerine birde böyle bak bakem olmuşmu

hugocuuuuuuuuucuuuuum ben bu adamın yaptıklarını hani 1. gün 2. gün diyo ya hafatad 2 gün 1er kgliklerle hepsini yapsam olur muuuu 1. gün ve 2. gün demiş ya ben de aynen öyle 2 gün ve her hareketi 1kg lik ağırlıkla 15 er kez yapsam çok mu olur şimdi kg vermez miyimmm yapayım yaaa olur muu hacııııı:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…