hugocuk ya bunu yazmıştım cevap vermedin
amnin kollarımız bunlar gibi olur kızzzzzzzzzzzzz
kouyuyorum tarçın da tat veriyo çok lezzetli oluyooo sağol cınımmmmneruşum kakaolu sütü sevdinmi ben çok sevdim hemde faydalıymış valla sıcak çikolata gibi geliyor bana:86:
walla yaptığım tamamen aptallıktı, bile bile yedim ya, çok da canım çekmiyodu aslında
bide dondurmayı koydum önüme bi yandan foruma bakıp bi yandan yedim, resmen şaka gibiyim yani
kız nasıl çalıştıraz bu kolları
o linki bidaha koysan olur mu
benim de dambıllaırm var, evde zaten yok yok spor aleti olarak da
ben de başlayım, yaza bişi kalmadı, sarkmasın dimi
bide ben de istiyorum bu callaneticsden yaaaaa :84::84::84:
canım sen ne kadar koyuyposun bi bardak süte
ben denedim nedense kakonın tadını alamadım bi trülü kahvedeki gibi
bide kızalr ben bugün de spor yapayım mı dünküleri eritmek için
pzt ve salı yaptım
pzt 45 dk kdara uzaya gittim
dün de 55 dk 5 km hızla koşu bandında yürüdüm
bugün yapayım mı bişi, bi tavsiye verin bakem
bide yeşil çay demledim, 3 tane kuru kayısı ile ara öğün yaptım
kahvaltı geç olunca öğün saatleri lkaydı malesef
çantamda yok o tür şeylerrrr,arabada çıkarıp yesem pek gülerlerdi bana valla
eveeeeeeeeeettttttttt bugün kızımla kayıcaaaaaaaazzzzzzzzzz,leğenim var bitane annem almış,anne bunu niye aldın demiştim atsam atamıyodumda sonunda bir işe yarayacak
anladım canım. normal zaten böyle olması gerekiyor. canım birer kiloluk pet şişeler yeterli olur. cola şişeleriyle çalış canım. her bir hareket için her kol için 15 ten aşarıya çalışma. neden dersen 15 ten aşarıya çalışırsan canım kaslar şişkin olur oysaki kadınlarda ince uzun sıkı kas hoş olur biz badici değiliz. her bir kol için her egzersizi 15 kere yapmak üzere istersen başla derim. fakat canım istersen şimdilik sarkamalar toparlansın sonraya bırakırım dersen eğer alt kol yani arka kol egzersizlerini yapabilirsin sadece. ben uzun zaman çalıştım üst çok sıkı gelişmiş alt kola çok önem vermemiştim zayıflayınca yumuşadı. eee yazda geliyor üstelik yumuşama daha kilolu gösterir her zaman. ben bugünden itibaren haftada 3 gün yormadan toplanssın sıkılaşsın diye sadece arka kol egzersizleri ve göğüs egzersizlerini yapacağım canım. 17 set sayısı ile başlarım her hafta birer sayı arttırırm. bugün 17 bir kol için 17 diiğer kol için yaparım böyle böyle bir aya toplanır
nette var çalışma programı
4 ay sadece gün aşırı tempolu yürüdüm en az 45 en fazla bir saat. sonra 2 aydır pilates var başka bişey yapmadım canım. işte calleatinc istiyorum. birde işte iç kollar için egzersiz yapıcam o kadar. ama eskiden kilo vermeden öncede düzenli spor yapıyordum ağırlıkla kas çalışıyordum
yemeğimi yedim
1 adet etli pirinçli kabak dolma(üzeri yoğurtlu)
1kase erişteli yeşil mercimekli sultan çorba
1 dlm kepek ekmeği
230 ml ayran
amaninnnnnnnnnnnnnn kızlar yemekhanemizin gelmiş geçmiş en güzel böreği ile karşılaştım ama şöle bir bakmaktan başka bişey yapamadım tabipeynirli su böreeeeeeeeeeee idi.pek bir gözel görünüyordu ama neyssssssssssseeeeeeeeeeeeeee dedim ucundan bilenem almadım orama burama yapışak pis börekler ne olacak
ya gülsünler noolucak eve gidince herşeye atlamaktan iyidir fambığımmmohhh çokk eğlenceli yaaaaa çok imrendim valla bayılırım öyle kaymaya
??
yemeğimi yedim
1 dlm kepek ekmeği
230 ml ayran
amaninnnnnnnnnnnnnn kızlar yemekhanemizin gelmiş geçmiş en güzel böreği ile karşılaştım ama şöle bir bakmaktan başka bişey yapamadım tabipeynirli su böreeeeeeeeeeee idi.pek bir gözel görünüyordu ama neyssssssssssseeeeeeeeeeeeeee dedim ucundan bilenem almadım orama burama yapışak pis börekler ne olacak
sağol canımm,evet ağlaşır dururdum artık nasıl dengelicem diye,1 hafta ekmek yemesem olur muuuuuuuu derdim dimiafiyet olsun fambıkcım.iyi yapmışsın yememkle şimsi pişman olacaktın yediğine
Afiyet olsun canım..
Bravo sana da
Aman zaten pis o börekler.. yenmez yenmez..
yemeğimi yedim
1 dlm kepek ekmeği
230 ml ayran
tamam sağol canım.ben ders çalışmaya kaçıyorum.........Hayırlısıysa kazanım şu sınavı...gerçi mulakatıda var ama olsun.
gel kız beraber kayalımmmeşim ben kızım gidicez,eşim ben gelmesem diyo,olmazzzzzzzzzzz dedim bizi yokuşun altında bekleyip tutacaksın dedim leğenin içine oturcaz kızımla oda bizi yaklayacak,umarım başarır da bir duvara toslamayızzzzz:111::111::111:
fambıkım onlar şişirme kas. kasları şişsin diye az sayıda fakat yüksek ağırlıkla çalışıyorlar vur kaç taktiği gibi o yüzden öyle canım. ben 2 yıl çalıştım aksine inceldi kollarım şekillendi. eskiden çok kalındıbense normal dumbell ağırlıkla yani kaldırabileceğim ağırlıkla set sayısı fazla çalışıyorum ince uzun oluyo kaslar ben çok memnun kaldım
sağol canımm,evet ağlaşır dururdum artık nasıl dengelicem diye,1 hafta ekmek yemesem olur muuuuuuuu derdim dimi
sağol canım,evet bencede yenmez, olmadı haftasonu az yağ ile yaparım kendime azcık
yemeğimi yedim
1 dlm kepek ekmeği
230 ml ayran
yediklerine birde böyle bak bakem olmuşmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?