60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar benim morelim çok bozuk canım sıkılıyor...
ben diyete başlayalı 1,5 ay oldu spor yapalı 1 ay ama verdiğim kilo sadece 2 onuda zaten 3 haftada vermiştim sonrası olmadı ve ben artık bıktım...baskülde hep aynı şeyi görmek sıkıyor..hiç kaçamağım yok çok güzel uyuyorum ama kilo kaybı çok az kızmaya başladım..böyle giderse bozacam vallaha

neruş ben öyle uğraşmadım hiç haftada 2 gün tüm egzersizleri yaptım valla çokta memnun kaldım kollarda yorgunluk hissedeceksin canım bu normal. 1 saate yakın sürede hepsini yapıyordum dinlene dinlene acele etmiyordum önemli olan bir egzersizi tek kol içinne kadar sayıda yaptınsa diğeri içinde o sayıda yapmaktır canım

Son düzenleme:

canım yağ gidiyodur kas artıyordur ondandır. sen vücudundaki değişikliklere bak bakalım fark yokmu hiç

yediklerine birde böyle bak bakem olmuşmu

ay hugo öldürdün sen beni güldürmekten ya halen gülüyorum valla birde okuyunca mnüyü dedimki kendi kendime aaa dedim ilacın etkisi işte bi kepçe yazmışım tatlıyı kepçeyle olurmu hiç tatlı dedim kendi kendime

selam kızlar sabah birazcık plates yaptım.sonra yürüyüşe çıktım bir saat tempolu yürüdüm.
sabah kahvaltıda
1 domates
yarım salatalık
1 tutum maydonoz
1 dilim peynir
1 zeytin
1çk pekmez
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşil çay bir kupa

ara öğün
1 bardak tarçınlı süt
birazdan da öğleyi yiyecem.ya kilolar ne zaman gitmeye başlayacam acaba tık yok daha

amann allah kourusun canım benimmmm biz de küçükken yazları ankaraya teyzemlere giderdik kocatepe camiine bakan bir yokuş avrdı orda beni oyuncak büyük kamyonalr vardı onlara oturtur kaydırırlardıııçok eğlenirdimmmm ahh ahhh

hımm 3kg bana çok olur herhalde ben 1kg ile başlıyım ama göğüs kola arka kol diye 2 gün demiş haftada 1 gün kol - göğüs, 2 gün arka kol yapayım her hareket 20şer tane 1kg ile olur muuu cicimmmmm:26::26:

:86: :86:

evet gögüslerde içi boş torba gibi oluyo yumuşuyo yaaa

hiçççç moralini bozma bence canım sen büyük bir ihtimal yağdan vermişsin zaten.e yağdan verilince biraz zaman alıyo tabikide baksana bir ay hugomda verememişti ama diğer ay 3 kilo birden yağ verdi.devam canım elbetteki duraklama dönemi olacak sonra birden başlar durmadan vermeye.

neruş o da olur sen bilirsin canım. ben sadece göğüs ve arka kol çalışacağım için 3 kilo etkilemez yormaz. ama bitsin diyet bende daha az ağırlıkla çalışıcam

canım yağ gidiyodur kas artıyordur ondandır. sen vücudundaki değişikliklere bak bakalım fark yokmu hiç

çok fazla yok açıkçası biraz küçülme var o kadar..ama çok değil ve ben motivemi kaybetmeye başladım.senin gittiğin doktor endokroloji ve metabolizma uzmanımıydı..bende gitsemmi diye düşüyorum

ama üzülüyorum ben böyle..hiç bir zaman ben bu kadar kendimi sıkmadın ama verimsiz sonuçta almadım...en kötü ihitmalle ben 4 vermeliydim ve şuan durmalıydı..ama sadece 2 verdim ve durdu..

beni önce endokrinoloji doktoruna yolladılar kontrol tahlil felan hepsi bitince diyetisyene yolladılar. orda yağ kas ölçen makinası olan diyetisyen yokmu canım

aaa sendemi buraya geleceksin
gelmişken epey kalın. kampa girelim bikaç ay incecik çıkalım canım olurmu :86:

ayyyyyyyyy..ben de bende geleyimmm...nasıl canım çektiii kızzz fambıkkkkkk valla bakk ne güzel olurrrr..bizim oarlarda yokuş da yok nerde kaycam en iyisi yaz tatilinde kaydıraklı havuzlara saklayım hevesimi çocuk havuzunda çocuklarla kayarım ben hep

hugocum ben kaçırdm linki ya:26:tekrar verirmisnn sakıncası yoksa yada özelden de atablrsn cnm bende bacak için yapmam lazım

Ebru ben de aynen..
spor yapmıyorum gerçi ama çok da hareketsiz bir hayatım yok yani..
Bizim kızlar şimdi sana daha doğru cevabı verirler ama bazen metabolizma duruyo.. sonra hızla kilo veriyorsun.. belki öyle bir durumdur.. bence devam...

nugiş yediklerini gördünmü

nugya kullanıcısından alıntı
öğlen yemeğimi yedim geldim şimcik
1 kepçe mecimek çorbası
2 kepçe kadın budu
1 kepçe salata
1 kepçe normal ekmek (kepek kalmamış)
1 kepçe tatlı da vardı ama yemedim tabikideeeeeeee
gördüm canım görmezmiyim hiç

kızlar bu arada benm içinde dua edin olurmu?her yer kar okullar tatil .burda da yağıo hep sabahtan beri.gideceğim firmanın ankara seferi iptal olmuş baktım şimdi internetten:26: inş benmdekinde bi sıkıntı olmaz 19.15 te uçağım rötar olsun ama iptal olmasın inşallah hayırlısyla kazasız belasız gderim.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…