nugiş kepçeli menüne yorum yapmadınya canım:86: görmedinmi
diyosun valla bende yapayım öyleyse arada bir,ince taş gibi kollarım olsun
arkadaşlar benim morelim çok bozuk canım sıkılıyor...
ben diyete başlayalı 1,5 ay oldu spor yapalı 1 ay ama verdiğim kilo sadece 2 onuda zaten 3 haftada vermiştim sonrası olmadı ve ben artık bıktım...baskülde hep aynı şeyi görmek sıkıyor..hiç kaçamağım yok çok güzel uyuyorum ama kilo kaybı çok az kızmaya başladım..böyle giderse bozacam vallaha
yediklerine birde böyle bak bakem olmuşmu
gel kız beraber kayalımmmeşim ben kızım gidicez,eşim ben gelmesem diyo,olmazzzzzzzzzzz dedim bizi yokuşun altında bekleyip tutacaksın dedim leğenin içine oturcaz kızımla oda bizi yaklayacak,umarım başarır da bir duvara toslamayızzzzz:111::111::111:
istersen 20 ile başla canım. yeterli olur merak etme. ağırlık fazla olsun dersen şişe içine su yerine kumda koyabilirsin ama dikkat et çokta ağır olmasın fazlasıda zarardır. ben şimdilik 3 er kiloluk dumbelle çalışıcam ama ilerde 2 kiloya düşürürüm. canım önemli değil 1 aya toplanır merak etme yaza düzelir ama hergün çalışma olurmu dinlenmeside lazım 3 gün haftada yeterli canım
ay hugo öldürdün sen beni güldürmekten ya halen gülüyorum vallabirde okuyunca mnüyü dedimki kendi kendime aaa dedim ilacın etkisi işte bi kepçe yazmışım tatlıyı kepçeyle olurmu hiç tatlı dedim kendi kendime
evet gögüslerde içi boş torba gibi oluyo yumuşuyo yaaakızlar aynı yerde birde dumbelle bacak antremanları var onlardanda çok faydalanırsınız kızlar ben sadece iç bacak egzersizlerini yapıcam. yani iç bacak ve arka kol yapıcam ve göğüs yapıcam off off gögüslerde yumuşuyo çok sinir ediyo sımsıkı duryasa sanki iş çıkarıyo :84:
ben diyete başlayalı 1,5 ay oldu spor yapalı 1 ay ama verdiğim kilo sadece 2 onuda zaten 3 haftada vermiştim sonrası olmadı ve ben artık bıktım...baskülde hep aynı şeyi görmek sıkıyor..hiç kaçamağım yok çok güzel uyuyorum ama kilo kaybı çok az kızmaya başladım..böyle giderse bozacam vallaha
canım yağ gidiyodur kas artıyordur ondandır. sen vücudundaki değişikliklere bak bakalım fark yokmu hiç
hiçççç moralini bozma bence canım sen büyük bir ihtimal yağdan vermişsin zaten.e yağdan verilince biraz zaman alıyo tabikide baksana bir ay hugomda verememişti ama diğer ay 3 kilo birden yağ verdi.devam canım elbetteki duraklama dönemi olacak sonra birden başlar durmadan vermeye.
çok fazla yok açıkçası biraz küçülme var o kadar..ama çok değil ve ben motivemi kaybetmeye başladım.senin gittiğin doktor endokroloji ve metabolizma uzmanımıydı..bende gitsemmi diye düşüyorum
ayyyyyyyyy..ben de bende geleyimmm...nasıl canım çektiii kızzz fambıkkkkkk valla bakk ne güzel olurrrr..bizim oarlarda yokuş da yok nerde kaycam en iyisi yaz tatilinde kaydıraklı havuzlara saklayım hevesimi çocuk havuzunda çocuklarla kayarım ben hepgel kız beraber kayalımmmeşim ben kızım gidicez,eşim ben gelmesem diyo,olmazzzzzzzzzzz dedim bizi yokuşun altında bekleyip tutacaksın dedim leğenin içine oturcaz kızımla oda bizi yaklayacak,umarım başarır da bir duvara toslamayızzzzz:111::111::111:
hugocum ben kaçırdm linki ya:26:tekrar verirmisnn sakıncası yoksa yada özelden de atablrsn cnm bende bacak için yapmam lazımkızlar aynı yerde birde dumbelle bacak antremanları var onlardanda çok faydalanırsınız kızlar ben sadece iç bacak egzersizlerini yapıcam. yani iç bacak ve arka kol yapıcam ve göğüs yapıcam off off gögüslerde yumuşuyo çok sinir ediyo sımsıkı duryasa sanki iş çıkarıyo :84:
nugiş yediklerini gördünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?