60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım dualarımız seninle hatta ben senin için şu anda okumaya başlıyorum.inşallah bi aksilik çıkmaz.sağsalim gider gelirsin kukim

keşke canım ya ama imkansız..bilmiyorum yağ ve kas ölçen makinası olan diyetisyen varmı yokmu....ama araştırma hastanesine gideyim diyorum.tiroid bezlerime falan baksınlar...tahlil yapılayım..iş yerime çok uzak çok mesefa var..ama yarın sabah izin alsammı diyorum

afiyet olsun canım.acele etme sabırlı ol sabırlı olduktan sonra herşey yavaş yavaş olur

kızlar pazartesi pasta yedim ya bir dilim
akşamda bir çikolata yedim bende motive sorunu yaşıyorum 5 kilo verdim diye şımardım sanırımkızın bana azıcık ya

Canım inşallah sağ salim gider gelirsin..

Hımm Ebruli bak bu konuda haklısın.. zaten sanırım tahlil yaptırmadan özellikle de tiroite baktırmadan rejim yapmak çok doğru değilmiş sanıırm.. Bende de var tiroit sorunu.. İzin alabilyorsan ihmal etme derim.. Ama bu arada sağlıklı beslenmeye devam tabi..

Ebrucuğum daha öncede yazmıştın bunun bir kaç mantıklı açıklaması olabilir. birincisi arkadaşların dediği gibi gidenler yagdır zaten. daha önce eşinle salona gidip spor yaptığını söylemiştin, bilinçsiz spor hocaları senin kilo vermeye mi sıkılaşmaya mı çalıştığını düşünmeden herkese aynı spor programlarını ve aynı set sayılarını veriyorlar. bende 2,5 ay salona giderek sadece 2,5 kilo vermişim oda ilk 2 haftada sonrasında bir gelişme olmayınca sıkılıp bırakmıştım ama o zaman bu topicten haberim yoktu
yada çok sıkı çalışıp zorlandığından bedenin inat durumuna geçmişte olabilir zamanla kırılacaktır sabret canım. ben şahsen agır sporlara karşıyım en azından bende olumlu sonuç vermiyor

ben de ara öğün yapıyorum..
1 yk yoğurt yedim.. şimdi de 1 küçük elma yiyorum..
reglim yaklaştı sanırım.. canım tatlı istiyooo...:84::84::84:

ne güzel ekmek bile kepçeyle.bizdemi böyle denesek açaba.süpersin.

Son düzenleme:

afiyet olsun canım

sağol canım ya..evet tahlil yaptırmam lazım

ne güzel ekmek bile kepçeyle.bizdemi böyle denesek açaba.süpersin.

nugya kullanıcısından alıntı
nugya kullanıcısından alıntı
öğlen yemeğimi yedim geldim şimcik
1 kepçe mecimek çorbası
2 kepçe kadın budu
1 kepçe salata
1 kepçe normal ekmek (kepek kalmamış)
1 kepçe tatlı da vardı ama yemedim tabikideeeeeeee
gördüm canım görmezmiyim hiç
deneyin canım ben kepçe hesabıyla çok güzel zayıflıyorum.peynririm kepçeyle domatesim salatalığım,hatta zeytinim bile kepçeyle her hafta mutlaka veriyorum 2-3-4 kilo falan

tatlım çok iyi olur bişey varmı öğrenirsin. araştırma hastanelerinde yağ kas ölçen makinalar vardır aslında canım ordaki diyetisyende vardır ve bence sen araştırma hastanesindeki diyetisyene git canım tahlil olursun yağ ölçen makinasında ölçüm yapar ona göre verir sana canım

aynı spor salonuna daha önce başka bir arkadaşım gitmişti o çok güzel kilolar verdi...2 ayda 10 kilo vermiş biraz fazla olabilir ama vermiş işte..ben 2 ayda 5 kiloya razıyım ama olmuyor işte..:14:

kızlar pazartesi pasta yedim ya bir dilim
akşamda bir çikolata yedim bende motive sorunu yaşıyorum 5 kilo verdim diye şımardım sanırımkızın bana azıcık ya

hıım ben cezalı olduğumdan haberim yoktu. demek pasta yedin ve dün akşamda çikolata yedin haa. kızmaya gerek yok doğruyu diyeyim. o kadar pilates yapıyorsun yoruluyorsun zorlanıyorsun göbek eriyecek ama sen böyle pasta çikolata yemeye devam edersen gitmez o göbek. hepi topu bikaç ay sabret kuzum

kuzenim araştırmada laboratuarda....onu aradım şimdi endokronoloji ve metebolizma uzamnıo varmış..büyük ihtimalle yağ ve kas ölçen makinede varmış..cuma nöbetçiyim konuşuruz gel dedi..çok yardımcı olur sağolsun okuldanda izin alırım cuma sabah giderim..inşallah

aynı spor salonuna daha önce başka bir arkadaşım gitmişti o çok güzel kilolar verdi...2 ayda 10 kilo vermiş biraz fazla olabilir ama vermiş işte..ben 2 ayda 5 kiloya razıyım ama olmuyor işte..:14:
canım herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir. ayda beş kilo çok beklentiye sokar seni. uzmanlar bunun normalinin ayda 2-4 kg olduğunu söylüyorlar.ben ayda 1,5-2 kg veriyorum sporda yapıyorum ama bu kadar. sen bir uzmana görür istersen dediğin gibi için rahat olsun canımcım ..
pardon ben ayda dedin diye düşündüm yine de ayda 2,5 kilo eder yani ne bileyim ben susiim bari :26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…