kızlar bu arada benm içinde dua edin olurmu?her yer kar okullar tatil .burda da yağıo hep sabahtan beri.gideceğim firmanın ankara seferi iptal olmuş baktım şimdi internetten:26: inş benmdekinde bi sıkıntı olmaz 19.15 te uçağım rötar olsun ama iptal olmasın inşallah hayırlısyla kazasız belasız gderim.:26:
beni önce endokrinoloji doktoruna yolladılar kontrol tahlil felan hepsi bitince diyetisyene yolladılar. orda yağ kas ölçen makinası olan diyetisyen yokmu canım
aaa sendemi buraya geleceksin
gelmişken epey kalın. kampa girelim bikaç ay incecik çıkalım canım olurmu :86:
selam kızlar sabah birazcık plates yaptım.sonra yürüyüşe çıktım bir saat tempolu yürüdüm.
sabah kahvaltıda
1 domates
yarım salatalık
1 tutum maydonoz
1 dilim peynir
1 zeytin
1çk pekmez
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşil çay bir kupa
ara öğün
1 bardak tarçınlı süt
birazdan da öğleyi yiyecem.ya kilolar ne zaman gitmeye başlayacam acaba tık yok daha
kızlar bu arada benm içinde dua edin olurmu?her yer kar okullar tatil .burda da yağıo hep sabahtan beri.gideceğim firmanın ankara seferi iptal olmuş baktım şimdi internetten:26: inş benmdekinde bi sıkıntı olmaz 19.15 te uçağım rötar olsun ama iptal olmasın inşallah hayırlısyla kazasız belasız gderim.:26:
keşke canım ya ama imkansız..bilmiyorum yağ ve kas ölçen makinası olan diyetisyen varmı yokmu....ama araştırma hastanesine gideyim diyorum.tiroid bezlerime falan baksınlar...tahlil yapılayım..iş yerime çok uzak çok mesefa var..ama yarın sabah izin alsammı diyorum
Ebrucuğum daha öncede yazmıştın bunun bir kaç mantıklı açıklaması olabilir. birincisi arkadaşların dediği gibi gidenler yagdır zaten. daha önce eşinle salona gidip spor yaptığını söylemiştin, bilinçsiz spor hocaları senin kilo vermeye mi sıkılaşmaya mı çalıştığını düşünmeden herkese aynı spor programlarını ve aynı set sayılarını veriyorlar. bende 2,5 ay salona giderek sadece 2,5 kilo vermişim oda ilk 2 haftada sonrasında bir gelişme olmayınca sıkılıp bırakmıştım ama o zaman bu topicten haberim yoktuarkadaşlar benim morelim çok bozuk canım sıkılıyor...
ben diyete başlayalı 1,5 ay oldu spor yapalı 1 ay ama verdiğim kilo sadece 2 onuda zaten 3 haftada vermiştim sonrası olmadı ve ben artık bıktım...baskülde hep aynı şeyi görmek sıkıyor..hiç kaçamağım yok çok güzel uyuyorum ama kilo kaybı çok az kızmaya başladım..böyle giderse bozacam vallaha
nugya kullanıcısından alıntı
öğlen yemeğimi yedim geldim şimcik
1 kepçe mecimek çorbası
2 kepçe kadın budu
1 kepçe salata
1 kepçe normal ekmek (kepek kalmamış)
1 kepçe tatlı da vardı ama yemedim tabikideeeeeeee
gördüm canım görmezmiyim hiç
yemeğini yiyen tüm arkadaşlara afiyet olsun...
öğlen yemeğim:
4 kaşık etli şehriye pilavı
5 kaşık lebeni çorbası (yoğurtlu döğme çorbası yani)
6 kaşık salata.
elmada vardı ama yemedim.aldım yanıma geldim ara öğünde yerim...
yemekten sonra 5. kata kadar merdivenle çıktım.genelde hergün çıkıyorum.azıcıkta olsa spor spordur değilmi ya...
afiyet olsun canım.acele etme sabırlı ol sabırlı olduktan sonra herşey yavaş yavaş olur
Hımm Ebruli bak bu konuda haklısın.. zaten sanırım tahlil yaptırmadan özellikle de tiroite baktırmadan rejim yapmak çok doğru değilmiş sanıırm.. Bende de var tiroit sorunu.. İzin alabilyorsan ihmal etme derim.. Ama bu arada sağlıklı beslenmeye devam tabi..
ne güzel ekmek bile kepçeyle.bizdemi böyle denesek açaba.süpersin.
keşke canım ya ama imkansız..bilmiyorum yağ ve kas ölçen makinası olan diyetisyen varmı yokmu....ama araştırma hastanesine gideyim diyorum.tiroid bezlerime falan baksınlar...tahlil yapılayım..iş yerime çok uzak çok mesefa var..ama yarın sabah izin alsammı diyorum
kızlar pazartesi pasta yedim ya bir dilim
akşamda bir çikolata yedim bende motive sorunu yaşıyorum 5 kilo verdim diye şımardım sanırımkızın bana azıcık ya
Ebrucuğum daha öncede yazmıştın bunun bir kaç mantıklı açıklaması olabilir. birincisi arkadaşların dediği gibi gidenler yagdır zaten. daha önce eşinle salona gidip spor yaptığını söylemiştin, bilinçsiz spor hocaları senin kilo vermeye mi sıkılaşmaya mı çalıştığını düşünmeden herkese aynı spor programlarını ve aynı set sayılarını veriyorlar. bende 2,5 ay salona giderek sadece 2,5 kilo vermişim oda ilk 2 haftada sonrasında bir gelişme olmayınca sıkılıp bırakmıştım ama o zaman bu topicten haberim yoktu
yada çok sıkı çalışıp zorlandığından bedenin inat durumuna geçmişte olabilir zamanla kırılacaktır sabret canım. ben şahsen agır sporlara karşıyım en azından bende olumlu sonuç vermiyor
kızlar pazartesi pasta yedim ya bir dilim
akşamda bir çikolata yedim bende motive sorunu yaşıyorum 5 kilo verdim diye şımardım sanırımkızın bana azıcık ya
tatlım çok iyi olur bişey varmı öğrenirsin. araştırma hastanelerinde yağ kas ölçen makinalar vardır aslında canım ordaki diyetisyende vardır ve bence sen araştırma hastanesindeki diyetisyene git canım tahlil olursun yağ ölçen makinasında ölçüm yapar ona göre verir sana canım
canım herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir. ayda beş kilo çok beklentiye sokar seni. uzmanlar bunun normalinin ayda 2-4 kg olduğunu söylüyorlar.ben ayda 1,5-2 kg veriyorum sporda yapıyorum ama bu kadar. sen bir uzmana görür istersen dediğin gibi için rahat olsun canımcımaynı spor salonuna daha önce başka bir arkadaşım gitmişti o çok güzel kilolar verdi...2 ayda 10 kilo vermiş biraz fazla olabilir ama vermiş işte..ben 2 ayda 5 kiloya razıyım ama olmuyor işte..:14:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?