nugya kullanıcısından alıntı
nugya kullanıcısından alıntı
öğlen yemeğimi yedim geldim şimcik
1 kepçe mecimek çorbası
2 kepçe kadın budu
1 kepçe salata
1 kepçe normal ekmek (kepek kalmamış)
1 kepçe tatlı da vardı ama yemedim tabikideeeeeeee
gördüm canım görmezmiyim hiç
deneyin canım ben kepçe hesabıyla çok güzel zayıflıyorum.peynririm kepçeyle domatesim salatalığım,hatta zeytinim bile kepçeyle her hafta mutlaka veriyorum 2-3-4 kilo falan
çok güzelmiş o zaman....harikasıııııınnnnnnnnnn.
aynı spor salonuna daha önce başka bir arkadaşım gitmişti o çok güzel kilolar verdi...2 ayda 10 kilo vermiş biraz fazla olabilir ama vermiş işte..ben 2 ayda 5 kiloya razıyım ama olmuyor işte..:14:
canım herkeste aynı etkiyi yaratmayabilir. ayda beş kilo çok beklentiye sokar seni. uzmanlar bunun normalinin ayda 2-4 kg olduğunu söylüyorlar.ben ayda 1,5-2 kg veriyorum sporda yapıyorum ama bu kadar. sen bir uzmana görür istersen dediğin gibi için rahat olsun canımcım
kuzenim araştırmada laboratuarda....onu aradım şimdi endokronoloji ve metebolizma uzamnıo varmış..büyük ihtimalle yağ ve kas ölçen makinede varmış..cuma nöbetçiyim konuşuruz gel dedi..çok yardımcı olur sağolsun okuldanda izin alırım cuma sabah giderim..inşallah
arkadaşlar benim morelim çok bozuk canım sıkılıyor...
ben diyete başlayalı 1,5 ay oldu spor yapalı 1 ay ama verdiğim kilo sadece 2 onuda zaten 3 haftada vermiştim sonrası olmadı ve ben artık bıktım...baskülde hep aynı şeyi görmek sıkıyor..hiç kaçamağım yok çok güzel uyuyorum ama kilo kaybı çok az kızmaya başladım..böyle giderse bozacam vallaha
canım ben toplamda tıkırımda gördüün üzere yedi kilodan fazla verdim. ekim sonu gibi eşim izmire çalışmaya gidince evde yemek pişmeyince akşam yemeklerini ya yemedim yada çok erken atıştırmalarla geçirdim. kahvaltıları erken kalkıp evimde yaptım bu rejim filan da değildi ama bi bakmışım 75.6 dan 72,3 e inmişim...evet canım gidicem..yukarıda yazdığım gibi araştırmada kuzenim var..o bana yardımcı olucak...madem bu yola baş koydum çaresine bakacam artık.sende benim gibi az veriyorsun demek...kaç ayda kaç kilo verdin sen
ebruli sen 74 kilo olduğuna eminmisin. fotonda hakikaten çok güzel hoş duruyorsun. 55 hedef kilon ama ne bileyim böyle iyisin sen 55 aşırı zayıf olmazmı boyun kaç canım senin.
ebrulunun buoyu var galiba beya baksana yag durumu az çünkü
arkadaşlar dekan yoktu bende kalktım bir elimle masama dayandım.bacaklarımı sallıyordum.belimi sağa sola eğiyordum.aaaaaa arkamı bir dödüm dekan bana gülüyor.sen ne yapıyorsun diye....çok komik bir durumdu....spor desem yeterlimi dedim.. tamam tamam dedi güldü.utandımmmmm...
ah ah ebrucum sorma 1aydır nerdeyse bizimde durdu hiçvermiyoz acaba çok spor yapıp azmı yiyosunazcık şaşaırt vücüdu kaçamk yap masumlardan vücüd alışmışolabilir canım
ebruli sen 74 kilo olduğuna eminmisin. fotonda hakikaten çok güzel hoş duruyorsun. 55 hedef kilon ama ne bileyim böyle iyisin sen 55 aşırı zayıf olmazmı boyun kaç canım senin.
hay allah seni güldürdün beni utanır tabi utanmazmı insan
yerim senin hikayeni bide not tutmuş şu ay şukadar bu ay bukar diyecanım ben toplamda tıkırımda gördüün üzere yedi kilodan fazla verdim. ekim sonu gibi eşim izmire çalışmaya gidince evde yemek pişmeyince akşam yemeklerini ya yemedim yada çok erken atıştırmalarla geçirdim. kahvaltıları erken kalkıp evimde yaptım bu rejim filan da değildi ama bi bakmışım 75.6 dan 72,3 e inmişim...
sonra 5 ocakta buraya girdim ocak ayında 2,1 kilo şubat ayında 1,9 kilo verdim şimdi maksimum 300-600 gr veriyorum haftada ama yine de benim moralimi bozmuyor bu biliyorum ki yagdan veriyorum. ayrıca 20 gündür spora başladım evde eliptik bisikletim var onunda çalışıyorum.işte bu benim hikayemdirrr
eger profil resmindeki kişi sizseniz bence hiç zayıflamanıza gerek bile yok:)
canım ben toplamda tıkırımda gördüün üzere yedi kilodan fazla verdim. ekim sonu gibi eşim izmire çalışmaya gidince evde yemek pişmeyince akşam yemeklerini ya yemedim yada çok erken atıştırmalarla geçirdim. kahvaltıları erken kalkıp evimde yaptım bu rejim filan da değildi ama bi bakmışım 75.6 dan 72,3 e inmişim...
sonra 5 ocakta buraya girdim ocak ayında 2,1 kilo şubat ayında 1,9 kilo verdim şimdi maksimum 300-600 gr veriyorum haftada ama yine de benim moralimi bozmuyor bu biliyorum ki yagdan veriyorum. ayrıca 20 gündür spora başladım evde eliptik bisikletim var onunda çalışıyorum.işte bu benim hikayemdirrr
oda doğru benim metabolizmam bu kadar sağlıklı yaşamaya alışmamış..hep diyetlerimi bozardım kaçmak yapardım..şaşırıyor şimdi :):)))))
canım benim bu resmin yenideğil ki..ben orada 61-62 kilo falanım...gerçi yüzüm hep küçüktür benim zaten...çok kilo almaz yüzüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?