60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boş durmadım deminden beri naptımmı dumbelle göğüs ve arka kol egzersizlerini yaptım. 20 set sayısı ile yaptım. sonra yine iç bacaklar için dumbelle çalıştım. kollar göğüs eskiden antremanlı olmamdan çok zorlanmadım ama eski kol gücümde kalmamış epey oldu tabiki çalışmıyorum normal. ama ama o iç bacaklar varya şimdi nasıl acıyor anlatamam felaket yaptı. bundan sonra düzenli bunlarıda ilave çalışacağım. şimdi benim ara öğün yaklaştı 1 büyük bardak demleme bol limonlu yeşilçay yanında 5 antep fıstığı 1 deveci armutu olacak.
akşam yemeğinde 6 kaşık bakla yemeği yarın su bardağı ketentohumlu yoğurt 1 dilim kepek ekmeği 1 kepçe mercimek çorbası ve 3 kaşık bulgur pilavı olacak

aynı spor salonuna daha önce başka bir arkadaşım gitmişti o çok güzel kilolar verdi...2 ayda 10 kilo vermiş biraz fazla olabilir ama vermiş işte..ben 2 ayda 5 kiloya razıyım ama olmuyor işte..:14:

eger profil resmindeki kişi sizseniz bence hiç zayıflamanıza gerek bile yok:)

evet canım gidicem..yukarıda yazdığım gibi araştırmada kuzenim var..o bana yardımcı olucak...madem bu yola baş koydum çaresine bakacam artık.sende benim gibi az veriyorsun demek...kaç ayda kaç kilo verdin sen

sabah ılık su
yarım domates yarım salatalık 3-4 çatal peynir
2 zeytin 1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepekli ekmek

bak tanıdığında varmış şanslısın canım. canım böylece emin olursun herşeyden

arkadaşlar dekan yoktu bende kalktım bir elimle masama dayandım.bacaklarımı sallıyordum.belimi sağa sola eğiyordum.aaaaaa arkamı bir dödüm dekan bana gülüyor.sen ne yapıyorsun diye....çok komik bir durumdu....spor desem yeterlimi dedim.. tamam tamam dedi güldü.utandımmmmm...

ah ah ebrucum sorma 1aydır nerdeyse bizimde durdu hiçvermiyoz acaba çok spor yapıp azmı yiyosunazcık şaşaırt vücüdu kaçamk yap masumlardan vücüd alışmışolabilir canım

ebruli sen 74 kilo olduğuna eminmisin. fotonda hakikaten çok güzel hoş duruyorsun. 55 hedef kilon ama ne bileyim böyle iyisin sen 55 aşırı zayıf olmazmı boyun kaç canım senin.

evet canım gidicem..yukarıda yazdığım gibi araştırmada kuzenim var..o bana yardımcı olucak...madem bu yola baş koydum çaresine bakacam artık.sende benim gibi az veriyorsun demek...kaç ayda kaç kilo verdin sen
canım ben toplamda tıkırımda gördüün üzere yedi kilodan fazla verdim. ekim sonu gibi eşim izmire çalışmaya gidince evde yemek pişmeyince akşam yemeklerini ya yemedim yada çok erken atıştırmalarla geçirdim. kahvaltıları erken kalkıp evimde yaptım bu rejim filan da değildi ama bi bakmışım 75.6 dan 72,3 e inmişim...
sonra 5 ocakta buraya girdim ocak ayında 2,1 kilo şubat ayında 1,9 kilo verdim şimdi maksimum 300-600 gr veriyorum haftada ama yine de benim moralimi bozmuyor bu biliyorum ki yagdan veriyorum. ayrıca 20 gündür spora başladım evde eliptik bisikletim var onunda çalışıyorum.işte bu benim hikayemdirrr

hay allah seni güldürdün beni utanır tabi utanmazmı insan

ah ah ebrucum sorma 1aydır nerdeyse bizimde durdu hiçvermiyoz acaba çok spor yapıp azmı yiyosunazcık şaşaırt vücüdu kaçamk yap masumlardan vücüd alışmışolabilir canım

oda doğru benim metabolizmam bu kadar sağlıklı yaşamaya alışmamış..hep diyetlerimi bozardım kaçmak yapardım..şaşırıyor şimdi :):)))))

ebruli sen 74 kilo olduğuna eminmisin. fotonda hakikaten çok güzel hoş duruyorsun. 55 hedef kilon ama ne bileyim böyle iyisin sen 55 aşırı zayıf olmazmı boyun kaç canım senin.

canım benim bu resmin yenideğil ki..ben orada 61-62 kilo falanım...gerçi yüzüm hep küçüktür benim zaten...çok kilo almaz yüzüm

yerim senin hikayeni bide not tutmuş şu ay şukadar bu ay bukar diye

eger profil resmindeki kişi sizseniz bence hiç zayıflamanıza gerek bile yok:)

ah canım orada şimdiki halimden 10 kilo daha zayıfım...

anladım canım sende yavaş veriyorsun.ekimden ocak ayına kadar sadece 3 kilo civarı vvermişsin...

o zaman 60 olsan yetecek sana. ama yani sanada hak veriyorum siizin oraların yemeklerine canmı dayanır. arkadaş bize kahke getirmişti deli olduk orda olsam yerim yani bayıldım. sonra antep yani sizin o hat boyunca yemekler süper yaa iyiki orda değilim

ayy kollarım çok titriyo yaw hamlamış dimekki. bacaklarımın içleride çok ağrıyo

kızlar ben geldim
biraz ev işi yaptım hazır evdeyken diye

bide öğle yemeği yedim
3 köfte kadar tavuk
4er tane minik pataes ve havuç
3 yk pul biberli yoort
1 orta boy salata kasesi salata
ekmek yimedim tabe dün akşamki pisboğazlığımdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…