60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

60 yeter aslında ama ben daha fazlasını verirsem daha da güzel olur hamilelik öncesi...bakalım artık...

yerim senin hikayeni bide not tutmuş şu ay şukadar bu ay bukar diye
aa yeşocum gelmişş hoşgeldin kısss... ehe eeet ben acayip istatistik şettiriyorum evdeki pc de body project diye bi excel dosyam var gün gün tartıldığım zamanki kilolarım bel-basen vs. ölçülerimin tutuyorum cozuttum ben bu işle çok fena sorma

[
anladım canım sende yavaş veriyorsun.ekimden ocak ayına kadar sadece 3 kilo civarı vvermişsin...
evet ama canım hiç rejim yapmadım ki ekim sonundan ocak başına kadar ocak başı deyince şömine tarzı yada kebapçı ocak başısı gibi oldu allahım ben iyi değilim kar yağışı, eve nasıl gideceğim telaşı ve yarın ki fuarın stres beni iyice cozutturdu hee
neyse yani ocak 5 e kadar ben sadece akşam erken yiyerek o kiloyu verdim asıl dikkat etmeye 5 ocakta başladım demek istedim de çok uzun sürdü

arkadaşlar öneri ve motiveniz için çok teşşekür ederim.inanın 1 saat öncesine kadar kötüydüm...ama şimdi dahah iyiyim...

ohh maşallah.en güzeli en doğrusunu yapıyosun aslında.bende öyle kayıtlı bilgi falan yok

arkadaşlar öneri ve motiveniz için çok teşşekür ederim.inanın 1 saat öncesine kadar kötüydüm...ama şimdi dahah iyiyim...

tatlım veremesem ben veremezdim. yok insülin direnci yok fazla spor derken hep engellerim çıktı ama ben verdim sende verirsin hem kontrollerde yağmı gitmiş kasmı yoksa bi engel eksiklik varmı öğrenirsin canım

canlarım son menümüde yazayım adet yerini bulsun
1 kepçe kuskus çorbası
4 kaşık kabak yemeği
4 kaşık tavuk mantar sote
1 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

biraz fazla ydimki akşam geç saate eve gidnce hafif yiyeyim die. hepinizi çok seviorum ve kocaman öpüorum geldiğimde hepinz incecik olucaksınız inşallah inanıorum.Allah a emanet olun burdayı kimseyi kırmak için bişi yazmadım ama kırılan olduysa yazdıklarımdan dolayı özür dilerim hakkınızı helal edin benden yana helal olsun.bakın kimse bi yere gtimesin geldiğimde herkesi burda görmek istiorum.hoşcakalınnn(dularınızı eksk etmeyin)

ebrucum burası bir mucize yaa sadece diyet ile ilgili değil ne zaman kendimi yalnız hissetsem burası bana iyi geliyor. eşim gideli burası bana arkadaş oldu burada edinilen arkadaşlık ve dostluklarda cabası

afiyet olsun canım

güle güle git gel canım. duamı unutma emi :86: sen çok tatlısın kimseyi kıracak birisi hiç değilsin herkes seni seviyor canım kimse kırılmaz sana. özleyeceğim

canımcım öncelikle afiyet olsun

benden yana helal olsun bitanem

hayırlısıyla gidip gel inşallah
kendine dikkat et oralarda
iyi yolculuklar sana
Allah kabul etsin tatlımm

afiyet olsun canımcım gayet şık menü bence..
benden yana hakkım varsa helal olsun sende helal et seni özlicez kalançocumm

güle güle git.yolun açık olsun .kazasız belasız aramıza dön.dualarımız seninile.helal olsun canım benim..sende bizlere dua et.allaha emanet ol.

afiyet olsun kukim.inşallah bi aksilik çıkmazsa burda olucaz canım bi yere ayrılmak yok.canımcım helal olsun sende helal et olurmu.kendine iyi bak canım

Güle güle git, güle güle gel canım benim..

hııııı hıııııımmmmmmm

birde bi ay şöyle oldu. 2 kilo yağım gitmiş ve 2 kilo kasım olmuş. sonuç tartıda aynıydı fakat far gözle görülüyordu. kontrolde öğrendim. böyle bişeyde olabilir canım. verdiğin yağ kadar kasın arttıysa kilo verememiş gözükürsün. veya 1 kilo yağın gider 2 kilo kasın olur kilo almış gözükürsün tartıda. ama işte sende düzenli kontrollere gidersin öğrenirsin için rahat olur. bende sabırsızımdır ama işte sonuçları gözümle görüyorumya rahatım o yüzden sende artıkın rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…