60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız fambık nerelerdeydin bakiimmm sennn:26:

çalışıyodum:26:birazdan yine yok olucam
topikte karamsarlık mı hakim ne,ebrucummmmmmmmmm bozma moralini bakimmmmmmm,ben kilo aldığım zamnları bile gördüm tartıda hem ne regldim nede wcye çıkamamaktandı normal bir dönemimdi ama fazla çıkıyordum,zaman zaman olabiliyor,sabredicez,ama tabi tahlillerini yaptır mutlaka,sonrada devam edelim olur mu canımmmmmmmmmmmmmmm

Anladım cicimmmm o zaman ben de haftada 2 gün hepsini yapayım 1kg ile 20şer tane pekii sen şimdi niye 3kg lik diyet bitince daha hafif kullanıcaksın?? gerçi ben ilk kez ağırlık çalışıcam kesinlikle kalınlaşsın istemiyorum zaten kalın ve yımış yımış sıkılaşsın incelsin istiyorum benn böyle yapayım olur dimiiiiiiiiiiiii hugooooooooooo olur dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84:

Canım benim Allah yar ve yardımcın olsun sağ salim var inşallah memleketine senle beraber yollarda olan herkese de Allah yardım etsin kazalardan belalardan korusun inşallah hepinizi

Ebrucum inşallah tahliller neticesinde bir çözüme ulaşır ve sende güzelce vermeye devam edersin bence doktora gitmen en iyi çözüm olacakkk canımmm ama sakın avzgeçme hepberaber kurtulucaz tatlım tüm fazlalıklardannn sabırla inşallahhhhhgidecek hepsii

kızlar pazartesi pasta yedim ya bir dilim
akşamda bir çikolata yedim bende motive sorunu yaşıyorum 5 kilo verdim diye şımardım sanırımkızın bana azıcık ya

şımarrr hemen şımaaarrr al o 5kg yi emi delüüüüüü yeme işteee 1 çikolata yesen bak sonra nasıl pişmanlık yeme kuzummmmmm

ne güzel ekmek bile kepçeyle.bizdemi böyle denesek açaba.süpersin.

alahımmmmm nugiiiii yirim seniiiii kepçe kepçe yirimmmmm :!25:

ahanda hugocukcuum başlamış bileme hemennnn ben de başlıyorum pazartesiii(nekadar hemen oldu di miiii ) süpersin valla ben de 2 gün yapıcam bu kollar incelmelisıkılaşmalı böyle vıcık vıcık memelr boştorbaa gibi başlamalıyımmmmmmhepsi sıkı sıkı sım sıkı olmalıııııııııııııııııı olacakkkkkkkkk

topluca delirmenin son noktasındayızzzzz

ben anteplüyümmmmmm

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kukilim gitmişşşşşşşşşşşşşşşbir güle güle bile diyemedimmm.Ahhh canımmmmmmmmm benim özlicez seni kukicimmmmmmm kendine iyi bak,sağ salim git gel inşalahhhhhh,seni çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz

neruşum şimdilik yani sadece göğüs ve arka kol çalıştığımdan dolayı 3 kiloluk dumbell kullandım. şöyleki kaldıracağımız miktardan fazlasını kullanırsak kaslar erir zaten seninki bir bayan için ideal. bir veya 2 kilo en fazla. fazla ağırlık genelde vur kaç taktiğinde kas şişirmek için yaparlar onlarda sayısı 5 ile 12 arasında olur. o bize göre değil. bizimki incelecek şekillenecek belirgin olacak ama ince olacak sımsıkı olacak. ben bu konuda kesin konuşabilirim zaten düzenli 2 yıl çalıştım. kollarım şekillidiir kaslar belirgin fakat şiş değil ince belirgindir omuzlarım göğüs kısmı iyidir. haa göğüsler hemen yumuşuyo ihmal etmemek lazım çünkü yani göğüs yağdır onu tutan kaslardır göğüslere önem vermek düzenli çalıştırmak lazım.
evet canım çalıştım. eski gücüm yok ne de olsa 6 ay oldu ama zor olmadı 2 hafta çalışsam eski formuna ulaşır. yanlız iç bacakta çalıştım o çok etkili oldu iç bacaklarım şimdi acıyo. kollardada titreme var yorgunluk var

hugooooo
ben de çalışcam dumbıllaaaaaaaa
bide bana anlat bakemmm
hep neruşa anlatıyon ben zaten sürekli başında değilim pcnin olmuyo böleeeeeeeeeeeeee

okudum cnm gercekten yazın kilo vermek mükemmel genelde ben yazın hep bi yerler falan alırım zaten yazın almaya başladım kiloları ve 5 kilo iste
şimdi onunla beraber bi 5 daha vermek istiyorum... vercem insallah...
verirsin canım inşallah

helal olsun canım Allah'a emanet ol.

nasıl biliyorum ama sorun olan yerleri. omuzlar yuvarlacık olur ense omuz kısmınız sıkın bi orda yağ olur. hah işte bu egzersizlerle oralar gidecek göğüste kaslar olacak ince. iç yumuş kollar toplanacak kollarını havaya kaldırın el sallayın bakalım kollarınız alttan sallnıyormu bakın bi. sonra oturunca iç bacaklar yayılıyormu. göğüsler aşarıya doğrumu gidiyo. ehehe valla bu spor adamı kahin yapar değilmi

öğleden sonra okuldaki ara öğünlerim

600 ml su
200 ml şekersiz böğürtlen çayı
1 kuru kayısı
3 badem

eve gelince 15 00 ten sonraki ara öğünlerim

250 ml su
1/4 simit
1 çay kaşığı tahin-pekmez
1 elma

ve hala 250 ml kalan suyumu içmeye devam.

hugooooo
bide bana anlat bakemmm
hep neruşa anlatıyon ben zaten sürekli başında değilim pcnin olmuyo böleeeeeeeeeeeeee

anlatayım canım. dumbellerin kaç kiloluk. iç kollarında sarkma yumuşama varmı. elini havaya kaldır salla. altta sallanıyormu kolların.
işte sadece zayıflamakla iş bitmiyor sıkılaşma ve şekillenme için bazı egzersizler gerekiyor. kol göğüs için bu egzersizler mükemmel. karın sırt için pilates. yağ yakmayı demiyorum zaten biliyorsunuz. yani şekilsiz yumuşak olduktan sonra tam verim elde edilmez şekilli sımsıkı olalım demi. egzersizler öyle çokta zor değil herkes evine yapabilir yani. 1 aya farkı alırsınız ve sonuçları gördükçe zaten benim gibi vazgeçemezsiniz.

afiyet olsun canım

dumbıllar 1 kilo canım
sallanmaz mı hiç, lömbür lömbür değil ama yine de sallanıyo (

ee nası yapayım peki

ben sırtımı da çalıştırmak istiyorum
tabi göğüsler de
ya zaten küçüktü, kilo verince kalmadı yaf

arkadaşlar öneri ve motiveniz için çok teşşekür ederim.inanın 1 saat öncesine kadar kötüydüm...ama şimdi dahah iyiyim...

hepimizin de varlığına şükürler olsunnn iyi ki buluşmuşuz buradaaaa daha da iyi olucazz ebrucummmmm durmk yok moral bozmak yokk yola devammm kurtulucazz bütün fazla kilolardan hepberaber sağlıkla azimle sabırla inşallahhhh:13::13:

ebruuuuuuuuuuuu:79::79::79::79::79:

canım benimmmmm seni çooooooooook seviyoruuuzzz sağ salim git gel inşallahhhgeldiğinde bizler de daha da incelmişş olalım inşallahhhh sen de koru kilonu fıstıkkk gibi gelll inşallahhhh seni çoooook özliycemmmmmmçoooookkkkkkkk

ebrucum burası bir mucize yaa sadece diyet ile ilgili değil ne zaman kendimi yalnız hissetsem burası bana iyi geliyor. eşim gideli burası bana arkadaş oldu burada edinilen arkadaşlık ve dostluklarda cabası

:13::13::13::13:

Timam hugocannn ben de başlıyorum inşallah pazartesiiiii 2 gün yapıcam inşallahhh sıkı sıkı olsun kollar göğüdler inşallahhhhhhh:13::13::13:

hugooooo
bide bana anlat bakemmm

neeee ooooo kıskandın mııııııııben soruyorum habire de ondanan kız mecbur anlatıyoooo sen de onların için yakala cümleleriii bak ben haftada 2 gün o linktekileri 1kg lik ağırlıkla her kol için 20şer kez yapıcam cicim pazartesi başlıyorum hadiii sen de başlaaa beraber yapalımmmmmm:13::13::13::13:sımsıkı olalımmmmmm inşallahhhhhh:13:

hee o benimmm aynı bennnnama sıkı sıkı olucammmmmminşallahhhh

afiyet olsun farmsiyoooocuuuuuuuuum

bu arada ara öğün olarak 15 kadar yaban mersini yedim
bide 1 fkupa sütlü türk kahvesi içiyorum

portakal yicektim kalmamış yaaa ((((((((

sağolasın eswcim sizlere de afiyet olsun herkesin yediği içtiği genelde çok ama çok güzel ölçülü ve de dengeli artık çoğumuz sağlıklı ve de dengeli beslenmeyi öğrendik şükürler olsun

Kızlar ben çıkıyorum..
Öptüm sizi..
Kendinize iyi bakın..
4 gün evdeyim.. Çok giremem herhalde..
Arada bakmaya çalışırım..

hahaha hugo bunnarı okuyunca hemen enseyi kontrol ettim haa sen çok yaşa emi hahaha

heee gısgandımmmm
canım linki ekledim zaten sık kullanılanlara
tamam kız pazartesi başlayalım beraber :)))))))

haklısın canım
arada kaçamak yapsak da genel olarak hepimiz çözdük bu işi

Kızlar ben çıkıyorum..
Öptüm sizi..
Kendinize iyi bakın..
4 gün evdeyim.. Çok giremem herhalde..
Arada bakmaya çalışırım..

güle güle canımcım :)

canım ya yaban mersinin kurusunumu yiyiyorsunuz.

evet canım, aktarlarda falan satılıyo, ben migrostan almıştım %50 indirim vardı bide çok iyi olduydu

sırt için ebrunun pilates egzersizleri çok iyi geliyor. ben eskiiden daha fazla yapardım sırt egzersizleri. benim sırtım üst kısım yani göğüs hizasına kadar kastır bellidir alt sırtımda azcık daha var daha işim ama bitsin diyet o da olur. sırt için pilates hem uygun hem çok etkilidir. ben öğrendim egzersizleri eskiden sırt günü yapardım o gün epey sırt çalışırdım fazla fazla. ebru 10 yaptırıyorsa ben her bir sırt egzersizini 50 kere yapardım fazla fazla yapardım ama çok işime yaradı. sende istersen pilates sırt egzerizlerinin hepsini öğren ve 20 set sayısı ile başla canım yavaş yavaş arttırırsın sırttada sarkma oluyo. göbek kol gibi belli olmuyo ama sanki böyle üst üste yığılıyo yağ var gibi kat kat oluyo toplanması lazım. kollar içinde verdiğim egzersizler iyi gelecek sana arka kol için. 1 aya toplanır el sallarken sallanmaz kollar altta. başlamadan el salla bak bakalım nasıl sallanıyo sonra düzenli haftada 2 veya 3 kere yap ve 1 ay sonra tekrar el salla aradaki farkı gör canım

ya hugocukcumm harika bilgiler bunlar çok teşekkür ederim bizi spor konusunda ne güzel egitiyorsun spordan sorumlu topic bakanı lafım boşa değilmiş yani bravooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…