afiyet olsun ben de portakal yiyecektim gözüme çok geldi yemedim paylaşalım mı ?bu arada ara öğün olarak 15 kadar yaban mersini yedim
bide 1 fkupa sütlü türk kahvesi içiyorum
portakal yicektim kalmamış yaaa((((((((
Kızlar ben çıkıyorum..
Öptüm sizi..
Kendinize iyi bakın..
4 gün evdeyim.. Çok giremem herhalde..
Arada bakmaya çalışırım..
nasıl biliyorum ama sorun olan yerleri. omuzlar yuvarlacık olur ense omuz kısmınız sıkın bi orda yağ olur. hah işte bu egzersizlerle oralar gidecek göğüste kaslar olacak ince. iç yumuş kollar toplanacak kollarını havaya kaldırın el sallayın bakalım kollarınız alttan sallnıyormu bakın bi. sonra oturunca iç bacaklar yayılıyormu. göğüsler aşarıya doğrumu gidiyo. ehehe valla bu spor adamı kahin yapar değilmi
arkadaşlar benim morelim çok bozuk canım sıkılıyor...
ben diyete başlayalı 1,5 ay oldu spor yapalı 1 ay ama verdiğim kilo sadece 2 onuda zaten 3 haftada vermiştim sonrası olmadı ve ben artık bıktım...baskülde hep aynı şeyi görmek sıkıyor..hiç kaçamağım yok çok güzel uyuyorum ama kilo kaybı çok az kızmaya başladım..böyle giderse bozacam vallaha
haklısın canım
arada kaçamak yapsak da genel olarak hepimiz çözdük bu işi
güle güle canımcım :)
evet canım, aktarlarda falan satılıyo, ben migrostan almıştım %50 indirim vardı bide çok iyi olduydu
selam arkadaşlarbir haftadır şehir dışındaydım bugün geldim kilolarımla beraber
yaa neruş senle şu biraları bi tokuşturamadık hee lanet işler üstüste geldi.önce böle kavuşalımmmmm::13::13::13::13:
canımm benim diyetisyenim bana her dakika tartılmayı yasaklamıştı haftada veya on günde bir demişti. Vücut çünkü zayıflamaya karşı direnç gösteriyormuş. Ve tartıldıkça bu dirençte yükselip beyin zayıflmaya izin vermiyormuş.
Bide on günde bir tartılmayı falan dene istersen =)
hahaha hugo bunnarı okuyunca hemen enseyi kontrol ettim haa sen çok yaşa emi hahaha
selam arkadaşlarbir haftadır şehir dışındaydım bugün geldim kilolarımla beraber
heee gısgandımmmm
canım linki ekledim zaten sık kullanılanlara
tamam kız pazartesi başlayalım beraber :)))))))
kollarımda problem yok ama göğüsler sönüştegerçi azcık küçülsün istiyorum ben ama sarkmadan,ofya her yere ayrı çalış olmazki ama
kollarımda problem yok ama göğüsler sönüştegerçi azcık küçülsün istiyorum ben ama sarkmadan,ofya her yere ayrı çalış olmazki ama
merhabalar şekerler yha ağustos 2010 doğum yaptım... doğumdan sonra çok kilo aldım evde oturunca mı ne yhaaa zayıflamam lazım olmuyo olmuyo olmuyo
yaa neruş senle şu biraları bi tokuşturamadık hee lanet işler üstüste geldi.önce böle kavuşalımmmmmtokuşturalımmmm veee sonundaa:122::122::122:..
tabi ki haftasonu kaçamağı olarak light bira 33 cl den
anlatayım canım. dumbellerin kaç kiloluk. iç kollarında sarkma yumuşama varmı. elini havaya kaldır salla. altta sallanıyormu kolların.
işte sadece zayıflamakla iş bitmiyor sıkılaşma ve şekillenme için bazı egzersizler gerekiyor. kol göğüs için bu egzersizler mükemmel. karın sırt için pilates. yağ yakmayı demiyorum zaten biliyorsunuz. yani şekilsiz yumuşak olduktan sonra tam verim elde edilmez şekilli sımsıkı olalım demi. egzersizler öyle çokta zor değil herkes evine yapabilir yani. 1 aya farkı alırsınız ve sonuçları gördükçe zaten benim gibi vazgeçemezsiniz.
dayanamıyorum amaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?