60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada ara öğün olarak 15 kadar yaban mersini yedim
bide 1 fkupa sütlü türk kahvesi içiyorum

portakal yicektim kalmamış yaaa ((((((((
afiyet olsun ben de portakal yiyecektim gözüme çok geldi yemedim paylaşalım mı ?
Kızlar ben çıkıyorum..
Öptüm sizi..
Kendinize iyi bakın..
4 gün evdeyim.. Çok giremem herhalde..
Arada bakmaya çalışırım..

güle güle canım Allah'a emanet ol.

merhabalar şekerler yha ağustos 2010 doğum yaptım... doğumdan sonra çok kilo aldım evde oturunca mı ne yhaaa zayıflamam lazım olmuyo olmuyo olmuyo

kollarımda problem yok ama göğüsler sönüştegerçi azcık küçülsün istiyorum ben ama sarkmadan,ofya her yere ayrı çalış olmazki ama

canımm benim diyetisyenim bana her dakika tartılmayı yasaklamıştı haftada veya on günde bir demişti. vücut çünkü zayıflamaya karşı direnç gösteriyormuş. ve tartıldıkça bu dirençte yükselip beyin zayıflmaya izin vermiyormuş.

bide on günde bir tartılmayı falan dene istersen =)

hııımmmm teşekkürler urfada migros yok ama bolca aktar var bende alayım.burda herkes yiyiyor.vardır bir hikmeti.okumuştum faydalarını zaten..bende bir deneyeyim burda çekmecemi aktara çevireceğim.en sonunda .bende yarın endokrin bölümüne gideceğim.tahlil yaptıracağım .fakat diyetisyen bölümünde sadece normal baskül varmış.yağ kas ölçemiyorlar.:26::26:

selam arkadaşlar bir haftadır şehir dışındaydım bugün geldim kilolarımla beraber

::13::13::13::13:
yaa neruş senle şu biraları bi tokuşturamadık hee lanet işler üstüste geldi.önce böle kavuşalımmmmm tokuşturalımmmm veee sonundaa:122::122::122:..
tabi ki haftasonu kaçamağı olarak light bira 33 cl den

dayanamıyorum amaaaaa...

hahaha hugo bunnarı okuyunca hemen enseyi kontrol ettim haa sen çok yaşa emi hahaha

tatlım heryerimizde kaslar var ama heryerimizdeki kasları çalıştıramıyoruz. mesela omzu enseye kadar sıkarsın ele gelen bişey varmı diye. varsa oranında şekillenmesi gerekli. benim vardı ama gitti omuz egzersizleri ile. sonra yuvarlak olur omuzlar. benimkiler şimdi düz eskiden değildi. kaslar şekillendiriyor. yani daha neler neler varda işte burda diyemiyorum ama tahmin ediyorum çünkü kilo veren herkeste olur. tamam sarkma olmaz fakat yumuşama olur. zaten olmasa yağlar nasıl erirki. eriyecek yumuşayacakki gitsin demi.

selam arkadaşlar bir haftadır şehir dışındaydım bugün geldim kilolarımla beraber

hoşgeldin mavli nasılsın canım.hımm kilo aldın demek olacak artık şehir dışındada olunca kaçamaklar olacak elbette nyseki burası var canım verirsin merak etme.

heee gısgandımmmm
canım linki ekledim zaten sık kullanılanlara
tamam kız pazartesi başlayalım beraber :)))))))

timammmmmmmm:13::13::13::13::13:başlıyoruzzzz sımsıkı sıkı sıkı olucaazzz inşallahhhh

kollarımda problem yok ama göğüsler sönüştegerçi azcık küçülsün istiyorum ben ama sarkmadan,ofya her yere ayrı çalış olmazki ama

kızzz fambıkkkk işin çok herhaldeeeeee oynamıyosunnn böleeee :118::118:

canım göğüsler malesef öyle oluyor. neerde sorun varsa oraya çalışırsın sende. ama göğüsleri ihmal etme sarkma olmasın tatlım

merhabalar şekerler yha ağustos 2010 doğum yaptım... doğumdan sonra çok kilo aldım evde oturunca mı ne yhaaa zayıflamam lazım olmuyo olmuyo olmuyo

hoşgeldin ve de bebeğini güle güle sağlık sıhhat içerisinde büyüt canım kolaylıklar dilerim dert ettiğin obezlik olmamak kaydıyla verilebilecek düzeyde kilolar olsun gerisini boşver ve de sabırla azimle kilolarının gittiğini görürsün inşallah.

nerudaaaaaaa bebişim yazdığın şeylerden dolayı çok tşk....
Evet iyiki birbirimizi bulduk..iyiki bu site var....birde benim kocam evde internet istese hiç sorun kalmayacak ama malesef istemiyor niye istemiyor onuda bilmiyorum

hiç ayrılmazdım sizden

yaaaa ivettttt nisanda inşallahhhhh tokuşturuciiiiizzzzz canımmmmmmm böleeeeebak böle tam olarakkkkk ve tabiii ki lıght bira 33cl

canım ya bu ne yaptığınız bayağıdır geçmişi okumaya çalışıyorum ama bulamadım.merak etmedim de değil...

şimdilik hoşça ve de sağlıkla kalın kızlar

Herkese merhaba,
Maalesef takip edemiyorum burayı Pilatesi de yapmıyorum.Haftada 1-2 ancak.
Kilom 58,3 oldu. Birkaç gündür bu civarda hep.
Kaçamak yapsam da genelde dikkat ediyorum yediklerime.
Bugün ara öğünde 1 poğaça,6 cicibebe bisküvi,4 kare çikolata yedim. Reglim yaklaştığı için mi bilmiyorum çok tatlı istedim.

dayanamıyorum amaaaaa...

acuk daha sabret yağ kas ölçen makinası olan bir diyetisyene gittinmi tamadır bu iş. çok motive oluyo insan her ay yağ verdiğini bilmek insanı çok mutlu ediyor. araştırma hastanelerinde bu işleri çok güzel yapıyorlar. gerekirse psikolog desteği bile veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…