sırt için ebrunun pilates egzersizleri çok iyi geliyor. ben eskiiden daha fazla yapardım sırt egzersizleri. benim sırtım üst kısım yani göğüs hizasına kadar kastır bellidir alt sırtımda azcık daha var daha işim ama bitsin diyet o da olur. sırt için pilates hem uygun hem çok etkilidir. ben öğrendim egzersizleri eskiden sırt günü yapardım o gün epey sırt çalışırdım fazla fazla. ebru 10 yaptırıyorsa ben her bir sırt egzersizini 50 kere yapardım fazla fazla yapardım ama çok işime yaradı. sende istersen pilates sırt egzerizlerinin hepsini öğren ve 20 set sayısı ile başla canım yavaş yavaş arttırırsın sırttada sarkma oluyo. göbek kol gibi belli olmuyo ama sanki böyle üst üste yığılıyo yağ var gibi kat kat oluyo toplanması lazım. kollar içinde verdiğim egzersizler iyi gelecek sana arka kol için. 1 aya toplanır el sallarken sallanmaz kollar altta. başlamadan el salla bak bakalım nasıl sallanıyo sonra düzenli haftada 2 veya 3 kere yap ve 1 ay sonra tekrar el salla aradaki farkı gör canım
afiyet olsun ben de portakal yiyecektim gözüme çok geldi yemedim paylaşalım mı ?
güle güle canım Allah'a emanet ol.
kollarımda problem yok ama göğüsler sönüştegerçi azcık küçülsün istiyorum ben ama sarkmadan,ofya her yere ayrı çalış olmazki ama
hııımmmm teşekkürler urfada migros yok ama bolca aktar var bende alayım.burda herkes yiyiyor.vardır bir hikmeti.okumuştum faydalarını zaten..bende bir deneyeyim burda çekmecemi aktara çevireceğim.en sonunda .bende yarın endokrin bölümüne gideceğim.tahlil yaptıracağım .fakat diyetisyen bölümünde sadece normal baskül varmış.yağ kas ölçemiyorlar.:26::26:
hiç ayrılmazdım sizden
ay ben ne zmanadır yapmıyorum pilates ya
bendensa başına geçemedim bi türlü
bide işin ilginç yanı ben pilatesle daha çok terliorum koşu bandına göre :))
sırtım da o kadar yağ yok sanırım, ben üst taraftan çok kilo almam zaten, bel kısmında ve popoda toplanırlar sağolsunlar
belimi de hep bu düşük bel pantalonlar kalınlaştırdı, incecik belim vardı eskiden ah ahhh
tamam canım, neruşcanla başlayalım biz pzt günü, eminim faydası olacaktır :)
olurrrrrrr
teşekkür ederim canım :))
ee güzellik zor zanaat üstat :)))
bence de al canım
diyetisyen bana yağlı kuruemiş yeme deince ben de mersin ve leblebi yiyorum artıkın :))
walla onu ölçmeden nasıl yapıyolar ben anlamadım bu işi
burdaki de öyle
önce dahiliyeye gidiyosun, o gerekli testleri yapıyor sonra diyetisyene gönderiyomuş ama alet yok, neye göre program veriyolar anlamıyorum, acep tahlil sonuçlarından mı anlıyolar neyin ne olduğunu
bunu bi sorsana hatta gitmişken bizde öğrenelim
Kızlar merhaba;
Kızım çok az uyuyor artık gündüzleri sayfalar da çok çabuk ilerliyor okuyamıyorum umarım herkez iyidir. Öncelikle topiğe katılalı 1 ay olmadı ben 1.7 kilo verdim.Desteğiniz için çoooooooook teşekkür ederim . Bu moral bile yetti bana , Nerudacım özellikle öperim seni daha önce de dediğim gibi sütüm azaldı hastalıktan ondan biraz daha kalorili besleniyorum bu hafta
Sabah uyanınca; (6 da emzirmeye kalktım:)))
2 kuru kayısı
1 kuru incir
1 kk. peynir
1 bardak ballı sirkeli su
Kahvaltı;
1kk. peyaz pernir
yarım kk. taze kaşar
2çeri domatesin üzerine maydonoz,dereotu
2çayk. bal
2 ceviz
3zeytin
ara
yarım kase keşkül (kendim light sütle az şekerli yaptım)
60dk. 6.5 hızda yürüyüşşşşş :))))
Öğlen:
Yeşil salata
5 çorba kaşık semiz otu
1 prebiyotik yoğurt
Ara:
1 yeşil elma
1 bardak emziren çayı
Öperim hepinizi iyi ki varsınız depresyonun dibinde geldim bu topiğe bu kadar işe yarayacağını tahmin etmezdim
işte bu yüzden istemiyordur canımBizden hiç ayrılmazsın diye :86:
kızzz fambıkkkk işin çok herhaldeeeeee oynamıyosunnn böleeee :118::118:
tamam tamam onuda yaparaımmmmmmmmmmmm,offffffffffffffffffffcanım göğüsler malesef öyle oluyor. neerde sorun varsa oraya çalışırsın sende. ama göğüsleri ihmal etme sarkma olmasın tatlım
Herkese merhaba,
Maalesef takip edemiyorum burayıPilatesi de yapmıyorum.Haftada 1-2 ancak.
Kilom 58,3 oldu. Birkaç gündür bu civarda hep.
Kaçamak yapsam da genelde dikkat ediyorum yediklerime.
Bugün ara öğünde 1 poğaça,6 cicibebe bisküvi,4 kare çikolata yedim. Reglim yaklaştığı için mi bilmiyorum çok tatlı istedim.
esw sende bacak egzersizlerini yap ama cola şişesine kum doldur 1 kilo hafif kalır şöyle kaldırabileceğin kadar olsun bak bakalım 1 aya nasıl inceliyo o popo basen felan
cimcimecim arkadaşlardan birisi sana özel mesajla yollar. kol göğüs bacak egzersizleri cannım buraya link vermiyorum. kızlar biri cimcimeye özelden mesaj atabilirmi linkleri benim mesaj sürem dolmadı daha
Merhaba,
Yediklerin çok az hele emziren bir anne için çok çok az bence.
Kahvaltıda ve öğlen hiç ekmek yok.Bugüne özel mi bu peki ?
Merhaba,
Yediklerin çok az hele emziren bir anne için çok çok az bence.
Kahvaltıda ve öğlen hiç ekmek yok.Bugüne özel mi bu peki ?
tamam tatlım, öyle yapayım :))
ben gönderirim canım :))
yaa neruş senle şu biraları bi tokuşturamadık hee lanet işler üstüste geldi.önce böle kavuşalımmmmmtokuşturalımmmm veee sonundaa:122::122::122:..
tabi ki haftasonu kaçamağı olarak light bira 33 cl den
nerudaaaaaaa bebişim yazdığın şeylerden dolayı çok tşk....
Evet iyiki birbirimizi bulduk..iyiki bu site var....birde benim kocam evde internet istese hiç sorun kalmayacak ama malesef istemiyor niye istemiyor onuda bilmiyorum
hiç ayrılmazdım sizden
cimcimecim arkadaşlardan birisi sana özel mesajla yollar. kol göğüs bacak egzersizleri cannım buraya link vermiyorum. kızlar biri cimcimeye özelden mesaj atabilirmi linkleri benim mesaj sürem dolmadı daha
emziren çayı nekiKızlar merhaba;
Kızım çok az uyuyor artık gündüzleri sayfalar da çok çabuk ilerliyor okuyamıyorum umarım herkez iyidir. Öncelikle topiğe katılalı 1 ay olmadı ben 1.7 kilo verdim.Desteğiniz için çoooooooook teşekkür ederim . Bu moral bile yetti bana , Nerudacım özellikle öperim seni daha önce de dediğim gibi sütüm azaldı hastalıktan ondan biraz daha kalorili besleniyorum bu hafta
Sabah uyanınca; (6 da emzirmeye kalktım:)))
2 kuru kayısı
1 kuru incir
1 kk. peynir
1 bardak ballı sirkeli su
Kahvaltı;
1kk. peyaz pernir
yarım kk. taze kaşar
2çeri domatesin üzerine maydonoz,dereotu
2çayk. bal
2 ceviz
3zeytin
ara
yarım kase keşkül (kendim light sütle az şekerli yaptım)
60dk. 6.5 hızda yürüyüşşşşş :))))
Öğlen:
Yeşil salata
5 çorba kaşık semiz otu
1 prebiyotik yoğurt
Ara:
1 yeşil elma
1 bardak emziren çayı
Öperim hepinizi iyi ki varsınız depresyonun dibinde geldim bu topiğe bu kadar işe yarayacağını tahmin etmezdim
tabi ki canım aynen öyle ama benim ensede pek bişi yok benim sorun alt beden sarkık kollar ve gögüs. bu ay işlerim ço yogun nisan gibi bende başlicam senin dumble programınatatlım heryerimizde kaslar var ama heryerimizdeki kasları çalıştıramıyoruz. mesela omzu enseye kadar sıkarsın ele gelen bişey varmı diye. varsa oranında şekillenmesi gerekli. benim vardı ama gitti omuz egzersizleri ile. sonra yuvarlak olur omuzlar. benimkiler şimdi düz eskiden değildi. kaslar şekillendiriyor. yani daha neler neler varda işte burda diyemiyorumama tahmin ediyorum çünkü kilo veren herkeste olur. tamam sarkma olmaz fakat yumuşama olur. zaten olmasa yağlar nasıl erirki. eriyecek yumuşayacakki gitsin demi.
Hoşbulduk.he oynayamıyom valla şu durumdayım şu anda
:102::102::102::126::126::126::126::126::126::111::111::111::111::106::106::106::106:
bilmemem anlatabildin mi
tamam tamam onuda yaparaımmmmmmmmmmmm,offffffffffffffffffff
hoşgeldiinnnnnnnnnn,merak ettik seni,kilo almamamna sevindim
Ay özür dilerim
Sabah ve öğlen 2şer dilim köy ekmeği yedim
Az mı diyorsun, sen de ağustosta doğum yapmışsın güle güle büyüt bebeğini, sen neler yiyorsun. Ben bu halde bile kilo veremiyordum bu topiğe başlamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?