60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ve aleyküm selam canım mavlimmmmmmmmmmmm nasılsın ?
iyiyim canım gezdim geldim gerçi havalar soğuktu ama böyle oldu napalım...

hoşgeldin mavli nasılsın canım.hımm kilo aldın demek olacak artık şehir dışındada olunca kaçamaklar olacak elbette nyseki burası var canım verirsin merak etme.
hoşbuldum arkadaşım öyle belli bir kilo değil ama diyeti bırakınca bir iki kilo hemen geri geliyor malum misafirlikte oluncada ev sahibi iyi ağırlayayım diye yatana kadar bişeyler getiriyor kilolar geri geliyor tabii.... neyse sizlerle vericem inşallah

yaaaa ivettttt nisanda inşallahhhhh tokuşturuciiiiizzzzz canımmmmmmm böleeeeebak böle tam olarakkkkk ve tabiii ki lıght bira 33cl
arkadaşlar yazıp yazmamakta kararsız kaldım ama yazmaya karar verdim yanlış anlamayın bira içmek sizin tercihiniz bu beni ilgilendirmez ama burada bunu paylaşmazsanız sevinirim dost acı söyler sözünden yola çıkarak senelerdir çevremdekilerin bu tür alışkanlıklarını değiştirmeye çalıştım örneğin işyerinde sigara içen arkadaşlarımın sigaralarını küllüğe bıraktıklarında makasla ikiye kestim bunu inatla yaptım ve bu sayede arkadaşlarım en azından gündüz sigara içemez oldular koyu bir yeşilaycıyım diyebilirim oyüzdende böyle sağlık için paylaşım yapılan bir ortamda bu yazdığınız bence kötü birer örnek tabiii bu benim düşüncem bana kızabilirsinizde önemsemeyebilirsinizde o da size kalmış bişey

bende istiyorummmm,hügo bana sildirdi alıntıyı kaybettim siteyi,banada at canımcımmmmmmmmm

şimdi kepçeci başına mesaj attım sürem dolmadı kıslar biri özelden famire yollasaya. herkesin elinin altında bulunsun gün gelir lazım olur. sık kullanılanlara ekledim bende. ama egersizleri ezberede biliyorum zaten ama durur devamlı sık kullanılanlarda.

arkadaşlar mesai biter ebruli gider.bugünlük bu kadar..allaha şükür ekmeğimizi helal ettirtik.sabah çok yoğundum..ama öğleden sonra sakin...herkesi öpüyorum...

prieneye hatır sormaya ancak fırsat oldu. priene nerelerdeydin kuzum özlettin valla

ay ne yapsamda aldırsam netttt..
:92::92::92:

bak bu işe yarayabilir:92::92::92:
benim evimde de yok gerçi eşimle ikimiizn kararı,hafta içi tvde açmayız evde,sadece haftasonları açıyoruz tvyi.böyle ii bence,burada nasıl olsa giriyoruz,haftasonu buradada kimse yok zaten aklın kalmasın yani bir haftasonu girmiştimde in cin top oynuyor valla:121::121::121::121:

:118::118::118::118::122::122::124::124:

canım aynen dediğin gibi bu bizim tercihimizzz hepimiz belli bir yaşın üzerinde kendi iradesi aklı olan insanlarız ve ben hayatta herşeyin başkalarına zararı olmadığı sürece dengeli kararında yapılmasından yanayım çokşükür alkolik değilizzz ayda yılda bir arkadaşlarımızla keyifle içiyoruzzz elbette buradaki hiçbir arkadaşımın da burda görüp ay ben de biraz içeyim diyeceğini zannetmiyorumm kimse çocuk değil sonuçta, çokşükür sağlıkla neşeyle huzurla hepberaber fazlalıklarımızdan kurtuluyoruzzz kaçamak da çoğumuzun yaptığı bişey ve biz de böyle bir kaçamak yapmayı tercih ediyoruz:13: bak mesajalrını görmek istemediğin kişileri engelleyebiliyosun sen de istersen engelle bizi böylece görmemiş olursun şahsen her mesajında içtiği birayı anlatan biri değilim ama bu da bizim tercihimiz ve kimseyi özendirmek niyetinde de değiliz ne yiyiosak içiyosak yazıyoruz bu da onlardan biri çokşükür bu tür şeyleri dengeli kararında eğlencesine yapabilen biri olarak çok huzurluyum ama dediğim gibi istersen sen engelle bizi daha rahat edersin sanırım

neruşcuuma bira tokuşturma konusunu açan benim dolayısı ile konunun endirekt olarak muhatabı oluyorum yukarıdakilere aynen katılıyorum. her allahın günü biradan bahseden insanlar değiliz ama yaptığımız kaçamakları da ne olursa olsun yazıyoruz buna birada dahil ne yazık ki o yüzden rahatsız olacak arkadaşlardan ricam benim mesajlarımı da engellemeleri... saygılarımla

Buraya her yediğimizi içtiğimizi yazıyoruz.Sigara ile içkinin aynı kefeye konulmasına da karşıyım.
Hayatımda içtiğim içki sayısı sayılıdır pek sevmem de ama hamilelik ve emzirme döneminde hiç içmediğimden son zamanlarda canım kırmızı şarap çekmiyor değil.

prieneye hatır sormaya ancak fırsat oldu. priene nerelerdeydin kuzum özlettin valla

Sağol hugocuk.Siz nasılsınız?Kayınvalidemler bizde, pek giremiyorum nete.

ayy şimdi sizli bizlimi olduk bu ne resmiyet

ben de yolladım esw de yollamışşş

ay ne yapsamda aldırsam netttt..
:92::92::92:

haa böyle ikna olabilirrrr

hımmmmmmmmmmmmm anladımmm çok güzel izah etmişsin görsellerlefalan süper anladımmmm

prieneeeeeeeeeeeee nerelerdesiiiiiiiiiin özledim seniiiiiiiiiiiii

canımmmm ben de seni öpüyorumm tabriklerrrrrinşallah da sağlıkla kurtulucaz tatlım hepsindennnn bu fazla yağların kilolarınnnn:13::13::13:mneün de ekmekler d eolunca gayet güzel bencee aman tatlıme tini sütünü yoğurdunu sebzeni ihmal etmeee

neruş şimdi elini havaya kaldır salla. birde bu egzersizleri düzenli yaptıktan 1 ay sonra salla aradaki far çok oluyo

bende ömründe ağzıma bir damla alkol de sigarada sürmedim,inşallah da sürmem.ama arkadaşların yadıklarındanda rahatsız olmadım herkesin kendi tercihi ve her içtiğimizi yediğimizi yazıyoruz,özenen olacağını sanmıyorum canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…