60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de hiç rahatsız olmadım

2 lt suyum bitti
öğleden sonraki aramda
200 ml süt ve
2 adet altınbaşak büskivi yedim(offfffffffffff iş güç bastırınca yiyeceklere abamdım heeeeeeeee)

Allahım yolda kalmadan hemencik gideyim evime nolurrr,kızım leğenle beni bekliyoduryimamızı yiyip kaymaya gitcezzzzzzzzzzzzzz

neruş şimdi elini havaya kaldır salla. birde bu egzersizleri düzenli yaptıktan 1 ay sonra salla aradaki far çok oluyo
hee sallıyorummm ben bir sallıyorum onlar 364759 kere sallanıyoooooo inşallah hugocukcuğummmm valla başlıycam inşallah pazartesiii inşallah sıkı sıkı olsun hiç sallanmasınnnlar memcikler dee taş olsun inşallahhhh

ben sana garanti veririm sen yap gerisini boşver. ama çok abartma set sayısı kasları inceltecek kadar iyi. ağırlıkta 1-2 kilo arası iyi canım. 1 ay sonra yazacaklarını şimdiden görür gibiyim

Nerudacım ben de özledim seni.
Hepinizi merak ettim. Arada çok kısa bakıp çıktım nasılsınız diye.

Niyeyse evde kızıma bakan var,pek yemek yapmıyorum ama yine de eskisi kadar nete giremiyorum spor yapamıyorum

Akşam için mercimek çorbası ve terbiyeli kereviz yaptım.
Brokoli haşladım
Salata da yapacağız.
Eşim sadece çorba ve salata istedi.İş yerindeki öğlen menüleri tatlısız 1000 kalori civarındaymış.Akşam hafif yiyor bu nedenle. Güzel kilo vardi, artık yeter diyorum ama 1-2 kg daha vermek istiyor.

sağol dadluş,neruşumda atmış sağolun gızlar

rica ederim canımmm
inşallah canım
çok kötüymüş ankara çünkü

burda kar yok ama bende kızımla leğenimizi alıp apartmanın merdivenlerinden kayacaz 4 katlı nasıl olsa 4. kattan başlarız binanın bodrumuna kadar kayarız

ben sana garanti veririm sen yap gerisini boşver. ama çok abartma set sayısı kasları inceltecek kadar iyi. ağırlıkta 1-2 kilo arası iyi canım. 1 ay sonra yazacaklarını şimdiden görür gibiyim

kızımdan şimdi fırsat buldum sezeryanla doğum yaptım hamilelikte kilo almakla birlikte iç bacaklar sarktı kollar kalınlaştı basenler genişledi yavaş yavaş başlayayım diyorum egzersize 2 ay sonra işe başlayacağım. canım bi daha daha ne zaman nete girmeye fırsatım olur bilmiyorum.yaptığın egzersizlerin linkini paylaşır mısın özellikle basenlerin içi felaket aynada kendime tahammül edemiyorum.

Yine bir spor faaliyeti var ama anlamadım ne yaptığınızı. Özel bir egzersiz mi?
Benim emzirme bittikten sonra halim nice olur düşünemiyorum.
Puff diye sönecekler. Cerrahi müdahalesiz toparlamak imkansız gibi

Yine bir spor faaliyeti var ama anlamadım ne yaptığınızı. Özel bir egzersiz mi?
Benim emzirme bittikten sonra halim nice olur düşünemiyorum.
Puff diye sönecekler. Cerrahi müdahalesiz toparlamak imkansız gibi
Priene aynen ben de öyle düşünüyorum, ben henüz kilo da veremedim doğru dürüst bir de emzirme kilolardan kurtulup emzirme biitnce bakalım nice olacak halimiz:)))

Priene aynen ben de öyle düşünüyorum, ben henüz kilo da veremedim doğru dürüst bir de emzirme kilolardan kurtulup emzirme biitnce bakalım nice olacak halimiz:)))

Benim kızım 19 aylık oldu ben daha yeni hamile kaldığım kilonun altına düştüm. Geçen yıl 5-6 kilo verdim,bu yıl da 5-6 kilo gidince güzel oldu ama göbeğim eski haline dönemedi henüz.

ohhhh kazasız belasız inşallahhh canımmmm

ayyyyyy inşallahhh hugocukcuğum yaaaa 3 ay öncesi dün gibi.... tabiiki çok gelişme var çok şükürrr ama şu sarkmalarr boş poşet memcikler de düzelirseeeee süper olurr inşallahhh tüm fazlalıklar da gidinceeee çokkk mutlu olucammmmm sağlıkla düzelsin gitsin inşallah hepsiiii:13::13:

afiyet olsun canımmm çok güzel maşallah eşine de
ağırlık çalışmaya karar verdik 1 er kg lik ağırlıklarla göğüs,kol arka kol çalışıcazzz inşallah linki atarıms ana özelden sitersen:13:

burda kar yok ama bende kızımla leğenimizi alıp apartmanın merdivenlerinden kayacaz 4 katlı nasıl olsa 4. kattan başlarız binanın bodrumuna kadar kayarız

delüüüüüüüüüüüaman canım dikkat edinnnn

kızlar biri linkleri verebilirmi şimcik özelden mesaj attım yine sürem dolmadan yazamam :86:

tam 50 dakıkadır dans edıyorum aksam corba salata biraz peynir menum gece yy süt biberiye içecem birazdan aksamda yeşil çay..nasıl kızlar bugun arkadslar sızden hırslandımm 2 .5 litre su ...bisey soracam ben suyun 2 litresını saat 3 ten sonra içiyorum sizce nolur okulda içemiyorum ya wc beklemekten olmuyo yani..

canım çorba salata çok az keşke 1 kepçe çorba yanına sebze yemeği salata yoğurt 1-2 dilim ekmek olsaydı. bu şok diyet gibi olur kas kaybın olur

Ben bugünü tam liste yazayımmmm

sabah kalkınca

2 kuru kayısı 500 ml su

kahvaltım

1 dilim çok tahıllı ekmek

2 yeşil zeytin

1 kk yağsız beyaz peynir

1/4 dilim saç telinden ince tavuk jambon

1 domates

2 salatalık

2 köy biberi

1. ara:

1 elme

2. ara:

1 fincan Kakaolu- tarçınlı lıght süt + 1 kudüs hurması

öğle yemeğim

1 kepçe mercimek çorbası (10yk falan)

1 adet lıght ton balığı ile yapılmış salata

2yk yoort

3. ara:

1 portakal

2yk yoort ve tarçınlı nefisss karışımmm

4. ara: (akşam geç yediğimden akşam ekmek hakkımı 7 gibi yiyiorum)

akşam yemeğim

ızgara çupra (200gr eti vardır)

bolll yeşil salata

Bugün şimdilik 2lt su içtim yatana kadar rahat 3lt olur bugün spor günüm değildi sama sabah hareket olsun diye 15dk koşu bandında yürüdümmm gitsin yağlarrr kilolarrr oleyyyyyyyyyyyy

ben çok beyeniyorum senin yediklerini. niye dersen az değil yani ondan az yiyeyim daha hızlı vereyim derdinde değilsin zaten bu yüzden güzel kiloların gidiyor bence. mesela yemekleri az yiyip farklı şeyleri fazla yerim diye sağlıksız beslenmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…