bende ömründe ağzıma bir damla alkol de sigarada sürmedim,inşallah da sürmem.ama arkadaşların yadıklarındanda rahatsız olmadım herkesin kendi tercihi ve her içtiğimizi yediğimizi yazıyoruz,özenen olacağını sanmıyorum canımmmmmm
hee sallıyorummm ben bir sallıyorum onlar 364759 kere sallanıyooooooneruş şimdi elini havaya kaldır salla. birde bu egzersizleri düzenli yaptıktan 1 ay sonra salla aradaki far çok oluyo
ayy şimdi sizli bizlimi olduk bu ne resmiyet
hee sallıyorummm ben bir sallıyorum onlar 364759 kere sallanıyooooooinşallah hugocukcuğummmm valla başlıycam inşallah pazartesiii inşallah sıkı sıkı olsun hiç sallanmasınnnlar memcikler dee taş olsun inşallahhhh
Yok canım siz derken hem seni hem de diğer arkadaşlarımı da kattım içine
sağol dadluş,neruşumda atmış sağolun gızlar
2 lt suyum bitti
öğleden sonraki aramda
200 ml süt ve
2 adet altınbaşak büskivi yedim(offfffffffffff iş güç bastırınca yiyeceklere abamdım heeeeeeeee)
Allahım yolda kalmadan hemencik gideyim evime nolurrr,kızım leğenle beni bekliyoduryimamızı yiyip kaymaya gitcezzzzzzzzzzzzzz
2 lt suyum bitti
öğleden sonraki aramda
200 ml süt ve
2 adet altınbaşak büskivi yedim(offfffffffffff iş güç bastırınca yiyeceklere abamdım heeeeeeeee)
Allahım yolda kalmadan hemencik gideyim evime nolurrr,kızım leğenle beni bekliyoduryimamızı yiyip kaymaya gitcezzzzzzzzzzzzzz
ben sana garanti veririm sen yap gerisini boşver. ama çok abartma set sayısı kasları inceltecek kadar iyi. ağırlıkta 1-2 kilo arası iyi canım. 1 ay sonra yazacaklarını şimdiden görür gibiyim
Priene aynen ben de öyle düşünüyorum, ben henüz kilo da veremedim doğru dürüst bir de emzirme kilolardan kurtulup emzirme biitnce bakalım nice olacak halimiz:)))Yine bir spor faaliyeti var ama anlamadım ne yaptığınızı. Özel bir egzersiz mi?
Benim emzirme bittikten sonra halim nice olur düşünemiyorum.
Puff diye sönecekler. Cerrahi müdahalesiz toparlamak imkansız gibi
Priene aynen ben de öyle düşünüyorum, ben henüz kilo da veremedim doğru dürüst bir de emzirme kilolardan kurtulup emzirme biitnce bakalım nice olacak halimiz:)))
2 lt suyum bitti
öğleden sonraki aramda
200 ml süt ve
ben sana garanti veririm sen yap gerisini boşver. ama çok abartma set sayısı kasları inceltecek kadar iyi. ağırlıkta 1-2 kilo arası iyi canım. 1 ay sonra yazacaklarını şimdiden görür gibiyim
Nerudacım ben de özledim seni.
Hepinizi merak ettim. Arada çok kısa bakıp çıktım nasılsınız diye.
Niyeyse evde kızıma bakan var,pek yemek yapmıyorum ama yine de eskisi kadar nete giremiyorum spor yapamıyorum
Akşam için mercimek çorbası ve terbiyeli kereviz yaptım.
Brokoli haşladım
Salata da yapacağız.
Eşim sadece çorba ve salata istedi.İş yerindeki öğlen menüleri tatlısız 1000 kalori civarındaymış.Akşam hafif yiyor bu nedenle. Güzel kilo vardi, artık yeter diyorum ama 1-2 kg daha vermek istiyor.
burda kar yok ama bende kızımla leğenimizi alıp apartmanın merdivenlerinden kayacaz 4 katlı nasıl olsa 4. kattan başlarız binanın bodrumuna kadar kayarız
tam 50 dakıkadır dans edıyorum aksam corba salata biraz peynir menum gece yy süt biberiye içecem birazdan aksamda yeşil çay..nasıl kızlar bugun arkadslar sızden hırslandımm 2 .5 litre su ...bisey soracam ben suyun 2 litresını saat 3 ten sonra içiyorum sizce nolur okulda içemiyorum ya wc beklemekten olmuyo yani..
Ben bugünü tam liste yazayımmmm
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500 ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 yeşil zeytin
1 kk yağsız beyaz peynir
1/4 dilim saç telinden ince tavuk jambon
1 domates
2 salatalık
2 köy biberi
1. ara:
1 elme
2. ara:
1 fincan Kakaolu- tarçınlı lıght süt + 1 kudüs hurması
öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası (10yk falan)
1 adet lıght ton balığı ile yapılmış salata
2yk yoort
3. ara:
1 portakal
2yk yoort ve tarçınlı nefisss karışımmm
4. ara: (akşam geç yediğimden akşam ekmek hakkımı 7 gibi yiyiorum)
akşam yemeğim
ızgara çupra (200gr eti vardır)
bolll yeşil salata
Bugün şimdilik 2lt su içtim yatana kadar rahat 3lt olur bugün spor günüm değildi sama sabah hareket olsun diye 15dk koşu bandında yürüdümmmgitsin yağlarrr kilolarrr oleyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?