60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaaaa hugocuk bana yorum yazmışşşşşş sağol canım benimmm teşekkür ederim. Evet az yiyip sonra ilerde nasılsa verdim diye abartıp hemen verdiklerimi almak istemiyorum ve sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek için uğraşıyorum tabii ki bunda senind e katkın büyükk hem spor hem beslenme konusunda yani tabii arada kaçamklarım oluyo özellikle de pazar günleri ama yaptığım kaçamkları yediğim sağlıklı şeylerden kısarak sonuçta sağlıksız bir menü ile beslenmek istemiyorum o yüzden kaçamak yapınca artık özellikle de son 2 haftadır sporu artırarak dengelemeye çalışıyorum yani özellikle yemem gerekn eti,sütü,yoğurdu,sebzeyi mutlaka yemeye çalışıyorum ama elzem olmayan çerez,leblebi flan kestim zaten arada bir-iki fındık badem cevizi ama az miktadra ve pazarları genelde kaçamak yapıyorum o zaman da 2 haftadır özellikle sporla dengelemeye çalışıyorum çünkü günlük besinlerden kessem yine sağlıksız olacak, yani dolma yiyerek ekmeği dengelemek ya da patate s yiyeyerek ekmek yememek falan tabii mantıklı ama çok yağlı ya da tatlı yiyip ekmekten kessem sebzemden kessem olmazzz o yüzden spora ağırlık veriyorum kaçamağım varsa son 2 haftadır özellikle böyle yapmaya çalışıyorum inşallah da sonuçlarını görücem hissediyorummm

tatlım sen bu işi öğrendin diye yazmıyorum ben yorum ama bundan sonra yazarım. ben genelde çok dikkat çeken şok diyet tarzı görürsem o zaman yazıyorum. ama şu gerşekki çok güzel listelerin. prieneninde sağlıklı sebze yemeklerine bayılıyorum. sen herşeyi biliyorsun ne diyebilirmki daha sana süper herşey. hatta senin listelerini keyifle bakıyorum ilerde diyetten sonra eklemeler yaparak örnek alırım diyorum. bazen prienenin yaptığı yemekleri yazıyorum bende yaparım diye.

Kızlar dönem dönem siteye girip yazdıklarınızı okuyorum.Bir ara istikrarlı bir şekilde diyetime burada devam ediyordum ama uzun zaman oldu...Genel olarak kilom 63-64 ama idealimde 56kg olmak var...Ve ben de şok diyetlerle bir an önce ince olayım derdinde değilim çünkü 2-3 kilodan öteye gidemiyorum ve gidenler 2 katı olarak geri geliyorlar...Ben bu kısır döngüden çok sıkıldım artık hani bu yaz bir başka yaz olsun istiyorum:)elimden geldiğince günlük menümü buradan paylaşmaya çalışacağım yardımcı olursanız sevinirim...bu arada benim en eeeeen büyük problemim aburcuburlar bu iştahın önüne geçmek için neler tavsiye edebilirsiniz?

hoşgeldin :86: bizede tam senin gibi düşünen insanlar lazım hoşgeldin

hoşgeldin :86: bizede tam senin gibi düşünen insanlar lazım hoşgeldin

hoşbulduk güzellik :) bugünkü menümü yazmaya utanıyorum açıkçası yarından tezi yok başlıyorum fikirlerinizi almaya:) bol bol su içmeye ve sabah kahvaltısını sağlam yapmaya çalışıyorum asıl mesele akşam menüsünde...spor konusunda da istikrar yok özellikle salona gidiyordum ama o da beni hasta ediyor her seferinde bir şekilde üşütüyorum,en azından havalar ısınan kadar eve tıkılıp kaldım
neyse ne yapıp edip bu kilolardan kurtuluyoruz hep beraber değil mi? :)

Kızlar ya ben de hugocukun dediği egzersizlerden istiyorum biri bana yardımcı olabilir mi:26: Ellerimi sallayınca bööle 5-10 kere daha sallanıyo kollarım çok feci bişeyBi de göğüsler yumuşacık oluyo sinir oluyorum

Bu sırada callanetics arayanlara yardımcı olabilirim sanırım özelden msj atarlarsa ilgilenirim

ya arkadaşlar kaçamak falanda yapmadım ama bugün dayanamadım tartıya çıktım pazar gününe göre bugün 600gr artış var ne oldu anlamadım göbeğimdede şişlik var çok sinir oldum motivasyonum bozulur gibi oldu
neruda çok güzel besleniyosun ya oturtmuşsun olayı sen.öğünlerin çeşitli ve sağlıklı ben sanırım bunu yapamıyorum şuanda yediklerim bile yetiyor bana hani öle çeşitli yesem çok gelir ya napııym:97::97:öğleyin mesela bir kase salata yedim marul havuç ve kırmızı lahanadan olusan üzerine yoğurt limon t.k kadar zeytin yağı karıştırdım döktüm 1 tane köfte,1 dilim tam tahıllı ekmek...sanırım azzz..
ben normalde fazla yiyen bi insan değildim ama abur cubur tatlıyla besleniyodum resmen 173 boyum 70kiloyum 60 olmak istiyorum artık yaaa.....tavsiyelerinizi bekliorum arkadaşlar

aaaaaaaaaa hiçbirşey yazmama gerek kalmamış valla benm içimden geçenleri aynen yazmışsın bu kadar olur.. aynı durumdayım ama ben 57-58 olsam yeter bana... ooofff oooffff..... aburcubur deme zaten bırakamıyorum siggara gibi bağımlılık yapıo resmen. akşam yemeğine de hiç dayanamıyorum çocuk var dışarı bile çıkamıyorum yaz gelse de yürüyüşlere başlasam diyorum nabıcam ben yaa...

Bu şişlik vücudun ödem yapmış olabilir ondan da olabilir. Hemen paniğe kapılma arkadaşım daha çok diüretik şeyler tüketmeye, bol bol su içmeye çalış özellikle yeşil çayı tavsiye ederim.Bende işe yarıyor gibi geliyor.Evet dikkat ettim de neruda maşallah ne güzel besleniyor:) vee ben de sen gibiyim çeşitlendikçe üzerime ağırlık çöküyormuş gibi geliyor, sonrasında suçluluk hissediyorum...vee sen gibi abur cubur özellikle bol karbonhidratla yaşıyorum denebilir.
Sanırım ilk olarak saat7 den sonra karbonhidrat alımını kesebilsek ve dediğim gibi bol su içebilsek bence çok güzel bir adım olacak...mesela ben artık 7den sonra acıktığımı hissettiğimde ara öğün gibi3-4 badem yemeği düşünüyorum gerçekten tok tutuyor,çayı çok seviyorum ama onun da fazlası ödeme neden oluyor bu yüzden bitki çaylarına sardım bu aralar...

:) ah ah bu abur cuburlar hayatımızın anlamı gibi keyifleniriz çayın yanına da birşeyler olsa iyi gider deriz,sinirleriniz yine buzdolabının kapağını açmış hmm ne yesem diye kendimizi avuturken buluruz... ben anlayamıyorum ki bizdeki bu ruh halini:)sanırımçok düşünerek hareket etmiyoruz bu abur cuburlar konusunda bağımlılık yaptığı kesin ama nadir de olsa bu kadar şekere düşkünlük ilerde şeker hastalığı gibi hastalıklara ya neden olursa diye kendimi tutuyorum...bunu aklımdan çıkarmamam lazım bir de üzerimdeki fazlalıkları 5ltlik yağ tenekesi olarak gözümün önüne getirince tabi oran buran çıkar sonrada ne kadar çirkinim yahu diyerek takılır kalırsın diyorum kendime...ama sorun şu ki bu düşünceler nadir zamanlarda aklıma geliyor birinin tepemde elimi abur cuburlara uzatırken bunları hatırlatması gerek...
bir de olumsuz düşünmek istemiyorum aslında psikologlar bile takıntı haline getirdiğimizde ee haliyle takılıp kalacağımızı söylüyorlar ki haklılar bence.ben bu durumu çamurda patinaj yapmaya benzetiyorum...bilmiyorum ne kadar çok şeyi biliyoruz ama hiçbirini birleştirip de adam akıllı biz bu işi çözemedik gelin bu sefer beraber çözelim be kızlar:)

Canım gerçekten moral bozacak bişey yok inan bu dönem dönem hepimizde oluyor özellikle bayanlarda vücut daha çabuk su tuttuğundan en ufak bir farklılık bile buna neden olabiliyor o yüzden zaten haftada bir 2 haftada bir tartılmayı öneriyor uzmanla rçünkü tartıyla inatlaşmanın anlamı yokk bir de moral bozulup tartıya çıktıkça psikolojik olarak vücut olumsuz etkileniyor hatta kilo verme durabiliyor o yüzden tartıyı kaldır bir kenara sen yemeklerine sporuna bak

Ben de bundan 3 ay önce aynı senin gibiydimmm böyle beslenince çok yiyomuş gibi hisseder az yiyimd erdim sonraakşama doğru yavaş yavaşacıkır karbonhidratlı şekerli ne vars ayerdim miktar belki şuan yediklerimden azolurdu ama kalorisi yağ bunların kat kat falzası olduğundan kilo alırdım bir de anlamazdım yaa bişey de yemiyorum neden kilo alıyorum diye inan yemek yemez çikolata çerez falan yerdim ama onlar miktarı az olsa da çokk kalorili ve yağlı şekerli...bu da en büyük hata o yüzden öncelikle günde 6 öğün; 3 ara 3 ana öğün yapmaya çalış güzel sağlıklı bir kahvaltı ilegübe başla hergün meyveni yoğurdun sütünü sebzeni etini asla eksik etme ilk başlarda çok yiyimuşsun gibi gelir ama slında düşük kalorili az yağlı beslendiğinden evet çok tok hissedersin ama kilo veridrecek şekilde yediğinden aynı zamanda zayıflamaya da başlarsın inan bu böyle oluyorrr çok yiyomuşuz gibi geliyorrr ama zayıflıyoruzzz inşallah en kısa zamanda bizimle yola çıakrsın canımmm hepberaber kurtulucazz tüm fazlalıklardan inşallahhh:13::13:

canım evde ağırlıkla kol-arka kol göğüs çalışmayı planlıyoruz linki özelden mesaj atarım sana

canım ben yemeği geç yediğimden akamkiekmek hakkımı 7den önce yemeye çalışıyorum sonra yemekte sebze yoğurt salata balık ağırlıklı besleniyorummm bademi de akşam yemeni tavsiye etmem ve günde 4-5 taneden fazla yeme onlar da yağlı sonuçta her öğünde karbonhidrat,sebze mutlaka olsun bir öğünde sebze yemeği birinde et-tavuk-balık ya da baklagil tüketeye çalışşş ve çok yemiş gibi hissetmek konusunda esraya yazdıklarımı lütfen okuuuinşallah sağlıkla hepberaber kurtulucaz tatlım tüm fazlalıkalrdan yağlardannn gidecekkk hepsiiiiiiiii sabır azimmm ve inançlaa hepsi gidecekkkk

Benim kızım 19 aylık oldu ben daha yeni hamile kaldığım kilonun altına düştüm. Geçen yıl 5-6 kilo verdim,bu yıl da 5-6 kilo gidince güzel oldu ama göbeğim eski haline dönemedi henüz.

Ben biraz aceleciyim galiba henüz 2,5 ay oldu insanlar 2 ayda verdim falan deyince telaşlandım ben biraz. İnşallah benimkiler de gider

Afiyet olsun cicim çok güzel menüüü

Bugün 6,5 da 1 saat yürüdüğümü hatırlatarak akşamki menüm

1 ızgara et (100gr.)
bol yeşil salata
2 ceviz
2yk patlıcan biber köz salata
2 yk.pırasa
1dilim köy ekmeği
1kk eski kaşar

Şu anda türk kahvesi

Hepinize afiyet olsun öperim

arkadaşlar akşam menüm.
dün akşamdan kalan mantar yemeği vardı ondan 2 kaşık yedim...
2 dilim tam buğday ekmeği,
2 adet zeytin.,
1 yemek kaşığı kadar taze tuzsuz peynir...

1 saat sonrada 1 bardak çay,

5 edet badem,
şimdide 1 küçük portakalı doğradım.yoğurtlu ve tarçınlı yedim.bunu ilk defa denedim güzelmiş.

neruda merak ettim de yaklaşık 10 kilo vermişsin ne kadar sürede ve bugünkü gibi örnek bir planla mı gitti tüm bu kilolar?

güzellik sanki bu menüde ceviz varken kaşar olmamalıymış gibi geliyor her ikiside yağ demek ki netice de cevizi tercih ederim ama genel olarak gayet güzel bir menü...bak kahve dedin de kalkıp bende mi yapıversem

Şekerim ben emziriyorum geçen hafta hastaydım iştahım azaldı, sütüm de azaldı. Bu hafta biraz kalorili besleniyorum ki sütüm artsın, yoksa haklısın ikisi çoook fazla

ckuculata ben sana idtediklerini mesajla atarım birazdan. callenatics videosunu arayan benim özelden yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…