ben çok beyeniyorum senin yediklerini. niye dersen az değil yani ondan az yiyeyim daha hızlı vereyim derdinde değilsin zaten bu yüzden güzel kiloların gidiyor bence. mesela yemekleri az yiyip farklı şeyleri fazla yerim diye sağlıksız beslenmiyorsun.
tatlım sen bu işi öğrendin diye yazmıyorum ben yorum ama bundan sonra yazarım. ben genelde çok dikkat çeken şok diyet tarzı görürsem o zaman yazıyorum. ama şu gerşekki çok güzel listelerin. prieneninde sağlıklı sebze yemeklerine bayılıyorum. sen herşeyi biliyorsun ne diyebilirmki daha sana süper herşey. hatta senin listelerini keyifle bakıyorum ilerde diyetten sonra eklemeler yaparak örnek alırım diyorum. bazen prienenin yaptığı yemekleri yazıyorum bende yaparım diye.aaaaaaa hugocuk bana yorum yazmışşşşşşsağol canım benimmm teşekkür ederim. Evet az yiyip sonra ilerde nasılsa verdim diye abartıp hemen verdiklerimi almak istemiyorum ve sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek için uğraşıyorum tabii ki bunda senind e katkın büyükk hem spor hem beslenme konusunda yani tabii arada kaçamklarım oluyo özellikle de pazar günleri ama yaptığım kaçamkları yediğim sağlıklı şeylerden kısarak sonuçta sağlıksız bir menü ile beslenmek istemiyorum o yüzden kaçamak yapınca artık özellikle de son 2 haftadır sporu artırarak dengelemeye çalışıyorum yani özellikle yemem gerekn eti,sütü,yoğurdu,sebzeyi mutlaka yemeye çalışıyorum ama elzem olmayan çerez,leblebi flan kestim zaten arada bir-iki fındık badem cevizi ama az miktadra ve pazarları genelde kaçamak yapıyorum o zaman da 2 haftadır özellikle sporla dengelemeye çalışıyorum çünkü günlük besinlerden kessem yine sağlıksız olacak, yani dolma yiyerek ekmeği dengelemek ya da patate s yiyeyerek ekmek yememek falan tabii mantıklı ama çok yağlı ya da tatlı yiyip ekmekten kessem sebzemden kessem olmazzz o yüzden spora ağırlık veriyorum kaçamağım varsa son 2 haftadır özellikle böyle yapmaya çalışıyorum inşallah da sonuçlarını görücem hissediyorummm
Kızlar dönem dönem siteye girip yazdıklarınızı okuyorum.Bir ara istikrarlı bir şekilde diyetime burada devam ediyordum ama uzun zaman oldu...Genel olarak kilom 63-64 ama idealimde 56kg olmak var...Ve ben de şok diyetlerle bir an önce ince olayım derdinde değilim çünkü 2-3 kilodan öteye gidemiyorum ve gidenler 2 katı olarak geri geliyorlar...Ben bu kısır döngüden çok sıkıldım artık hani bu yaz bir başka yaz olsun istiyorum:)elimden geldiğince günlük menümü buradan paylaşmaya çalışacağım yardımcı olursanız sevinirim...bu arada benim en eeeeen büyük problemim aburcuburlar bu iştahın önüne geçmek için neler tavsiye edebilirsiniz?
hoşgeldin:86: bizede tam senin gibi düşünen insanlar lazım hoşgeldin
Kızlar dönem dönem siteye girip yazdıklarınızı okuyorum.Bir ara istikrarlı bir şekilde diyetime burada devam ediyordum ama uzun zaman oldu...Genel olarak kilom 63-64 ama idealimde 56kg olmak var...Ve ben de şok diyetlerle bir an önce ince olayım derdinde değilim çünkü 2-3 kilodan öteye gidemiyorum ve gidenler 2 katı olarak geri geliyorlar...Ben bu kısır döngüden çok sıkıldım artık hani bu yaz bir başka yaz olsun istiyorum:)elimden geldiğince günlük menümü buradan paylaşmaya çalışacağım yardımcı olursanız sevinirim...bu arada benim en eeeeen büyük problemim aburcuburlar bu iştahın önüne geçmek için neler tavsiye edebilirsiniz?
ya arkadaşlar kaçamak falanda yapmadım ama bugün dayanamadım tartıya çıktım pazar gününe göre bugün 600gr artış var ne oldu anlamadım göbeğimdede şişlik var çok sinir oldum motivasyonum bozulur gibi oldu
neruda çok güzel besleniyosun ya oturtmuşsun olayı sen.öğünlerin çeşitli ve sağlıklı ben sanırım bunu yapamıyorum şuanda yediklerim bile yetiyor bana hani öle çeşitli yesem çok gelir ya napııym:97::97:öğleyin mesela bir kase salata yedim marul havuç ve kırmızı lahanadan olusan üzerine yoğurt limon t.k kadar zeytin yağı karıştırdım döktüm 1 tane köfte,1 dilim tam tahıllı ekmek...sanırım azzz..
ben normalde fazla yiyen bi insan değildim ama abur cubur tatlıyla besleniyodum resmen 173 boyum 70kiloyum 60 olmak istiyorum artık yaaa.....tavsiyelerinizi bekliorum arkadaşlar
aaaaaaaaaa hiçbirşey yazmama gerek kalmamış valla benm içimden geçenleri aynen yazmışsın bu kadar olur.. aynı durumdayım ama ben 57-58 olsam yeter bana... ooofff oooffff..... aburcubur deme zaten bırakamıyorum siggara gibi bağımlılık yapıo resmen. akşam yemeğine de hiç dayanamıyorum çocuk var dışarı bile çıkamıyorum yaz gelse de yürüyüşlere başlasam diyorum nabıcam ben yaa...
ya arkadaşlar kaçamak falanda yapmadım ama bugün dayanamadım tartıya çıktım pazar gününe göre bugün 600gr artış var ne oldu anlamadım göbeğimdede şişlik var çok sinir oldum motivasyonum bozulur gibi oldu
neruda çok güzel besleniyosun ya oturtmuşsun olayı sen.öğünlerin çeşitli ve sağlıklı ben sanırım bunu yapamıyorum şuanda yediklerim bile yetiyor bana hani öle çeşitli yesem çok gelir ya napııym:97::97:öğleyin mesela bir kase salata yedim marul havuç ve kırmızı lahanadan olusan üzerine yoğurt limon t.k kadar zeytin yağı karıştırdım döktüm 1 tane köfte,1 dilim tam tahıllı ekmek...sanırım azzz..
ben normalde fazla yiyen bi insan değildim ama abur cubur tatlıyla besleniyodum resmen 173 boyum 70kiloyum 60 olmak istiyorum artık yaaa.....tavsiyelerinizi bekliorum arkadaşlar
Kızlar ya ben de hugocukun dediği egzersizlerden istiyorum biri bana yardımcı olabilir mi:26: Ellerimi sallayınca bööle 5-10 kere daha sallanıyo kollarım çok feci bişeyBi de göğüsler yumuşacık oluyo sinir oluyorum
Bu sırada callanetics arayanlara yardımcı olabilirim sanırım özelden msj atarlarsa ilgilenirim
Bu şişlik vücudun ödem yapmış olabilir ondan da olabilir. Hemen paniğe kapılma arkadaşım daha çok diüretik şeyler tüketmeye, bol bol su içmeye çalış özellikle yeşil çayı tavsiye ederim.Bende işe yarıyor gibi geliyor.Evet dikkat ettim de neruda maşallah ne güzel besleniyor:) vee ben de sen gibiyim çeşitlendikçe üzerime ağırlık çöküyormuş gibi geliyor, sonrasında suçluluk hissediyorum...vee sen gibi abur cubur özellikle bol karbonhidratla yaşıyorum denebilir.
Sanırım ilk olarak saat7 den sonra karbonhidrat alımını kesebilsek ve dediğim gibi bol su içebilsek bence çok güzel bir adım olacak...mesela ben artık 7den sonra acıktığımı hissettiğimde ara öğün gibi3-4 badem yemeği düşünüyorum gerçekten tok tutuyor,çayı çok seviyorum ama onun da fazlası ödeme neden oluyor bu yüzden bitki çaylarına sardım bu aralar...
Benim kızım 19 aylık oldu ben daha yeni hamile kaldığım kilonun altına düştüm. Geçen yıl 5-6 kilo verdim,bu yıl da 5-6 kilo gidince güzel oldu ama göbeğim eski haline dönemedi henüz.
Ben bugünü tam liste yazayımmmm
sabah kalkınca
2 kuru kayısı 500 ml su
kahvaltım
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 yeşil zeytin
1 kk yağsız beyaz peynir
1/4 dilim saç telinden ince tavuk jambon
1 domates
2 salatalık
2 köy biberi
1. ara:
1 elme
2. ara:
1 fincan Kakaolu- tarçınlı lıght süt + 1 kudüs hurması
öğle yemeğim
1 kepçe mercimek çorbası (10yk falan)
1 adet lıght ton balığı ile yapılmış salata
2yk yoort
3. ara:
1 portakal
2yk yoort ve tarçınlı nefisss karışımmm
4. ara: (akşam geç yediğimden akşam ekmek hakkımı 7 gibi yiyiorum)
akşam yemeğim
ızgara çupra (200gr eti vardır)
bolll yeşil salata
Bugün şimdilik 2lt su içtim yatana kadar rahat 3lt olur bugün spor günüm değildi sama sabah hareket olsun diye 15dk koşu bandında yürüdümmmgitsin yağlarrr kilolarrr oleyyyyyyyyyyyy
Bugün 6,5 da 1 saat yürüdüğümü hatırlatarakakşamki menüm
1 ızgara et (100gr.)
bol yeşil salata
2 ceviz
2yk patlıcan biber köz salata
2 yk.pırasa
1dilim köy ekmeği
1kk eski kaşar
Şu anda türk kahvesi
Hepinize afiyet olsun öperim
canım evde ağırlıkla kol-arka kol göğüs çalışmayı planlıyoruz linki özelden mesaj atarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?