60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol tatlım bu siteye üye oluptamı indiriyoruz videoyu. ben pek anlamıyorum o yğzden canım. ücretsiz demi. benim internet sınırsız gerçide sorayım dedim

Canım sağ tarafta birkaç harf var ya onları boşluğa yazıp dosyayı yükle diyorsun öyle olması lazım yani bi dene bakalım üyelik falan gerektirmiyor...10 dk dolmadı burdan yazıyorum

nerudacım teşekkür ederim sana da şimdi sen de yarın başlıycaksan bu hareketlere beraber başlamayı öneriyorum hem birbirimizi kontrol de etmiş oluruz ne dersin???

tamam canım sağol deniyorum inşallah başarırım ya çok istiyorum

tamam canım sağol deniyorum inşallah başarırım ya çok istiyorum

başarırsın canım yoksa senle beraber de yarından itibaren callanetics arkadaşı mı oluyoruz

Bu sırada 2 hafta sonra falan uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımla görüşcem ve o zamana kadar 60 kilo olmak istiyorum ben ya böyle çok kilo verdiren bişeyler var mı bildiğiniz???Tabi bi de sorayım 23 Mart'a kadar 60 kilo olmam mümkün müdür????

cluculata sen yaptınmı hiç callenetics. ben sonuçları gördüm inanamadım bizim kan ter içinde aylar içinde yaptıklarımızı bikaç seasla yapmışlar o yüzden çok dikkatimi çekti yapayım dedim.

tatlım o tarz kısa vadeli hedefler koyma yorar seni. sağlıklı beslenerek sporla verelim biz. canım normalde o kadar kısa sürede incelme olmaz fakat bu callenetics kafamı karıştırdı benim. yani çok incelen var o yüzden 60 kiloya inemesen bile 60 kilo gözükebilrisin düzenli yaparsan. ben sonuçlara hayret ettim ve valla canım videoyu bi indireyim valla yarın başlıyorum. pilatesi bilenem solladı benim gözümde. ama pilateste yaparım. bu daha ziyade sanırım kasları esneten incelten toparlayan bişey. valla çok beyendim ben. 10 seansta incelme yazıyor sonuçolar muhteşem bence

Evet canım yaptım tavsiye ederim ilk 1 haftada 2'şer cm incelmiştim ve 1-1,5 kilo falan vermiştim...Yani kilo kaybından değil egzersizden ötürü vardı incelme...Hareketler ilk önce biraz zorlayabiliyor ama sonra alışıyorsun...Bu sırada 1 saatlik program ama resmen arada gereksiz muhabbetler var onları çıkardın mı 35-40 dk sürüyor...Terlemeden güzel bi sonuç alıyorsunYarından itibaren beraber yapıyoruz di mi

evet callenetics arkadaşı oluyoruz yarından itibaren aksilik çıkmazsa. beraber yazarız durumu. sende fark vardır değilmi çünkü kısa sürede etkili oluyor öyle deniliyor fark varmı. birde karın içinde egzersizleri varmı canım yani karnıda inceltip sıkıştırıyormu

elbette yarından itibaren beraberiz canım. aman olsun ya süre önemli değil bende zaten genelde 1 saat spor yaparım. sonuçlar bana inanılmaz geldi ondan başlayacağım.
birde tüm egzersizler bu kadarmı acaba yoksa bu sadece bir kısmımı. başka egzersizleride varmı acep.

Canım zaten arada görürsün değişimleri falan gösteriyor videoda...Ben de farketmiştim gerçekten işe yaradığını...Bu sırada ilk bikaç gün hareketleri istesek de doğru yapamıyoruz ama sonra farkedip doğru yapmaya başlıyoruz Zaten 21 gün yapınca güzel sonuçlar alınıyormuş 6 günde 1 gün ara verebiliyosun ama ara kesinlikle 48 saati geçmemeli deniyor...

Bu sırada ısrarla nickime benzemeyen garip şeyler yazıyosun hugocukum çukuleta der ya hani çocuklar ona benzeyen bişey bu chukuleta chukuleta chukuleta

ayy çok soru sordum ama çok mutlu oldum o yüzden :86: çok teşekkür ederim gönlünden geçen her dileğin kabul olsun. o kadar istiyordumki ama bir türlü ulaşamıyordum.
isteyen başka arkadaşlarda olursa linki vereyimmi burda herkes spor yapar sever canım. isyeneler olacaktır

neruda merak ettim de yaklaşık 10 kilo vermişsin ne kadar sürede ve bugünkü gibi örnek bir planla mı gitti tüm bu kilolar?

Tatlım ben 3 Aralık'ta katıldım buraya ve o günden beri hem benden önce kilo vermiş arkadaşlarımın menülerinden yola çıkarak hem de kendim internette yaptığım araştırmalarla ama en önemlisi kendimi gözlemleyip geçmişte yaptığım bana kilo aldıran hataları keşfedip öyle oluşturdum listeleri,sağlıklı beslenme ve kilo verme sürecinde menülerimiz zaten kişisel olmalı bence çünkü hepimizin sağlık durumu yaşı,boyu,kilosu,yaşam tarzı zaafları farklı...ben de deneye yanıla oluşturdum programımı çokşükür şimdiye kadar 10kg kadar gitti ama yolu yarıladım henüz daha bir bukadar fazlalık var vermem gereken çünkü boyum 1.60 ve ideal kilom 52 inşallah sağlıkla sabırla azimle inançla hedefime ulaşmayı planlıyorum bukadar gidenden sonra şuan biraz duraklama dönemi gibi ama çokşükür yine de gram gram da olsa gidiyorrr bu ara biraz sporumda yediklerimde değişiklikler yaptım ve daha iyi sonuçlar alacağıma inanıyorummm inşallah kalan fazlalıkları da sağlıkla verip kendine güveni artmış,daha sağlıklı ve mutlu bir insan olarak hayatıma devam edeceğime inanıyorumm bu menülerler beraber haftada 3 gün 45dk kadar koşu bandınada yürüyorum ama sporda da bazı püf noktaları var mesela herkesin yaşına göre nabız sayısı belirli bir seviyenin üzerinde olmalı kardiyo sporu yaparken mesela benim 130-140larda olması gerekiyor o zaman yağ yakıyormuş vücudm o yüzden genelde 5.5 ve 6 hızında yürüyorum bu kişiye göre değişiyor ama ortalama bu düzeylerde olursa yağ yakımı oluyormuş daha hızlı yürümek ya da daha yavaş çok da bir anlam ifade etmiyormuş, hedef nabız sayısında 45dk devame tmek etmek gerekiyormuş ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama bunları öğrenen kadar tabii yanlışlarım oldu hem beslenmede hem sporda ayrıca vücut alışabiliyor aynı spora bu yüzden farklı saatlerde farklı aktiviteler gerçekleştirmeye de çalışıyorum pazar günleri genelde biraz kaçamak günü oluyor benim için canımın istediği şeylerden kararında yiyorum ama bunu da sporu biraz arttırarak dengelemey çalışuyorum 2 haftadır.İnşallah hepberaber kurtulucaz canım tüm fazlalıklardannnn:13:

Canım afiyet olsunn:13: naçizane önerim bademi gündüz saatlerinde yemen yağlı olduğundan akşam yemezsen daha iyi olur vücut yağ almasın akşma saatlerinde portakal yoğurtt süper bir akşam ara öğünü bence çok da lezzetli oluyor

Afiyet olsun tatlımm sen emziriyorsun bence çok güzel akşam menün

Son düzenleme:
ayy napayım heycanlandım. yanlış yazıyorum chukuleta

Tabii ki canım isteyenlere ver linki herkes yararlansın yaza incecik girelim Canım devamı var bunun aslında ama şöyle diyim bütün hareketleri layıkıyla yapıp yaparken de hiç zorlanmadığın zaman devamına geçebiliyorsun 'super callanetics' diye bişey devamı ama yeterince esnek olmadan yapamazsın onu...Çünkü gerçekten lastik gibi onu yapanlar Yani en azından 1 ay bu kesinlikle yapılmalı aksi takdirde diğer hareketlerle sakatlanırız gibime geliyor

chukuleta bu egzersizler sıkılaşmada sağlıyor değilmi. tamam bu son sorum bunuda cevapla sustum söz

chukuleta bu egzersizler sıkılaşmada sağlıyor değilmi. tamam bu son sorum bunuda cevapla sustum söz

Canım şöyle diyim benim tombalak bacaklarımdan 2'şer cm gitti ilk haftada...acayip sıkılaştırıyor üst kısmını özellikle ve popo hizasını yukarı kaldırıyorResmen bi tarafım kalktı yani ayıptır söylemesi
Ama yine de bacaklarım tombalak mı tombalak duruyolar yani 2cm benim neyime yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…