Tabii ki canım isteyenlere ver linki herkes yararlansın yaza incecik girelimCanım devamı var bunun aslında ama şöyle diyim bütün hareketleri layıkıyla yapıp yaparken de hiç zorlanmadığın zaman devamına geçebiliyorsun 'super callanetics' diye bişey devamı ama yeterince esnek olmadan yapamazsın onu...Çünkü gerçekten lastik gibi onu yapanlar Yani en azından 1 ay bu kesinlikle yapılmalı aksi takdirde diğer hareketlerle sakatlanırız gibime geliyor
olsun canım bunları yapalım sonra o egzersizleride buluruz inşallah onlarıda yaparız canım. esneklik veriyorsa muhakkak kasları uzatıyo. ayrıca 1 haftada 2 cm. incelme hiç fena değil kilo verdikçede gider ama bu egzersizlerle çok inecelen var yorumlarda çok güzel canım sanırım 1 aya çok fark olur
Canım şöyle diyim benim tombalak bacaklarımdan 2'şer cm gitti ilk haftada...acayip sıkılaştırıyor üst kısmını özellikle ve popo hizasını yukarı kaldırıyorResmen bi tarafım kalktı yani ayıptır söylemesi
Ama yine de bacaklarım tombalak mı tombalak duruyolar yani 2cm benim neyime yeter
Canım sağ tarafta birkaç harf var ya onları boşluğa yazıp dosyayı yükle diyorsun öyle olması lazım yani bi dene bakalım üyelik falan gerektirmiyor...10 dk dolmadı burdan yazıyorum
nerudacım teşekkür ederim sana da şimdi sen de yarın başlıycaksan bu hareketlere beraber başlamayı öneriyorum hem birbirimizi kontrol de etmiş oluruz ne dersin???
Tatlım ben 3 Aralık'ta katıldım buraya ve o günden beri hem benden önce kilo vermiş arkadaşlarımın menülerinden yola çıkarak hem de kendim internette yaptığım araştırmalarla ama en önemlisi kendimi gözlemleyip geçmişte yaptığım bana kilo aldıran hataları keşfedip öyle oluşturdum listeleri,sağlıklı beslenme ve kilo verme sürecinde menülerimiz zaten kişisel olmalı bence çünkü hepimizin sağlık durumu yaşı,boyu,kilosu,yaşam tarzı zaafları farklı...ben de deneye yanıla oluşturdum programımı çokşükür şimdiye kadar 10kg kadar gitti ama yolu yarıladım henüzdaha bir bukadar fazlalık var vermem gereken çünkü boyum 1.60 ve ideal kilom 52 inşallah sağlıkla sabırla azimle inançla hedefime ulaşmayı planlıyorum bukadar gidenden sonra şuan biraz duraklama dönemi gibi ama çokşükür yine de gram gram da olsa gidiyorrr bu ara biraz sporumda yediklerimde değişiklikler yaptım ve daha iyi sonuçlar alacağıma inanıyorummm inşallah kalan fazlalıkları da sağlıkla verip kendine güveni artmış,daha sağlıklı ve mutlu bir insan olarak hayatıma devam edeceğime inanıyorumm bu menülerler beraber haftada 3 gün 45dk kadar koşu bandınada yürüyorum ama sporda da bazı püf noktaları var mesela herkesin yaşına göre nabız sayısı belirli bir seviyenin üzerinde olmalı kardiyo sporu yaparken mesela benim 130-140larda olması gerekiyor o zaman yağ yakıyormuş vücudm o yüzden genelde 5.5 ve 6 hızında yürüyorum bu kişiye göre değişiyor ama ortalama bu düzeylerde olursa yağ yakımı oluyormuş daha hızlı yürümek ya da daha yavaş çok da bir anlam ifade etmiyormuş, hedef nabız sayısında 45dk devame tmek etmek gerekiyormuş ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama bunları öğrenen kadar tabii yanlışlarım oldu hem beslenmede hem sporda ayrıca vücut alışabiliyor aynı spora bu yüzden farklı saatlerde farklı aktiviteler gerçekleştirmeye de çalışıyorum pazar günleri genelde biraz kaçamak günü oluyor benim için canımın istediği şeylerden kararında yiyorum ama bunu da sporu biraz arttırarak dengelemey çalışuyorum 2 haftadır.İnşallah hepberaber kurtulucaz canım tüm fazlalıklardannnn:13:
ehehe çok güzel nabız aralığını bulmuşsunhesaplama yaparak buldun dimi. aferim kız sana süper bişey yapmışsın
evet abim öğretti sağolsunnnbuldummm o aralıkta sabitleyip yürüyorum heppp gidecek bu yağlar hugocannn azmettiiiimmm
selam bu bahsettiğiniz egsersiz ne tam olarak
bacaklardan 2cm bi haftada ilgimi çektii:81:
selam bu bahsettiğiniz egsersiz ne tam olarak
bacaklardan 2cm bi haftada ilgimi çektii:81:
öncelikle nerudacım sorularıma cevap verdiğin için teşekkür ederim. bu kadar kısa sürede gayet güzel kilo vermişsin darısı başıma 10 kilo verebilmek hayal gibi... bu arada bahsettiğiniz spor için biri bana link gönderebilir mi?
canım hayal değil inan bend e 3 ay önce böyle düşünüyodummmm ama gitiii daha da gidecek inşallah bir bukadar daha yete rki kendine inan sabırlı azimli ollll hepberaber kurtulucaz inşallah tüm fazlalıkalrdannnnn sağlıklaaa:13::13:
super callanetics'i de buldum ben de yapmadımyani eğer beraber uzunca bi süre en azından 1 ay bunu yapabilirsek diğerine geçebiliriz di mi
Evet canım kasları uzatıyor zaten videoda da söylüyor özellikle bacakları şişirmez kasları uzatır diyordu...
günaydın kızlaar
bugün fuar başlıyor ve erkenden hazırlıklar için gitmeliymişiz. saat 05.30 da kalktım 1 bardak ılık suyumu içtim hazırlıkları bitirdim şimdi kahvaltımı yapıyorum
artık on günde bir tickerimi değiştirme kararı almıştım ve bugün ayın 10'u ve ben 68,4 den 67,2 ye düşerek kendi rekorumu kırmış bulunmaktayım
10 günde 1,2 kilooo hepiciinizi öpüyorum bu sayeniz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?