60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun canım bunları yapalım sonra o egzersizleride buluruz inşallah onlarıda yaparız canım. esneklik veriyorsa muhakkak kasları uzatıyo. ayrıca 1 haftada 2 cm. incelme hiç fena değil kilo verdikçede gider ama bu egzersizlerle çok inecelen var yorumlarda çok güzel canım sanırım 1 aya çok fark olur

super callanetics'i de buldum ben de yapmadım yani eğer beraber uzunca bi süre en azından 1 ay bunu yapabilirsek diğerine geçebiliriz di mi

Evet canım kasları uzatıyor zaten videoda da söylüyor özellikle bacakları şişirmez kasları uzatır diyordu...

selam bu bahsettiğiniz egsersiz ne tam olarak
bacaklardan 2cm bi haftada ilgimi çektii:81:

canım özelden yazdım sana ben ağırlık alayımşişe bile yok evde en geç cumartesi başlayalımmm ohhh sımsıkı olalımmmmmm benim 364758 kere sallanan kolalr artık sallanmasın inşallah

merhaba bende katilabilirmiyim araniza

suanki kilom en son 69 du tartim bozuk vermis olabilirim

hamilelik oncesi kilom 64 tu

boyum 1.65

hic umidim yok gibi birsey.

bu arada 84 le doguma gittim.

neler yapabilirim.

selam bu bahsettiğiniz egsersiz ne tam olarak
bacaklardan 2cm bi haftada ilgimi çektii:81:

canım callenetics diye bir spor platese benziyor ama daha etkiliymiş yalnız bunu bir süredir spor yapanların yapması daha iyi olur diyorlar vücut esnekliği kondisyon açısından yine de bir araştır istersen yani bir de bu kasları esnetmek ve incelmek için bir süre kardiyo ile fazla kiloları verip fazlalık azken yapmanın daha uygun olduğu bir spor ben mesela şimdilik akrdiyo yapıyorum ve sıkılaşmak için ağırlık çalışmaya başlıycam inşallah

öncelikle nerudacım sorularıma cevap verdiğin için teşekkür ederim. bu kadar kısa sürede gayet güzel kilo vermişsin darısı başıma 10 kilo verebilmek hayal gibi... bu arada bahsettiğiniz spor için biri bana link gönderebilir mi?

canım hayal değil inan bend e 3 ay önce böyle düşünüyodummmm ama gitiii daha da gidecek inşallah bir bukadar daha yete rki kendine inan sabırlı azimli ollll hepberaber kurtulucaz inşallah tüm fazlalıkalrdannnnn sağlıklaaa:13::13:

inşallah güzellik hep beraber tüm fazlalıklardan kurtulabilmek dileğiyle:) yarın görüşmek üzere iyi geceler kızlar:)

günaydın kızlaar
bugün fuar başlıyor ve erkenden hazırlıklar için gitmeliymişiz. saat 05.30 da kalktım 1 bardak ılık suyumu içtim hazırlıkları bitirdim şimdi kahvaltımı yapıyorum
artık on günde bir tickerimi değiştirme kararı almıştım ve bugün ayın 10'u ve ben 68,4 den 67,2 ye düşerek kendi rekorumu kırmış bulunmaktayım
10 günde 1,2 kilooo hepiciinizi öpüyorum bu sayeniz oluyor

günaydın kızlar. bugün pek keyifliyim akşam aadığım videoyu buldum sonunda bugün başlarım artık.
kahvaltım: 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 çay kaşığı tahinpekmez ve değişiklik olsun diye salçalı sos yaptım. azcık biber salçasını suyla setrelttim tavada ateşte çevirdim sonra içine kurunane pulbiber kekik koydum 1 yemek kaşığıda zeytinyağı koydum bu sostan yerim azcık.

süpersin ne diyeyim onuda bulmuşsun helal sana şimdi bu egzersizlere tamamen alışıp çok rahat yapma aşmasına gelince diğerine geçeriz canım nasıl olsa beraberiz artık

[/B]
günaydın canım kolay gelsin ve de hayırlı müşteriler dilerim.
tebriklerrrrrrrrrrrrrdevamı gelsin sağlıkla inşallah

kızlar güzel güneşli bir bahar sabahından merhaba umarım bugün sağlıkla mutlulukla ve de huzurla geçer...

sabah sabah oldukça fazla enerji küpüyüm yine. tabi tartıda güzel rakamlar göstermeye başladı.bu kez 52.8 kg de tutunma çabası var vücudumun oldukça mutluyum.
şimdilik çok şükür herşey yolunda herşey gönlünüze göre olsun canlar

dün akşam menüm

2 yk garnitürlü pilav
2 yk kıymalı sebze oturtması( kabak patlıcan patates)( sebzeleri önce kızarttım sonra düdüklüde 5 dk diğer malzemelerle pişirdim. patatesler içerisinde elma dilimdi.)
1 elma dilim patates
3 yk yoğurt

dün 1/4 simitin dışında
1/2 simit ve de 2-3 tk tahin-pekmez yedim.

akşam yemeğinden sonra
3 gr antep fıstıklı çikolata
1 minik kare bitter çikolata (yaklaşık 6 gr) yedim.

sabah kalkınca

2 kuru kayısı
500 ml su

kahvaltım
1dilim kepek ekmek
3 tk tahin- pekmez
1 üçgen peynir
3 zeytin
250 ml şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…