60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrr bugün antalya çok soğuk çokkkkkkk.bugünde şükür iyiyim menülerimi yazıcam ama akşam çorbadan başka ne yediğimi hatırlamıyorum bu kadar olur ya hapın etkisimidir nedir çorba içtiğimi hatırlıyorum ama sebze yemeği vardı iyi biliyorum ama ne olduğunu unuttum aklımada gelmiyo.sabah kalkınca hatta düşündüm ne yedimki diye eşime soracaktım ona sormayıda unuttum ama doymamıştım sofradan kalktığımda onu iyi biliyorum.
akşam
1 kepçe çorba
1 lokma ekmekle tahin-pekmez karışımı
sebze yemeği 4-5 kaşıktı (ama neydi hatırlamıyorum:26:)
saat 10 da bir su bardağı tarçınlı süt
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
bir tane yeşil biber
4 tane zeytin
2 kk tuzsuz peynir
maydanoz
yuvarlak çavdar ekmeği (2 dilim eder)

günaydın amorecim tebrik ederim canım yolumuza devammmmm

günaydın balım e kolay gelsin o zaman sana yeni sporunda başarılar afiyet olsun hugom

günaydın nugişim. günaydın fambıkım. günaydın herkese. ayy evet dün akşam ulaştım en sonunda videoya. sonuçları inanılmaz diye istedim ama haftada 6 gün yapılması şartmış 21 günde sonuçlar mükemmel bizim aylarca uğraşıp yaptığımızı bunlar 21 günde başarıyorlar valla. haftada sadece 1 gün yapılmayabiliyormuş sadece bende başlayacağım bugün nasipse

kızlar isterseniz sizede yollayayım idirin. sonuçları gördüm inanılmaz yani. 21 günde o kadar incelme o kadar değişim hayret verici. zaten o yüzden merak ettimya bende. yollayayım isterseniz sizede. indirin cdye kopyalayın evde bilgisayarda veya dvd oynatıcıda yapabilirsiniz rahatlıkla. evde bilgisayar olanlar bilgisayara indirip yapabilirler olmayanlarda cdye yüklesin oedan yapabilirler rahatlıkla. pilatese eşdeğer belkide pilatesten daha iyi çünkü yani diyorumya sonuçları bi internetten arayın. callenetics diye bi bakın sonuçlara inanılmaz. hem yapan arkadaşlardan yorumları okudum başka sitelerde çok memnun herkes. burdada chukuleta başlamış zaten sağolsun o verdi banada ve dediki 1 haftada 2 cm. inceldim dedi. bence süper 1 hafta neki yani değilmi.

ggünnayydddıınnnnnn =))

hıızzlı çalışan metabolizmalı günlere

akşam topik sakindir diye uğramadım ama pek bi hreketliymiş akşam buralar.
bende dn indirdim kızlar callaneticsi akşamda ilk defa yaptım hadi bakalım inşşallahh faydalı olurr.
ben dün çok kolay bi yeri söylemiştim indirmek için ama farkına varımadı sanırım.
amaann bulmuşsunuz yaa =) herkeslere kolayy gelsinnn

şimdii gelelimm sabah menümee

1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates ve salatalık
1 bardak yeşil çay

herkes hareketlendir diyor kahvaltını ama ben bunların dışında birşey yiyemiyorym kii:26:

biber tahin bal falan ben bunları yiyemiyorumm n yapabilirim ki acaba başkaaa

neruşum ne diyebilirizki herzamanki gibi menün süperr
hoşgeldin canım menülerimizi takip et arada bazı arkadaşlarımızda bildiklerini paylaşıyorlar burda çok şey öğreneceksin
canım genelde hepimizde oluyor artış gösterme ama vücudumuz hep kilo verecek diye bir şey yok.elbette duraklama dönemi olacak kilo almış gözükecek değişir yani bu bugün artış göstermiştir 2-3 gün sonra vermiş görünürsün.morali bozmak yok yola devammmmmmmm

hoşgeldin canımm

sabahları bende domates falan yiyemiyorum mevsiminde değilse. bende bu sabah biber salçasını suyla seyrelttim azcık tavada yağsız çevirdim sonra aldım ateşten içine azcık kurunane azcık kurukekik pulbiber ekledim 1 kaşıkta zeytinyağı koydum ohh çokta nefis oldu çok beyendim sabahları yerim artık. domates falan yiyemiyorum. zaten sabahları çok iştahsız oluyorum ben zor yiyorum ama bu sabah sevdim kahvaltıyı

günaydın canım evet bencede renklendir maydanoz yiyebilirsin mesela yoğurt yiyende var bi yk.kuru kayısı,incir falan ne bileyim aklma gelen bunlar şu anda

günaydın ebrulicik nasılsın kuzum

günaydın canım..
bende senin gibiyim sabhları domates salatalık yemekten nefret ederim..ama karpuz olursa iş değişir bayılırım...

3 kuru kayısı 2 bardak ılık su

1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
çökelek ve 2 zeytin yedim.

bende istiyorummmmmmmmmm:84::84::84::84:

günaydın eebrulicim afiyet olsun.az değilmi menü :26:

fambıkkkkkkkkkk günaydınnn ne yaptın dün kızınla kaydınızmı leğenle hani menününde yazmadın sen iyimisin bakiyim bugün niye yazmıyosun hiç :44:

bende istiyorummmmmmmmmm:84::84::84::84:

canım diyetcenter a girip egzersiz bölümüne girersen orda hepsi var. hep başlangıç için linklr hemde ileri seviye linkleriyle kitapçıkları.

ben dün çok kolay indirdim

akşamda başladım ama inşşara vermeden devam edebilirimm kii :18:

ah canım ya ben bunu yediğime şükrediyorum..zorla yiyorum...nasılsın nugya

anladım canım afiyet olsun.bugün düne göre daha iyiyim bişey olacak mış gibi değil yani.panik bozukluğu çıkmıştıda bende bilmiyorsundur diye hatırlatayım dedim canım.ama düne göre daha rahatım inşallah ilaç etkisini gösterir.sen nasılsın canım sakın bak kilo veremiyorum diye moralini bozma bende 1,5 aya yakın kilo verememiştim sonrasında verdim elbette vücut sürekli vercek diye bişey yok duraklamada olacak ama sonrasında verilecek tabikide yılmak ve durmak yk canım yolaa devammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…