evet callenetics arkadaşı oluyoruz yarından itibaren aksilik çıkmazsa. beraber yazarız durumu. sende fark vardır değilmi çünkü kısa sürede etkili oluyor öyle deniliyor fark varmı. birde karın içinde egzersizleri varmı canım yani karnıda inceltip sıkıştırıyormu
kızlar isterseniz sizede yollayayım idirin. sonuçları gördüm inanılmaz yani. 21 günde o kadar incelme o kadar değişim hayret verici. zaten o yüzden merak ettimya bende. yollayayım isterseniz sizede. indirin cdye kopyalayın evde bilgisayarda veya dvd oynatıcıda yapabilirsiniz rahatlıkla. evde bilgisayar olanlar bilgisayara indirip yapabilirler olmayanlarda cdye yüklesin oedan yapabilirler rahatlıkla. pilatese eşdeğer belkide pilatesten daha iyi çünkü yani diyorumya sonuçları bi internetten arayın. callenetics diye bi bakın sonuçlara inanılmaz. hem yapan arkadaşlardan yorumları okudum başka sitelerde çok memnun herkes. burdada chukuleta başlamış zaten sağolsun o verdi banada ve dediki 1 haftada 2 cm. inceldim dedi. bence süper 1 hafta neki yani değilmi.
banda yollar mısınınz...
sabah sirkeli su 1 s b
1 dilim tam buğday ekmaği
1 yumurta
1 tutum maydonoz
1 dilim domates
1 zeytın ve ne yazaıkkı 1 lokma ÇOKOKREMMM...
Metabolızma hızlandırıcı suyumu kaynattım ... ondan 1 bardak içtim...
canım çorba salata çok az keşke 1 kepçe çorba yanına sebze yemeği salata yoğurt 1-2 dilim ekmek olsaydı. bu şok diyet gibi olur kas kaybın olur
günaydın kızlaar
bugün fuar başlıyor ve erkenden hazırlıklar için gitmeliymişiz. saat 05.30 da kalktım 1 bardak ılık suyumu içtim hazırlıkları bitirdim şimdi kahvaltımı yapıyorum
artık on günde bir tickerimi değiştirme kararı almıştım ve bugün ayın 10'u ve ben 68,4 den 67,2 ye düşerek kendi rekorumu kırmış bulunmaktayım
10 günde 1,2 kilooo hepiciinizi öpüyorum bu sayeniz oluyor
günaydın kızlar. bugün pek keyifliyim akşam aadığım videoyu buldum sonunda bugün başlarım artık.
kahvaltım: 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 çay kaşığı tahinpekmez ve değişiklik olsun diye salçalı sos yaptım. azcık biber salçasını suyla setrelttim tavada ateşte çevirdim sonra içine kurunane pulbiber kekik koydum 1 yemek kaşığıda zeytinyağı koydum bu sostan yerim azcık.
afiyet olsun canım çokokremin devamını getirmedikten sonra önemli değil
canım çok sevindim senin adına
inşalalh devamı da sağlıklı bi şekilde gelir
ay ben de istiyorum ya
dün baya bi araştırdım ama bulamadım
süperini buldum da başlangıcını bulamadım
diyetcenterdan da inmiyodu sanırım
dün baya uğraştım çünkü
hatta bi ara midem bulandı pcye bakmaktan
kızlar bu arada kurusa bakmayın dün şarjı bitince pcnin tekrar şarj edemedim, şarj girişi çok sorunlu da bazen olmuyo
o yüzden bi veda bile edemedim sizlere dün akşam
gece de misafirlikteydik zaten
ben de kahvaltımı yazayım hemnecik
1 dilim ekmek
1 çeri domates
2 yeşil biber
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
1 kk beyaz peynir
dün misafirlikte de 1 dilim haşhaşlı kek
2 kk ıslak kek
4 cm uzunluğunda tuzlu bişi yedim çubuk şeklinde
yemicektim ama ev sahibi arkadaş çok ısrar etti, ben de yedim ama böyle olacağını tahmin ettiğim için akşam yemeği olarak 1 kase nesfit yemiştim dengelesin en azından diye
arkadaşlar nasılsınız.sabah 8:30 da endokrine gittim kan verdim geldim.öğleden sonra sonuç çıkacak.bakalım artık...ordanda diyetisyene gideceğim.ama eşime söylemedim gitmemi istemiyor.tamam kilon var çok değil ama kendin verebilirsin diyip duruyor.:18::18:arada gizli işlerde yapmak lazım değilmi.kendim verdiğimde tekrar alıyorum.bir saatten beridir kahvaltı yapmaya çalışıyorum atm elime alıyorum iş çıkıyor bırakıyorum.ama en sonunda yapabildim..işte kahvaltım.
500 lt ılık su,
2 adet siyah zeytin.
1kibrit kutusu kadar taze peynir.
1 adet salatalık,
2 dilim kapak ekmek.
1 adet domates,
afiyet olsun canım misafirlikte yediklerin biraz cısss olmuş ama telafi ettiysen sorun yok
fambıkkkkkkkkkk günaydınnn ne yaptın dün kızınla kaydınızmı leğenle hani menününde yazmadın sen iyimisin bakiyim bugün niye yazmıyosun hiç :44:
afiyet olsun ve de geçmiş olsun nugyagünaydın hanımlarrrrrrrrrrrr bugün antalya çok soğuk çokkkkkkk.bugünde şükür iyiyim menülerimi yazıcam ama akşam çorbadan başka ne yediğimi hatırlamıyorum bu kadar olur ya hapın etkisimidir nedir çorba içtiğimi hatırlıyorum ama sebze yemeği vardı iyi biliyorum ama ne olduğunu unuttum aklımada gelmiyo.sabah kalkınca hatta düşündüm ne yedimki diye eşime soracaktım ona sormayıda unuttum ama doymamıştım sofradan kalktığımda onu iyi biliyorum.
akşam
1 kepçe çorba
1 lokma ekmekle tahin-pekmez karışımı
sebze yemeği 4-5 kaşıktı (ama neydi hatırlamıyorum:26:)
saat 10 da bir su bardağı tarçınlı süt
sabah
bir bardak ılık su
domates-salatalık
bir tane yeşil biber
4 tane zeytin
2 kk tuzsuz peynir
maydanoz
yuvarlak çavdar ekmeği (2 dilim eder)
afiyet olsun herşey çok güzelggünnayydddıınnnnnn =))
hıızzlı çalışan metabolizmalı günlere
akşam topik sakindir diye uğramadım ama pek bi hreketliymiş akşam buralar.
bende dn indirdim kızlar callaneticsi akşamda ilk defa yaptım hadi bakalım inşşallahh faydalı olurr.
ben dün çok kolay bi yeri söylemiştim indirmek için ama farkına varımadı sanırım.
amaann bulmuşsunuz yaa =) herkeslere kolayy gelsinnn
şimdii gelelimm sabah menümee
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates ve salatalık
1 bardak yeşil çay
herkes hareketlendir diyor kahvaltını ama ben bunların dışında birşey yiyemiyorym kii:26:
biber tahin bal falan ben bunları yiyemiyorumm n yapabilirim ki acaba başkaaa
afiyet olsun canımgünaydın canım..
bende senin gibiyim sabhları domates salatalık yemekten nefret ederim..ama karpuz olursa iş değişir bayılırım...
3 kuru kayısı 2 bardak ılık su
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
çökelek ve 2 zeytin yedim.
afiyet olsun çok güzel ve de ölçülübanda yollar mısınınz...
sabah sirkeli su 1 s b
1 dilim tam buğday ekmaği
1 yumurta
1 tutum maydonoz
1 dilim domates
1 zeytın ve ne yazaıkkı 1 lokma ÇOKOKREMMM...
Metabolızma hızlandırıcı suyumu kaynattım ... ondan 1 bardak içtim...
hepsi çok ölçülü olmuş bencecanım çok sevindim senin adına
inşalalh devamı da sağlıklı bi şekilde gelir
ay ben de istiyorum ya
dün baya bi araştırdım ama bulamadım
süperini buldum da başlangıcını bulamadım
diyetcenterdan da inmiyodu sanırım
dün baya uğraştım çünkü
hatta bi ara midem bulandı pcye bakmaktan
kızlar bu arada kurusa bakmayın dün şarjı bitince pcnin tekrar şarj edemedim, şarj girişi çok sorunlu da bazen olmuyo
o yüzden bi veda bile edemedim sizlere dün akşam
gece de misafirlikteydik zaten
ben de kahvaltımı yazayım hemnecik
1 dilim ekmek
1 çeri domates
2 yeşil biber
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
1 kk beyaz peynir
dün misafirlikte de 1 dilim haşhaşlı kek
2 kk ıslak kek
4 cm uzunluğunda tuzlu bişi yedim çubuk şeklinde
yemicektim ama ev sahibi arkadaş çok ısrar etti, ben de yedim ama böyle olacağını tahmin ettiğim için akşam yemeği olarak 1 kase nesfit yemiştim dengelesin en azından diye
arkadaşlar nasılsınız.sabah 8:30 da endokrine gittim kan verdim geldim.öğleden sonra sonuç çıkacak.bakalım artık...ordanda diyetisyene gideceğim.ama eşime söylemedim gitmemi istemiyor.tamam kilon var çok değil ama kendin verebilirsin diyip duruyor.:18::18:arada gizli işlerde yapmak lazım değilmi.kendim verdiğimde tekrar alıyorum.bir saatten beridir kahvaltı yapmaya çalışıyorum atm elime alıyorum iş çıkıyor bırakıyorum.ama en sonunda yapabildim..işte kahvaltım.
500 lt ılık su,
2 adet siyah zeytin.
1kibrit kutusu kadar taze peynir.
1 adet salatalık,
2 dilim kapak ekmek.
1 adet domates,
anladım canım afiyet olsun.bugün düne göre daha iyiyim bişey olacak mış gibi değil yani.panik bozukluğu çıkmıştıda bende bilmiyorsundur diye hatırlatayım dedim canım.ama düne göre daha rahatım inşallah ilaç etkisini gösterir.sen nasılsın canım sakın bak kilo veremiyorum diye moralini bozma bende 1,5 aya yakın kilo verememiştim sonrasında verdim elbette vücut sürekli vercek diye bişey yok duraklamada olacak ama sonrasında verilecek tabikide yılmak ve durmak yk canım yolaa devammmmm
nugicim günaydın canımm
hayır kayamadık kızım istemedisabah babasıyla kardan adam yapmışlar çıkmak istemedi,zamane çocuklarıda bi tuhaf di mi
ayyyyyyyyyyy akşam resmen çozuttum ne yedim içtim valla söylemek istemiyorummmne bulduysam yedimmm:26 fffffffffff yinede el mahkum yazıyorum
1 kase şehriye çorba
1/2 kepekli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
2 dlm salam
1 portakal
1 yk kellogs
1 kase yoğurt bunlar en masum onlanlarıydı
sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
8 adet fındık
8 adet kaju
10 adet soslu mısır
5 adet bonibon
1 adet ülker napoliten çikolata(1 paketi 180 kalaoriymiş içinden 10 adet çıkıyor)
hasta ve regl olmak bahnem olabilir mi acaba,bide yarına sunumum var hiç hazırlanmadım,burdada işlerim var stresteyim valla önüme geçeni yemek istiyorum
sabah da
2 adet kepkli poğaçamdan(1 tanesi avuçiçimin yarııs kadar)
1 dlm lighr ekmek
3 zeytin
1/2 kk light peynir
maydanoz nane yedim
offffffffffff tozuttum ben,biri bana duuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrdesin
1 dlm light
canım ben cevap vermesemde her yazılanı okuyorum. ama iş yerindeyim diye zaman zaman yazamadıklarım oluyor...akşam salondaki hoca yağımı ölçtü..ben ona pek inanmadım..keşke 1,5 ay öncesinde ben ölçseydim göbek kalça gögüs gibi yerleri...yarın sabah gitsemmi gitmesemmi...yada 1 ay daha sabırmı etsem diye düşünüyorum..ay ben şimdi kan vermekten çok korkarım yaaa...bugüne kadar 4 defa kan verdim 1 tüp..onunda 2 defasında tansişyonum düştü kör oldum.....benim canım tatlıdır biraz...
farmasiciğim teşekkür ederim afiyet olsun demişsin..sanada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?