60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banda yollar mısınınz...

sabah sirkeli su 1 s b
1 dilim tam buğday ekmaği
1 yumurta
1 tutum maydonoz
1 dilim domates
1 zeytın ve ne yazaıkkı 1 lokma ÇOKOKREMMM...

Metabolızma hızlandırıcı suyumu kaynattım ... ondan 1 bardak içtim...

afiyet olsun canım çokokremin devamını getirmedikten sonra önemli değil

canım çorba salata çok az keşke 1 kepçe çorba yanına sebze yemeği salata yoğurt 1-2 dilim ekmek olsaydı. bu şok diyet gibi olur kas kaybın olur

canım haklısın ya aslında sok diyet amacım yok ama sebze yemeğim yoktu yogurt salata ve 1 dılım ekmek yemiştim..
ama benim dieyetisyenim bana demişti ki 4 grup beslen her öğünde... salat ve sebze yemeği aynı grup oluyo ya ekemekle de corba aynı grup ama ben dyanamıyorum yedım işte... önce ki diyetisyenimde aynı şimdi 2 sının bilgileri ve sizlerin deneyımlerınızı harmanlıyorum ...

canım çok sevindim senin adına
inşalalh devamı da sağlıklı bi şekilde gelir

ay ben de istiyorum ya
dün baya bi araştırdım ama bulamadım
süperini buldum da başlangıcını bulamadım
diyetcenterdan da inmiyodu sanırım
dün baya uğraştım çünkü
hatta bi ara midem bulandı pcye bakmaktan

kızlar bu arada kurusa bakmayın dün şarjı bitince pcnin tekrar şarj edemedim, şarj girişi çok sorunlu da bazen olmuyo
o yüzden bi veda bile edemedim sizlere dün akşam
gece de misafirlikteydik zaten

ben de kahvaltımı yazayım hemnecik
1 dilim ekmek
1 çeri domates
2 yeşil biber
1 salatalık
1 kupa yeşil çay
1 kk beyaz peynir

dün misafirlikte de 1 dilim haşhaşlı kek
2 kk ıslak kek
4 cm uzunluğunda tuzlu bişi yedim çubuk şeklinde
yemicektim ama ev sahibi arkadaş çok ısrar etti, ben de yedim ama böyle olacağını tahmin ettiğim için akşam yemeği olarak 1 kase nesfit yemiştim dengelesin en azından diye

afiyet olsun canım çokokremin devamını getirmedikten sonra önemli değil

evet nugyacım devamını getirmesem ıyı ama kızım için alıyoruz ve masada olunca insan dayanamıyo ya ama yok tabiki artık dayanacagım ve 10 kilo gitcek mayıs 25 e kadar kararlıyım

ara öğün yapıcam yeşil çay ve su yoğut tarsın ve portakal deniycem... bugun kar tatılı ya evdeyım coookk rahatım ya okulda bısı yapamıyorum ve tasımak öle zor geliyoki

afiyet olsun canım misafirlikte yediklerin biraz cısss olmuş ama telafi ettiysen sorun yok

arkadaşlar nasılsınız.sabah 8:30 da endokrine gittim kan verdim geldim.öğleden sonra sonuç çıkacak.bakalım artık...ordanda diyetisyene gideceğim.ama eşime söylemedim gitmemi istemiyor.tamam kilon var çok değil ama kendin verebilirsin diyip duruyor.:18::18:arada gizli işlerde yapmak lazım değilmi.kendim verdiğimde tekrar alıyorum.bir saatten beridir kahvaltı yapmaya çalışıyorum atm elime alıyorum iş çıkıyor bırakıyorum.ama en sonunda yapabildim..işte kahvaltım.

500 lt ılık su,
2 adet siyah zeytin.
1kibrit kutusu kadar taze peynir.
1 adet salatalık,
2 dilim kapak ekmek.
1 adet domates,

famirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:118::118::118::118::118::118::118::118::118: niye yazmıyon kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

az olmuş canım renklendir biraz afiyet olsun

fambıkkkkkkkkkk günaydınnn ne yaptın dün kızınla kaydınızmı leğenle hani menününde yazmadın sen iyimisin bakiyim bugün niye yazmıyosun hiç :44:

nugicim günaydın canımm
hayır kayamadık kızım istemedisabah babasıyla kardan adam yapmışlar çıkmak istemedi,zamane çocuklarıda bi tuhaf di mi
ayyyyyyyyyyy akşam resmen çozuttum ne yedim içtim valla söylemek istemiyorummmne bulduysam yedimmm:26fffffffffff yinede el mahkum yazıyorum

1 kase şehriye çorba
1/2 kepekli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
2 dlm salam
1 portakal
1 yk kellogs
1 kase yoğurt bunlar en masum onlanlarıydı
sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
8 adet fındık
8 adet kaju
10 adet soslu mısır
5 adet bonibon
1 adet ülker napoliten çikolata(1 paketi 180 kalaoriymiş içinden 10 adet çıkıyor)

hasta ve regl olmak bahnem olabilir mi acaba,bide yarına sunumum var hiç hazırlanmadım,burdada işlerim var stresteyim valla önüme geçeni yemek istiyorum

sabah da
2 adet kepkli poğaçamdan(1 tanesi avuçiçimin yarııs kadar)
1 dlm lighr ekmek
3 zeytin
1/2 kk light peynir
maydanoz nane yedim
offffffffffff tozuttum ben,biri bana duuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrdesin
1 dlm light

afiyet olsun ve de geçmiş olsun nugya
hayatta sana tavsiyem kendini daha çok sev ve de hiçbirşeyi kendine dert edinme hiçbir şeye ya da kimseye hakketmediği değeri verme senin sorunun ne tam olarak bilmiyorum ama inan hayat bana bunu öğretti çok şükür ki son 10 yıldır bu şekilde ve bu duygularla yaşamayı öğrendim ya daha fazla geç kalsaydım değil mi? hayat çok kısa ve de tekrarı yok

afiyet olsun herşey çok güzel
afiyet olsun canım
afiyet olsun çok güzel ve de ölçülü
hepsi çok ölçülü olmuş bence

afiyet olsun sabah menüsü çok da renkli

Son düzenleme:
gunaydın arkadaslar ankara da kar magdurlarındanım salı gunu 4.5 saat yuruduk ewe gıtmek ıcın dunde ıse gelemedım bugunde işler bırıktı 50 sayfa gecmıs var sımdı okuyamayacagım.bu sure zarfında ck duzenlı yıyemedım o yuzden yazmıyorum.herkese kocaman sevgiler

canım ben cevap vermesemde her yazılanı okuyorum. ama iş yerindeyim diye zaman zaman yazamadıklarım oluyor...akşam salondaki hoca yağımı ölçtü..ben ona pek inanmadım..keşke 1,5 ay öncesinde ben ölçseydim göbek kalça gögüs gibi yerleri...yarın sabah gitsemmi gitmesemmi...yada 1 ay daha sabırmı etsem diye düşünüyorum..ay ben şimdi kan vermekten çok korkarım yaaa...bugüne kadar 4 defa kan verdim 1 tüp..onunda 2 defasında tansişyonum düştü kör oldum.....benim canım tatlıdır biraz...

farmasiciğim teşekkür ederim afiyet olsun demişsin..sanada canım

:92::92::92:ecg07 seni tebrik ederim.diğer kilo veren herkeside.arkadaşlar işler yoğun olduğundan geçmişi fazla takip edemedim.fırsat buldukça bakıyorum....

hımmmmmmmm şimdi nerden başlasam nerden bitirsem bilemedim:44:aslında fambımm çok olan bişey yok burda çeşit çok olduğu için fazla görünüyor bence.zaten akşam menüde sadece çorba içmişsin diğerlerinide sebzeden salatadan sayarsak dengeler gibi.zaten senin salamlar kıldan ince olduğu için sorun yok çikolata da regli olacan normal yani. bak nasıl toparladım

geçmiş olsun amanınnnnnnnnnnnnnn ya sen nasıl çocuk doğuracaksın kardeş kıyamam ya

oğluşumu okula bıraktıktan sonra anneciğimi ziyarete gittim orada

100 ml şekersiz böğürtlen çayı içtim

eve gelince de

1 kuru kayısı
6 fındık
1 küçük kare bittter çikolata yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…