60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az olmuş canım renklendir biraz afiyet olsun

evet az oldu.hastaneye gidecektim diye fazla birşey almadım yanıma .yoksa sabah evde yapacaktım yumurta felanda olacaktı.işyerinede getirmek istemedim yumurtayı çünkü kokardı.....ama sanki kelle yamiş gibi şuana kendimi tok hissediyorum...

fambıkcan aslında nugya doğru demiş az az yemişsin çeşit çok ondan olmuş. hem arada hepimizde böyle şeyler oluyor canım dert değil sürekli tekrarlamamak önemli zaten. sende sürekli kaçamak yapan biri değilsin sorun olmaz canım. ohh canına deysin güzel olmuş

teşekkür ederim canım benim.sizede afiyet olsun.

arkadaşlar inanmayacaksınız ama ben yeni mesaj yazdım sürem dolmadı :86:
birazdan nugyaya famire yclye nerudaya topluca mesaj atacağım vereceğim linki indirin yaparsınız. yapanlar çok memnun. kukuletacımda yapıyordu çok memnundu inceltiyor sıkılatırıyor diyordu. dün chukuletada sıkılaştırıyor dedi. ee bizde epey kilo verdik sıkılaşmamızda lazım demi yapalım sıkılaşalım.

geçmiş olsun amanınnnnnnnnnnnnnn ya sen nasıl çocuk doğuracaksın kardeş kıyamam ya

farmasi ablam gibi dedin şimdi..oda öyle sen nasıl doğuracaksın bilmiyorum diyor..düşünemiyorum seni diyor..zaten normal yapamam ben...beni bayıltsınlar keserler biçerler ne yaparlarsa yapsın..acıya dayınaksızım..evliliğe 1 yıl sonra alıştım ben... canım yanmasın diye kaçıyordum boyuna

ebruliye babystarada atarım yani atabileceklerime atarım. alanlar diğer arkadaşlara yollarlar kızlar :86:

benim başım kelmi..yoksa caminin halısınımı çaldım ben..ben istiyorum amaaaa...hugocum

ahhhh ahhh gerçekten biraz fazla kaçmış sanırsam.salam, fındık,kaju,soslu mısır,bonibon bunlar sanki olmasa daha iyi olurmuş.ama olmuş artık.

tabi canım gönder.yapabilirsem yaparım bende koşu bandına binmek istiyürrümmm ben.

senin yaş kaçtı canım ?

amoremmm eternommmm cicimmmm tebrik ederim seniiiii hiçbir emek sonuçsuz kalmazzzer ya da geçç mükafatını alıyoruz kilolar yağlar gidiyor çokşükürrrrtebrik ederim canımmmm darısı hepimizin başına güzelce sağlıkla kurtulalım fazla yağlardan kilolardan inşallahhhhhh

canım bu menüye 2yk yoğurt 2 kuru kayısı 1 ceviz eklesen meselaaaa süperrrr olurrrrr:13:

mmmmmmm ben de bayılırım salçaya antepte yapılan zaten yapılırken z.yağı konarak kurutuluyor ben de ekmeğe 1tk falan sürüp üzerine nane serpip yemeye bayılırımmm ne zamandır yemiyorum ben de yiyim yahuuuu iyi ki aklıma getirdin hugocukcuğummm çok mersi tatlımmma fiyet olsunnn:13:

kuzum sunumda başarılar diliyorum öncelikleee çok sık sunumyapan biri olarak ben bile yaşarım aynı stresi haklısın ama eminim sen iyi şekilde yaparsınnnn akıllı bıdığımm benimmm

yediklerine gelince evet reglin etkisiyle ve işte bence çok acıkıyosun eve gelinceye kadar o yüzden biraz gözün dönüyooo sanırımmm yani çıkmadan 5 falan gibi meyve yoğurt kuru meyve falan yesen sanki eve gidince daha rahat olursun gbime geliyooo bütün gün dikkat edip akşam hepsinin yığılması pek iyi olmamış yani yemek gibi olanlar çok bişey değilll çikolatalr da azcıkkk afiyet olsun ama ben çerezlere takığımmm leblebi yesen bile daha iyiii yani bence çıkmadan biraz bişeyler atmaya çalış ağzına canım benimmm

nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin..sanırım geçmişi okuyosun

ebruuuuuuuuuu:79::79::79::79:günaydınnnnn evett geçmişi okuyodummmm imdi sıra geldi mesaj yazmayaaaa öpüyorum cınımmmmmm

nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olumlu böcükkkkk napıyosun bakiiiiiimmm çok iyi toparlamışsınnnnn tebriklerrr :118:

yuppiiiiiiiiiiiiiiiii evetttt yolla hugocukcuğummmmm yollaaaaasımsıkı sıkıfıkı olalım hepberaber inşallahhhhh

hugooooooooooooooooo

ben de istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

ebruli nugya neruda famir esw ancak size yollayabildim 5 kişiden fazla aynı anda yollanmıyormuş o yüzden. alanlar alamayanlara yollarlar nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…