az olmuş canım renklendir biraz afiyet olsun
teşekkür ederim canım benim.sizede afiyet olsun.afiyet olsun ve de geçmiş olsun nugya
hayatta sana tavsiyem kendini daha çok sev ve de hiçbirşeyi kendine dert edinme hiçbir şeye ya da kimseye hakketmediği değeri verme senin sorunun ne tam olarak bilmiyorum ama inan hayat bana bunu öğretti çok şükür ki son 10 yıldır bu şekilde ve bu duygularla yaşamayı öğrendim ya daha fazla geç kalsaydım değil mi? hayat çok kısa ve de tekrarı yok
afiyet olsun herşey çok güzel
afiyet olsun canım
afiyet olsun çok güzel ve de ölçülü
hepsi çok ölçülü olmuş bence
afiyet olsun sabah menüsü çok da renkli
geçmiş olsun amanınnnnnnnnnnnnnn ya sen nasıl çocuk doğuracaksın kardeş kıyamam ya
arkadaşlar inanmayacaksınız ama ben yeni mesaj yazdım sürem dolmadı:86:
birazdan nugyaya famire yclye nerudaya topluca mesaj atacağım vereceğim linki indirin yaparsınız. yapanlar çok memnun. kukuletacımda yapıyordu çok memnundu inceltiyor sıkılatırıyor diyordu. dün chukuletada sıkılaştırıyor dedi. ee bizde epey kilo verdik sıkılaşmamızda lazım demi yapalım sıkılaşalım.
nugicim günaydın canımm
hayır kayamadık kızım istemedisabah babasıyla kardan adam yapmışlar çıkmak istemedi,zamane çocuklarıda bi tuhaf di mi
ayyyyyyyyyyy akşam resmen çozuttum ne yedim içtim valla söylemek istemiyorummmne bulduysam yedimmm:26 fffffffffff yinede el mahkum yazıyorum
1 kase şehriye çorba
1/2 kepekli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
2 dlm salam
1 portakal
1 yk kellogs
1 kase yoğurt bunlar en masum onlanlarıydı
sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
8 adet fındık
8 adet kaju
10 adet soslu mısır
5 adet bonibon
1 adet ülker napoliten çikolata(1 paketi 180 kalaoriymiş içinden 10 adet çıkıyor)
hasta ve regl olmak bahnem olabilir mi acaba,bide yarına sunumum var hiç hazırlanmadım,burdada işlerim var stresteyim valla önüme geçeni yemek istiyorum
sabah da
2 adet kepkli poğaçamdan(1 tanesi avuçiçimin yarııs kadar)
1 dlm lighr ekmek
3 zeytin
1/2 kk light peynir
maydanoz nane yedim
offffffffffff tozuttum ben,biri bana duuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrdesin
1 dlm light
birazdan nugyaya famire yclye nerudaya topluca mesaj atacağım vereceğim linki indirin yaparsınız. yapanlar çok memnun. kukuletacımda yapıyordu çok memnundu inceltiyor sıkılatırıyor diyordu. dün chukuletada sıkılaştırıyor dedi. ee bizde epey kilo verdik sıkılaşmamızda lazım demi yapalım sıkılaşalım.
farmasi ablam gibi dedin şimdi..oda öyle sen nasıl doğuracaksın bilmiyorum diyor..düşünemiyorum seni diyor..zaten normal yapamam ben...beni bayıltsınlar keserler biçerler ne yaparlarsa yapsın..acıya dayınaksızım..evliliğe 1 yıl sonra alıştım ben... canım yanmasın diye kaçıyordum boyuna
günaydın kızlaar
bugün fuar başlıyor ve erkenden hazırlıklar için gitmeliymişiz. saat 05.30 da kalktım 1 bardak ılık suyumu içtim hazırlıkları bitirdim şimdi kahvaltımı yapıyorum
artık on günde bir tickerimi değiştirme kararı almıştım ve bugün ayın 10'u ve ben 68,4 den 67,2 ye düşerek kendi rekorumu kırmış bulunmaktayım
10 günde 1,2 kilooo hepiciinizi öpüyorum bu sayeniz oluyor
ggünnayydddıınnnnnn =))
hıızzlı çalışan metabolizmalı günlere
akşam topik sakindir diye uğramadım ama pek bi hreketliymiş akşam buralar.
bende dn indirdim kızlar callaneticsi akşamda ilk defa yaptım hadi bakalım inşşallahh faydalı olurr.
ben dün çok kolay bi yeri söylemiştim indirmek için ama farkına varımadı sanırım.
amaann bulmuşsunuz yaa =) herkeslere kolayy gelsinnn
şimdii gelelimm sabah menümee
1 dilim kepekli ekmek
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
1 domates ve salatalık
1 bardak yeşil çay
herkes hareketlendir diyor kahvaltını ama ben bunların dışında birşey yiyemiyorym kii:26:
biber tahin bal falan ben bunları yiyemiyorumm n yapabilirim ki acaba başkaaa
sabahları bende domates falan yiyemiyorum mevsiminde değilse. bende bu sabah biber salçasını suyla seyrelttim azcık tavada yağsız çevirdim sonra aldım ateşten içine azcık kurunane azcık kurukekik pulbiber ekledim 1 kaşıkta zeytinyağı koydum ohh çokta nefis oldu çok beyendim sabahları yerim artık. domates falan yiyemiyorum. zaten sabahları çok iştahsız oluyorum ben zor yiyorum ama bu sabah sevdim kahvaltıyı
nugicim günaydın canımm
hayır kayamadık kızım istemedisabah babasıyla kardan adam yapmışlar çıkmak istemedi,zamane çocuklarıda bi tuhaf di mi
ayyyyyyyyyyy akşam resmen çozuttum ne yedim içtim valla söylemek istemiyorummmne bulduysam yedimmm:26 fffffffffff yinede el mahkum yazıyorum
1 kase şehriye çorba
1/2 kepekli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
2 dlm salam
1 portakal
1 yk kellogs
1 kase yoğurt bunlar en masum onlanlarıydı
sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
8 adet fındık
8 adet kaju
10 adet soslu mısır
5 adet bonibon
1 adet ülker napoliten çikolata(1 paketi 180 kalaoriymiş içinden 10 adet çıkıyor)
hasta ve regl olmak bahnem olabilir mi acaba,bide yarına sunumum var hiç hazırlanmadım,burdada işlerim var stresteyim valla önüme geçeni yemek istiyorum
sabah da
2 adet kepkli poğaçamdan(1 tanesi avuçiçimin yarııs kadar)
1 dlm lighr ekmek
3 zeytin
1/2 kk light peynir
maydanoz nane yedim
offffffffffff tozuttum ben,biri bana duuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrdesin
1 dlm light
nerudaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşgeldin..sanırım geçmişi okuyosun
hımmmmmmmm şimdi nerden başlasam nerden bitirsem bilemedim:44:aslında fambımm çok olan bişey yok burda çeşit çok olduğu için fazla görünüyor bence.zaten akşam menüde sadece çorba içmişsin diğerlerinide sebzeden salatadan sayarsak dengeler gibi.zaten senin salamlar kıldan ince olduğu için sorun yokçikolata da regli olacan normal yani. bak nasıl toparladım
ara öğünde
1 kupa yeşil çay
3-4 etiform çubuk yedim
500ml su
ebrulicim sensiz olurmu hiç sanada yollayacağım elbette kuzucuğum
ebruli nugya neruda famir esw ancak size yollayabildim 5 kişiden fazla aynı anda yollanmıyormuş o yüzden. alanlar alamayanlara yollarlar nasılsa.
amoremmm eternommmm cicimmmm tebrik ederim seniiiii hiçbir emek sonuçsuz kalmazzzer ya da geçç mükafatını alıyoruz kilolar yağlar gidiyor çokşükürrrrtebrik ederim canımmmm darısı hepimizin başına güzelce sağlıkla kurtulalım fazla yağlardan kilolardan inşallahhhhhh
canım bu menüye 2yk yoğurt 2 kuru kayısı 1 ceviz eklesen meselaaaa süperrrr olurrrrr:13:
canımm şimdi ara öğünümde yedim
üçtane kuru kayısı
4 tane ceviz
bidee yeşil çayy
bunları ara öğüne kaydırdım ama sabah mı yesem acabaaa
ama bu sefer ara öğünde ne yicem kii
bide kızlaar yaa tartılamıyorum benn.
hoşlanmıyorum tartılmaktann :44:
ama böylede olmuoo kii
nee buu kii yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?