mersi şekerim..öpüyorum seni
farmasi ben 30 yaşındayım
fambıkcan aslında nugya doğru demiş az az yemişsin çeşit çok ondan olmuş. hem arada hepimizde böyle şeyler oluyor canım dert değil sürekli tekrarlamamak önemli zaten. sende sürekli kaçamak yapan biri değilsin sorun olmaz canım. ohh canına deysin güzel olmuş
hımmmmmmmm şimdi nerden başlasam nerden bitirsem bilemedim:44:aslında fambımm çok olan bişey yok burda çeşit çok olduğu için fazla görünüyor bence.zaten akşam menüde sadece çorba içmişsin diğerlerinide sebzeden salatadan sayarsak dengeler gibi.zaten senin salamlar kıldan ince olduğu için sorun yokçikolata da regli olacan normal yani. bak nasıl toparladım
kuzum sunumda başarılar diliyorum öncelikleee çok sık sunumyapan biri olarak ben bile yaşarım aynı stresi haklısın ama eminim sen iyi şekilde yaparsınnnn akıllı bıdığımm benimmm
yediklerine gelince evet reglin etkisiyle ve işte bence çok acıkıyosun eve gelinceye kadar o yüzden biraz gözün dönüyooo sanırımmm yani çıkmadan 5 falan gibi meyve yoğurt kuru meyve falan yesen sanki eve gidince daha rahat olursun gbime geliyooo bütün gün dikkat edip akşam hepsinin yığılması pek iyi olmamış yani yemek gibi olanlar çok bişey değilll çikolatalr da azcıkkk afiyet olsun ama ben çerezlere takığımmm leblebi yesen bile daha iyiii yani bence çıkmadan biraz bişeyler atmaya çalış ağzına canım benimmm
:
nugicim günaydın canımm
hayır kayamadık kızım istemedisabah babasıyla kardan adam yapmışlar çıkmak istemedi,zamane çocuklarıda bi tuhaf di mi
ayyyyyyyyyyy akşam resmen çozuttum ne yedim içtim valla söylemek istemiyorummmne bulduysam yedimmm:26 fffffffffff yinede el mahkum yazıyorum
1 kase şehriye çorba
1/2 kepekli sandviç ekmeği
1 kk kaşar peynir
2 dlm salam
1 portakal
1 yk kellogs
1 kase yoğurt bunlar en masum onlanlarıydı
sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
8 adet fındık
8 adet kaju
10 adet soslu mısır
5 adet bonibon
1 adet ülker napoliten çikolata(1 paketi 180 kalaoriymiş içinden 10 adet çıkıyor)
hasta ve regl olmak bahnem olabilir mi acaba,bide yarına sunumum var hiç hazırlanmadım,burdada işlerim var stresteyim valla önüme geçeni yemek istiyorum
sabah da
2 adet kepkli poğaçamdan(1 tanesi avuçiçimin yarııs kadar)
1 dlm lighr ekmek
3 zeytin
1/2 kk light peynir
maydanoz nane yedim
offffffffffff tozuttum ben,biri bana duuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrdesin
1 dlm light
arkadaşlar inanmayacaksınız ama ben yeni mesaj yazdım sürem dolmadı:86:
birazdan nugyaya famire yclye nerudaya topluca mesaj atacağım vereceğim linki indirin yaparsınız. yapanlar çok memnun. kukuletacımda yapıyordu çok memnundu inceltiyor sıkılatırıyor diyordu. dün chukuletada sıkılaştırıyor dedi. ee bizde epey kilo verdik sıkılaşmamızda lazım demi yapalım sıkılaşalım.
sağol canım ilgi göstermen bile yeter...
amoremmm eternommmm cicimmmm tebrik ederim seniiiii hiçbir emek sonuçsuz kalmazzzer ya da geçç mükafatını alıyoruz kilolar yağlar gidiyor çokşükürrrrtebrik ederim canımmmm darısı hepimizin başına güzelce sağlıkla kurtulalım fazla yağlardan kilolardan inşallahhhhhh
canım bu menüye 2yk yoğurt 2 kuru kayısı 1 ceviz eklesen meselaaaa süperrrr olurrrrr:13:
mmmmmmm ben de bayılırım salçaya antepte yapılan zaten yapılırken z.yağı konarak kurutuluyor ben de ekmeğe 1tk falan sürüp üzerine nane serpip yemeye bayılırımmm ne zamandır yemiyorum ben de yiyim yahuuuu iyi ki aklıma getirdin hugocukcuğummm çok mersi tatlımmma fiyet olsunnn:13:
kuzum sunumda başarılar diliyorum öncelikleee çok sık sunumyapan biri olarak ben bile yaşarım aynı stresi haklısın ama eminim sen iyi şekilde yaparsınnnn akıllı bıdığımm benimmm
yediklerine gelince evet reglin etkisiyle ve işte bence çok acıkıyosun eve gelinceye kadar o yüzden biraz gözün dönüyooo sanırımmm yani çıkmadan 5 falan gibi meyve yoğurt kuru meyve falan yesen sanki eve gidince daha rahat olursun gbime geliyooo bütün gün dikkat edip akşam hepsinin yığılması pek iyi olmamış yani yemek gibi olanlar çok bişey değilll çikolatalr da azcıkkk afiyet olsun ama ben çerezlere takığımmm leblebi yesen bile daha iyiii yani bence çıkmadan biraz bişeyler atmaya çalış ağzına canım benimmm
ebruuuuuuuuuu:79::79::79::79:günaydınnnnn evett geçmişi okuyodummmm imdi sıra geldi mesaj yazmayaaaa öpüyorum cınımmmmmm
nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olumlu böcükkkkk napıyosun bakiiiiiimmm çok iyi toparlamışsınnnnn tebriklerrr :118:
yuppiiiiiiiiiiiiiiiii evetttt yolla hugocukcuğummmmm yollaaaaasımsıkı sıkıfıkı olalım hepberaber inşallahhhhh
ebrulicim sensiz olurmu hiç sanada yollayacağım elbette kuzucuğum
oluyo arkadsım ya bazen ben bile inanmıyorum hem zayıflıycam dıyosun hem bunları yıyosun diyorum kendime diyetisyenim demişti ki bana bazı insanların ruhu açtır sen onlardansın ve genelde 8-10 kilo falası olnaların ruhu aç olanlar açlında bu topik ruhu açlar olmalı... ama canını sıkma o ruhu doyurcaz en kısa zamnda inşallah ... afiyat olsun..
hugocuk banada yolluycak mısın...
ben bugün başlıyorum kızlar. sizdende başlayan olursa beraber yaparız. chukuletada yapıyor. sonuçlarını beyendim ben daha 1 hafta olmasına rağmen 2 santim incelme çok iyi bence. hem sıkılaşmada oluyormuş. önceleri zorlar ama açılır insan zamanla. tamamen kasları esnetme uzatma toplama için yapılan bişey ama yani ben netten sonuç resimlerine baktım ve başkalarının yorumlarını okudum herkes çok memnun. kilo vermeden bikaç beden incelen sıkılaşan var. sımsıkı olalım demi onca kilo verdik. inanıyorumki herkes sımsıkı olsa incelse şimdiki halinden çok daha fit ve güzel ince gözükür. gevşeklik insanı daha kilolu gösteriyor.
bebik ya hem koşu bandı hem bu nasıl yapsam ki ben
biliyosun bi tek akşamları yapabiliyorum
ne dersin
bide sen bantta hıza 4,7 ile 5,1 arası dedin ya
o aralıkta benim nabzım çok düşük oluyo, genelde en fazla 80 civarı ama benimkinin 86- 125 arası olması gerekiyomuş, ben napim hızımı yükselteyim ne dersin?
olsun ablan sayılırım ben de 34
iş sezeryanla bitiyor mu ? bir sürü doğum öncesinde testleri var vs Ama korkma önemli olan senin bir parçanın hem de çok seveceğin tatlı mı tatlı minik ama şirin sana muhtaç sevgiye ilgiye şefkate aç parçanın sende büyüdüğünü bilmek ona hayata hazırlanmasında yardımcı olacağını bilmek hissetmek gibisi var mı
canım benim rabbim mutlaka sabrını verir.
ben bugün başlıyorum kızlar. Sizdende başlayan olursa beraber yaparız. Chukuletada yapıyor. Sonuçlarını beyendim ben daha 1 hafta olmasına rağmen 2 santim incelme çok iyi bence. Hem sıkılaşmada oluyormuş. önceleri zorlar ama açılır insan zamanla. Tamamen kasları esnetme uzatma toplama için yapılan bişey ama yani ben netten sonuç resimlerine baktım ve başkalarının yorumlarını okudum herkes çok memnun. Kilo vermeden bikaç beden incelen sıkılaşan var. Sımsıkı olalım demi onca kilo verdik. Inanıyorumki herkes sımsıkı olsa incelse şimdiki halinden çok daha fit ve güzel ince gözükür. Gevşeklik insanı daha kilolu gösteriyor.
sağol canım...evet 4-5 defa kan verdim bunun 2 defası kendim içindi sağlık sorunu..ama diğer 3 defası testler içindi..bebekten dolayı..ondan rabbim güç verdi..sevinçle bekliyorsun sonucu o zaman hiç korkmadım...korktuysamda duymadım bile acıyı..rabbim versinde ben razıyım..ama normal yapamam bundan eminim
sağol canım...evet 4-5 defa kan verdim bunun 2 defası kendim içindi sağlık sorunu..ama diğer 3 defası testler içindi..bebekten dolayı..ondan rabbim güç verdi..sevinçle bekliyorsun sonucu o zaman hiç korkmadım...korktuysamda duymadım bile acıyı..rabbim versinde ben razıyım..ama normal yapamam bundan eminim
Canım gerçekten moral bozacak bişey yok inan bu dönem dönem hepimizde oluyor özellikle bayanlarda vücut daha çabuk su tuttuğundan en ufak bir farklılık bile buna neden olabiliyor o yüzden zaten haftada bir 2 haftada bir tartılmayı öneriyor uzmanla rçünkü tartıyla inatlaşmanın anlamı yokk bir de moral bozulup tartıya çıktıkça psikolojik olarak vücut olumsuz etkileniyor hatta kilo verme durabiliyor o yüzden tartıyı kaldır bir kenara sen yemeklerine sporuna bak
Ben de bundan 3 ay önce aynı senin gibiydimmmböyle beslenince çok yiyomuş gibi hisseder az yiyimd erdim sonraakşama doğru yavaş yavaşacıkır karbonhidratlı şekerli ne vars ayerdim miktar belki şuan yediklerimden azolurdu ama kalorisi yağ bunların kat kat falzası olduğundan kilo alırdım bir de anlamazdım yaa bişey de yemiyorum neden kilo alıyorum diye inan yemek yemez çikolata çerez falan yerdim ama onlar miktarı az olsa da çokk kalorili ve yağlı şekerli...bu da en büyük hata o yüzden öncelikle günde 6 öğün; 3 ara 3 ana öğün yapmaya çalış güzel sağlıklı bir kahvaltı ilegübe başla hergün meyveni yoğurdun sütünü sebzeni etini asla eksik etme ilk başlarda çok yiyimuşsun gibi gelir ama slında düşük kalorili az yağlı beslendiğinden evet çok tok hissedersin ama kilo veridrecek şekilde yediğinden aynı zamanda zayıflamaya da başlarsın inan bu böyle oluyorrr çok yiyomuşuz gibi geliyorrr ama zayıflıyoruzzz inşallah en kısa zamanda bizimle yola çıakrsın canımmm hepberaber kurtulucazz tüm fazlalıklardan inşallahhh:13::13:
sağol canım ya gerçekten bu yorumlarınız olmasa yavaş yavaş kendimi kandırım vazgeçecektim diyetten hep öyle olur çnk.evet haklısın 1dilim browni yiyeceğine mesela 1 tabak yoğurtlu ıspanak yesen yanına çorbanı light ekmeğini yesen belkide daha az kalori bile almış oluyoruz ve karnımız doyuyor.gaza geldim yinekurtulcaz bu yağ kütlelerinden inşallaaahh...bira sabırrrr
sizi seviyorum arkadaşlarrr
ben bugün başlıyorum kızlar. sizdende başlayan olursa beraber yaparız. chukuletada yapıyor. sonuçlarını beyendim ben daha 1 hafta olmasına rağmen 2 santim incelme çok iyi bence. hem sıkılaşmada oluyormuş. önceleri zorlar ama açılır insan zamanla. tamamen kasları esnetme uzatma toplama için yapılan bişey ama yani ben netten sonuç resimlerine baktım ve başkalarının yorumlarını okudum herkes çok memnun. kilo vermeden bikaç beden incelen sıkılaşan var. sımsıkı olalım demi onca kilo verdik. inanıyorumki herkes sımsıkı olsa incelse şimdiki halinden çok daha fit ve güzel ince gözükür. gevşeklik insanı daha kilolu gösteriyor.
bebik ya hem koşu bandı hem bu nasıl yapsam ki ben
biliyosun bi tek akşamları yapabiliyorum
ne dersin
bide sen bantta hıza 4,7 ile 5,1 arası dedin ya
o aralıkta benim nabzım çok düşük oluyo, genelde en fazla 80 civarı ama benimkinin 86- 125 arası olması gerekiyomuş, ben napim hızımı yükselteyim ne dersin?
45 dakika boyunca nabız 80 li aralıklardamı oluyor yani yarım saat dolduğundan sonra değişme olmuyormu canım. olmuyorsa dediğin gibi yükselt. nasılsa o seviyeyede alışacak vücudun bir süre sonra yine yükselme yapman gerekecek bikaç ay sonra
ebrucum normal doğumdan korkulacak bişey yok,sadece biz kadınların bir marifetmiş gibi birbirlerini korkutmalarından başka birşey değil,ilk gece ağrısı gibi düşün abartırlar baratırlar ödün çıkar artık,ama o kadar sıkıntı var mı yok.bu da onun gibi yaşadığın regl sancısından farksız birşey sadece biraz daha şiddetli olanı hele birde kendi doğal sancınla doğururusun hiç korkulacak birşey değil,ben suni sancıyla normal doğum yaptım tam 8 saat sancı çektim ama ben bile korkulacak bişey olarak görmüyorum.doğumdan sonra bebeğini ağrısız sancısız kucağına alıyorsun 2 günde ayağa kalkıyorsun,ben 15 gün sonra evdeki halılarımı yıkamıştım düşün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?