60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mersi şekerim..öpüyorum seni

farmasi ben 30 yaşındayım

olsun ablan sayılırım ben de 34
iş sezeryanla bitiyor mu ? bir sürü doğum öncesinde testleri var vs Ama korkma önemli olan senin bir parçanın hem de çok seveceğin tatlı mı tatlı minik ama şirin sana muhtaç sevgiye ilgiye şefkate aç parçanın sende büyüdüğünü bilmek ona hayata hazırlanmasında yardımcı olacağını bilmek hissetmek gibisi var mı
canım benim rabbim mutlaka sabrını verir.

valla bizim kızlar beni iyi fırçalayacak diye diye yedim bideyiyincede pişman oldum tabi,canım sıkıldııı
çerezleri kaldırmıştım yemiyim diye,gittim ordan çıkardım da yedim bideşu haftayı bi atlatsam Allahın izniyle normal düzenime dönücem inşallahhhhhh
öpüyorum hepiciğinizi

oluyo arkadsım ya bazen ben bile inanmıyorum hem zayıflıycam dıyosun hem bunları yıyosun diyorum kendime diyetisyenim demişti ki bana bazı insanların ruhu açtır sen onlardansın ve genelde 8-10 kilo falası olnaların ruhu aç olanlar açlında bu topik ruhu açlar olmalı... ama canını sıkma o ruhu doyurcaz en kısa zamnda inşallah ... afiyat olsun..

hugocuk banada yolluycak mısın...

bugün biraz daha iyiyim allahıma şükürler olsun canımcımm sen nasılsın neruşum

ben bugün başlıyorum kızlar. sizdende başlayan olursa beraber yaparız. chukuletada yapıyor. sonuçlarını beyendim ben daha 1 hafta olmasına rağmen 2 santim incelme çok iyi bence. hem sıkılaşmada oluyormuş. önceleri zorlar ama açılır insan zamanla. tamamen kasları esnetme uzatma toplama için yapılan bişey ama yani ben netten sonuç resimlerine baktım ve başkalarının yorumlarını okudum herkes çok memnun. kilo vermeden bikaç beden incelen sıkılaşan var. sımsıkı olalım demi onca kilo verdik. inanıyorumki herkes sımsıkı olsa incelse şimdiki halinden çok daha fit ve güzel ince gözükür. gevşeklik insanı daha kilolu gösteriyor.

tatlım ben şimdi yolladım mesaj sürem dolmadı daha hem sadece 5 kiişiye yollayabildim 5 ten fazla olmuyormuş yoksa elbette herkese yollarım ayrım yapmam. sanada başka arkadaşlar yollarlar merak etme canım

sağol canım...evet 4-5 defa kan verdim bunun 2 defası kendim içindi sağlık sorunu..ama diğer 3 defası testler içindi..bebekten dolayı..ondan rabbim güç verdi..sevinçle bekliyorsun sonucu o zaman hiç korkmadım...korktuysamda duymadım bile acıyı..rabbim versinde ben razıyım..ama normal yapamam bundan eminim

ah benim sevgi dolu arkadaşım,bildiğini başkasından saklamayan iyi huylu arkadaşımm,sağol tatlımmmmmmmmmmm

ben de sezeryan istedim herşey normal olduğu halde ama ben gerçekten normal doğum yapamam ve de boşu boşuna bebeğin hayatı riske girer dedim de sezeryan oldum

Son düzenleme:
neruşum özelden sürem doldu buraya yazayım dedim. abin doğru demiş epey bilgili. canım bende hep diyorumya 10 dakika ısının önce diye ben sanırım bunu dün demeyi unutmuşum önce ısınma elbette kaslar açılsın. dinlenme konusundada haklı canım. ben epey ilerlettiğimden rahatça yapıyorum fakat yeni başlayanlar dinlenerek yapabilirler. ben zorlanma durumuma göre dinleniyorum. mesela biceps çalışırken dinleniyorum muhakkak. birde canım illa dumbell şart değil cola şişesi veya su şişeside olur yani nasıl kolay gelirse. evet zorlamadığı zaman ağırlık biraz arttırırlır ama abin epey gelişmiş bu konuda onu etkilemez her dumbell sen yeni başlayacağın için bence 1 kiloluk veya 1.5 kiloluk olur sana veya 2 tam bilemem ama kesin olsun dersen 2 kiloluk al istersen kollarında hem epey güçlenir. ben uzun süre çalıştım bazen eşimi kollarım arasında sıkarım ve kurtulamaz. diyorki bu ne ya kol çalışa çalışa çok güçlenmişsin der. kollarımda sıktımmı zordur kurtulmak birde geçenlerde ağır bişey vardı kayınvalide dedi sen kaldırma ağır dedi. eşimde aman o herşeyi kaldırır ondaki kol kuvveti kimde var dedi
hem çok güçleniyor kollar
7. harekette biceps için çok faydalı canım ama dedikleri doğru sadece değişik şekillerde aynı kası çalıştırıyor canım. zaten sen dediklerini bile yapsan yeter ama omuz için olanıda yap bence omuzlar çok güzelleşiyor yani 8. egzersizi yap omuz için. abinin dediklerine ilave 7. ve 8. egzersizleride yap bence canım.

ebrucum normal doğumdan korkulacak bişey yok,sadece biz kadınların bir marifetmiş gibi birbirlerini korkutmalarından başka birşey değil,ilk gece ağrısı gibi düşün abartırlar baratırlar ödün çıkar artık,ama o kadar sıkıntı var mı yok.bu da onun gibi yaşadığın regl sancısından farksız birşey sadece biraz daha şiddetli olanı hele birde kendi doğal sancınla doğururusun hiç korkulacak birşey değil,ben suni sancıyla normal doğum yaptım tam 8 saat sancı çektim ama ben bile korkulacak bişey olarak görmüyorum.doğumdan sonra bebeğini ağrısız sancısız kucağına alıyorsun 2 günde ayağa kalkıyorsun,ben 15 gün sonra evdeki halılarımı yıkamıştım düşün yani

bebüüüüşlerrrrrrrrrrrr hepinizi öpüyorummmm çılgınca spor yapıyoruz bakıyorum kiii hadi hayırlısııısımsıkı olucaz inşallahhh hepberaberrrrr

sabah kalkınca 1 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

2 dilim uno denge ekmek

1 yeşil zeytin

1kk beyaz peynir

1 domates

1 salatalık

şimdi yeşil çayımı içtim bugün kardiyo günüm birazdan koşu bandında nabız hızıma uygun hzı da yürüycem inşallahhhh

ayy ne güzel ya bende normal doğum istiyorum aksilik çıkmaz ise

selam kızlar.kahvaltımı yazayım
2 dilim kızarmış ekmek
1 kupa yeşil çay
1 yumurta haşlanmış
1 domates
1 yeşil biber
1 dal taze soğan
1 kk peynir
1 çk bal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…