60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmiyorum ki canım çevreden ürkütücü şeyler duyorum hep...birazda canım tatlıdır benim..çok fazla dayanıklı değilm.hele o zamn bir gelsin bakalım artık..sanada maşşalah bu arada 15 gün sonra halı yıkdaım diyorsun...tam bir anadolu kadını bravo

dün kilo kontrol hareketine katılacaktım vücut kitle endeksini yazdım kilonuz normal dedi harekete almadılar beni.

neruda afffyettt osssun canım..çok güzelmiş menün....haydi kolay gesssiinnnn

selam kızlar.kahvaltımı yazayım
2 dilim kızarmış ekmek
1 kupa yeşil çay
1 yumurta haşlanmış
1 domates
1 yeşil biber
1 dal taze soğan
1 kk peynir
1 çk bal

afiyet olsun menün güzel

ayy ne güzel ya bende normal doğum istiyorum aksilik çıkmaz ise

bencede normal yap canım,sezeryan olup bebeğini emziremeyenler var gözleri bebek falan görmek istemiyor,kadın sancısıyla mı uğraşsın bebeğini nasıl emzireceğiyle mi,bide geceleri kalkacaksın bebeğe alışma dönemi var,kanman var bi de ameliyat sancısı kolay mı.ben rahimden kist ameliyatıda oldum aradan 5 yıl geçti ama hala soğuk havada sızlar içten içe.iç yarnın kapanması hiç kolay olmuyor,asıl acıya dayanamayan sezeryan olmasın bence acıya dayanamayan normal doğum yapsın çocuğu doğurdun mu ne ağrın ne sıızn kalıyor,harika bişey.gözün bebekten başka birşeyi görmüyor

hugocuk arkadsın yolladığı şeyi bana yollayabılecek bi arkadsım yokmu bende yapmak ıstıyoeurum... lütfemnnn

toparlanma süreci ağrı sızı eşiği bünye ile alakalı bir durum ben kendim çok sert mizaçlı ağrıya acıya dayanan bir tipimdir ama ben alttan dikiş de yemek istemedim. burada normal doğuma genelde ebeler giriyor ve de gelinimiz yazık alttan yanlış bir kesik dikişe maruz kaldı ilk doğumunu yapalı 15 yıl oldu hala pürüzleri devam ediyor kaç kere o hatadan dolayı operasyon geçirdi bu gibi olumsuzlukları görünce cesaret edemedim. bir de ben bayılayım ayılayım kim neremi görürse görsün yeterki aklım başımda bir yanımı gösteremem duygusu da hakimdi bende.

senin için nasıl hayırlısıyla öyle olsun yanlız ben sezeryanla doğum yaptığıma hiçbir şekilde piişman olmadım benim için güzel deneyim oldu şükürler olsun rabbime birgün doğum yaptım . birkaç saat sonra yürümeye başladım, ertesi gün eve geldim.
1 hafta içerisinde tıpkı üniversiteden arkadaşımın dediği gibi bütün işlerimi kendim yapıyordum benim o kadar da sürmedi 3- 5 günde insan kendine yeter hale geliyor. ama gene gene diyorum bünye ile alakalı bence.

Son düzenleme:

benim yaptığım delilik tabi,lohusa halimle kalkıp yıkmaıştım bide haziranın başıydı,o serinlikte yıkadım bideyani benim anlatmak istediğim ne sancım ne ağrım vardı en zor işlerden olan halı yıkamayı bile 15 gün sonra yapabilmiştim

kızalr videoyu indirebildinizmi. diğer arkadaşlarada yollarsanız isteyen var iyi olur.

afiyet bal şeker olsun neruşumaaaaaaaaaaaaa,süpersin süperrrrrrrrrrrrrrrr

canım bende sezeryan yapmak zorunda kalmıştım.am çok pişman olsum.sürekli bel ağrılarım var.epidral olmuştu benim.ama 2.çocuğumu doktor kontrolünde inşallah allah nasip ederse normal doğum yapmak istiyorum...:26::26:

kendinize iyi bakın kızlar artık oğlanı okuldan alma yemeğimizi yeme zamanı öğleden sonra okulda dersim var, bir de akrabalarımın birinde toplanacağız akraba toplantısı var bakalım beni ne gibi süprizler bekliyor

hugocuk banada linkini gönderebilir misin?

afiyet olsun neruşcum

sezeyan olduysan bir daha normal doğum yapamazsın canım,müsaade edilmiyor

canım sen belinden iğne mi yedin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…