ebrucum normal doğumdan korkulacak bişey yok,sadece biz kadınların bir marifetmiş gibi birbirlerini korkutmalarından başka birşey değil,ilk gece ağrısı gibi düşün abartırlar baratırlar ödün çıkar artık,ama o kadar sıkıntı var mı yok.bu da onun gibi yaşadığın regl sancısından farksız birşey sadece biraz daha şiddetli olanı hele birde kendi doğal sancınla doğururusun hiç korkulacak birşey değil,ben suni sancıyla normal doğum yaptım tam 8 saat sancı çektim ama ben bile korkulacak bişey olarak görmüyorum.doğumdan sonra bebeğini ağrısız sancısız kucağına alıyorsun 2 günde ayağa kalkıyorsun,ben 15 gün sonra evdeki halılarımı yıkamıştım düşün yani
bebüüüüşlerrrrrrrrrrrr hepinizi öpüyorummmm çılgınca spor yapıyoruz bakıyorum kiii hadi hayırlısııısımsıkı olucaz inşallahhh hepberaberrrrr
sabah kalkınca 1 kuru kayısı 500ml su
kahvaltım
2 dilim uno denge ekmek
1 yeşil zeytin
1kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
şimdi yeşil çayımı içtim bugün kardiyo günüm birazdan koşu bandında nabız hızıma uygun hzı da yürüycem inşallahhhh
selam kızlar.kahvaltımı yazayım
2 dilim kızarmış ekmek
1 kupa yeşil çay
1 yumurta haşlanmış
1 domates
1 yeşil biber
1 dal taze soğan
1 kk peynir
1 çk bal
ayy ne güzel ya bende normal doğum istiyorum aksilik çıkmaz ise
45 dakika boyunca nabız 80 li aralıklardamı oluyor yani yarım saat dolduğundan sonra değişme olmuyormu canım. olmuyorsa dediğin gibi yükselt. nasılsa o seviyeyede alışacak vücudun bir süre sonra yine yükselme yapman gerekecek bikaç ay sonra
canım önceki gün dikkat ettim
bi ara 100e kadar yükseldi
sonra yine 70lere düştü
hızlı hızlı nefes alıp verdim ama tık yok, yükselmiyo nabzım
bide hızımı yükselteyim bakalım bugün, tekrar kontorl edeyim sonra
bebüüüüşlerrrrrrrrrrrr hepinizi öpüyorummmm çılgınca spor yapıyoruz bakıyorum kiii hadi hayırlısııısımsıkı olucaz inşallahhh hepberaberrrrr
kahvaltım
2 dilim uno denge ekmek
1 yeşil zeytin
1kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
şimdi yeşil çayımı içtim bugün kardiyo günüm birazdan koşu bandında nabız hızıma uygun hzı da yürüycem inşallahhhh
canım senin nabız ne zaman yükselmeye başlıyor, bid esen hangi aralıkta yürüyosun?
ayy ne güzel ya bende normal doğum istiyorum aksilik çıkmaz ise
inşallah canım
ben de öyle istiyorum ama o gücü kendimde bulurmuyum bilmiyorum
ayşe armanın yazı dizisi vardı
orda onrmal doğum yapan bi kadın o doğumu yaptıktan sonra ne kadar gçlü olduğunuzu görüynsunuz, kendinizi daha çok seviyosunuz egonuz özgüveniniz artıyo demişti ki bence haklıdır yani :)))
bilmiyorum ki canım çevreden ürkütücü şeyler duyorum hep...birazda canım tatlıdır benim..çok fazla dayanıklı değilm.hele o zamn bir gelsin bakalım artık..sanada maşşalah bu arada 15 gün sonra halı yıkdaım diyorsun...tam bir anadolu kadını bravo
bilmiyorum ki canım çevreden ürkütücü şeyler duyorum hep...birazda canım tatlıdır benim..çok fazla dayanıklı değilm.hele o zamn bir gelsin bakalım artık..sanada maşşalah bu arada 15 gün sonra halı yıkdaım diyorsun...tam bir anadolu kadını bravo
kahvaltım
2 dilim uno denge ekmek
1 yeşil zeytin
1kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
Canım gerçekten moral bozacak bişey yok inan bu dönem dönem hepimizde oluyor özellikle bayanlarda vücut daha çabuk su tuttuğundan en ufak bir farklılık bile buna neden olabiliyor o yüzden zaten haftada bir 2 haftada bir tartılmayı öneriyor uzmanla rçünkü tartıyla inatlaşmanın anlamı yokk bir de moral bozulup tartıya çıktıkça psikolojik olarak vücut olumsuz etkileniyor hatta kilo verme durabiliyor o yüzden tartıyı kaldır bir kenara sen yemeklerine sporuna bak
Ben de bundan 3 ay önce aynı senin gibiydimmmböyle beslenince çok yiyomuş gibi hisseder az yiyimd erdim sonraakşama doğru yavaş yavaşacıkır karbonhidratlı şekerli ne vars ayerdim miktar belki şuan yediklerimden azolurdu ama kalorisi yağ bunların kat kat falzası olduğundan kilo alırdım bir de anlamazdım yaa bişey de yemiyorum neden kilo alıyorum diye inan yemek yemez çikolata çerez falan yerdim ama onlar miktarı az olsa da çokk kalorili ve yağlı şekerli...bu da en büyük hata o yüzden öncelikle günde 6 öğün; 3 ara 3 ana öğün yapmaya çalış güzel sağlıklı bir kahvaltı ilegübe başla hergün meyveni yoğurdun sütünü sebzeni etini asla eksik etme ilk başlarda çok yiyimuşsun gibi gelir ama slında düşük kalorili az yağlı beslendiğinden evet çok tok hissedersin ama kilo veridrecek şekilde yediğinden aynı zamanda zayıflamaya da başlarsın inan bu böyle oluyorrr çok yiyomuşuz gibi geliyorrr ama zayıflıyoruzzz inşallah en kısa zamanda bizimle yola çıakrsın canımmm hepberaber kurtulucazz tüm fazlalıklardan inşallahhh:13::13:
sağol canım ya gerçekten bu yorumlarınız olmasa yavaş yavaş kendimi kandırım vazgeçecektim diyetten hep öyle olur çnk.evet haklısın 1dilim browni yiyeceğine mesela 1 tabak yoğurtlu ıspanak yesen yanına çorbanı light ekmeğini yesen belkide daha az kalori bile almış oluyoruz ve karnımız doyuyor.gaza geldim yinekurtulcaz bu yağ kütlelerinden inşallaaahh...bira sabırrrr
sizi seviyorum arkadaşlarrr
biz de seni ttalım burası bir mucizeee yeter ki burda olll hepp inan kurtulucaz tatlım tüm fazla kilolardannnn yağlardan hepberaber inşallahhhh:13:
neruşum özelden sürem doldu buraya yazayım dedim. abin doğru demiş epey bilgili. canım bende hep diyorumya 10 dakika ısının önce diye ben sanırım bunu dün demeyi unutmuşumönce ısınma elbette kaslar açılsın. dinlenme konusundada haklı canım. ben epey ilerlettiğimden rahatça yapıyorum fakat yeni başlayanlar dinlenerek yapabilirler. ben zorlanma durumuma göre dinleniyorum. mesela biceps çalışırken dinleniyorum muhakkak. birde canım illa dumbell şart değil cola şişesi veya su şişeside olur yani nasıl kolay gelirse. evet zorlamadığı zaman ağırlık biraz arttırırlır ama abin epey gelişmiş bu konuda onu etkilemez her dumbell sen yeni başlayacağın için bence 1 kiloluk veya 1.5 kiloluk olur sana veya 2 tam bilemem ama kesin olsun dersen 2 kiloluk al istersen kollarında hem epey güçlenir. ben uzun süre çalıştım bazen eşimi kollarım arasında sıkarım ve kurtulamaz. diyorki bu ne ya kol çalışa çalışa çok güçlenmişsin der. kollarımda sıktımmı zordur kurtulmak birde geçenlerde ağır bişey vardı kayınvalide dedi sen kaldırma ağır dedi. eşimde aman o herşeyi kaldırır ondaki kol kuvveti kimde var dedi
hem çok güçleniyor kollar
7. harekette biceps için çok faydalı canım ama dedikleri doğru sadece değişik şekillerde aynı kası çalıştırıyor canım. zaten sen dediklerini bile yapsan yeter ama omuz için olanıda yap bence omuzlar çok güzelleşiyor yani 8. egzersizi yap omuz için. abinin dediklerine ilave 7. ve 8. egzersizleride yap bence canım.
Anladım hugocukcuğummm çok sağollll tamam 7 ve 8i de yapayım yaa aslına bakrsan ben de oldukça kuvvetliyim kapadığım kavanozu kimse açamaz ben de bazen erkek arkadaşımı bi sıkıyorum kurtulamıyoo oldukça kuvvetlidir kollarım bilek güreşinde falan daaaa2ile mi çalışsam 1,5 en iyisi galibaaa:26:
kızlar isterseniz sizede yollayayım idirin. sonuçları gördüm inanılmaz yani. 21 günde o kadar incelme o kadar değişim hayret verici. zaten o yüzden merak ettimya bende. yollayayım isterseniz sizede. indirin cdye kopyalayın evde bilgisayarda veya dvd oynatıcıda yapabilirsiniz rahatlıkla. evde bilgisayar olanlar bilgisayara indirip yapabilirler olmayanlarda cdye yüklesin oedan yapabilirler rahatlıkla. pilatese eşdeğer belkide pilatesten daha iyi çünkü yani diyorumya sonuçları bi internetten arayın. callenetics diye bi bakın sonuçlara inanılmaz. hem yapan arkadaşlardan yorumları okudum başka sitelerde çok memnun herkes. burdada chukuleta başlamış zaten sağolsun o verdi banada ve dediki 1 haftada 2 cm. inceldim dedi. bence süper 1 hafta neki yani değilmi.
kahvaltım
2 dilim uno denge ekmek
1 yeşil zeytin
1kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
biz de seni ttalım burası bir mucizeee yeter ki burda olll hepp inan kurtulucaz tatlım tüm fazla kilolardannnn yağlardan hepberaber inşallahhhh:13:
Anladım hugocukcuğummm çok sağollll tamam 7 ve 8i de yapayım yaa aslına bakrsan ben de oldukça kuvvetliyim kapadığım kavanozu kimse açamaz ben de bazen erkek arkadaşımı bi sıkıyorum kurtulamıyoo oldukça kuvvetlidir kollarım bilek güreşinde falan daaaa2ile mi çalışsam 1,5 en iyisi galibaaa:26:
ne güzel yaaa bense portakal bile sıkamıyorumm,yarısı çöpe gidiyoellerim bep bir kuvvetsiz
canım bende sezeryan yapmak zorunda kalmıştım.am çok pişman olsum.sürekli bel ağrılarım var.epidral olmuştu benim.ama 2.çocuğumu doktor kontrolünde inşallah allah nasip ederse normal doğum yapmak istiyorum...:26::26:
canım bende sezeryan yapmak zorunda kalmıştım.am çok pişman olsum.sürekli bel ağrılarım var.epidral olmuştu benim.ama 2.çocuğumu doktor kontrolünde inşallah allah nasip ederse normal doğum yapmak istiyorum...:26::26:
hugocuk arkadsın yolladığı şeyi bana yollayabılecek bi arkadsım yokmu bende yapmak ıstıyoeurum... lütfemnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?