toparlanma süreci ağrı sızı eşiği bünye ile alakalı bir durum ben kendim çok sert mizaçlı ağrıya acıya dayanan bir tipimdir ama ben alttan dikiş de yemek istemedim. burada normal doğuma genelde ebeler giriyor ve de gelinimiz yazık alttan yanlış bir kesik dikişe maruz kaldı ilk doğumunu yapalı 15 yıl oldu hala pürüzleri devam ediyor kaç kere o hatadan dolayı operasyon geçirdi bu gibi olumsuzlukları görünce cesaret edemedim. bir de ben bayılayım ayılayım kim neremi görürse görsün yeterki aklım başımda bir yanımı gösteremem duygusu da hakimdi bende.
senin için nasıl hayırlısıyla öyle olsun yanlız ben sezeryanla doğum yaptığıma hiçbir şekilde piişman olmadım benim için güzel deneyim oldu şükürler olsun rabbime birgün doğum yaptım . birkaç saat sonra yürümeye başladım, ertesi gün eve geldim.
1 hafta içerisinde tıpkı üniversiteden arkadaşımın dediği gibi bütün işlerimi kendim yapıyordum benim o kadar da sürmedi 3- 5 günde insan kendine yeter hale geliyor. ama gene gene diyorum bünye ile alakalı bence.
benim yaptığım delilik tabi,lohusa halimle kalkıp yıkmaıştım bide haziranın başıydı,o serinlikte yıkadım bideyani benim anlatmak istediğim ne sancım ne ağrım vardı en zor işlerden olan halı yıkamayı bile 15 gün sonra yapabilmiştim
canım bende sezeryan yapmak zorunda kalmıştım.am çok pişman olsum.sürekli bel ağrılarım var.epidral olmuştu benim.ama 2.çocuğumu doktor kontrolünde inşallah allah nasip ederse normal doğum yapmak istiyorum...:26::26:
bugün biraz daha iyiyim allahıma şükürler olsun canımcımm sen nasılsın neruşum
esw;18092841 [COLOR="green" .!.:bebik ya hem koşu bandı hem bu nasıl yapsam ki ben
biliyosun bi tek akşamları yapabiliyorum
ne dersin
bide sen bantta hıza 4,7 ile 5,1 arası dedin ya
o aralıkta benim nabzım çok düşük oluyo, genelde en fazla 80 civarı ama benimkinin 86- 125 arası olması gerekiyomuş, ben napim hızımı yükselteyim ne dersin?
amoremmm eternommmm cicimmmm tebrik ederim seniiiii hiçbir emek sonuçsuz kalmazzzer ya da geçç mükafatını alıyoruz kilolar yağlar gidiyor çokşükürrrrtebrik ederim canımmmm darısı hepimizin başına güzelce sağlıkla kurtulalım fazla yağlardan kilolardan inşallahhhhhh
canım bu menüye 2yk yoğurt 2 kuru kayısı 1 ceviz eklesen meselaaaa süperrrr olurrrrr:13:
canımm şimdi ara öğünümde yedim
üçtane kuru kayısı
4 tane ceviz
bidee yeşil çayy
bunları ara öğüne kaydırdım ama sabah mı yesem acabaaa
ama bu sefer ara öğünde ne yicem kii
bide kızlaar yaa tartılamıyorum benn.
hoşlanmıyorum tartılmaktann :44:
ama böylede olmuoo kii
nee buu kii yaa
Canım sabah 2yk yoğurt 2 kayısı ye kahvaltınla birlikte arada da elma portakal 2yk yoğurt ya da 1 kayısı 1 elma falan yiyebilirsin bence
canım sen belinden iğne mi yedin ?
sezeyan olduysan bir daha normal doğum yapamazsın canım,müsaade edilmiyor
iyiyim nugişim çokşükür gayet iyiyim tatlımmm senin de daha iyi olmana çokkks evindim çok daha iyi olacaksın inşallahhhhh:13::13:
eswcim balımm şöyle ki ben de bilmiyodum bunu abimden öğrendim hesapladık 115 ile 145 arasında olması gerekiyomuş benimkinin daha altında ya da sütünde olsa yağ yakılmıyomuşş ben de 130larda falan sabit 45dk yürüyeme çalışıyorum ilk 5dk ısınıyorum 5.5 te sonra 6da yürüyorum 6 da 130larda falan oluyo benimki yaşa göre hesabı var hemen hemen yakın yaşlarımız bence seninkide 130larda olmalı 85 zaten normali 120 üstü 145 altı olmalı nabzın burundan nefes al ağızdan verr yürüme esnasında ve nabzın çıkıp inmesin 45dk sabit tutumaya çalış bu nabızda, son 5dk ya da yani nabzın normale dönene kadar da soğumak için yürü tatlım
Canım sabah 2yk yoğurt 2 kayısı ye kahvaltınla birlikte arada da elma portakal 2yk yoğurt ya da 1 kayısı 1 elma falan yiyebilirsin bence
tamam canım
ya benim yaş 27
seninki 28 dimi sanırım
e hemen hemen aynıdır haklısın
ben hızımı artırayım bakalım bu akşam nasıl olacak
nefesimi de unutmazsam pilatesteki almaya çalışıyorum
ama ben pc karşısında yaptığım çini izlediğim şeye daldrıp unutabiliyorum o şekilde nefes almayı
neruda afffyettt osssun canım..çok güzelmiş menün....haydi kolay gesssiinnnn
mersi ebruciiiiiiiiiiimmmmm
afiyet olsun menün güzel
afiyet bal şeker olsun neruşumaaaaaaaaaaaaa,süpersin süperrrrrrrrrrrrrrrr
afiyet olsun neruşcum
ne güzel yaaa bense portakal bile sıkamıyorumm,yarısı çöpe gidiyoellerim bep bir kuvvetsiz
halıları yıkıyosunnn ama portakal sıkamıyosunnn sıkletlerimiz farklı demek kiii ağırlık çalış en iyisiiii
iyiyim nugişim çokşükür gayet iyiyim tatlımmm senin de daha iyi olmana çokkks evindim çok daha iyi olacaksın inşallahhhhh:13::13:
eswcim balımm şöyle ki ben de bilmiyodum bunu abimden öğrendim hesapladık 115 ile 145 arasında olması gerekiyomuş benimkinin daha altında ya da sütünde olsa yağ yakılmıyomuşş ben de 130larda falan sabit 45dk yürüyeme çalışıyorum ilk 5dk ısınıyorum 5.5 te sonra 6da yürüyorum 6 da 130larda falan oluyo benimki yaşa göre hesabı var hemen hemen yakın yaşlarımız bence seninkide 130larda olmalı 85 zaten normali 120 üstü 145 altı olmalı nabzın burundan nefes al ağızdan verr yürüme esnasında ve nabzın çıkıp inmesin 45dk sabit tutumaya çalış bu nabızda, son 5dk ya da yani nabzın normale dönene kadar da soğumak için yürü tatlım
tamam canım
ya benim yaş 27
seninki 28 dimi sanırım
e hemen hemen aynıdır haklısın
ben hızımı artırayım bakalım bu akşam nasıl olacak
nefesimi de unutmazsam pilatesteki almaya çalışıyorum
ama ben pc karşısında yaptığım çini izlediğim şeye daldrıp unutabiliyorum o şekilde nefes almayı
evet tatlım hemen hemen aynıdır ilk 5-10dk 5.5 le başla ısın bence sonra 6 ya çıkart bir bak bakalım nabız önemli dediğimgibi 130larda olmalı yani 125-130-135 140 öyle iner çıkar belki ama o aralarda olmalı yağ yakımı içinnn bir de nefes önemlii düzenli nefes almazsan oksijen de düzenli olmaz yağ yakımıiçin önemlii hem de çabuk yorulursun düzenli nefes almazsann
bende gidiyorum yemeğe
bakalım ne yemek var
yemekten sonra böyle alkışlayacam annemi
esatyldr ve aheste54 sizede yolladım
hugocuk teşekkürler yeterli mesaj sayım olmadığından özelden cevap yazamadım...bu arada bu çizelgeler hakkında bilgiyi bulamadım, geçen sene bir şekilde yaptım kaldırdım ama bu yeni düzende bulamadım?bir el atıver:))
mesajı okudum ama kim yazdı hatırlamıyorum. bi arkadaş yazmış ben zayıflama için gruba katılacaktım ama beden kitle endeksim normal çıktı almadılar diyehangi arkadaş yazmıştı mesajı
200 ml süt içtim şimdi,ara öğünüm geç oldu biraazcık:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?