60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle katılıyorum bünye meselesi herkeste değişik...ve benim mdr yrd (kadın) oğlu jinekolog ve tüm okul ona gider...kadın bize dediki şimdiki nesil çürük kalpler dayanıksız acıya dayanıklı değil bu yüzden normal doğum azaldı dedi..eskiden bu kadar sıkıntı yoktu yenilen içilen sağlıklıydı şimdi geçen bir doktor çıkmış tv ye annem diyorki adam nerdeyse yiyeceğimiz herşeye kanstrojen saklıyor dedi.e ne yiycez dedi..o zaman anlıyoruz ki insanlar dayanıksız artık..

senin yaptığında büyük riks..bir üşütsen iltahap kapsan ayıkla pirincin taşını..shelam benim.gölgelerin gücü adına beeeeeeeeeeen shelaaaa

normal yapamazsın ki artık bir defa sezeyan oldun..normal yapamazsın diye biliyorum

bugün biraz daha iyiyim allahıma şükürler olsun canımcımm sen nasılsın neruşum

iyiyim nugişim çokşükür gayet iyiyim tatlımmm senin de daha iyi olmana çokkks evindim çok daha iyi olacaksın inşallahhhhh:13::13:

eswcim balımm şöyle ki ben de bilmiyodum bunu abimden öğrendim hesapladık 115 ile 145 arasında olması gerekiyomuş benimkinin daha altında ya da sütünde olsa yağ yakılmıyomuşş ben de 130larda falan sabit 45dk yürüyeme çalışıyorum ilk 5dk ısınıyorum 5.5 te sonra 6da yürüyorum 6 da 130larda falan oluyo benimki yaşa göre hesabı var hemen hemen yakın yaşlarımız bence seninkide 130larda olmalı 85 zaten normali 120 üstü 145 altı olmalı nabzın burundan nefes al ağızdan verr yürüme esnasında ve nabzın çıkıp inmesin 45dk sabit tutumaya çalış bu nabızda, son 5dk ya da yani nabzın normale dönene kadar da soğumak için yürü tatlım

Son düzenleme:
bu arada günaydını geçtik galiba:)ama olsun yinede hepinize günaydınlar:) 2009dan beri eve çakılı kaldım bir türlü atanamayınca haliyle bir de depresyon eklendi sabahları uyanamaz oldum.bir rutine geçmem lazım erken kalkmak için...ben neredeyse öğlen vakti gibi uyandığım için ne yemeli diye karar veremedim,annemin yaptığı kurabiyelerin de sonu görünüyordu ki çayın yanında artık sabah kahvaltısı mı dersiniz öğle yemeği mi bilemedim ben onu:) 2-3 tane kurabiye yedim içime bir pişmanlık da çökmedi değil daha ilk günden diyerek ama bunu telafi edebileceğimi biliyorum..ikindi vakti gibi bir ara öğün düşünüyorum 1 bardak süt ya da bir küçük kase yoğurt
akşam menüsünü de yazarım artık...

neruda afffyettt osssun canım..çok güzelmiş menün....haydi kolay gesssiinnnn

mersi ebruciiiiiiiiiiimmmmm

afiyet olsun menün güzel

sağol canım benimmm

afiyet bal şeker olsun neruşumaaaaaaaaaaaaa,süpersin süperrrrrrrrrrrrrrrr

sağol fanbığımmmmmmm:13:

afiyet olsun neruşcum

sağol nugicimmm benimmmm

canım bende anlamıyorum çizelgeden hep arkadaşlar antıyor bana öyle zar zor yapıyorum bende

mesajı okudum ama kim yazdı hatırlamıyorum. bi arkadaş yazmış ben zayıflama için gruba katılacaktım ama beden kitle endeksim normal çıktı almadılar diye hangi arkadaş yazmıştı mesajı

200 ml süt içtim şimdi,ara öğünüm geç oldu biraazcık:26:

afiyet olsun kuzucuğum bende akşamları sütüme kakao ekliyorum çok severek içiyorum valla. dizi izlerken çok keyif oluyor şekersiz daha bi lezzetli oluyo bence. iyiki verdi diyetisyen ödül gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…