60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

200 ml süt içtim şimdi,ara öğünüm geç oldu biraazcık:26:

afiyet olsun fambığımmmm

Ben de ara öğün yapıyorum şimdi

1 dilim denge ekmeğe 1tk salça sürdümmm(hugocuuuk )

1 de elma

Ben akşam geç yiyiorum diye ekmek haklarımı ara öğünlerde yiyiorum diyet bisküvi falan yemyiyim diye ekmek yiyorum ki toplam günde 4 dilimi geçmiyorum ve daha doyurucu oluyo.(açıklamamı da yaparımmm hemennn )

Bu denge ekmek 40 kalori ya 4 dilimi 160 kalori yapıyo diğer ekmeklerden 3 dilim yemiş gibi oluyoruz sanırım ona denk geliyo yani ben diğerlerinden 3 dilim yiyiodum dengeyi 5 dilim mi yesem acaba?? hııııııııııııı ne dersin fambıkkkkk:26::26:

afiyet olsun kuzucuğum bende akşamları sütüme kakao ekliyorum çok severek içiyorum valla. dizi izlerken çok keyif oluyor şekersiz daha bi lezzetli oluyo bence. iyiki verdi diyetisyen ödül gibi geldi

ay evett ben de içiyorum 3 gündür bugün sütüm bitmiş içmedim ama çok güzel oluyo 1çk kakao, 1tk tarçın kouyuyorum tarçında tat veriyo çok nefiss oluyoooo sağol hugocuk valla iyiki verdi senin diyetisyennn:92::92::92::86::86::86::86::86:

doğal fındık ezmesi yapabilirsin. fındığı ezip içine pekmez veya doğal bal bulabiliyorsan eklersin. pekçok sporcu kendisi yapıyor doğal şekilde fındık ezmesini. sporcular özellikle fındık ezmesi yiyorlar. tabiki biz abartmayacağız sadece. valla ben domates yiyemiyorum mevsiminde değilse bende bu şekilde salça sosu yaptım kendime. çokta nefis oldu. içine azcık ceviz bile dövülüp eklenebilir hoş olur. aklıma geldi iyikide geldi sabah keyifle lezzetli bir kahvaltı yaptım. peynirle beraber iyi gitti

evet belden aşağıyı uyuşturmak içindi.fakat ben tamamen bayılmıştım doğumdan 3 saat sonra kendime geldim.doktorlarım çok korkmuştu hatta ne olduğunu çözmeye çalışıyorlardı.

vaala benimde bi sorun yoktu ama ben sezaryan istedim ve belden uyutum ben anında gördüm bebegimi o akşamdaayaga kalktım bidaha hiç yatmadım hiç korkmayın sezaryandan

mrb kızlar sizide takip ediyorum başka topikte okudum ama sizden bilgi almak istedim sıkılaşmak için lahana yağı kullanan oldumu nasıl yapılır

canım bende anlamıyorum çizelgeden hep arkadaşlar antıyor bana öyle zar zor yapıyorum bende
ok güzellik bir ara bir yerlerden bulur yaparız:)
afiyet olsun kuzucuğum bende akşamları sütüme kakao ekliyorum çok severek içiyorum valla. dizi izlerken çok keyif oluyor şekersiz daha bi lezzetli oluyo bence. iyiki verdi diyetisyen ödül gibi geldi

kakao bildiğim kadarıyla seratonin salgılanmasına neden olduğu için ayrıca mutlu ediyormuş,geçen gün bir diyetisyeni izledim o da muzu kakaoya batırarak yiyebilirsiniz dedi denemek lazım,hmm bir de annemle şekersiz atıştırmalıklardan yaptık bunu denedim bak kesinlikle tavsiye edeim.hurmaların çekirdeklerini çıkardık,rondaoya hurmaları,dövülmüş cevizleri ve azcık da tepeleme kakao ekledik çektik,küçük top toplar yapıp hindistan cevizine buladık?nasıl tarif ama ben çok beğendim tamamen doğal şeker

desene annem gayet sağlıklı besleniyor ben karadenizliyim biz de sabahları çekilmiş fındık mutlaka sofrada olur,ekmeğin üzerine bal üzerine de fındık :))arada ben de yaparım:)ama ne kadar doğal da olsa kontrolü kaybedince gerisi geliyor...ya bu salça sosunu bende çok severim ama uzak durmaya çalışıyordum,senin gibi mevsimi de değil ya domates falan yiyemiyorum bende hmm denemeli mi acaba?

Ayy evet ama ben sanırım öyle bişey yaparsam kaşık kaış yerimmmmm:86::86::86:şimdilik yapmıyım benceeeeama sağol hugocukcuuum iyi fikirrr ilerd eyapılabilir evet tatlı isteyince hiç olmaza doğal olur. salçayı da ceviz,etimek ve zyağı ile karışıtırır meze yaparız biz muammara antepte çok yapılır çok da lezzetli olur bendeki salça da nnemin yaptığı ev yapımı içinde zyağ var zaten biz zyağı katıp kurutuz güneşte evde öyle ypılır ondan 1tk sürdüm kmeğe çok da güzel oluyor sabahları bende yiyeyim zeytin falan çoknadir yiyiorum zaten 1tk salça yerim sabahları

öğlen yeeeemeğğğimi yedim geldimmmmmmmmm
1 kepçe tel şehriye çorbası
4 yk barbunya
2 yk dolusu ayran yoğurdu(evden getirdim içine biraz su kattım karıştırdım içtim)
2 dilim kepek ekmeği

benim başım falan dönmeye başladı noldu bana anlamadım ya,yazdıklarınızı okyorum ama alıntılara cevap verecek halim yok kızlar kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi

kızlar bahsettıgınız sporun lınkını bana da yollarmısınız merak ettım spora gıtmedıgım zamanlar uygulayayım

benim başım falan dönmeye başladı noldu bana anlamadım ya,yazdıklarınızı okyorum ama alıntılara cevap verecek halim yok kızlar kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi

nooldu acaba fambığımmm yaa tansiyonun falan mı düştü kiiii geçmiş olsun tatlım yemeğe gitmedin mi sen hala yemek yiyince kendine gelirsin umarımmm

öğlen

1 dilim kepek ekmek
2 kepçe tarhana çorbası

mahsus başka birşey yemedim bakalım öğleden sonra karşıma neler çıkacak diye

Merhaba,

67 kilo civarıyım boyum 1.68 55 kg olmak istiyorum. Çalışıyorum. Nasıl yapsam nerden başlasam bilemiyorum. Uykumdan bölüp evde kahvaltı mı yapıp çıkmalıyım. Tüm gün oturarak çalışıyorum. bu en büyük handicap benim için spora gitmeyi de düşündüm ama 3 yaşındaki kızım akşamları eve gitmemi dört gözle bekliyor ona kıyıp spora vakit ayıramıyorum. Spor yapmadan 12 kg nasıl veririm. Tavsiyelerinizi rica ediyorum.

öğlen yeeeemeğğğimi yedim geldimmmmmmmmm
1 kepçe tel şehriye çorbası
4 yk barbunya
2 yk dolusu ayran yoğurdu(evden getirdim içine biraz su kattım karıştırdım içtim)
2 dilim kepek ekmeği

afiyet olsun nugiciiiim

canım geçmiş olsun
bence de açlıktan olabilir baş dönmesinin sebebi
tansiyonunu ölçtürebilirsen bi ölçtür
yüksekse limon suyu iç, düşükse tuzlu ayran
kendini daha iyi hissedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…