200 ml süt içtim şimdi,ara öğünüm geç oldu biraazcık:26:
afiyet olsun kuzucuğumbende akşamları sütüme kakao ekliyorum çok severek içiyorum valla. dizi izlerken çok keyif oluyor şekersiz daha bi lezzetli oluyo bence. iyiki verdi diyetisyen ödül gibi geldi
afiyet olsun fambığımmmm
Ben de ara öğün yapıyorum şimdi
1 dilim denge ekmeğe 1tk salça sürdümmm(hugocuuuk)
1 de elma
Ben akşam geç yiyiorum diye ekmek haklarımı ara öğünlerde yiyiorum diyet bisküvi falan yemyiyim diye ekmek yiyorum ki toplam günde 4 dilimi geçmiyorum ve daha doyurucu oluyo.(açıklamamı da yaparımmm hemennn)
Bu denge ekmek 40 kalori ya 4 dilimi 160 kalori yapıyo diğer ekmeklerden 3 dilim yemiş gibi oluyoruz sanırım ona denk geliyo yani ben diğerlerinden 3 dilim yiyiodum dengeyi 5 dilim mi yesem acaba?? hııııııııııııı ne dersin fambıkkkkk:26::26:
sağol canım benimmm
sağol fanbığımmmmmmm:13:
sağol nugicimmm benimmmm
halıları yıkıyosunnn ama portakal sıkamıyosunnn sıkletlerimiz farklı demek kiii ağırlık çalış en iyisiiii
evet tatlım hemen hemen aynıdır ilk 5-10dk 5.5 le başla ısın bence sonra 6 ya çıkart bir bak bakalım nabız önemli dediğimgibi 130larda olmalı yani 125-130-135 140 öyle iner çıkar belki ama o aralarda olmalı yağ yakımı içinnn bir de nefes önemlii düzenli nefes almazsan oksijen de düzenli olmaz yağ yakımıiçin önemlii hem de çabuk yorulursun düzenli nefes almazsann
tamam canım
bugün öyle yapayım ben
sağolasın bebeem
afiyet olsun fambığımmmm
Ben de ara öğün yapıyorum şimdi
1 dilim denge ekmeğe 1tk salça sürdümmm(hugocuuuk)
1 de elma
Ben akşam geç yiyiorum diye ekmek haklarımı ara öğünlerde yiyiorum diyet bisküvi falan yemyiyim diye ekmek yiyorum ki toplam günde 4 dilimi geçmiyorum ve daha doyurucu oluyo.(açıklamamı da yaparımmm hemennn)
Bu denge ekmek 40 kalori ya 4 dilimi 160 kalori yapıyo diğer ekmeklerden 3 dilim yemiş gibi oluyoruz sanırım ona denk geliyo yani ben diğerlerinden 3 dilim yiyiodum dengeyi 5 dilim mi yesem acaba?? hııııııııııııı ne dersin fambıkkkkk:26::26:
afiyet olsun canım
bence 5 dilim yiyebilirsin
fazla gelirse yine eskisi gibi yemeye devam edersin
ben de şimdi öğle yemeğimi yiyorum
eve gitmedim, hava buz zaten
1 kase salata
3 kk tavuk ( bitmedi bu a yaf)
5 küp patates ve havuç ama küpler minik
ekmek yemicem belki bi tane yuvarlak eti form yerim
2 gündür çok kaçamak yaptım o yüzden ekmeği azalttım
bugün ara da yapamadım zati((
evet belden aşağıyı uyuşturmak içindi.fakat ben tamamen bayılmıştım doğumdan 3 saat sonra kendime geldim.doktorlarım çok korkmuştu hatta ne olduğunu çözmeye çalışıyorlardı.
ok güzellik bir ara bir yerlerden bulur yaparız:)canım bende anlamıyorum çizelgeden hep arkadaşlar antıyor bana öyle zar zor yapıyorum bende
afiyet olsun kuzucuğumbende akşamları sütüme kakao ekliyorum çok severek içiyorum valla. dizi izlerken çok keyif oluyor şekersiz daha bi lezzetli oluyo bence. iyiki verdi diyetisyen ödül gibi geldi
doğal fındık ezmesi yapabilirsin. fındığı ezip içine pekmez veya doğal bal bulabiliyorsan eklersin. pekçok sporcu kendisi yapıyor doğal şekilde fındık ezmesini. sporcular özellikle fındık ezmesi yiyorlar. tabiki biz abartmayacağız sadece. valla ben domates yiyemiyorum mevsiminde değilse bende bu şekilde salça sosu yaptım kendime. çokta nefis oldu. içine azcık ceviz bile dövülüp eklenebilir hoş olur. aklıma geldi iyikide geldi sabah keyifle lezzetli bir kahvaltı yaptım. peynirle beraber iyi gitti
doğal fındık ezmesi yapabilirsin. fındığı ezip içine pekmez veya doğal bal bulabiliyorsan eklersin. pekçok sporcu kendisi yapıyor doğal şekilde fındık ezmesini. sporcular özellikle fındık ezmesi yiyorlar. tabiki biz abartmayacağız sadece. valla ben domates yiyemiyorum mevsiminde değilse bende bu şekilde salça sosu yaptım kendime. çokta nefis oldu. içine azcık ceviz bile dövülüp eklenebilir hoş olur. aklıma geldi iyikide geldi sabah keyifle lezzetli bir kahvaltı yaptım. peynirle beraber iyi gitti
sağol canım benimmm
sağol nugicimmm benimmmm
halıları yıkıyosunnn ama portakal sıkamıyosunnn sıkletlerimiz farklı demek kiii ağırlık çalış en iyisiiii
tamam canım
bugün öyle yapayım ben
sağolasın bebeem
afiyet olsun canım
bence 5 dilim yiyebilirsin
fazla gelirse yine eskisi gibi yemeye devam edersin
ben de şimdi öğle yemeğimi yiyorum
eve gitmedim, hava buz zaten
1 kase salata
3 kk tavuk ( bitmedi bu a yaf)
5 küp patates ve havuç ama küpler minik
ekmek yemicem belki bi tane yuvarlak eti form yerim
2 gündür çok kaçamak yaptım o yüzden ekmeği azalttım
bugün ara da yapamadım zati((
ya çünkü 5 dilimi 200kalori ediyor diğerlerinin 4 dilimi bile 240 kalori ediyor yani 3,5 4 dilim yemiş sayılırım sanırım
afiyet olsun tatlım benim bu öğlen kardan adam yapasım var portakal-nesfit yoğurt yesem diyorum canım sitiyo bugün normal yemek yiyyesim yokkk
ok güzellik bir ara bir yerlerden bulur yaparız:)
kakao bildiğim kadarıyla seratonin salgılanmasına neden olduğu için ayrıca mutlu ediyormuş,geçen gün bir diyetisyeni izledim o da muzu kakaoya batırarak yiyebilirsiniz dedi denemek lazım,hmm bir de annemle şekersiz atıştırmalıklardan yaptık bunu denedim bak kesinlikle tavsiye edeim.hurmaların çekirdeklerini çıkardık,rondaoya hurmaları,dövülmüş cevizleri ve azcık da tepeleme kakao ekledik çektik,küçük top toplar yapıp hindistan cevizine buladık?nasıl tarif ama ben çok beğendim tamamen doğal şeker
hımmm çok güzel bence doğal ve süperrr hurmayı biz de rondodan geçirip tarçınla kurabiyeye iç yaparız ama bu da çok güzel geliyor kulağa hem de de doğalll sağol tatlım denebilir tatlı isteyince hurma sütle ezilipiçine ceviz konunca da nefiss oluyooooo
Ayy evet ama ben sanırım öyle bişey yaparsam kaşık kaış yerimmmmm:86::86::86:şimdilik yapmıyım benceeeeama sağol hugocukcuuum iyi fikirrr ilerd eyapılabilir evet tatlı isteyince hiç olmaza doğal olur. salçayı da ceviz,etimek ve zyağı ile karışıtırır meze yaparız biz muammara antepte çok yapılır çok da lezzetli olur bendeki salça da nnemin yaptığı ev yapımı içinde zyağ var zaten biz zyağı katıp kurutuz güneşte evde öyle ypılır ondan 1tk sürdüm kmeğe çok da güzel oluyor sabahları bende yiyeyim zeytin falan çoknadir yiyiorum zaten 1tk salça yerim sabahları
sağol canım benimmm
sağol nugicimmm benimmmm
ya çünkü 5 dilimi 200kalori ediyor diğerlerinin 4 dilimi bile 240 kalori ediyor yani 3,5 4 dilim yemiş sayılırım sanırım
afiyet olsun tatlım benim bu öğlen kardan adam yapasım var portakal-nesfit yoğurt yesem diyorum canım sitiyo bugün normal yemek yiyyesim yokkk
hımmm çok güzel bence doğal ve süperrr hurmayı biz de rondodan geçirip tarçınla kurabiyeye iç yaparız ama bu da çok güzel geliyor kulağa hem de de doğalll sağol tatlım denebilir tatlı isteyince hurma sütle ezilipiçine ceviz konunca da nefiss oluyooooo
canım sana da afiyet olsun şimdiden
kız bu hurmalı olan hatay kömbesi mi?
ay oysa ben çok sevdim onu yaaa
Ayy evet ama ben sanırım öyle bişey yaparsam kaşık kaış yerimmmmm:86::86::86:şimdilik yapmıyım benceeeeama sağol hugocukcuuum iyi fikirrr ilerd eyapılabilir evet tatlı isteyince hiç olmaza doğal olur. salçayı da ceviz,etimek ve zyağı ile karışıtırır meze yaparız biz muammara antepte çok yapılır çok da lezzetli olur bendeki salça da nnemin yaptığı ev yapımı içinde zyağ var zaten biz zyağı katıp kurutuz güneşte evde öyle ypılır ondan 1tk sürdüm kmeğe çok da güzel oluyor sabahları bende yiyeyim zeytin falan çoknadir yiyiorum zaten 1tk salça yerim sabahları
sağol canım benimmm
sağol nugicimmm benimmmm
üniversitede ev arkadaşım antepliydi ah ah antep yemeklerine ayrı hastayım zaten:))kurabiyeyi bende biliyordum ama sütle ezme fikri ilginç bak
canım sana da afiyet olsun şimdiden
kız bu hurmalı olan hatay kömbesi mi?
ay oysa ben çok sevdim onu yaaa
tatlım hatay kömbesine ben de bayılırım off hurmalı yanınd asütleee ama onun özrl bir baharatı var o d açok lezzet katıyo biz ayrıca kendimiz tarçınlı hurmalı da yapıyoruz kurabiye nefis oluyooo
öğlen yeeeemeğğğimi yedim geldimmmmmmmmm
1 kepçe tel şehriye çorbası
4 yk barbunya
2 yk dolusu ayran yoğurdu(evden getirdim içine biraz su kattım karıştırdım içtim)
2 dilim kepek ekmeği
afiyet olsunn nugimeeeeeeeeee:13::13:
benim başım falan dönmeye başladı noldu bana anlamadım ya,yazdıklarınızı okyorum ama alıntılara cevap verecek halim yok kızlar kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi
öğlen yeeeemeğğğimi yedim geldimmmmmmmmm
1 kepçe tel şehriye çorbası
4 yk barbunya
2 yk dolusu ayran yoğurdu(evden getirdim içine biraz su kattım karıştırdım içtim)
2 dilim kepek ekmeği
benim başım falan dönmeye başladı noldu bana anlamadım ya,yazdıklarınızı okyorum ama alıntılara cevap verecek halim yok kızlar kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi
tatlım hatay kömbesine ben de bayılırım off hurmalı yanınd asütleee ama onun özrl bir baharatı var o d açok lezzet katıyo biz ayrıca kendimiz tarçınlı hurmalı da yapıyoruz kurabiye nefis oluyooo
afiyet olsunn nugimeeeeeeeeee:13::13:
yaa kız anlatma tamam
canım çekti resmen
kömbe de çok uzun zamandır yemedim walla
ben sütle hiç denemedim ama çayla falan süper oluyo tabi
e sizin kurabiye de çok güzel oluyodur eminim :)))
oğle yemegım ;
1 kucuk kase sebze corbası
3 adet kucuk dolma
4 yk yogurt
afiyet olsun canım
kızlar ben de yazayım hemen
1 kase salata
3 kk tavuk
5 küp patates ve havuç ( küpler küccüktü ama)
sonra baktım doymamışım tabi bunda ara yapamamaın da etkisi çok
1 ayran içtim bide 10 tane çıbık krakerle 1 tane yuvarlak etiform yedim
ekmek getirsem daha iyiydi aslında ama yeter sandıydım fekat yetmedi iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?