60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nooldu acaba fambığımmm yaa tansiyonun falan mı düştü kiiii geçmiş olsun tatlım yemeğe gitmedin mi sen hala yemek yiyince kendine gelirsin umarımmm

evet fambık neruşa katılyırom canım yemeğini yede gel bi sen açılırsın biraz kendine gelirsin.

benim başım falan dönmeye başladı noldu bana anlamadım ya,yazdıklarınızı okyorum ama alıntılara cevap verecek halim yok kızlar kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi

canım yemeğini yemedin mi acaba tansiyonun düşmüştür muhtemelen geçmiş olsun dikkat et kendine,ben bu gibi durumlarda 1-2 zeytin yiyorum kendime geliyorum ama

öğlen

1 dilim kepek ekmek
2 kepçe tarhana çorbası

mahsus başka birşey yemedim bakalım öğleden sonra karşıma neler çıkacak diye

afiyet olsun canımm

hoşgeldin canım
kahvaltıyı mutlaka yapmalısın
kahvaltı yapmadan kilo vermen çok zor çünkü
ayrıca evde spor yapamazmısın?

ben de çalışıyorum ve genelde masabaşı işim ama evde spor yapıyorum
tabi benim çocuğum yok ama o uyurken falan en azından haftada 3 gün 40-45 dk yapsan o bile çok farkettirir

evet fambık neruşa katılyırom canım yemeğini yede gel bi sen açılırsın biraz kendine gelirsin.

nooldu acaba fambığımmm yaa tansiyonun falan mı düştü kiiii geçmiş olsun tatlım yemeğe gitmedin mi sen hala yemek yiyince kendine gelirsin umarımmm

canım yemeğini yemedin mi acaba tansiyonun düşmüştür muhtemelen geçmiş olsun dikkat et kendine,ben bu gibi durumlarda 1-2 zeytin yiyorum kendime geliyorum ama

sağolun arkadaşlarrrr,teşekkür ederimaçlıktan olduğunu sanmıyorum aç değilim çünkü 12de 200 ml süt içmiştim şimdide 230 ml ayran içtimmm.baş dönmem geçti ama bi tuhafım işte,hastalıktan kurtulamadım ki,midem gurul gurul bi de reglle uğraşıyorum.offffffffff şu hafta bi bitse artık

canım hoşgeldin.sabah kahvaltıları mutlaka çok önemli genelde hepimiz uykumuzdan fedakarlık yapıp kahvaltılarımızı evde yapıyoruz.yani ne kadar erken saatte yaparsan o kadar iyi olur kahvaltını.ama erken olursa işyerinde yapma imkanın olursa evden getirip işyerindede yapabilirsin.spor konusuna gelince bende rahatsızlığımdan dolayı yazdan bu yana koşu bandıma binemiyorum geçen hafta başlayayım dedim ve başladım ama cuma günü benim hastalığım nüksetti yine maalesef bi süre galiba yine binemeyeceğim.biliyorum kızın varmış canım benimde bazı arkadaşlarımızında ufak çocukları var ama canım bi şekilde yapmaya çalışıyorlar spor eğer yapma şansın varsa yap canım hep sarkma olaz toparlanırsın daha sağlıklı olur.eğer yapamazsanda verirsin elbet ama zaman alabilir.ben spor yapamadığım zaman veriyorum kilo ama biraz uzun vade oluyor

tesekkur ederım canım; menude bunlar vardı makarna da vardı onu almadım artık.

canım menüyü önceden bilme imkanın yokmu hani önceden öğrensende evden getirse bak ben biraz önce yarınki menüme baktım yiyemiyeceğim bişey varsa evden getireyim dedim ama mercimek çorba tavuk bud pilav salata varmış.pilav yemiyorum burda genelde yarın yemem yine çorba bud ve salata yiyeceğim belki 3 yk yoğurt getiririm getirmezsemde akşama yerim yoğurt hakkımı

işte öğlen yemeğim:
5 kaşık bezelyeli patatesli köfteli bir sebze yemeğiydi,
3 kaşık makarna,
200gr yarım yağlı yoğurt.
1 adette portakal vardı yemedim yanımda aldım geldim.ara öğünde yerim artık...

urfada 4 gündür aralıksız dolu ve yağmur yağıyor.öğlen ilk defa azalmıştı bir markete gideyim dedim.5. kata kadar merdivenle çıktım.çantamı aldım ve koşarak indim tekrar.kepek ekmeğim kalmamıştı onu almak için gittim fakat markettede yoktu.bende yeşil çay aldım artık akşam başka markete uğrar alırım...geldim ve gene koşarak merdivenlerden yukarı çıkıyordum.şansım dekana yakalandım gene hayırdır gene spormu dedi.yok hocam siz kapıda kalmayın diye koşuyorum dedim..şansızım valla:84::84:

[/B]

günaydın canım kolay gelsin ve de hayırlı müşteriler dilerim.
tebriklerrrrrrrrrrrrrdevamı gelsin sağlıkla inşallah
günaydın farmisyoooo teşekkür ederim cinconum çok sagol

günaydın amorecim günaydın canım işlerinde kolaylıklar kuzucuğum
amorecim kilo vermene çok sevindim canım. artık aynı kilodayız kilo kardeşi olduk

hogocummm canım benimm çok teşekkür ederim kilodaşımm sen ideal kilona geldin ama benim daha alınacak yolum var.. sizi çok sviyorum bee

günaydın amorecim tebrik ederim canım yolumuza devammmmm

çok teşekkür ederim nugycim çok güzel bi kiloya indim daha da ineceğim sizin ve iradem sayesinde inşalla.. ama fuarda olduum için çok dengesiz besleniyorum yemek zamanlarım belli olmuyor mincik te olsa kaçamak yapmak zorunda kalabiliyorum umarım bu fuar dönemini en az kaçamakla atlatırım

afiyet olsun canım sebze yemeğide yeseydin keşke

haklısın canım ewde karnıbahar ve pırasa yemegım vardı getırecektım ama servısle gelmedıgım ıcın getırmedım.ankarada yollar cok kotu elımde tasımayayım dedım aksam salata ve karnıbahardan ekmeksız yerım artık.sabah beyaz ekmekten tost yemıstım sımdıde dolma karbonhıdrat hakkım bıttı yanı.boyle canım benım saolasın

haftada 3 gün evde 40 45 dak. spor eğer farkettiriyor sa yapılabilir gibi geldi. Hangisi daha verimli olur sizce???

hoşgeldin canım

tabi benim çocuğum yok ama o uyurken falan en azından haftada 3 gün 40-45 dk yapsan o bile çok farkettirir[/QUOTE]

kimse zorla ağzıına sokmuyoya kaçamak yapmadan dur elin uzandığında eline vurduğumuzu düşün belki caydırıcı olabilir bak böyle gidersen yaza seni memleketim venüse götürücem

Son düzenleme:

geçmiş olsun fambıkım daaha atlatamadın sen. akşamları muhakkak ıhlamur iç sıcacık terletsin.

amorecim ben bu hale gelebilmek için tam 6 ay uğraştım canım kolay değildi ama zorda değildi. sende zamanla istediğin duruma geleceksin istek sabır zaman disiplin emek vermek. bunlar oldumu yetiyor canım.

kızlar ben şimdi videodan calleneticse başlıyorum bakalım ilkez yapacağım için çok heycanlıyım 1 saat sürüyor

öğlen

1 dilim kepek ekmek
2 kepçe tarhana çorbası

mahsus başka birşey yemedim bakalım öğleden sonra karşıma neler çıkacak diye

afiyet olsun canımm

hoşgeldin canım

tabi benim çocuğum yok ama o uyurken falan en azından haftada 3 gün 40-45 dk yapsan o bile çok farkettirir

kızlarrr bende şimdi yemeğimi yiyip geldim =)

öğlen menüsü

3yk ıspanak
3 köfte
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

sanıırm bu sefer lmuştur artık :44:

ne zamandır kol göğüs çalışmadığımdan dün yaptım bugün belli etti kaslarım acıyo

yemeğimi yedim geldim
1 kupa çorba
1 dilim k.ekmeği
1 tabak salata
1 tabak ıspanak börenyesi

şimide türk kahvemi içiyorum(sade)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…