nooldu acaba fambığımmm yaa tansiyonun falan mı düştü kiiii geçmiş olsun tatlım yemeğe gitmedin mi sen hala yemek yiyince kendine gelirsin umarımmm
oğle yemegım ;
1 kucuk kase sebze corbası
3 adet kucuk dolma
4 yk yogurt
benim başım falan dönmeye başladı noldu bana anlamadım ya,yazdıklarınızı okyorum ama alıntılara cevap verecek halim yok kızlar kusura bakmayın.öpüyorum hepinizi
afiyet olsun canım sebze yemeğide yeseydin keşke
öğlen
1 dilim kepek ekmek
2 kepçe tarhana çorbası
mahsus başka birşey yemedim bakalım öğleden sonra karşıma neler çıkacak diye
Merhaba,
67 kilo civarıyım boyum 1.68 55 kg olmak istiyorum. Çalışıyorum. Nasıl yapsam nerden başlasam bilemiyorum. Uykumdan bölüp evde kahvaltı mı yapıp çıkmalıyım. Tüm gün oturarak çalışıyorum. bu en büyük handicap benim için spora gitmeyi de düşündüm ama 3 yaşındaki kızım akşamları eve gitmemi dört gözle bekliyor ona kıyıp spora vakit ayıramıyorum. Spor yapmadan 12 kg nasıl veririm. Tavsiyelerinizi rica ediyorum.
evet fambık neruşa katılyırom canım yemeğini yede gel bi sen açılırsın biraz kendine gelirsin.
nooldu acaba fambığımmm yaa tansiyonun falan mı düştü kiiii geçmiş olsun tatlım yemeğe gitmedin mi sen hala yemek yiyince kendine gelirsin umarımmm
canım yemeğini yemedin mi acaba tansiyonun düşmüştür muhtemelen geçmiş olsun dikkat et kendine,ben bu gibi durumlarda 1-2 zeytin yiyorum kendime geliyorum ama
Merhaba,
67 kilo civarıyım boyum 1.68 55 kg olmak istiyorum. Çalışıyorum. Nasıl yapsam nerden başlasam bilemiyorum. Uykumdan bölüp evde kahvaltı mı yapıp çıkmalıyım. Tüm gün oturarak çalışıyorum. bu en büyük handicap benim için spora gitmeyi de düşündüm ama 3 yaşındaki kızım akşamları eve gitmemi dört gözle bekliyor ona kıyıp spora vakit ayıramıyorum. Spor yapmadan 12 kg nasıl veririm. Tavsiyelerinizi rica ediyorum.
tesekkur ederım canım; menude bunlar vardı makarna da vardı onu almadım artık.
günaydın farmisyoooo teşekkür ederim cinconum çok sagol[/B]
günaydın canım kolay gelsin ve de hayırlı müşteriler dilerim.
tebriklerrrrrrrrrrrrrdevamı gelsin sağlıkla inşallah
günaydın amorecim günaydın canım işlerinde kolaylıklar kuzucuğum
amorecim kilo vermene çok sevindim canım. artık aynı kilodayız kilo kardeşi olduk
günaydın amorecim tebrik ederim canımyolumuza devammmmm
afiyet olsun canım sebze yemeğide yeseydin keşke
canım menüyü önceden bilme imkanın yokmu hani önceden öğrensende evden getirse bak ben biraz önce yarınki menüme baktım yiyemiyeceğim bişey varsa evden getireyim dedim ama mercimek çorba tavuk bud pilav salata varmış.pilav yemiyorum burda genelde yarın yemem yine çorba bud ve salata yiyeceğim belki 3 yk yoğurt getiririm getirmezsemde akşama yerim yoğurt hakkımı
afiyet olsun nugiciiiim
canım geçmiş olsun
bence de açlıktan olabilir baş dönmesinin sebebi
tansiyonunu ölçtürebilirsen bi ölçtür
yüksekse limon suyu iç, düşükse tuzlu ayran
kendini daha iyi hissedersin
sağol canım sanada afiyet olsun evet canım ekmek daha iyi olur bencedeyaa kız anlatma tamam
canım çekti resmen
kömbe de çok uzun zamandır yemedim walla
ben sütle hiç denemedim ama çayla falan süper oluyo tabi
e sizin kurabiye de çok güzel oluyodur eminim :)))
afiyet olsun canım
kızlar ben de yazayım hemen
1 kase salata
3 kk tavuk
5 küp patates ve havuç ( küpler küccüktü ama)
sonra baktım doymamışım tabi bunda ara yapamamaın da etkisi çok
1 ayran içtim bide 10 tane çıbık krakerle 1 tane yuvarlak etiform yedim
ekmek getirsem daha iyiydi aslında ama yeter sandıydım fekat yetmedi iştee
işte öğlen yemeğim:
5 kaşık bezelyeli patatesli köfteli bir sebze yemeğiydi,
3 kaşık makarna,
200gr yarım yağlı yoğurt.
1 adette portakal vardı yemedim yanımda aldım geldim.ara öğünde yerim artık...
urfada 4 gündür aralıksız dolu ve yağmur yağıyor.öğlen ilk defa azalmıştı bir markete gideyim dedim.5. kata kadar merdivenle çıktım.çantamı aldım ve koşarak indim tekrar.kepek ekmeğim kalmamıştı onu almak için gittim fakat markettede yoktu.bende yeşil çay aldım artık akşam başka markete uğrar alırım... geldim ve gene koşarak merdivenlerden yukarı çıkıyordum.şansım dekana yakalandım gene hayırdır gene spormu dedi.yok hocam siz kapıda kalmayın diye koşuyorum dedim.. şansızım valla:84::84:
desene adam seni her gördüğünde spor aklına gelecek afiyet olsun canım
kimse zorla ağzıına sokmuyoyagünaydın farmisyoooo teşekkür ederim cinconum çok sagol
hogocummm canım benimm çok teşekkür ederim kilodaşımm sen ideal kilona geldin ama benim daha alınacak yolum var.. sizi çok sviyorum bee
çok teşekkür ederim nugycim çok güzel bi kiloya indim daha da ineceğim sizin ve iradem sayesinde inşalla..ama fuarda olduum için çok dengesiz besleniyorum yemek zamanlarım belli olmuyor mincik te olsa kaçamak yapmak zorunda kalabiliyorum umarım bu fuar dönemini en az kaçamakla atlatırım
afiyet olsun nugiciiiim
canım geçmiş olsun
bence de açlıktan olabilir baş dönmesinin sebebi
tansiyonunu ölçtürebilirsen bi ölçtür
yüksekse limon suyu iç, düşükse tuzlu ayran
kendini daha iyi hissedersin
evet bencede bugünde gördü artık unutmaz.sağol canım sanada afiyet olsun evet canım ekmek daha iyi olur bencede
desene adam seni her gördüğünde spor aklına gelecek afiyet olsun canım ama iyi sipor oldu benim için.
öğlen
1 dilim kepek ekmek
2 kepçe tarhana çorbası
mahsus başka birşey yemedim bakalım öğleden sonra karşıma neler çıkacak diye
Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?