60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çoooooookkkkk geçmiş olsun canım benim.ahh o regli dönemleri çok zor işte hepimiz biliriz.birşeylerde yemeye çalış sütle ayranla olmaz sadece...

kızlarrr bende şimdi yemeğimi yiyip geldim =)

öğlen menüsü

3yk ıspanak
3 köfte
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

sanıırm bu sefer lmuştur artık :44:

yemeğimi yedim geldim
1 kupa çorba
1 dilim k.ekmeği
1 tabak salata
1 tabak ıspanak börenyesi

şimide türk kahvemi içiyorum(sade)

menüler gayet güzel görünüyor bir yarım saat sonra bende ara öğün yapmalıyım galiba acıkma emareleri var bende de ne yemeli acaba?

hugocukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

lınkını yollarmısın bana da cok merak ettım

kızlarrr bende şimdi yemeğimi yiyip geldim =)

öğlen menüsü

3yk ıspanak
3 köfte
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

sanıırm bu sefer lmuştur artık :44:

afiyet olsun canım.ama genelde böyle yeme yani bir öğünde hem sebze hem et yeme mesela öğlen et ye akşam sebze yada öğünlerin sırasını değiştir.

menüler gayet güzel görünüyor bir yarım saat sonra bende ara öğün yapmalıyım galiba acıkma emareleri var bende de ne yemeli acaba?

teşekkürler canım sanada afiyet oçsun =)

valla bi porsiyon meyva yiyebilirsin
kayısı ceviz olabilir
ama yanında yeil çyı ihmal etmemeye çalış bence

selam kızlar ben bir ara burada yazıyordum ancak çok fazla zaman ayıramadım o yüzden gruptada pek kabul görmedim belki size katılmamı istemezsiniz
ama ben hala aynı durumdayım 65 kilodan bir gram aşağı gidemedim ve acayip yedim
en son eşim sen bu kiloları veremezsin artık dedi ve bende ipler koptu derhal başladım diyete ama spor sorunu var tabi inşallah o da olacak sizden haber bekliyorum.hepinize kolay gelsin

teşekkürler canım sanada afiyet oçsun =)

valla bi porsiyon meyva yiyebilirsin
kayısı ceviz olabilir
ama yanında yeil çyı ihmal etmemeye çalış bence
yeşilçay badem ya da ceviz olacak galiba
erken değilmi ara öğüne

canım erken erken olmasına da ben çok geç kalktım bugün kahvaltım öğlen yemeği gibi oldu bugün biraz kendimce düzenleme yapacağım galiba,bundan 2 saat sonra da bir meyve gibi bir şeyler yerim diyorum 7 ye doğru da akşam yemeği?çok mu kötü sence?söz yarın sabah erken kalkıp düzenli bir liste vereceğim:)

çoooooookkkkk geçmiş olsun canım benim.ahh o regli dönemleri çok zor işte hepimiz biliriz.birşeylerde yemeye çalış sütle ayranla olmaz sadece...

sağol canımmmmmmmmm

canım hoşgeldin,herkese kapımız açık çünkü burası herkesin.Ancak çok az ,zaman zman giren kişiler olduğunda unutabiliyoruz,bu nedenle sık girenler daha bir birine bağlı oluyor yorum yaparken birbirimizi daha iyi tanıdığımızdan isabetli yorumlar yapabiliyoruz.
yinede az da olsa girmeye çalış,kurtulalım kilolarımızdan eşlerimizi şaşırtalım biraz

hosgeldın canım;
boyun kılon hedefın nedır senı tanıyalım.
neden ıstemeyelım burası herkese acık.ama buraya gırmeye ozen goster hergun yedıklerını bızımle paylaş.cok faydalı oluyor ben yerken dusunuyorum foruma nasıl yazacagım bunu dıye
ıstıkrarlı ve sabırlı olmak gerekıyor.dıyet degıl bızımkısı saglıklı yasam.herşeyden yıyecegız ama kararında.ben dıyetısyene gıdıyorum ama ınan onun bana faydası sadece yag kılo kontrolunde (sozum kendı dıyetısyenıme bu ısı hakkıyla yapanlara sozum yok yanlıs anlasılmasın)onun dısında ogrendıklerım burdakı arkadaslarım sayesınde saolsun cok yardımcı oluyorlar.sen ıyı bır dıyetısyen bulabılırsen gıt bı tahlıl falan yaptır sana beslenme programı cıkarır. onun dısında spor olmazsa olmaz.

öğle yemeğim
1 kase şehriye çorba(yağı fazla değildi bu sefer)
2 zeytin
1 yk patates salatası
1 tavuk budu
230 ml ayran(yemeğe gitmeden önce içmiştim)

kepek ekmeği bitmişti yiyemedim,midemde gurul gurul zaten fazla bişey yemek istemiyordu canım

arkadaşlar ben de haftada 2 santim incelmeye yardımcı olan linki istiyorum.arkadaşlar hugocuğun mesajı dolmuştu.mesaj hakkı olanlar yollayabilirmi... lütfeennnnnnnnnn..:86::86::84::84::84::84::84::84:

arkadaşlar ben de haftada 2 santim incelmeye yardımcı olan linki istiyorum.arkadaşlar hugocuğun mesajı dolmuştu.mesaj hakkı olanlar yollayabilirmi... lütfeennnnnnnnnn..:86::86::84::84::84::84::84::84:

bende bendeeeeeeeeeeeeeeee ıstıyorum hugocuk bazı arkadaslara yolladım dedı elınde olanlar bıze de yollarmısınız :109::109::109::109::109:

afiyet olsun eebrulicim ohhhhhhhh şimdi kahve arkasından birde fal tamamdır bu iş

sağol canım teşekkür ederim..fal bakan yokki

canım hoşgeldin burada kabul edilememe gibi bir durum yokki..burada herkes birbirine faydalı oluyor.birbirmizi motive ediyoruz.varsa hatalı yedikleri onları söylüyoruz..sonra spora yönlendiriyoruz.birbirimize iştah oluyoruz..erkekler çok acımasızca eleştirebiiyorlar...ve asla eleştirye açık değiller...

bende pazar günleri ipin ucunu kaçırıyorum...saat 11. 11.30 kahvaltı saat 2 ara öğün sonra belki bir daha ara öğün bir daha bir daha akşam yemeğide 6.30 7 gibi yiyorum

evet canım ya geç kalkınca düzen bozuluyor ama olan olmuş bugün.
iki saatte bir bişeyler atıştırdığın sürece çokta kötü sayılmaz bence
yarın falan toparlarsın artık ama bırakıp pes etmek yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…