sağolun arkadaşlarrrr,teşekkür ederimaçlıktan olduğunu sanmıyorum aç değilim çünkü 12de 200 ml süt içmiştim şimdide 230 ml ayran içtimmm.baş dönmem geçti ama bi tuhafım işte,hastalıktan kurtulamadım ki,midem gurul gurul bi de reglle uğraşıyorum.offffffffff şu hafta bi bitse artık
yemeğimi yedim geldim
1 kupa çorba
1 dilim k.ekmeği
1 tabak salata
1 tabak ıspanak börenyesi
şimide türk kahvemi içiyorum(sade)
ne zamandır kol göğüs çalışmadığımdan dün yaptım bugün belli etti kaslarım acıyo
kızlarrr bende şimdi yemeğimi yiyip geldim =)
öğlen menüsü
3yk ıspanak
3 köfte
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
sanıırm bu sefer lmuştur artık :44:
yemeğimi yedim geldim
1 kupa çorba
1 dilim k.ekmeği
1 tabak salata
kızlarrr bende şimdi yemeğimi yiyip geldim =)
öğlen menüsü
3yk ıspanak
3 köfte
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
sanıırm bu sefer lmuştur artık :44:
menüler gayet güzel görünüyor bir yarım saat sonra bende ara öğün yapmalıyım galiba acıkma emareleri var bende de ne yemeli acaba?
menüler gayet güzel görünüyor bir yarım saat sonra bende ara öğün yapmalıyım galiba acıkma emareleri var bende de ne yemeli acaba?
yemeğimi yedim geldim
1 kupa çorba
1 dilim k.ekmeği
1 tabak salata
yeşilçay badem ya da ceviz olacak galibateşekkürler canım sanada afiyet oçsun =)
valla bi porsiyon meyva yiyebilirsin
kayısı ceviz olabilir
ama yanında yeil çyı ihmal etmemeye çalış bence
erken değilmi ara öğüne
çoooooookkkkk geçmiş olsun canım benim.ahh o regli dönemleri çok zor işte hepimiz biliriz.birşeylerde yemeye çalış sütle ayranla olmaz sadece...
selam kızlar ben bir ara burada yazıyordum ancak çok fazla zaman ayıramadım o yüzden gruptada pek kabul görmedim belki size katılmamı istemezsiniz
ama ben hala aynı durumdayım 65 kilodan bir gram aşağı gidemedim ve acayip yedim
en son eşim sen bu kiloları veremezsin artık dedi ve bende ipler koptu derhal başladım diyete ama spor sorunu var tabi inşallah o da olacak sizden haber bekliyorum.hepinize kolay gelsin
selam kızlar ben bir ara burada yazıyordum ancak çok fazla zaman ayıramadım o yüzden gruptada pek kabul görmedim belki size katılmamı istemezsiniz
ama ben hala aynı durumdayım 65 kilodan bir gram aşağı gidemedim ve acayip yedim
en son eşim sen bu kiloları veremezsin artık dedi ve bende ipler koptu derhal başladım diyete ama spor sorunu var tabi inşallah o da olacak sizden haber bekliyorum.hepinize kolay gelsin
arkadaşlar ben de haftada 2 santim incelmeye yardımcı olan linki istiyorum.arkadaşlar hugocuğun mesajı dolmuştu.mesaj hakkı olanlar yollayabilirmi... lütfeennnnnnnnnn..:86::86::84::84::84::84::84::84:
arkadaşlar ben de haftada 2 santim incelmeye yardımcı olan linki istiyorum.arkadaşlar hugocuğun mesajı dolmuştu.mesaj hakkı olanlar yollayabilirmi... lütfeennnnnnnnnn..:86::86::84::84::84::84::84::84:
afiyet olsun eebrulicim ohhhhhhhh şimdi kahve arkasından birde fal tamamdır bu iş
canım erken erken olmasına da ben çok geç kalktım bugün kahvaltım öğlen yemeği gibi oldu bugün biraz kendimce düzenleme yapacağım galiba,bundan 2 saat sonra da bir meyve gibi bir şeyler yerim diyorum 7 ye doğru da akşam yemeği?çok mu kötü sence?söz yarın sabah erken kalkıp düzenli bir liste vereceğim:)
yeşilçay badem ya da ceviz olacak galiba
canım erken erken olmasına da ben çok geç kalktım bugün kahvaltım öğlen yemeği gibi oldu bugün biraz kendimce düzenleme yapacağım galiba,bundan 2 saat sonra da bir meyve gibi bir şeyler yerim diyorum 7 ye doğru da akşam yemeği?çok mu kötü sence?söz yarın sabah erken kalkıp düzenli bir liste vereceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?