60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu şekilde karşılamanıza sevindim.bende mümkün olduğunca katılmaya çalışcam.sizlerin yorumlarını bekliyorum.

evet kızlar aynı dediğiniz gibi yapmayı planlıyorum, özellikle akşam ve sonrasını bugün sağlıklı bir şekilde atlatabilirsem ne ala

banu12 bende sen gibiydim canım sende ben gibi hoşgeldin mi desem:)) ama busefer istikrarlı olmaya çalışacağım canım hep beraber yaza formda girmek fit olmak peeh be ne güzel olacak
bu arada kilo çizelgemi de yapmayı başardım en son 63 tüm bu sabah tartıldım ki 1 kilo vermişim bende bugünden itibaren başladım varsayıyorum:)

arkadaşlar ben de haftada 2 santim incelmeye yardımcı olan linki istiyorum.arkadaşlar hugocuğun mesajı dolmuştu.mesaj hakkı olanlar yollayabilirmi... lütfeennnnnnnnnn..:86::86::84::84::84::84::84::84:

hugocukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :84::84::84::84::84::84::84::84::84:

lınkını yollarmısın bana da cok merak ettım

sorun değil canım

bende yuklemeye calısıyorum ama olmuyr.kaydet dedım 1 adım ılerlemıyor. dosya mı cok buyuk yoksa burdakı server ızın mı vermıyor

ahh birde ben kendimi tartılmaya ikna etsem heen bi kilo çizelgesi yapıcamm
ama tartılınca bunalıma giriyorum diyetide bırakıyorum herşeyden vazgeçiyorumm

afiyet olsun tatlım kararında olmuş bence 3yk makarna 1,5 dilim ekmek demek ona göre planlarsın ekmek hakkını artıkkk

[/QUOTE]

canım tabii ki faydası oluyor olmaz mıı haftada 3gün 45dk evde spor yapsan sağlıklı da beslenince tamamdır bu işşş gidecek tüm fazla yağlar kilolar inşallahhhhh hepberaber kurtulucazzz tatlımmm sağlıkla inşallahhh

sabırsızlıkla bekliyorummmm yorumlarınııı nasıl olucak bakalımmm

kızlarrr bende şimdi yemeğimi yiyip geldim =)

öğlen menüsü

3yk ıspanak
3 köfte
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

sanıırm bu sefer lmuştur artık :44:

Canım dengeli olmuş yani yoğurt et ekmek yanında salata olsa iyi olurdu ama sebze de olmuş dengeli yaniii afiyet olsunn genelde bir öğün et bir öğün sebze yemeği yiyoruz ama böyle de olabilir

yemeğimi yedim geldim
1 kupa çorba
1 dilim k.ekmeği
1 tabak salata
1 tabak ıspanak börenyesi

şimide türk kahvemi içiyorum(sade)

ebruuuuuuuuuu:79::79::79::79: afiyet olsunnnn valla orda olsam bakardık fala eğlenirdik azcıkkk

hoşgeldin tatlımmmm menülerini sporunu yaz buraya hepberaber kurtulalım fazlalıklardannnn inşallahh

afiyet olsun fambığımmm çok dengeli olmuş benceee bence regl de olduğundan dolayı kan şekerin düşmüş olabilir aralarda kuru meyve yesen yanında varsa süper olur kuru incir yaban mersini özellikleee

kızlar ben yazmıştım.türkiye obezite vakfının hazırladığı bişey.kilo kontrol hareketi yazın çıkar.beden kitle endeksi normal olduğu için programa dahil etmedi beni.

ayy kıyamam ben sana ya kabul etmedilermi seni. boşver sen bize takıl o zaman. benide kesin kabul etmezler zaten.

yaptım şimdi. acuk terletti. valla ilk başlayanı zorlar ama pilatesle epey esnemişim zorlamadı pek. değişik geldi. hem pilates yaparım hemde bunu yaparım aradada koşarım böyle karmakarışık salata gibi rengarenk olsun

pilatese göre daha kolay. esneyerek yapıldığı için. zevkli geldi bana hiç sıkılmadım

pilatese göre daha kolay. esneyerek yapıldığı için. zevkli geldi bana hiç sıkılmadım

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar elmalı küüürabiyeleriiiiiiiiiiiiiiiiiimmm napıyosunuuuuuuuuuzzzzz :118::125:

Ben nerdeyyyse uyuycaktım dün geceden uykusuzum yani hep geç yatarım amadün çok uayndım gece sabah da 8 de kalktım bir uykusuzluk baş ağrısı vardıııı nerdeyse gidiiip yatıyodummm sonra dedim neruşşşşşş titre ve kendine gellll:86::86::86:

Kalktııım öğlen için

Yeşil biber,sarımsakisoğan,domates kurusu ile patlıcanlı bir sote yaptım kendimeeee

sonraaaa akşam için havuçlu kıymalııı ıspanak yaptıııııımmm

sonra daa hızımı alamayıp dolapta bulunsun öğlenleri kardan adam yemiyim diyee bulgurlu,taze kırmızı biberli kabak yimaaaa yaptııımmmm (fambıııııııııkkk hamaratımm dimiiiiii )

Birazdan patlıcan sotemiyiyiciiim 1 dilim ekmek yoğurt ve limonlu maydonoz salatamlaaa

afiyet olsun kuzucuk. bak ben közlenmiş patlıcanı bazen fırındada közlerim. sonra soyarım doğrarım içine azcık süt azcıkta kaşar rendele çok nefis oluyo eşimde bayılır süper lezzet. diyet hünkar beyendi gibi yanına sotelenmiş yağsız kırmızı et veya üzerine süper işte light herzaman yiyebileceğimiz hünkar beyendi olur. dene derim çok memnun kalacaksın. soğursa acık ısıtıver kaşarda eriyor böyle süper oluyor çok seveceksin çok

kimse zorla ağzıına sokmuyoya kaçamak yapmadan dur elin uzandığında eline vurduğumuzu düşün belki caydırıcı olabilir bak böyle gidersen yaza seni memleketim venüse götürücem

evet yeşocum kimse agzıma zorla bişi sokmuyor ama yeri geliyor 4-5 saat bişi yemiyorsun o zaman da açlıktan ölmektense agzına bişi atmaktan iyidir. ben sabahtan beri sadece bi parça çikolatalı gofret attım agzıma bundan da pişman değilim paso ayaktayım zaten yakarım..
şimdiye kadar 1,5 litreden fazla suyumu da içtim 2 yi bulucam sanırım bizim stand tuvalete yakın allahtan yoksa işim zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…