sağol canımmmmmmmmm
canım hoşgeldin,herkese kapımız açık çünkü burası herkesin.Ancak çok az ,zaman zman giren kişiler olduğunda unutabiliyoruz,bu nedenle sık girenler daha bir birine bağlı oluyor yorum yaparken birbirimizi daha iyi tanıdığımızdan isabetli yorumlar yapabiliyoruz.
yinede az da olsa girmeye çalış,kurtulalım kilolarımızdan eşlerimizi şaşırtalım biraz
evet canım ya geç kalkınca düzen bozuluyor ama olan olmuş bugün.
iki saatte bir bişeyler atıştırdığın sürece çokta kötü sayılmaz bence
yarın falan toparlarsın artık ama bırakıp pes etmek yok canım
gönderdim canım
arkadaşlar ben de haftada 2 santim incelmeye yardımcı olan linki istiyorum.arkadaşlar hugocuğun mesajı dolmuştu.mesaj hakkı olanlar yollayabilirmi... lütfeennnnnnnnnn..:86::86::84::84::84::84::84::84:
gönderdim canım
arkadaşlar ben de haftada 2 santim incelmeye yardımcı olan linki istiyorum.arkadaşlar hugocuğun mesajı dolmuştu.mesaj hakkı olanlar yollayabilirmi... lütfeennnnnnnnnn..:86::86::84::84::84::84::84::84:
hugocukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
lınkını yollarmısın bana da cok merak ettım
çooook teşekkür ederim.ama açılmıyor bu sayfa filtrelenmiş yazıyor.olmazsa akşam evdeki bilgisayarımdan denerim.
bilmiyorumki bende anlamadım ondan sordum
işte öğlen yemeğim:
5 kaşık bezelyeli patatesli köfteli bir sebze yemeğiydi,
3 kaşık makarna,
200gr yarım yağlı yoğurt.
1 adette portakal vardı yemedim yanımda aldım geldim.ara öğünde yerim artık...
urfada 4 gündür aralıksız dolu ve yağmur yağıyor.öğlen ilk defa azalmıştı bir markete gideyim dedim.5. kata kadar merdivenle çıktım.çantamı aldım ve koşarak indim tekrar.kepek ekmeğim kalmamıştı onu almak için gittim fakat markettede yoktu.bende yeşil çay aldım artık akşam başka markete uğrar alırım... geldim ve gene koşarak merdivenlerden yukarı çıkıyordum.şansım dekana yakalandım gene hayırdır gene spormu dedi.yok hocam siz kapıda kalmayın diye koşuyorum dedim.. şansızım valla:84::84:
[/QUOTE]haftada 3 gün evde 40 45 dak. spor eğer farkettiriyor sa yapılabilir gibi geldi. Hangisi daha verimli olur sizce???
hoşgeldin canım
kahvaltıyı mutlaka yapmalısın
kahvaltı yapmadan kilo vermen çok zor çünkü
ayrıca evde spor yapamazmısın?
ben de çalışıyorum ve genelde masabaşı işim ama evde spor yapıyorum
tabi benim çocuğum yok ama o uyurken falan en azından haftada 3 gün 40-45 dk yapsan o bile çok farkettirir
geçmiş olsun fambıkım daaha atlatamadın sen. akşamları muhakkak ıhlamur iç sıcacık terletsin.
amorecim ben bu hale gelebilmek için tam 6 ay uğraştım canımkolay değildi ama zorda değildi. sende zamanla istediğin duruma geleceksin istek sabır zaman disiplin emek vermek. bunlar oldumu yetiyor canım.
kızlar ben şimdi videodan calleneticse başlıyorum bakalım ilkez yapacağım için çok heycanlıyım1 saat sürüyor
kızlarrr bende şimdi yemeğimi yiyip geldim =)
öğlen menüsü
3yk ıspanak
3 köfte
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
sanıırm bu sefer lmuştur artık :44:
yemeğimi yedim geldim
1 kupa çorba
1 dilim k.ekmeği
1 tabak salata
1 tabak ıspanak börenyesi
şimide türk kahvemi içiyorum(sade)
selam kızlar ben bir ara burada yazıyordum ancak çok fazla zaman ayıramadım o yüzden gruptada pek kabul görmedim belki size katılmamı istemezsiniz
ama ben hala aynı durumdayım 65 kilodan bir gram aşağı gidemedim ve acayip yedim
en son eşim sen bu kiloları veremezsin artık dedi ve bende ipler koptu derhal başladım diyete ama spor sorunu var tabi inşallah o da olacak sizden haber bekliyorum.hepinize kolay gelsin
öğle yemeğim
1 kase şehriye çorba(yağı fazla değildi bu sefer)
2 zeytin
1 yk patates salatası
1 tavuk budu
230 ml ayran(yemeğe gitmeden önce içmiştim)
kepek ekmeği bitmişti yiyemedim,midemde gurul gurul zaten fazla bişey yemek istemiyordu canım
kızlar ben yazmıştım.türkiye obezite vakfının hazırladığı bişey.kilo kontrol hareketi yazın çıkar.beden kitle endeksi normal olduğu için programa dahil etmedi beni.
canım ya benim ağırlıklarım yok ama su şişeleriyle yapabilirmiyim.onunlada etki edermi acaba...:26::26:
afiyet olsun kuzucuk. bak ben közlenmiş patlıcanı bazen fırındada közlerim. sonra soyarım doğrarım içine azcık süt azcıkta kaşar rendele çok nefis oluyo eşimde bayılır süper lezzet. diyet hünkar beyendi gibi yanına sotelenmiş yağsız kırmızı et veya üzerine süper işte light herzaman yiyebileceğimiz hünkar beyendi olur. dene derim çok memnun kalacaksın. soğursa acık ısıtıver kaşarda eriyor böyle süper oluyor çok seveceksin çokKızlaaaaaaaaaaaaaaaar elmalı küüürabiyeleriiiiiiiiiiiiiiiiiimmm napıyosunuuuuuuuuuzzzzz :118::125:
Ben nerdeyyyse uyuycaktım dün geceden uykusuzum yani hep geç yatarım amadün çok uayndım gece sabah da 8 de kalktım bir uykusuzluk baş ağrısı vardıııı nerdeyse gidiiip yatıyodummm sonra dedim neruşşşşşş titre ve kendine gellll:86::86::86:
Kalktııım öğlen için
Yeşil biber,sarımsakisoğan,domates kurusu ile patlıcanlı bir sote yaptım kendimeeee
sonraaaa akşam için havuçlu kıymalııı ıspanak yaptıııııımmm
sonra daa hızımı alamayıp dolapta bulunsun öğlenleri kardan adam yemiyim diyee bulgurlu,taze kırmızı biberli kabak yimaaaa yaptııımmmm(fambıııııııııkkk hamaratımm dimiiiiii )
Birazdan patlıcan sotemiyiyiciiim 1 dilim ekmek yoğurt ve limonlu maydonoz salatamlaaa
kimse zorla ağzıına sokmuyoyakaçamak yapmadan dur elin uzandığında eline vurduğumuzu düşün belki caydırıcı olabilir bak böyle gidersen yaza seni memleketim venüse götürücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?