Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar elmalı küüürabiyeleriiiiiiiiiiiiiiiiiimmm napıyosunuuuuuuuuuzzzzz :118::125:
Ben nerdeyyyse uyuycaktım dün geceden uykusuzum yani hep geç yatarım amadün çok uayndım gece sabah da 8 de kalktım bir uykusuzluk baş ağrısı vardıııı nerdeyse gidiiip yatıyodummm sonra dedim neruşşşşşş titre ve kendine gellll:86::86::86:
Kalktııım öğlen için
Yeşil biber,sarımsakisoğan,domates kurusu ile patlıcanlı bir sote yaptım kendimeeee
sonraaaa akşam için havuçlu kıymalııı ıspanak yaptıııııımmm
sonra daa hızımı alamayıp dolapta bulunsun öğlenleri kardan adam yemiyim diyee bulgurlu,taze kırmızı biberli kabak yimaaaa yaptııımmmm(fambıııııııııkkk hamaratımm dimiiiiii )
Birazdan patlıcan sotemiyiyiciiim 1 dilim ekmek yoğurt ve limonlu maydonoz salatamlaaa
canım evet çok ugraştın biliyorum ben de şimdi ugraşma sırası bende her zaman edşyorum yine tebrik edicem valla tutmayın beniigeçmiş olsun fambıkım daaha atlatamadın sen. akşamları muhakkak ıhlamur iç sıcacık terletsin.
amorecim ben bu hale gelebilmek için tam 6 ay uğraştım canımkolay değildi ama zorda değildi. sende zamanla istediğin duruma geleceksin istek sabır zaman disiplin emek vermek. bunlar oldumu yetiyor canım.
kızlar ben şimdi videodan calleneticse başlıyorum bakalım ilkez yapacağım için çok heycanlıyım1 saat sürüyor
afiyet olsun kuzucuk. bak ben közlenmiş patlıcanı bazen fırındada közlerim. sonra soyarım doğrarım içine azcık süt azcıkta kaşar rendele çok nefis oluyo eşimde bayılır süper lezzet. diyet hünkar beyendi gibi yanına sotelenmiş yağsız kırmızı et veya üzerine süper işte light herzaman yiyebileceğimiz hünkar beyendi olur. dene derim çok memnun kalacaksın. soğursa acık ısıtıver kaşarda eriyor böyle süper oluyor çok seveceksin çok
oooooooooooooooooo maşşallahhamaratlısı canım enüşte bey boşunamı geliyo yanına kahvaltıya akşam yemeğine falan
hayatta kalmalısın ilk görevin buevet yeşocum kimse agzıma zorla bişi sokmuyor ama yeri geliyor 4-5 saat bişi yemiyorsun o zaman da açlıktan ölmektense agzına bişi atmaktan iyidir. ben sabahtan beri sadece bi parça çikolatalı gofret attım agzıma bundan da pişman değilim paso ayaktayım zaten yakarım..
şimdiye kadar 1,5 litreden fazla suyumu da içtim 2 yi bulucam sanırım bizim stand tuvalete yakın allahtan yoksa işim zordu
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaar elmalı küüürabiyeleriiiiiiiiiiiiiiiiiimmm napıyosunuuuuuuuuuzzzzz :118::125:
Ben nerdeyyyse uyuycaktım dün geceden uykusuzum yani hep geç yatarım amadün çok uayndım gece sabah da 8 de kalktım bir uykusuzluk baş ağrısı vardıııı nerdeyse gidiiip yatıyodummm sonra dedim neruşşşşşş titre ve kendine gellll:86::86::86:
Kalktııım öğlen için
Yeşil biber,sarımsakisoğan,domates kurusu ile patlıcanlı bir sote yaptım kendimeeee
sonraaaa akşam için havuçlu kıymalııı ıspanak yaptıııııımmm
sonra daa hızımı alamayıp dolapta bulunsun öğlenleri kardan adam yemiyim diyee bulgurlu,taze kırmızı biberli kabak yimaaaa yaptııımmmm(fambıııııııııkkk hamaratımm dimiiiiii )
Birazdan patlıcan sotemiyiyiciiim 1 dilim ekmek yoğurt ve limonlu maydonoz salatamlaaa
bu kıza hayranım vallahiiiiiiiiiii,tü tü tü maşşlahhhhhhhhhhhhbende kızımı böle yetiştiricem annesine çekmesin diye en sevmediğim şey yemek yapmak ya,temizlik yapmak zoruma gitmiyor ama yemek yapmak ölüm pasta börek yapmaya bayılıırm ama
offfffffff şimdide lensim gözüme batıyyooooooooooooooAllahım sağsalim bi eve gidebilseydim
bu kıza hayranım vallahiiiiiiiiiii,tü tü tü maşşlahhhhhhhhhhhhbende kızımı böle yetiştiricem annesine çekmesin diye en sevmediğim şey yemek yapmak ya,temizlik yapmak zoruma gitmiyor ama yemek yapmak ölüm pasta börek yapmaya bayılıırm ama
offfffffff şimdide lensim gözüme batıyyooooooooooooooAllahım sağsalim bi eve gidebilseydim
hugocuk ındırdıgın spor vıdeosunu bana maılle gonderebılırmısın.burdan server yasaklı sanırım ındıremedım.ewde de ınternet kablosuz baglanıyorum oda cook yavas.
tebrikle beni nugişim tebrikle kepçecibaşımsizler sayesinde buralara geldim geldiğim mevkide siz dostlarımın emeği büyük tek başına bunca bu kadar spor bu kadar diyet çekilmezdi doğrusu
:78::78::78::78:teşekkür ederim fambikooooommmmama annesi de çok azimli ve çalışkan ben de senin yaptıklarını yapamazdım sanırım maşallah fambığımm hem okul hem ev hem iş hem çocukyani herkes yapamaz allahımmm korusuuuuuuuuun guzuuuuuuuuuuuuuuum bana da yemek yap dee çeşit çeşit yapayımmm pastaa börek bayıla bayıla yaparım zatennn:86::86::86: hadi yerleri de süpüreyimmm ama toz al demeeeeee ütüüü hiç demeeeebende toz almaktan ve ütüden nefret ederimmmm ama bir okadar da biblo kutu eski eşyalar minik minik objeler sever her yerini doldururummmm napıciiiiiiizzzz
ben geldim yinee
işlerim vardı giremediydimm
kız neruş senin yanına yemek kursuna gelicem wallahi
bana özelden atsana şu yemeklerinin tarifini
ben malesef o kadar hamarat değilim henüz ama sanırım elimin lezzeti var, yaptıklarım fena olmuyo bide severek yapıyorum, sanırım ondan da kaynaklanıyo
fakülteyken evde kaldığım dönemde sırayla yapardık yemek işini
ev arkadaşımın biri sırf sırasını atlatmak için yapardı da hiçbişeye benzemezdi yaptıkları
hatta birinde puding yapmıştı, bildiğiniz hazır puding yani
onu bile becerememişti su gibi olmuştu, zorsunarak yaptığında bi halta benzemiyo tabi sonucu da
kuzucuğum ben dün bulamadım videoyu arkadaşlardan istedim ama arkadaşlar maille yollayamadılar canım müsait olduğunda bi internet cafeden iindirsen olur. yarım saatte iniyo zaten çünkü 1 saatlik bir video bu
kızlar ben her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı arı poleni alıyorum hergün. ayrıcana demir eksikliği için demir şurubu ve çinko eksikliği içinde hapımı alıyorum. biliyosunuz diye yazmıyorum. ihmal etmiyorum. özellikle arı poleni çok iyi geliyor belkide almasam bu kadar yapamam spor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?