60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzucuğum ben dün bulamadım videoyu arkadaşlardan istedim ama arkadaşlar maille yollayamadılar canım müsait olduğunda bi internet cafeden iindirsen olur. yarım saatte iniyo zaten çünkü 1 saatlik bir video bu

aynen valla neruş bana da tarif ver.ben ewlenmeden once cok yapardım herkes bayılırdı.cok tıtızdım hersey duzenlı olacak 4-4 luk yemek olacak.annem hem rahat ettı hemde cok cektı benden.ewlenınce bı haller oldu bana hıc sevmıyorum ne ew ısını ne yemek yapmasını benı tanıyanlar ınanamıyor.yenı yenı alıstım ewım falan duzenlı calısmama ragmen ama utu ve yemekle basım dertte bırde kendı yaptıgım yemegı yemesını sevmıyorum nedense. çok zor gelıyor yemek yapmak butun ewın sorumlulugu ustumde offf gercekten en ıyısı yardımcı almak gucun elverdıgınce.cunku sonu yok yap yap hep aynı yıne aynı

benim ki de aynen öle oluyo işte,bişeye benzemiyoyaptığım bi kaçtane yemek dışında bende pek beceremiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız o kadar değildir yaa
en azından pudingi beceriyosundur sen
baksana pasta börek yapmayı çok seviyorum diyosun

benim arkadaş pudingi bile beceremedi yaa
bide şey demişti e bu sizinki gibi olmamış
özenmezsen olmaz tabi diye dilimin ucuna kadar geldiydi de susmuştum
bide maşallah bizim yaptıklarımızı götürürdü bunlar aç mı gelir tok mu gelir diye düşünmeden umrunda bile olmaz, yerine de bişi yapmazdı tabe, tuhaftı yani

arı poleni mi bi araştıralım bakalım ben bu tür şeylerden biraz korkuyorum galiba

internette diyette arı poleni veya arı poleninin faydaları diye araştır canım. çok faydalı ben başka diyetisyenden duydum kendi diyetisyenimede söyledim kullan dedi. çok memnunum şiddetle tavsiye ederim

bende çok düzenli titizdim ama ben evlenmeden saldım kendimi eyvah ki eyvah halime bak korkuttunuz beni şimdi:) her gün ne pişirsem derdi nemenem bişeydir yahu...insan bir başına olsa bir şeklde aynı yemeği de yer arada geçiştirir de sorumluluk üzerine binince mi böyle oluyor bilmem ki..

tebrikle beni nugişim tebrikle kepçecibaşım sizler sayesinde buralara geldim geldiğim mevkide siz dostlarımın emeği büyük tek başına bunca bu kadar spor bu kadar diyet çekilmezdi doğrusu

canımmmm ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorummm burası, hepimizin varlığı ayrı ayrı bir mucizeee:13::13: hiç bukadar motive olmamıştım özellikle de spor konusundaa dostluklar sohbetler zaten apayrıı şükürler olsun hepimizin avrlığına bugünlere nice güzel günleriii daha ince daha fit olduğumzu neşeyle kutladığımız günleri hepberaber yaşarız inşllahhhhh:13::13::13::13::13:

evetttttttt durmak yooooooook azimle sabırla inançlaaaa neşeyle yola devammmmmmmmmmmmmmmm:13::13::13:

akıllı maşallahhhh biz de arı polenini bundan 6 yıl önce babam çok ciddi rahatsızlıkalr geçirdiğinde onun tedavisinde kullanmıştık kapl ameliyatı geçirmişti,dalağıalındı pekçok şey üst üste gelmişti 40 gün yoğun bakımda kalmıştı şükürler olsun atlattık o günleri ve arı poleni bağışıklık sistemini kuvvetlendirmede inanılmaz etkili ben de düşünüyorum bu ara acaba kullansam mı diye doğal ve çok yararlı

oluuur yazarımmm ama ben de kendim uyduruyorum aslında çok severim çocukuğumdan beri pasta börek yapmayı yemek yapmaya da istanbula gelince başladım 10 yıl olmuşşş yani bir zevktir hobidir benimiçin değişik yeni şeyler denemek kendimce bişeyler katıp yeni yeekler yapmak yemek zaten keyifle severek yapınca gerçekten daha güzel oluyorrr ayrıca elinin tadı varsa işin kolay maşallah

benim de dönem dönem böle yaman çelişkilerim olmuyor değil
bi yardımcı tutup kurtulmak en iyisi,öffffffff yap yap bitmeyen bir eziyet

bu ne yamaaaaaaaaan çelişkiii fambıııııııkkkkkkk .............hani benimmmm gençliğimmm annneeeeeeeeeeeeoyy ağır girdik valla ben eminim sen bu çabalarının mükafatını okulunu bitirp alıcaksın canım benimmmm hiçbir emek karşılıksız kalmazzzz

Son düzenleme:
bana verdiği liste çok komik,
sabah 4,öğle 4,akşam 2 dilim ekmek var,
gerisi bizim yaptığımız şekilde...testlerimde gayaet temiz çıktı..sadece RDV diye kan sayımı yüksek ama ne anlama geliyor bilmiyorum.kadına bu listeyi bana verirken ne ye göre yazıyorsunuz tahlil sonuçlarına göre dedi...
çünkü odasında sadece baskül vardı.birde çizmeyle kıyafetle ve bir kupa yeşil çay,0,5 lt su içmiştim gittiğimde tartıldım orda 65 çıktıııııı:84:

öyleyse hep beraber üç bin beş bin üç bin beş bin üç bin beş bin üç bin beş bin:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

hugcuk bır yazıda bunu okudum ;

dedıgım gıbı;
Polen iştah açıcı özelliği sebebiyle zayıflık sorununda kullanilabilir.

internette diyette arı poleni veya arı poleninin faydaları diye araştır canım. çok faydalı ben başka diyetisyenden duydum kendi diyetisyenimede söyledim kullan dedi. çok memnunum şiddetle tavsiye ederim
ok güzellik sağolasın:)işe yararsa ne ala:)

ya ben bu diyetisyenleri hiç anlamıyorum ben de 3-4 yıl önce gitmiştim o kadar dolu dolu bir liste vermişti ki hele ekmekler... dedim ooo ben bu kadar yesem nitekim uygulayamamıştım o zamanlar,aslına bakarsan insan nerede yanlış yaptığını daha o sofraya oturur oturmaz anlıyor sende listenden birer dilim ekmek azaltırsın her öğün öyle denersin sanki daha iyi olurmuş gibi geliyor

haydi kızzlarr ara öğün vakti atlamayalımm ara öğünleriiii

benim ara öğünümm
1 dilim kepekli ekmek
1 armut
vee tabii kii ara öğün vazgeçilmezimm
1 kupa yeşill çayyyy

ara öğün
1 elma yiyorummmmmmmmm

afiyet olsun ara öğüncüler
ben de 5i1 yerdemi içiyorum şimdi
birazdan elmamı yirim artıkın :))

canım onun da sonu yokki ya
nereye kadar yardımcı alıcann

walla aynen öyle oluyo canım
hergün yarına ne yapsam derdi
kendi başımayken pek umursamazdım yaparıdm ama 2-3 gün rahat yerdim, e şimdi kociş olunca olmuyo malese1

canım vardır bi bildiği
bide bu kadar şeyle öyle çıkman bence normal ama yağ kas ölçen cihazlar çok daha hassas, ben de akşam üstü gitmeme rağmen üzerimdeki kıyafetlerle sabah aç karna çıktığım kiloda çıkmıştım
10 dilim ekmek çokmuş ama acaba yağ oranın mı çok
benim cuma zayıflama yarışmasındaki takımımda bi arkım var, yağ oranı %35 civarında çıkmıştı yanlış hatırlamıyosam ve diyetisyen ona günlük 9 dilim ekmek vermişti ve ilk haftada %7si gitmişti hemen yağların

neruuşşşşşşşşşşşşşşşş

evet istiyorum tarifleriiiiiiiiiiiiiii

10 dlm ekmek mi hadi canımmmmmmmmmmmmmmm
bozuktur o tartıyaaaaa,kaç yıllıktır Allah bilirrrrrrrrr,hem bi ton kıyafette varmış üstünde,ayakkabını da çıkarmadın ilahi

benim ki de aynen öle oluyo işte,bişeye benzemiyoyaptığım bi kaçtane yemek dışında bende pek beceremiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nedenn acabaaaaa sevgini katıyo musunnn bakiiiiimmmm

haydi kızzlarr ara öğün vakti atlamayalımm ara öğünleriiii

benim ara öğünümm
1 dilim kepekli ekmek
1 armut
vee tabii kii ara öğün vazgeçilmezimm
1 kupa yeşill çayyyy

oohhhhhhhh afiyet olsunnn ben biraz geç yedim yemeği aram 17.30da olacakkkk 1 portakal yemeyi planlıyorum ama öncesinde sporum var

ara öğün
1 elma yiyorummmmmmmmm
oyyy ben senin o elmayı yiyen ağzını yirimmmm bayılıyorummm şu mandalina kemireneeee sana ayrıca meftunummmmm:125:

canım veririm ne demekkkk ben bekarım ama erkek arkadaşımın iş yeri bana çok yakın genelde yemeğini burda yer o yüzden hem kendim sağlıklı beslenmek için hem de ona düzenli yapıyorum yemek severim zaten yemek yapmayııı ama bana da ütü demesin kimseeeee

hugcuk bır yazıda bunu okudum ;

dedıgım gıbı;
Polen iştah açıcı özelliği sebebiyle zayıflık sorununda kullanilabilir.

tatlım ben 2 aydır düzenli kullanıyorum hiç açmadı yani. zaten sağlıklı besleniyoruz iştah açıcı şeyler yemiyoruz sadece arı poleni iştah açmaz bence ama yinede sen bilirsin. özellikle spor yapanlar bence kullansın zaten spor iştah kapatıyo

yanı bunun yanında spor yapanlar ıcın enerjı verır dıyet yapanlar ıcın halsızlıgı gıderır yazıyor.ben sımdılık denemeyeyım belkı bıraz zayıfladıktan sonra.çöp gibi olan halam kılo aldı onunla ordan bılıyorum.tabı herkesın bunyesı farklı ben ne yesem yarıyor :95::95::95::95::95::95::95:

öyleyse hep beraber üç bin beş bin üç bin beş bin üç bin beş bin üç bin beş bin:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:92::92::92:hobaaaaaaaaaaaa:92::92::118::118::118::118:

neruşum senin için çikolatamı aynen böle yiyebilirmmmmmmmmmm:125::125::125:senin için yaparım yani vallaaaabide gülümserim böleeee:125::125::125:

merhaba arkadaşlar bende az önce tartıldım 62 kiloyum zayıflamak istiyorum yemeden duramıyorum kalın bir bel koca bir göbek.Birsene öncesine kadar 55 kiloydum.

Son düzenleme:
neruşum senin için çikolatamı aynen böle yiyebilirmmmmmmmmmm:125::125::125:senin için yaparım yani vallaaaabide gülümserim böleeee:125::125::125:

ivettttttt yeeeeeeeeeee benimmm içinnnn:125: böyle yeee sonraaa beni öppppp böyleeeesonraaa sarılalımmmmsonra daaaa :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…