kuzucuğum ben dün bulamadım videoyu arkadaşlardan istedim ama arkadaşlar maille yollayamadılar canım müsait olduğunda bi internet cafeden iindirsen olur. yarım saatte iniyo zaten çünkü 1 saatlik bir video bu
ben geldim yinee
işlerim vardı giremediydimm
kız neruş senin yanına yemek kursuna gelicem wallahi
bana özelden atsana şu yemeklerinin tarifini
ben malesef o kadar hamarat değilim henüz ama sanırım elimin lezzeti var, yaptıklarım fena olmuyo bide severek yapıyorum, sanırım ondan da kaynaklanıyo
fakülteyken evde kaldığım dönemde sırayla yapardık yemek işini
ev arkadaşımın biri sırf sırasını atlatmak için yapardı da hiçbişeye benzemezdi yaptıkları
hatta birinde puding yapmıştı, bildiğiniz hazır puding yani
onu bile becerememişti su gibi olmuştu, zorsunarak yaptığında bi halta benzemiyo tabi sonucu da
arı poleni mi bi araştıralım bakalım ben bu tür şeylerden biraz korkuyorum galiba
benim ki de aynen öle oluyo işte,bişeye benzemiyoyaptığım bi kaçtane yemek dışında bende pek beceremiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arı poleni mi bi araştıralım bakalım ben bu tür şeylerden biraz korkuyorum galiba
aynen valla neruş bana da tarif ver.ben ewlenmeden once cok yapardım herkes bayılırdı.cok tıtızdım hersey duzenlı olacak 4-4 luk yemek olacak.annem hem rahat ettı hemde cok cektı benden.ewlenınce bı haller oldu bana hıc sevmıyorum ne ew ısını ne yemek yapmasını benı tanıyanlar ınanamıyor.yenı yenı alıstım ewım falan duzenlı calısmama ragmen ama utu ve yemekle basım dertte bırde kendı yaptıgım yemegı yemesını sevmıyorum nedense. çok zor gelıyor yemek yapmak butun ewın sorumlulugu ustumde offf gercekten en ıyısı yardımcı almak gucun elverdıgınce.cunku sonu yok yap yap hep aynı yıne aynı
tebrikle beni nugişim tebrikle kepçecibaşımsizler sayesinde buralara geldim geldiğim mevkide siz dostlarımın emeği büyük tek başına bunca bu kadar spor bu kadar diyet çekilmezdi doğrusu
tebrikler balımburda herkez hepimizin sayesinde bi yerlere geldi yada gelmeye çalışıyoruz azmimiz ve sabrımız el verdiği sürece sonuna kadar devam edeceğiz.:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
kızlar ben her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı arı poleni alıyorum hergün. ayrıcana demir eksikliği için demir şurubu ve çinko eksikliği içinde hapımı alıyorum. biliyosunuz diye yazmıyorum. ihmal etmiyorum. özellikle arı poleni çok iyi geliyor belkide almasam bu kadar yapamam spor falan
ben geldim yinee
işlerim vardı giremediydimm
kız neruş senin yanına yemek kursuna gelicem wallahi
bana özelden atsana şu yemeklerinin tarifini
ben malesef o kadar hamarat değilim henüz ama sanırım elimin lezzeti var, yaptıklarım fena olmuyo bide severek yapıyorum, sanırım ondan da kaynaklanıyo
fakülteyken evde kaldığım dönemde sırayla yapardık yemek işini
ev arkadaşımın biri sırf sırasını atlatmak için yapardı da hiçbişeye benzemezdi yaptıkları
hatta birinde puding yapmıştı, bildiğiniz hazır puding yani
onu bile becerememişti su gibi olmuştu, zorsunarak yaptığında bi halta benzemiyo tabi sonucu da
benim de dönem dönem böle yaman çelişkilerim olmuyor değil
bi yardımcı tutup kurtulmak en iyisi,öffffffff yap yap bitmeyen bir eziyet
canımmmm ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorummm burası, hepimizin varlığı ayrı ayrı bir mucizeee:13::13: hiç bukadar motive olmamıştım özellikle de spor konusundaa dostluklar sohbetler zaten apayrıı şükürler olsun hepimizin avrlığına bugünlere nice güzel günleriii daha ince daha fit olduğumzu neşeyle kutladığımız günleri hepberaber yaşarız inşllahhhhh:13::13::13::13::13:
evetttttttt durmak yooooooook azimle sabırla inançlaaaa neşeyle yola devammmmmmmmmmmmmmmm:13::13::13:
:
ok güzellik sağolasın:)işe yararsa ne ala:)internette diyette arı poleni veya arı poleninin faydaları diye araştır canım. çok faydalı ben başka diyetisyenden duydum kendi diyetisyenimede söyledim kullan dedi. çok memnunum şiddetle tavsiye ederim
ya ben bu diyetisyenleri hiç anlamıyorum ben de 3-4 yıl önce gitmiştim o kadar dolu dolu bir liste vermişti ki hele ekmekler... dedim ooo ben bu kadar yesem nitekim uygulayamamıştım o zamanlar,aslına bakarsan insan nerede yanlış yaptığını daha o sofraya oturur oturmaz anlıyor sende listenden birer dilim ekmek azaltırsın her öğün öyle denersin sanki daha iyi olurmuş gibi geliyorbana verdiği liste çok komik,
sabah 4,öğle 4,akşam 2 dilim ekmek var,
gerisi bizim yaptığımız şekilde...testlerimde gayaet temiz çıktı..sadece RDV diye kan sayımı yüksek ama ne anlama geliyor bilmiyorum.kadına bu listeyi bana verirken ne ye göre yazıyorsunuz tahlil sonuçlarına göre dedi...
çünkü odasında sadece baskül vardı.birde çizmeyle kıyafetle ve bir kupa yeşil çay,0,5 lt su içmiştim gittiğimde tartıldım orda 65 çıktıııııı:84:
haydi kızzlarr ara öğün vakti atlamayalımm ara öğünleriiii
benim ara öğünümm
1 dilim kepekli ekmek
1 armut
vee tabii kii ara öğün vazgeçilmezimm
1 kupa yeşill çayyyy
ara öğün
1 elma yiyorummmmmmmmm
aynen valla neruş bana da tarif ver.ben ewlenmeden once cok yapardım herkes bayılırdı.cok tıtızdım hersey duzenlı olacak 4-4 luk yemek olacak.annem hem rahat ettı hemde cok cektı benden.ewlenınce bı haller oldu bana hıc sevmıyorum ne ew ısını ne yemek yapmasını benı tanıyanlar ınanamıyor.yenı yenı alıstım ewım falan duzenlı calısmama ragmen ama utu ve yemekle basım dertte bırde kendı yaptıgım yemegı yemesını sevmıyorum nedense. çok zor gelıyor yemek yapmak butun ewın sorumlulugu ustumde offf gercekten en ıyısı yardımcı almak gucun elverdıgınce.cunku sonu yok yap yap hep aynı yıne aynı
bende çok düzenli titizdim ama ben evlenmeden saldım kendimi eyvah ki eyvah halime bak korkuttunuz beni şimdi:) her gün ne pişirsem derdi nemenem bişeydir yahu...insan bir başına olsa bir şeklde aynı yemeği de yer arada geçiştirir de sorumluluk üzerine binince mi böyle oluyor bilmem ki..
bana verdiği liste çok komik,
gerisi bizim yaptığımız şekilde...testlerimde gayaet temiz çıktı..sadece RDV diye kan sayımı yüksek ama ne anlama geliyor bilmiyorum.kadına bu listeyi bana verirken ne ye göre yazıyorsunuz tahlil sonuçlarına göre dedi...
çünkü odasında sadece baskül vardı.birde çizmeyle kıyafetle ve bir kupa yeşil çay,0,5 lt su içmiştim gittiğimde tartıldım orda 65 çıktıııııı:84:
bana verdiği liste çok komik,
benim ki de aynen öle oluyo işte,bişeye benzemiyoyaptığım bi kaçtane yemek dışında bende pek beceremiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haydi kızzlarr ara öğün vakti atlamayalımm ara öğünleriiii
benim ara öğünümm
1 dilim kepekli ekmek
1 armut
vee tabii kii ara öğün vazgeçilmezimm
1 kupa yeşill çayyyy
oyyy ben senin o elmayı yiyen ağzını yirimmmm bayılıyorummm şu mandalina kemireneeeeara öğün
1 elma yiyorummmmmmmmm
hugcuk bır yazıda bunu okudum ;
dedıgım gıbı;
Polen iştah açıcı özelliği sebebiyle zayıflık sorununda kullanilabilir.
tatlım ben 2 aydır düzenli kullanıyorum hiç açmadı yani. zaten sağlıklı besleniyoruz iştah açıcı şeyler yemiyoruz sadece arı poleni iştah açmaz bence ama yinede sen bilirsin. özellikle spor yapanlar bence kullansın zaten spor iştah kapatıyo
öyleyse hep beraber üç bin beş bin üç bin beş bin üç bin beş bin üç bin beş bin:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
nedenn acabaaaaa sevgini katıyo musunnn bakiiiiimmmm
oohhhhhhhh afiyet olsunnn ben biraz geç yedim yemeği aram 17.30da olacakkkk1 portakal yemeyi planlıyorum ama öncesinde sporum var
oyyy ben senin o elmayı yiyen ağzını yirimmmm bayılıyorummm şu mandalina kemireneeeesana ayrıca meftunummmmm:125:
canım veririm ne demekkkkben bekarım ama erkek arkadaşımın iş yeri bana çok yakın genelde yemeğini burda yer o yüzden hem kendim sağlıklı beslenmek için hem de ona düzenli yapıyorum yemek severim zaten yemek yapmayııı ama bana da ütü demesin kimseeeee
neruşum senin için çikolatamı aynen böle yiyebilirmmmmmmmmmm:125::125::125:senin için yaparım yani vallaaaabide gülümserim böleeee:125::125::125:
merhaba arkadaşlar bende az önce tartıldım 62 kiloyum zayıflamak istiyorum yemeden duramıyorum kalın bir bel koca bir göbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?