yanı bunun yanında spor yapanlar ıcın enerjı verır dıyet yapanlar ıcın halsızlıgı gıderır yazıyor.ben sımdılık denemeyeyım belkı bıraz zayıfladıktan sonra.çöp gibi olan halam kılo aldı onunla ordan bılıyorum.tabı herkesın bunyesı farklı ben ne yesem yarıyor :95::95::95::95::95::95::95:
10 dlm ekmek mi hadi canımmmmmmmmmmmmmmm
bozuktur o tartıyaaaaa,kaç yıllıktır Allah bilirrrrrrrrr,hem bi ton kıyafette varmış üstünde,ayakkabını da çıkarmadın ilahi
ivettttttt yeeeeeeeeeee benimmm içinnnn:125: böyle yeee sonraaa beni öppppp böyleeeesonraaa sarılalımmmm sonra daaaa :118:
ya ben günde 4 dilimi dahi kendime çok görüyordum.1 saat mutlaka yürüyeceksin dedi :aaaaaaaaaaa birde bana günde 20 bardak su içmelisin dedi 4 lt ye denk liyor yaaa..şaka gibi...kış günü okadarı nassıl içeyim. eşim öğrense bunun için mi gittin der sen daha iyisini yapıyon k.kulübünde der o da farkında sizlerle olan mücadelemizin.:92::92::92::92: ayrıca çizmeleri bari çıkarayım dedim çıkarma dedi...
tatlım ben 2 aydır düzenli kullanıyorum hiç açmadı yani. zaten sağlıklı besleniyoruz iştah açıcı şeyler yemiyoruz sadece arı poleni iştah açmaz bence ama yinede sen bilirsin. özellikle spor yapanlar bence kullansın zaten spor iştah kapatıyo
Bukadar yemeği yaptın da yemedin mi derler adama
öğle yemeğim
5yk patlıcanlı,biberli,soğanlı,sarımsaklı,kuru domatesli 1yk yağ ile yapılmış sote (2 porsiyon çıktı ben 1 porsiyon 5yk yidimmm akşam da kalanını yerim artıkınnnnn)
4yk lıght yoooorttt
1 dilim uno denge ekmek
1 tane boll limonlu orta boy turp
sonraaaaa çubuk tarçınlı,top karabiberli demleme yeşil çayımı içtiiiiim ( ahhhhhh ahhh kukiletamın kulakları çınlasın o da içerdiiiii inşallah iyidirrrr canım benimm)
fabıııııııııık sana dedim kiiiii bu dengenin dilimi 40 kalori yaaa ben diğerlerinden günde 3 dilim yiyiodummm acaba dengeden 5 dilim yesem çok mu olurrrr normal mi sence? diğerlerinin 3 dilimi 180kl ediyodu bunun 5 dilimi 200 ediyo yani nerdeyse 3 dilime denkkk hıııııııı nedersinnnn??? sağolsun esw ciim 5 ye demişteee fambığa sormadan içimesinmezz o da bana ilk zaanlar nekadar yesem diye sorardı şimdi öğrendi maşallahhh
öğle yemeğim
5yk patlıcanlı,biberli,soğanlı,sarımsaklı,kuru domatesli 1yk yağ ile yapılmış sote (2 porsiyon çıktı ben 1 porsiyon 5yk yidimmm akşam da kalanını yerim artıkınnnnn)
4yk lıght yoooorttt
1 dilim uno denge ekmek
sonraaaaa çubuk tarçınlı,top karabiberli demleme yeşil çayımı içtiiiiim ( ahhhhhh ahhh kukiletamın kulakları çınlasın o da içerdiiiii inşallah iyidirrrr canım benimm)
fabıııııııııık sana dedim kiiiii bu dengenin dilimi 40 kalori yaaa ben diğerlerinden günde 3 dilim yiyiodummm acaba dengeden 5 dilim yesem çok mu olurrrr normal mi sence? diğerlerinin 3 dilimi 180kl ediyodu bunun 5 dilimi 200 ediyo yani nerdeyse 3 dilime denkkk hıııııııı nedersinnnn??? sağolsun esw ciim 5 ye demişteee fambığa sormadan içimesinmezz o da bana ilk zaanlar nekadar yesem diye sorardı şimdi öğrendi maşallahhh
aaaaaaaa bencede bu ne yaaa,suyun fazlası da zarar,insan nasıl içer okadarvalla ben bu işlerden anlamam ama bana da bi garip geldi:26:
:127::127::127::127::127::132::132::132::132::132:azcık da yumrutlayım ama nolurrrrr acıtarak sevmek hoşuma gidiyo
bebiş ben senın soyledıgın patlıcan yemegını yapsam guzel olmuyor.bı anlat bakalım nasıl yapıyorsun ne kadar pısırıyorsun patlıcanlar cok pısmıyo bende mevsımınde olmadıgından mıdır nedır.
öğle yemeğim
4yk lıght yoooorttt
1 dilim uno denge ekmek
eneeeeeeeeeee tek taş da aldın kız bana hemen takıveeedi parmaaamaaaaben sana eski şeyler otantik şeyler severim demedümm müüüüüü tek kıvırıp takıcaktınnn çay kaşıığıı felannnn ne zahmet ettinnnn ha bi de yumrutlarrrr yumrtula tamam ben de öyleyimmm kömürü severken dişlerimi sıkıyorum fazla sıkmıyım diye böyle bi sıkıştıra sıkıştıra severim ben dee ben de yumrıtlıyım o zaman
kızlar ben çıkıyorum
hepinize iyi akşamlar
öptüm sizleri mucuk mucuk
neruş çılgın gibi spor yapıyor 5 dilimden aşarı karbonhidrat almamalı. hatta 6 dilim bile olabilir benimde 6 dilim şansım var ama genelde 5 dilim yiyorum. hem neruşun hergün muhakkak et yemesi lazım yoksa o kadar spora kasları gidebilir. neruş hergün et ye kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?