60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım halsizlik enerji ve gribal enfeksiyonlar için birebir. yani halan zayıfmış kullanmış yemekleride bolca yemiştir almıştır ama öyle iştah açmıyor ama tabiki dikkat edilirse beslenmeye o zaman iştah açmıyor. çünkü ben devamlı demir solisyonuda kullanıyorum demir eksikliğim oluyo o demir ilaçları içinde iştah açar diyorlar ama açmadı benim iştahımı. spor sağlıklı beslenme iştah açılmasını engelliyor birde şekerli tatlı şeyler yenmediği zaman iştah filan kalmıyor insanda

10 dlm ekmek mi hadi canımmmmmmmmmmmmmmm
bozuktur o tartıyaaaaa,kaç yıllıktır Allah bilirrrrrrrrr,hem bi ton kıyafette varmış üstünde,ayakkabını da çıkarmadın ilahi

ya ben günde 4 dilimi dahi kendime çok görüyordum.1 saat mutlaka yürüyeceksin dedi :aaaaaaaaaaa birde bana günde 20 bardak su içmelisin dedi 4 lt ye denk liyor yaaa..şaka gibi...kış günü okadarı nassıl içeyim. eşim öğrense bunun için mi gittin der sen daha iyisini yapıyon k.kulübünde der o da farkında sizlerle olan mücadelemizin.:92::92::92::92: ayrıca çizmeleri bari çıkarayım dedim çıkarma dedi...

Son düzenleme:
ivettttttt yeeeeeeeeeee benimmm içinnnn:125: böyle yeee sonraaa beni öppppp böyleeeesonraaa sarılalımmmmsonra daaaa :118:

:127::127::127::127::127::132::132::132::132::132:azcık da yumrutlayım ama nolurrrrr acıtarak sevmek hoşuma gidiyo

Bukadar yemeği yaptın da yemedin mi derler adama

öğle yemeğim

5yk patlıcanlı,biberli,soğanlı,sarımsaklı,kuru domatesli 1yk yağ ile yapılmış sote (2 porsiyon çıktı ben 1 porsiyon 5yk yidimmm akşam da kalanını yerim artıkınnnnn )

4yk lıght yoooorttt

1 dilim uno denge ekmek

1 tane boll limonlu orta boy turp

sonraaaaa çubuk tarçınlı,top karabiberli demleme yeşil çayımı içtiiiiim ( ahhhhhh ahhh kukiletamın kulakları çınlasın o da içerdiiiii inşallah iyidirrrr canım benimm )

fabıııııııııık sana dedim kiiiii bu dengenin dilimi 40 kalori yaaa ben diğerlerinden günde 3 dilim yiyiodummm acaba dengeden 5 dilim yesem çok mu olurrrr normal mi sence? diğerlerinin 3 dilimi 180kl ediyodu bunun 5 dilimi 200 ediyo yani nerdeyse 3 dilime denkkk hıııııııı nedersinnnn??? sağolsun esw ciim 5 ye demişteee fambığa sormadan içimesinmezz o da bana ilk zaanlar nekadar yesem diye sorardı şimdi öğrendi maşallahhh

aaaaaaaa bencede bu ne yaaa,suyun fazlası da zarar,insan nasıl içer okadarvalla ben bu işlerden anlamam ama bana da bi garip geldi:26:

kız cimcime hakkaten bi tuhfamış ama
20 bardak su ne ola ki
senin miden kaldıracak mı o kadar suyu
ben çok su içerim normal hayatımda da yani, sağlıklı beslenmeye başlayalıdan beri su hayatımda olan bişi değil yani ama ona rağmen bazen çok içtim mi baş dönmesi falan oluyo, su zehirlenmesi diye bişi var çünkü, bana çok çok fazla geldi bu miktar

neruşcaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hani tarifffffffffffffffffffffffff kızzzzzzzzzzzzzz?????????????????????

bebiş ben senın soyledıgın patlıcan yemegını yapsam guzel olmuyor.bı anlat bakalım nasıl yapıyorsun ne kadar pısırıyorsun patlıcanlar cok pısmıyo bende mevsımınde olmadıgından mıdır nedır.

valla neruşummmmmm 4,5 dlm ye ozaman.illa tam sayı mı olması gerekiyor5 fazla olur gibi me geldi 4 de kalori olarak az gelecek ,çok canını sıkmayacaksa bu yarım dlm olayı 4,5 ye derimmmmmm

aaaaaaaa bencede bu ne yaaa,suyun fazlası da zarar,insan nasıl içer okadarvalla ben bu işlerden anlamam ama bana da bi garip geldi:26:

banada tuaf geldi diye sizlerle paylaştım.ben sizlerle olan yolculuğum devam ederim hergün yediklerimide bu gün itibari ile deftere yazarım birdahaki ay kendine gider gösteririm buda benim yediklerim sizinkilerle dağlar kadar fark var derim .tabi inşallah verebilirim.günde 2 yada 2,5 litreden fazlası bu kış günü fazla yaz olsa ben çok su tüketiyorum 9 lt felan yazın bunun içinde doktora gitmiştim,suyu içiyordum ama gün boyu 2 dafa wc ye çıkıyordum.okadar az da ypıyordumki.tahliller yapıldı böbreklerim rahatsız olduğundan bu sorunu yaşıyorum.ama kışın öyle olmuyor.ne kadar içsem sürekli çıkıyorum.

:127::127::127::127::127::132::132::132::132::132:azcık da yumrutlayım ama nolurrrrr acıtarak sevmek hoşuma gidiyo

eneeeeeeeeeee tek taş da aldın kız bana hemen takıveeedi parmaaamaaaaben sana eski şeyler otantik şeyler severim demedümm müüüüüü tek kıvırıp takıcaktınnn çay kaşıığıı felannnn ne zahmet ettinnnn ha bi de yumrutlarrrr yumrtula tamam ben de öyleyimmm kömürü severken dişlerimi sıkıyorum fazla sıkmıyım diye böyle bi sıkıştıra sıkıştıra severim ben dee ben de yumrıtlıyım o zaman

bırde ıspanak yemegını yapamıyorum ben allahım ewdeyken yapardım ne guzel herkes bayılırdı ne oldu bana anneme dedım yapamıyorum lezzetlı olmuyo dıye sen mı dıye ınanamadı.ya bırde ben egelıyım herseyımız organıktı burda sonucta oyle lmuyo ondan mı lezzetlı olmuyor anlamadım gıttı.bır de ıspanak tarıfı alayım bakayım

ayrıca ara öğünde 1 küçük kırmızı elma ,15 tane beyaz leblebi,
1 kupada yeşil çay içmiştim saat 15:00 da.şimdi yeşilçayıma bir daha su çekip içeceğim.

neruşcum afiyet olsun.eğer benimde fikrimi sorarsan kii sormadın ben yinede terbiyesizlik edip bi fikirde bulunucam bir hafta 5 dilim ye ikinci hafta azalt sonraki hafta yine 5 dilim diğer hafta yine 4 yada 3 yani bünyen şaşırsın canım benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sormadın ama yazayım dedim

basmak basmak gittik heralde önce öptümmmmmmmmmsonra aşkımı itiraf ettimmmmmmmmmmmm:127:sonra daaaaaaaaaaaa tek taşımı taktımmmmmmmmmmmmmmm:132:azcık da yumrutladım ki şımarma ilk günden deyüüüü

kızlar ben çıkıyorum
hepinize iyi akşamlar
öptüm sizleri mucuk mucuk

neruş çılgın gibi spor yapıyor 5 dilimden aşarı karbonhidrat almamalı. hatta 6 dilim bile olabilir benimde 6 dilim şansım var ama genelde 5 dilim yiyorum. hem neruşun hergün muhakkak et yemesi lazım yoksa o kadar spora kasları gidebilir. neruş hergün et ye kuzucuk

arkadaşlar ben kararımı verdim....yarın sabah araştırma hastanesine gidicem...şimdi birtek müdürden izin almak kaldı

haklı olabilirsin hügocuğum ben yanlış yönlenrimeyyeim,ben sizler kadar spor yapmıyorum bu nedenle o işlerden pek anlamıyorum.
neruşummmmmmmmmmmmmmm hügocuğumun dediğini yap sen olur mu guzummmmmmmmmmmm,benim yüzümden kas kaybetme aman Allah korusun valla bak bunun vebalini ödeyemem ben,çok üzülürümm,yağların gitsin bol bol incecik ol e miiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…