arkadaşlar ben kararımı verdim....yarın sabah araştırma hastanesine gidicem...şimdi birtek müdürden izin almak kaldı
arkadaşlar ben kararımı verdim....yarın sabah araştırma hastanesine gidicem...şimdi birtek müdürden izin almak kaldı
nıcın canım gecmıs olsunnnnn
bencede git tatlım böyle motivasyonun düşüyo öbür türlü hem için rahat eder hemde listen olur sana uygun
canım kötü bişey yok allaha şükür..kilo veremiyorum tiroidlere falan baktıracam...yağ ve kas ölçtürecem
valla neruşummmmmm 4,5 dlm ye ozaman.illa tam sayı mı olması gerekiyor5 fazla olur gibi me geldi 4 de kalori olarak az gelecek ,çok canını sıkmayacaksa bu yarım dlm olayı 4,5 ye derimmmmmm
kız cimcime hakkaten bi tuhfamış ama
20 bardak su ne ola ki
senin miden kaldıracak mı o kadar suyu
ben çok su içerim normal hayatımda da yani, sağlıklı beslenmeye başlayalıdan beri su hayatımda olan bişi değil yani ama ona rağmen bazen çok içtim mi baş dönmesi falan oluyo, su zehirlenmesi diye bişi var çünkü, bana çok çok fazla geldi bu miktar
neruşcaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hani tarifffffffffffffffffffffffff kızzzzzzzzzzzzzz?????????????????????
bırde ıspanak yemegını yapamıyorum ben allahım ewdeyken yapardım ne guzel herkes bayılırdı ne oldu bana anneme dedım yapamıyorum lezzetlı olmuyo dıye sen mı dıye ınanamadı.ya bırde ben egelıyım herseyımız organıktı burda sonucta oyle lmuyo ondan mı lezzetlı olmuyor anlamadım gıttı.bır de ıspanak tarıfı alayım bakayım
neruşcum afiyet olsun.eğer benimde fikrimi sorarsan kii sormadın ben yinede terbiyesizlik edipbi fikirde bulunucam bir hafta 5 dilim ye ikinci hafta azalt sonraki hafta yine 5 dilim diğer hafta yine 4 yada 3 yani bünyen şaşırsın canım benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sormadın ama yazayım dedim
basmak basmak gittik heraldeönce öptümmmmmmmmm sonra aşkımı itiraf ettimmmmmmmmmmmm:127:sonra daaaaaaaaaaaa tek taşımı taktımmmmmmmmmmmmmmm:132: azcık da yumrutladım ki şımarma ilk günden deyüüüü
neruş çılgın gibi spor yapıyor 5 dilimden aşarı karbonhidrat almamalı. hatta 6 dilim bile olabilir benimde 6 dilim şansım var ama genelde 5 dilim yiyorum. hem neruşun hergün muhakkak et yemesi lazım yoksa o kadar spora kasları gidebilir. neruş hergün et ye kuzucuk
haklı olabilirsin hügocuğum ben yanlış yönlenrimeyyeim,ben sizler kadar spor yapmıyorum bu nedenle o işlerden pek anlamıyorum.
neruşummmmmmmmmmmmmmm hügocuğumun dediğini yap sen olur mu guzummmmmmmmmmmm,benim yüzümden kas kaybetme aman Allah korusun valla bak bunun vebalini ödeyemem ben,çok üzülürümm,yağların gitsin bol bol incecik ol e miiiiiii
VERİLEN KİLOLAR NASIL TUTULMALI VE NASIL SABİTLENMELİ
Doktor ve akupunktur doktoru kontrolünde sağlıklı kilo verildiği zaman o kiloda kalmak için heşeyden önce beslenme düzenini değiştirmek gerekir. Eğer canımız tatlı çekiyorsa hafta da 1-2 kez sütlü veya meyveli bir tatlı yiyebiliriz. Bu külahta dondurma, muhallebi, keşkül, kazan dibi, kabak tatlısı olabilir. Özellikle unlu tatlılardan uzak durmak gerekir. Baklava, kadayıf vs. Bunlar ayda 1 kez yenilebilir. Yemek düzeni olarak da az yağlı yapılmış sebze yemekleri veya hiç yağ koymadan yapılan etli sebze yemeklerinden her öğün bir çeşit bir tabak. Yani öğlen bir tabak etli karnıyarık yersek akşam az yağlı barbunya veya bamya yiyebiliriz. Burada en önemli olan şey aralarda abur cubur yememektir. Ayrıca günde 3 litre suyu içmek gerekir. Çünkü az su içen insanlar kilo almaya meyilli olurlar. Verilmiş olan kiloların en az 6 ay 1 sene muhafaza eder ve daha sonrada beslenme düzenimizi korursak verilen kilolar geri alinmaz. Bunun yanı sıra mutlaka spor ve egzersiz şart. Gideceğimiz yere 1 durak önce inip yürümek gibi günde hiç olmazsa bir kez asansör kullanmamak hafta sonunda biraz ailemizle yürüyüş yapmak bile yeterli olabilir. Atıştırmak içinde fazla olmamak kaydıyla mavi-yeşil light gida ürünlerini tavsiye ederim.
alıntıdır
Hepinize sağlık dolu mutlu günler dilerım.
canım kötü bişey yok allaha şükür..kilo veremiyorum tiroidlere falan baktıracam...yağ ve kas ölçtürecem
evet hayatta kalmak 1. görevvv. abartmamak 2. !hayatta kalmalısın ilk görevin busonra az yicen yoksa venüse nasıl gideriz
Kızlar merhaba kuzum uyandı hızlıca yediklerimi yazayım;
uyanınca
ballı sirkeli su
2 kuru kayısı
1 kuru incir
Kahvaltı:
1,5 kk peyaz peynir
3çeri domatesi üzeri dereotu maydanoz
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
2 tk bal
2 dilim köy ekmeği
Ara yapamadım
60dk. 6,5 hızla yürüyüş
Öğlen:
5 yk pırasa
1,5 dilim köy ekmeği
1yk közde patlıcan kırmızı biber salatası
2 yk yoğurt
1yk yaban mersini
2 kuru kayısı
Ara:
1 fincan emziren çayı
1 yeşil elma
Kızlar merhaba kuzum uyandı hızlıca yediklerimi yazayım;
uyanınca
ballı sirkeli su
2 kuru kayısı
1 kuru incir
Kahvaltı:
1,5 kk peyaz peynir
3çeri domatesi üzeri dereotu maydanoz
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
2 tk bal
2 dilim köy ekmeği
Ara yapamadım
60dk. 6,5 hızla yürüyüş
Öğlen:
5 yk pırasa
1,5 dilim köy ekmeği
1yk közde patlıcan kırmızı biber salatası
2 yk yoğurt
1yk yaban mersini
2 kuru kayısı
Ara:
1 fincan emziren çayı
1 yeşil elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?