60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oh afiyet olsun çoksevindim canım negüzel yawwwwwwww:92::92:

harikasın süper adeta diyetisyen elinden çıkmış gibi bir liste

ya canımcım sana yorum yapmaya bilemiyorum artık gerek var mı ama al işte HARİKASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

neruşum benim diyetisyen karbonhidrat miktarını 5 dilimden az olmasın dedi. bende pilavla falan 5 dilime tamamlıyorum günlük. o yüzden demiştim kuzucuk.

Anladım hugocukcuğummm ben de öyle yapmaya çalışyaım gerçi bu dnege ekmek zaten 5 olacak bugünnn

ben yavaş yavaş hazırlanayımmmmmm,akşam ne yerim bilemiyorum,bakalım eşim ne yemek yapmış bizeeeeeeeekar tatili verdiler ya 2 gündür evde eşim

ohhhhhh sen de boll boll kızınla oyna famirimmmmm süper olmuş yemek işi:13::13: lütfen akşam hakim ol kendine o yediklerini gündüz yesen bile daha iyi bak yoğurtlu portakal yeee tarçınlı süt iiççç leblebi yee ama yağlı çerezleri falan yeme tatlımmm

çokkk güzellll canım benimmm akşamı da sbaırsızlıkla bekliyorummm

ohh bugün erkenciyiz üzelce tüm öğünler yapılmışş afiyet olsun spor zaten muhhteşemmmm balımmm gidecek tüm fazla yağlar kilolarrrrr gidecek kurtulucazz inşallahhh beraberrrr:13::13:

canım süpersin ilk günü atlattın sayılır darısı kalan 3 günün başınaaaa:13::13: verdiğin taze 1.2 kg yi düşün ve yeme tatlımmmm o kurubikleri falannn

rica ederim neruşum. sadece spor yaptığımızdan kas kaybı olmasın diye uyarayım dedim. bendede olmasın diye yiyorum ama şu da var spor insanı yoruyor çok enerji harcattığından dolayısıyla insan gerçektende yemek istiyor eksik alınca insanın canı olmadık şeyler çekiyor :86:

aksam yemegımde ;

4-5 yk karnıbahar yemegı
salata
yogurt yada ayran olacak ( trabzonda yogurt gondermısler suzme yogurt peynır gıbı yaglı galıba baya da cok bıtmez artık.2 kısıyız zıyan olcak ben yemesem mı kızlar ne dersınız)

gun ıcınde
sabah;
beyaz ekmekden tost (kasarlı bıber salcalı)
cerı domates
1 bardak ayran
ara 1 elma

ogle ;
sebze corbası
3 adet etlı dolma
3-4 kasık yogurt
1 domates

ara ;
yesıl elma
2-3 adet form kepeklı cubuk

yıne ara;
1 adet form mısır patlağı
az sekerlı turk kahvesı
soylemeden edemeyecegım ( 2 adet beypazarı kurusu)

karbonhıdrat tavan yaptı bugun

canım süpersin ilk günü atlattın sayılır darısı kalan 3 günün başınaaaa:13::13: verdiğin taze 1.2 kg yi düşün ve yeme tatlımmmm o kurubikleri falannn

evet neruşcan verdiğim 1,2 taze 8,4 totalde olmak üzere ( cazibedeki gibi) emeklerimmm paaaariiiiiis annneeeeeeemmm diyerek tikat ediyorum ve akşamı atlattığımda rahat bi nefes alıcam. normalde akşam yemegimi 5 te yerdim ama fuar 7 de kapanıyo bi kaç badem atıştırdım tutsen diye ki saldırmiim sora

merhaba kızlar
nasılsınız
keyifler nasıl
çok giremiyorum nete
bu hafta çok dikkat edemedim malesef
inşallah kilo almamışımdır.
yarrın tartılacağım
kızın bana birazzz

Bende bugün diyete başlıyorum kızlar şans dileyin :)

hugocuk bende haftanın 4 gunu spora gıtmeyı planlıyorum 2 gun kardıyo 2 gun grup derslerı.cunku kardıyoda cok sıkılıyorum ne dersın

bence harika bir liste olmuş afiyet olsun

ivetttt o tehlike ben de o yüzden ara öğünlerde ekmek hakkımdan yiyiorum eksik kalmasın diyeee bugün 5 olur zatennn sporum var birazdan daaa:13::13:

afiyet olsun canım benim şu diyet bisküvile ryerine ekmek ye bence onalrda yağ da var yenesen daha iyi beyzaparları kaçmış gene ahhh senin oda arkadaşın ahhhhhh

iyi etmişsin tatlımmm afiyet olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…