60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım üzülme, malesef sen de şanssızlık yaşamışsın diyetisyen konusunda

bu konuda en şanslımız hugo wallahi

başka bi diyetisyene gitme imkanın yok mu acaba, bide başkasını denesen, tek seferde pes etmesen

bide yani kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş, o neymiş hakkaten öyle

kızlar bu arada hepinize merhabalaaaaarrr

ben sabahtan beri giremedim
evdeyim
dün üşüdüm baya bi, böbreklerim ağrıyo sabahtır (

sabah 10:30 gibi yaptım kahvaltımı nesfştle
öncesinde de 1 bardak portakal- greyfurt suyu içtim

ara olarak 2 kayısı yemiştim

sonra ama ağrıma rağmen 53dk koşu bandına bindim,nabzıma da dikkat etmeye çalıştım walla :))

öğle yemeği olarak da

1 kepçe mercimek çorbası
4 tane lahana sarması
3 yk yooort
1 dilim denge ekmek

canım çok geçmiş olsun.böbrek ağrısı çok fena ben çekiyorum.valla maşşallah koşu bandına dahi çıkabilmişsin cesaretine azmine hayranım.:92:yorma ama böbrekleri fazla.ayrıca afiyet olsun... canım...

yaaa arkadaşlar akşam misafirlerime ne pişireceğimi bilmiyorum.dolapta tavuk vardı çıkarıp dolabın alt gözüne koydum.çözülsün diye ama o yetmez çit aklıma gelmiyorr.yardııııııı lütfennnn.

Öğlen yemeğimmmmm

6yk bulgurlu kabak yemeği (içinde 2 yk bulgur vardır)

1 dilim uno denge ekmek

3yk yoğurt

2 yeşil biber

1pt bolll limonlu maydonoz

ara öğün saatim diye acuk dinleneyim dedim. dolapları sildim buzdolabı fırın masa sandalye ne varsa mutfakta sildim. camları sildim sonra yıkadım tekrar sildim yemek koydum kendime pırasa. bulgur pilavımı koydum geldim oturdum ama balkon silinecek sadece acuk dinleneyim dedim

canım çok sağol
3 gündür yaptığım kaçamakları eritmem lazım walla, o yüzden çıktım banda
ama iyi oldu :))
böbreklerim sanırım gazdan da ağrıyo, ona da faydası olur dedim hem :)

akşam da belki uzaya giderim biraz :)

canım bezelye falan da yaparsın
pilav salata, çorba
daha ne
yeter bence :)))

Öğlen yemeğimmmmm

6yk bulgurlu kabak yemeği (içinde 2 yk bulgur vardır)

1 dilim uno denge ekmek

3yk yoğurt

2 yeşil biber

1pt bolll limonlu maydonoz

afiyet olsun bebikkkkkkkkkkk

hamarat kız maşallah
eline sağlık canımcım :)))

hoşgeldin betülcüm. aramıza gelmene çok sevindim canım. biz burda herşeyin sağlıklısını yapıyoruz diyetimize uygun kaçamakları yazıyoruz herkes nasıl sağlıklı beslenir öğrendi. kilo verememe korkumuz yok çok şükür herkeşler veriyor. alma korkumuzda yok niye dersen biz kilo yapmayacak sağlıklı hamurişleri yani aklına gelen vazgeçemeyeceğin herşeyi yapıp yiyebiliyoruz canım. sende burda zayıflarsın yeterki düzenli burda olmaya çalış canım burda düzenli olanlar süper sonuçlar elde ediyor ayrılamıyoruz burdan

ooo maşşallah ya benim evde çoşmuş.eskişehirden geldiğimden beri urfada felaket yağmur balkonlar camlar berbat mam buğün yağmadı.yarın misafirlerim giderse temizlik yapacağım inşallah.tabi kızımda iyi olursa şimdi hastanede yatırmışlar buhar veriyorlar...

mısır patlağının kalorisi bu kadarmıymış ben yemekten korkardım artık yiyebilirim
geçen arkadaşlar yemiş odaya bir girdim mis gibi bir koku nasıl canım çekti anlatamam

hamarat kız maşallah
eline sağlık canımcım :)))

sağol kuzucuk bu aralar acuk fazlamı kaçırıyosun hamur işlerini yoksa hımm yap bakalım nasılsa gostta alınca listesi bunlardan uzak kalacaksın
bu arada ne oldu gosta yolladınmı istediklerini ne durumdasınız

mısır patlağının kalorisi bu kadarmıymış ben yemekten korkardım artık yiyebilirim
geçen arkadaşlar yemiş odaya bir girdim mis gibi bir koku nasıl canım çekti anlatamam

mısırı 1 yemek kaşığı yağda patlatmaya alış artık ömür boyu böylede çok sevecekssin. fazla yağ gereksiz

ben pek mutfaktan anlamam ama tavuk gögüsse şöyle soslu sote yapıp yanına beğendi ve pilav ana menün olabilir,elma dilim patates ve salata...çorbaya da sen karar ver:)
tatlı da hafif irmikli sütlü tatlı yapıp üzerine çikolata sos ya da derin dondurucuda meyve falan varsa meuveli sos da hazırlayabilirsin

neruşcan abine sorsana göğüs için başka egzersizler varmıymış ya. yağlar erdikçe onlarda gidiyo şöyle kaldırmak sıkılaştırmak için. bizimkiler yeterli olurmuymuş yoksa başkadamı yapalım

Son düzenleme:

Hımmmmmmm tavuk nasılkiii but mu kuşabışı nasıl bir tavuk aceeebaaaa:26: yanına salata yap bikere yayla çorbasıııı ya da mercimekkk tavuğun da şekline şemaline göre bişeyler düşünelimmmm

ohhhh misss hugonun miss eviiii güle güle kirletin canımmm

kaçta yürüdün bebişimmmm nabzın kaçtaydıııııı

ben sana yazmıştıııım görmedin miiiiiiiii neyse ki küçüküş köftelerçok tırmalamazzzama yeme bence bidaha yağ oluyo kızartılıncaaa bi defalık olmuş artıkkk. Ben de gaziantepliyim ama 10 yıldır istanbulda yaşıyorum lise bitene kadar antepteydim zaten bu sağlıklı beslenme işi antepte olsam daha zor olurdu gerçi maşallah ailem de sağlıklı besleniyor ama olsunnn

afiyet olsun cicimmm menü çok güzel benceee

Canım eti formun yuvarlak mısır patlaklarından bahsediyolarrr onların bir pkaetinde 6 tane var ve evet karbonhidrat olarak 3dilim ekmek ediyor ama diyet ürünlerde yağ da var o yüzden yine de çok yeme arada ara öğünde 1-2 tane ye e mii

2.arada
1 büyük havuç
1 yeşil çay.
bu gün biraz dikkatli gitmeliyim.akşama günüm var ve ayda 2 kez free olduğum günlerden biri bu..

canım çok geçmiş olsun, bi an önce düzelir inşallah kuzucuğun

evet fıstıkım ya
bu aralar sapıttı iyice hepsi
bide benim kociş 2 gündür yoktu, dün geldi akşam, ben de ona tatlı almıştım kendimde yedim sora
aman dedim bi akşam saldım çayıra olsun, yarın tekrar başlarım, o da sevindi ben de yanında yiyince, son 3 gündür malesef kaçırdım ama bugün tuttum tabe ipin ucunu

canım gost benden mesaj bekliyo ama ben yediklerimi düzene oturtamadığım için yazmadım
sence farazi olarak yazsam göndersem olur mu
yani normal beslendiğim günlerden örnek menülerimi yazsam

sabah şunu veya bunu
öğleyin de genelde bu şekilde besleniyorum gibi
ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…