selam arkadaşlar...hastaneden şimdi geldim......
iğrençti...çok kötüydü..istediğim ve beklediğim gibi değildi...
endokroloji doktoruna girdim o benden test istedi reglimin 3.günü yaptırmam gerekiyormuş....
sonra diyetisyene gittim oda bende testleri hemen bugün yaptırmamı istedi...tekrar endokroloji doktoruna çıktım ve testleri bugün yaptırmam lazım dedim...tavır yaptı adam ama benim ne suçum diyetisyen öle dedi...sonra tam kan yaptırdım...sonuçlar tam olarak ne çıktı bilmiyorum çünkü diyetiyen bu sonuçları kadın doğum uzmanına göstermemi istedi.
evet gelelim diyet uzmanına ben hayatımda böyle şeyle karşılaşmadım..kız benim 2 katım şişman kendine hayrı yok bana nasıl olsun..ayrıca bana verdiği dyet 5 kuruş etmez..zeten ben onları yapıyorum ve üzerine yeşil çay ve su içiyorum..kendi bunlarıda söylemedi.ve en kötüsü bana ilaç tavsiye etti birilaç var dediş spordan 1 saat önce alıyorsun vucuttaki kan dolaşımını hızlandırıp yağ yaktırıyor dedi...birde 840 milyona avrupa yapılan bir test var dedi ben türekiyedeki temsilcisiyim dedi.ondan yaptırırz ilerdeki zamanlarda dedi..birde kredi kartına taksitle dediiiiiiiiii...inanmıyorum ya...
iş çıkışı kadın doğum doktoruma gidicem değerlerimi gösterecem bakalım ne diyecek
canım üzülme, malesef sen de şanssızlık yaşamışsın diyetisyen konusunda
bu konuda en şanslımız hugo wallahi
başka bi diyetisyene gitme imkanın yok mu acaba, bide başkasını denesen, tek seferde pes etmesen
bide yani kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş, o neymiş hakkaten öyle
kızlar bu arada hepinize merhabalaaaaarrr
ben sabahtan beri giremedim
evdeyim
dün üşüdüm baya bi, böbreklerim ağrıyo sabahtır(
sabah 10:30 gibi yaptım kahvaltımı nesfştle
öncesinde de 1 bardak portakal- greyfurt suyu içtim
ara olarak 2 kayısı yemiştim
sonra ama ağrıma rağmen 53dk koşu bandına bindim,nabzıma da dikkat etmeye çalıştım walla :))
öğle yemeği olarak da
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane lahana sarması
3 yk yooort
1 dilim denge ekmek
afiyet olsun canım.Öğlen yemeğimmmmm
6yk bulgurlu kabak yemeği (içinde 2 yk bulgur vardır)
1 dilim uno denge ekmek
3yk yoğurt
2 yeşil biber
1pt bolll limonlu maydonoz
canım çok geçmiş olsun.böbrek ağrısı çok fena ben çekiyorum.valla maşşallah koşu bandına dahiçıkabilmişsin cesaretine azmine hayranım. :92:yorma ama böbrekleri fazla.ayrıca afiyet olsun... canım...
yaaa arkadaşlar akşam misafirlerime ne pişireceğimi bilmiyorum.dolapta tavuk vardı çıkarıp dolabın alt gözüne koydum.çözülsün diye ama o yetmez çit aklıma gelmiyorr.yardııııııı lütfennnn.
Öğlen yemeğimmmmm
6yk bulgurlu kabak yemeği (içinde 2 yk bulgur vardır)
1 dilim uno denge ekmek
3yk yoğurt
2 yeşil biber
1pt bolll limonlu maydonoz
ara öğün saatim diye acuk dinleneyim dedim. dolapları sildim buzdolabı fırın masa sandalye ne varsa mutfakta sildim. camları sildim sonra yıkadım tekrar sildim yemek koydum kendime pırasa. bulgur pilavımı koydum geldim oturdum ama balkon silinecek sadece acuk dinleneyim dedim
ara öğün saatim diye acuk dinleneyim dedim. dolapları sildim buzdolabı fırın masa sandalye ne varsa mutfakta sildim. camları sildim sonra yıkadım tekrar sildim yemek koydum kendime pırasa. bulgur pilavımı koydum geldim oturdum ama balkon silinecek sadece acuk dinleneyim dedim
canım niye böyle oldu öğle menün senin:26:.bu mısır patlağının iki tanesi sanırım bir dilim ekmek ediyor.6 tan e var galiba içinde 3 dilim ekmek yemiş oluyosun.ben form mısır patlağından bahsediyorum ama:44:
hamarat kız maşallah
eline sağlık canımcım :)))
mısır patlağının kalorisi bu kadarmıymış ben yemekten korkardım artık yiyebilirim
geçen arkadaşlar yemiş odaya bir girdim mis gibi bir koku nasıl canım çekti anlatamam
ben pek mutfaktan anlamam ama tavuk gögüsse şöyle soslu sote yapıp yanına beğendi ve pilav ana menün olabilir,elma dilim patates ve salata...çorbaya da sen karar ver:)yaaa arkadaşlar akşam misafirlerime ne pişireceğimi bilmiyorum.dolapta tavuk vardı çıkarıp dolabın alt gözüne koydum.çözülsün diye ama o yetmez çit aklıma gelmiyorr.yardııııııı lütfennnn.
yaaa arkadaşlar akşam misafirlerime ne pişireceğimi bilmiyorum.dolapta tavuk vardı çıkarıp dolabın alt gözüne koydum.çözülsün diye ama o yetmez çit aklıma gelmiyorr.yardııııııı lütfennnn.
canım çok sağol
3 gündür yaptığım kaçamakları eritmem lazım walla, o yüzden çıktım banda
ama iyi oldu :))
böbreklerim sanırım gazdan da ağrıyo, ona da faydası olur dedim hem :)
akşam da belki uzaya giderim biraz :)
canım bezelye falan da yaparsın
pilav salata, çorba
daha ne
yeter bence :)))
afiyet olsun bebikkkkkkkkkkk
öğlen yemeğindeki içli köfteler.26::26:malesef kızartma ama ceviz kadarlardı çorba doyurdu birde ayranıda içince tam doyduğumu hissettim.aslında elazığlıyım.ilk görev yerim ankaraydı 2,5 yıl çalıştıktan sonra eşimiden dolayı urfaya tain geldim.
canım üzülme, malesef sen de şanssızlık yaşamışsın diyetisyen konusunda
bu konuda en şanslımız hugo wallahi
başka bi diyetisyene gitme imkanın yok mu acaba, bide başkasını denesen, tek seferde pes etmesen
bide yani kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş, o neymiş hakkaten öyle
kızlar bu arada hepinize merhabalaaaaarrr
ben sabahtan beri giremedim
evdeyim
dün üşüdüm baya bi, böbreklerim ağrıyo sabahtır(
sabah 10:30 gibi yaptım kahvaltımı nesfştle
öncesinde de 1 bardak portakal- greyfurt suyu içtim
ara olarak 2 kayısı yemiştim
sonra ama ağrıma rağmen 53dk koşu bandına bindim,nabzıma da dikkat etmeye çalıştım walla :))
öğle yemeği olarak da
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane lahana sarması
3 yk yooort
1 dilim denge ekmek
mısır patlağının kalorisi bu kadarmıymış ben yemekten korkardım artık yiyebilirim
geçen arkadaşlar yemiş odaya bir girdim mis gibi bir koku nasıl canım çekti anlatamam
ooo maşşallah ya benim evde çoşmuş.eskişehirden geldiğimden beri urfada felaket yağmur balkonlar camlar berbat mam buğün yağmadı.yarın misafirlerim giderse temizlik yapacağım inşallah.tabi kızımda iyi olursa şimdi hastanede yatırmışlar buhar veriyorlar...
sağol kuzucukbu aralar acuk fazlamı kaçırıyosun hamur işlerini yoksa hımm yap bakalım nasılsa gostta alınca listesi bunlardan uzak kalacaksın
bu arada ne oldu gosta yolladınmı istediklerini ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?